کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-05-28 ساعت 10:44)مهسا ح نوشته:  مرسی از جوابتون. پس بهتره پاس سفید بگیرم که اینطور که فهمیدم ۲ تا مزیت داره. یکی اینکه افسر دیگه گیر نمیده و ریسک نیست . دوم اینکه ۳۶۴ روز حساب میکنن . خوب ۳۶۴ روزم بیشتر از ۶-۷ ماهه که من انجا بودم تازه هیچ مدرکی جز بلیت ندارم. نه خونه رنت کردم نه کار و اینا .
ممنون
دوست گل مهاجرسرایی جسارت منو ببخش اما ظاهرا کلا بیشتر چیزایی که نوشته بودم رو متوجه نشدی چون من دقیقا برعکس شماBig Grin گفتم بهتره 6 ماه یک بار بری بیایSmileSmile no problem و بحث دیگه اینه که من شرایط شما رو کامل نمی دونم.
ببین بستگی داره همسر شما چقدر دیگه کارش طول میکشه. خوب حساب کن شاید نیرزه بخوای هر 6 ماه یه بار بری. هزینه و تلف شدن وقتو این چیزا.
اما اگه کارهای همسرت زیر 1 سال تمومه به نظرم بد نیست سر 6 ماه بری بیای. چون اگه زیر 1 سال با داشتن پاس سفید برگردی باید ثابت کنی که ایران کار نمیکردی وگرنه همه چی صفر میشه. اما من در مورد خودم دیدم من که برنامم اینه که برم بمونم حالا یکی دو سال اینور اونور مهم نیست. بهر حال تصمیم با شماست.
مطلب دیگه اینکه برای citizenship شما باید 5 سال continuous residence و 30 ماه physical residence داشته باشی. معنیش توشه. physical residence باید اونجا باشی. همون 6-7 ماهی که میگی اونجا بودی. اما اون 364 روز continuous residence اه. اوکی؟
دوستان کسی توی این وادی رفته؟ چه جوری میشه ثابت کرد که ایران کار نکردیم؟ مثلا اداره کار نامه میده؟ یا بیمه؟ کسی میدونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، mhz_ir ، mehrdad_khabiri ، lonelyman ، مهسا ح
جهت اطلاع از زمان انگشت نگاری اگر زمانی که نامه زمان انگشت نگاری به آدرس داده شده ارسال میشه ولی خانواده ی اونجا تا چند هفته نباشن(مسافرت باشن) از چه طریقی می توان از زمان انگشت نگاری مطلع شد؟آیا فرم g-1145 این مشکل رو برطرف میکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 14:36)mhz_ir نوشته:  جهت اطلاع از زمان انگشت نگاری اگر زمانی که نامه زمان انگشت نگاری به آدرس داده شده ارسال میشه ولی خانواده ی اونجا تا چند هفته نباشن(مسافرت باشن) از چه طریقی می توان از زمان انگشت نگاری مطلع شد؟آیا فرم g-1145 این مشکل رو برطرف میکنه؟

بله دوست عزیز اگه فرم 1145 رو پر کنید همزمان که براتون نامه میفرستن با ایمیل هم بهتون اطلاع میدن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، gol1 ، payam62 ، ASALI
با سلام
من یک سوالی دارم خوشحال میشم یکی جواب من رو بده

من شنیدم اگر یکی بره آمریکا و بعد از گرفتن گرین کارت و اس اس ان کارت دیگه نمونه و درخواست ری انتری پرمیت 2 ساله بده و برگرده ایران / 1 سال از 2 سالی که میمونه ایران حساب میشه برای 5 سال از شهروندی / یعنی وقتی بعد از 2 سال که برگرده آمریکا دیگه 5 سال صبر نمیکنه برای شهروندی بجاش 4 سال صبر میکنه / آیا این درسته؟؟؟
سوال دیگه هم اینه که اگر یکی ری انتری پرمیت رو بگیره و برگرده ایران آیا بعد از 2 سال که برگرده آمریکا دیگه اصلا بهش گیر نمیدن یا صد در صد نیست شاید گیر بدن؟؟؟ چون من یجایی خونده بودم تو نت که آمریکا ری انتری پرمیت رو 100 صد در صد تضمین نمیکنه که دوباره راش بده داخل خاک آمریکا
دوستان اگر به این 2 سوال من جواب بدن ممنون میشم / البته با منبع و لینک منبه

مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، وحیدی نیا ، ASALI ، behzadb57 ، naarestan ، iranian1 ، atlantis770
(2013-05-29 ساعت 16:53)mhz_ir نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:22)gol1 نوشته:  می بایست شخص در آنجا حضور داشته باشد اگر هم کسی به جای شما پست کند ریسک است شاید مشکلی پیش نیاید
دستورالعملشو خوندم دیدم نوشته شخص باید حضور فیزیکی داشته باشه بعد دیدم این دوستمون اینطوری گفتن. گفتم ببینم میشه یا نه؟چون باید کپی صفحه مهر ورود هم براشون بفرستی دیگه حالا اینکه خارج بشی و بدی یکی مدارکو بفرسته نمیدونم کسی اینکارو تونسته بکنه؟

بله من اینطوری عمل کردم و شد برنامم اینه دوباره هم اینکار رو انجام بدم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان گرامی
من برای خودم و همسرم در تاریخ 18 مارچ برای پاس سفید انگشت نگاری کردیم و در سایت اعلام کرد که تاریخ 8 می کار تمام شده و مدارک برای آدرسمون پست میشه تا 30 روز اگر پست نشد گفته پیگیری کم.
حالا مشکل : پاس همسرم 12 می رسید به آدرسمون ولی برای من هنوز نیمده !
به نظرتون چی کار کنم ؟ تقریبا یک ماه داره میشه ... کسی بوده با این مشکل روبرو شه ؟
سپاس
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 15:16)Carrot نوشته:  با سلام

من شنیدم اگر یکی بره آمریکا و بعد از گرفتن گرین کارت و اس اس ان کارت دیگه نمونه و درخواست ری انتری پرمیت 2 ساله بده و برگرده ایران / 1 سال از 2 سالی که میمونه ایران حساب میشه برای 5 سال از شهروندی / یعنی وقتی بعد از 2 سال که برگرده آمریکا دیگه 5 سال صبر نمیکنه برای شهروندی بجاش 4 سال صبر میکنه / آیا این درسته؟؟؟
سوال دیگه هم اینه که اگر یکی ری انتری پرمیت رو بگیره و برگرده ایران آیا بعد از 2 سال که برگرده آمریکا دیگه اصلا بهش گیر نمیدن یا صد در صد نیست شاید گیر بدن؟؟؟ چون من یجایی خونده بودم تو نت که آمریکا ری انتری پرمیت رو 100 صد در صد تضمین نمیکنه که دوباره راش بده داخل خاک آمریکا

مرسی

سلام
من هم همین پرسش را دارم
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:

مرسی

سلام
صفحات قبل رو بخوانید پاسخ کامل سوالات رو با لینک مربوطه میگیرید
با این حال پاسخ سوالات شما:
1.بلی (صفحه 26)
100.2درصدتضمین کننده ورود نیست ولی کارتون راحت تر انجام میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: iranian1
(2013-06-03 ساعت 00:02)gbtm نوشته:  

مرسی

سلام
1.بلی (صفحه 26)
یعنی چی ؟؟؟ یعنی با وجود پاس سفید باز ممکنه اجازه ندن ما وارد آمریکا بشیم ؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: iranian1
(2013-06-03 ساعت 00:58)golesang نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 00:02)gbtm نوشته:  

مرسی

سلام
1.بلی (صفحه 26)
یعنی چی ؟؟؟ یعنی با وجود پاس سفید باز ممکنه اجازه ندن ما وارد آمریکا بشیم ؟؟؟

در سایتش نوشته شده بود داشتن پاس سفید صد در صد گارانتی ورود نیست ولی پروسه ورود رو راحت تر میکنه

برای درخواست پاس سفید مدارک رو 20 می فرستادم در هنگام ارسال با پست اکسپرس فرستاده بودم و کلمه فوری رو هم در مدرک نوشته بودم امروز نامه آمد که تاریخ انگشت نگاری 10 جون هست گفتم این رو برای اطلاع دوستانی بگم که زمان تقریبی ارسال مدارک تا زمان انگشت نگاری رو میخوان بدونن برای من 21 روز دقیقا شد.(با احتساب یک روز تعطیل رسمی)

حالا سوال بعدی حدودا چقدر بعد از انگشت نگاری پاس سفید ارسال میشه؟
دوستان اگه مبدونند لطفا اطلاع رسانی کنند
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، shiraz mamali ، behzadb57 ، Farshid22
Question 
سلام
دوستان من دسامبر 2012 برای اولین بار وارد آمریکا شدم، ssn و گرین کارتم را دریافت کردم و برای انجام یکسری کارهای اداری که در ایران داشتم، از جمله کارهای فارغ التحصیلی، دریافت و ترجمه برخی مدارکم، تبدیل ملک و غیره بعد از 40 روز ( در ژانویه) به ایران برگشتم. در نتیجه در ماه جولای باید حتماً وارد شوم تا بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا نباشم و به مشکل بر نخورم اما کارهایی که اینجا دارم هنوز کاملاً به انجام نرسیده و من اینبار هم مجبور خواهم بود که بعد از دو-سه هفته به ایران برگردم. با این اوصاف، این سئوال برایم مطرح است که آیا 2 بار خروج بعد از مدت کوتاهی و 2 بار ورود بعد از 5-6 ماه دردسرساز خواهد شد یا از 2 بار اول ممکن هست که چشم پوشی کنند و از تکرار این روند به دفعات ایراد بگیرند؟ در کل با توجه به اینکه بی شک سفر سوم را هم قبل از 6 ماه و به قصد زندگی و ماندگار شدن انجام خواهم داد و حیقیقتاً برای انجام کارهایم نیازی به فرصت 2 ساله ندارم ( 5-6 ماه کافیست). آیا شما توصیه می کنید برای گرفتن پاس سفید اقدام کنم؟ فقط به این دلیل که می ترسم هنگام سومین ورودم در فرودگاه به ورود و خروج با فواصل زمانی کوتاه، اینکه دو بار به مدت 5-6 ماه خارج از آمریکا بودم و در هر دو سفرم فقط چند هفته در آمریکا ماندم ایراد بگیرند. به نظر شما در این شرایط گرفتن پاس سفید برای محکم کاری مفید است یا نیازی نیست ؟ به خاطر 2 بار به مشکلی جدی بر نخواهم خورد؟
ضمن اینکه خواهش می کنم دوستانی که از سفر اول و دوم بعد از مدت کوتاهی بازگشتید و بین سفرهایتان هم 5-6 ماه فاصله بوده، به من بگویید که آیا در سومین ورود به مشکل برخورده اید یا نه؟
پیشاپیش سپاسگزارم
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، shiraz mamali ، payam62
نه نترس، ایرادی نداره و شما قانون رو رعایت کردی. این 6 ماه یه بارو خیلیا انجام میدن و آفیسرها هم بهتر از هر کسی میدونن قضیه چیه. فقط وقتی میپرسن، باید درست و منطقی دلیل بیاری که چرا اینکارو کردی و برنامت چیه. اگه درست توجیه نکنی و از هر دری سخنی بگی ممکنه به صداقت گفته هات شک کنن.
من 4 بار رفتم اومدم بار آخر بهم گفتن نمیشه دیگه. قبلشم کلی مقدمه چینی کرد که ما نمی خوایم برات مشکلی پیش بیاد و لطفا پاس سفید بگیر. کلا آدمهای خوبین. البته یکی از عزیزای ما که سالها اونجا پیرهن زیاد پاره کرده معتقده اینها با پنبه سر میبرنBig Grin اما من اینجوری فکر نمی کنم. دیدت مثبت باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، *NASIM* ، behzadb57 ، iranian1
(2013-05-29 ساعت 21:07)mehD نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 10:44)مهسا ح نوشته:  مرسی از جوابتون. پس بهتره پاس سفید بگیرم که اینطور که فهمیدم ۲ تا مزیت داره. یکی اینکه افسر دیگه گیر نمیده و ریسک نیست . دوم اینکه ۳۶۴ روز حساب میکنن . خوب ۳۶۴ روزم بیشتر از ۶-۷ ماهه که من انجا بودم تازه هیچ مدرکی جز بلیت ندارم. نه خونه رنت کردم نه کار و اینا .
ممنون
دوست گل مهاجرسرایی جسارت منو ببخش اما ظاهرا کلا بیشتر چیزایی که نوشته بودم رو متوجه نشدی چون من دقیقا برعکس شماBig Grin گفتم بهتره 6 ماه یک بار بری بیایSmileSmile no problem و بحث دیگه اینه که من شرایط شما رو کامل نمی دونم.
ببین بستگی داره همسر شما چقدر دیگه کارش طول میکشه. خوب حساب کن شاید نیرزه بخوای هر 6 ماه یه بار بری. هزینه و تلف شدن وقتو این چیزا.
اما اگه کارهای همسرت زیر 1 سال تمومه به نظرم بد نیست سر 6 ماه بری بیای. چون اگه زیر 1 سال با داشتن پاس سفید برگردی باید ثابت کنی که ایران کار نمیکردی وگرنه همه چی صفر میشه. اما من در مورد خودم دیدم من که برنامم اینه که برم بمونم حالا یکی دو سال اینور اونور مهم نیست. بهر حال تصمیم با شماست.
مطلب دیگه اینکه برای citizenship شما باید 5 سال continuous residence و 30 ماه physical residence داشته باشی. معنیش توشه. physical residence باید اونجا باشی. همون 6-7 ماهی که میگی اونجا بودی. اما اون 364 روز continuous residence اه. اوکی؟
دوستان کسی توی این وادی رفته؟ چه جوری میشه ثابت کرد که ایران کار نکردیم؟ مثلا اداره کار نامه میده؟ یا بیمه؟ کسی میدونه؟
مرسی ممنون . تصمیمم کلا عوض شد میرم که ۱ سالی بمونم چون حوصله دردسرشو ندارم، یکی از دوستا به تازگی بعد از ۵ بار رفت و آمد توی فرودگاه بهش گیر دادن و گفتن اگه یک بار دیگه تکرار بشه متاسفانه GCتو میگیریم و باید دادگاه تشکیل بشه . اینه که دوستان همه حواسشون به این موضوع باشه ، فقط قانون ۶ ماه یک بار نیست که آدم خیالش باشه داره رعایت میکنه.

(2013-06-05 ساعت 02:55)*NASIM* نوشته:  
سلام
دوستان من دسامبر 2012 برای اولین بار وارد آمریکا شدم، ssn و گرین کارتم را دریافت کردم و برای انجام یکسری کارهای اداری که در ایران داشتم، از جمله کارهای فارغ التحصیلی، دریافت و ترجمه برخی مدارکم، تبدیل ملک و غیره بعد از 40 روز ( در ژانویه) به ایران برگشتم. در نتیجه در ماه جولای باید حتماً وارد شوم تا بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا نباشم و به مشکل بر نخورم اما کارهایی که اینجا دارم هنوز کاملاً به انجام نرسیده و من اینبار هم مجبور خواهم بود که بعد از دو-سه هفته به ایران برگردم. با این اوصاف، این سئوال برایم مطرح است که آیا 2 بار خروج بعد از مدت کوتاهی و 2 بار ورود بعد از 5-6 ماه دردسرساز خواهد شد یا از 2 بار اول ممکن هست که چشم پوشی کنند و از تکرار این روند به دفعات ایراد بگیرند؟ در کل با توجه به اینکه بی شک سفر سوم را هم قبل از 6 ماه و به قصد زندگی و ماندگار شدن انجام خواهم داد و حیقیقتاً برای انجام کارهایم نیازی به فرصت 2 ساله ندارم ( 5-6 ماه کافیست). آیا شما توصیه می کنید برای گرفتن پاس سفید اقدام کنم؟ فقط به این دلیل که می ترسم هنگام سومین ورودم در فرودگاه به ورود و خروج با فواصل زمانی کوتاه، اینکه دو بار به مدت 5-6 ماه خارج از آمریکا بودم و در هر دو سفرم فقط چند هفته در آمریکا ماندم ایراد بگیرند. به نظر شما در این شرایط گرفتن پاس سفید برای محکم کاری مفید است یا نیازی نیست ؟ به خاطر 2 بار به مشکلی جدی بر نخواهم خورد؟
ضمن اینکه خواهش می کنم دوستانی که از سفر اول و دوم بعد از مدت کوتاهی بازگشتید و بین سفرهایتان هم 5-6 ماه فاصله بوده، به من بگویید که آیا در سومین ورود به مشکل برخورده اید یا نه؟
پیشاپیش سپاسگزارم
نه دوست عزیز دفعه ی دوم سوم مشکلی پیش نمیاد . منم وقتی ازم پرسیدن گفتم چون باید درسم رو ایران تموم کنم و مدرکمو بگیرم
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، shiraz mamali ، *NASIM* ، behzadb57
سلام دوستان گرامی
من برای خودم و همسرم در تاریخ 18 مارچ برای پاس سفید انگشت نگاری کردیم و در سایت اعلام کرد که تاریخ 8 می کار تمام شده و مدارک برای آدرسمون پست میشه تا 30 روز اگر پست نشد گفته پیگیری کم.
به نظرتون چی کار کنم ؟ تقریبا یک ماه داره میشه ... کسی بوده با این مشکل روبرو شه ؟
سپاس
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، payam62
(2013-06-05 ساعت 11:54)hossein1234 نوشته:  سلام دوستان گرامی
سپاس

سلام دوست عزیز برای ما یک یا دو روز فاصله افتاد
ولی بهتره جهت اطلاع بقیه تاریخ ارسال مدارک همچنین اعلام فوری روی مدارک و . . . را هم اطلاع بدین تا بقیه هم استفاده کنن و سوالتون رو هم بپرسین

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: hossein1234 ، payam62 ، mitr.p

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان