کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام دوستان . من اکتبر ۲۰۱۱ گرین کارتمو گرفتم و تا الان هر ۶ ماه رفت و آمد کردم، چون توی ایران ازدواج کردم و برای همسرم تقاضای ویزا کردم.
میخواستم ببینم با وجود اینکه من کمتر از ۶ ماه یک بار ( ۵ ماه و نیم ) ۱ ماه میرم آمریکا اگر اینبار هم برام ( برای بار چهارم ) و باز برگردم ایران تا کار همسرم درست بشه و سال دیگه باهم بریم برای همیشه ، مشکلی پیش میاد؟ منظورم اینه که افسر ویزا به این چند بر رفت و آمد گیر میده یا اینکه براشون مهم ۶ ماه یک بآر رفتن هست؟ کسی شرایط مشابه من رو داشته؟ در ضمن من از یکی از دوستان که چند سال پیش پاس سفید گرفته بود پرسیدم شرایطش رو و گفت که کلا تایم حضور در آمریکا با گرفتن پاس سفید صفر میشه و از زمان ورود مجدد ( بعد از ۲ سال) از صفر زمان سیتیزنشیپ رو حساب میکنن. مثلا من تا الان ۶-۷ ماه انجا بودم و اگر الان تقاضا پاس سفید کنم این ۶-۷ ماه صفر میشه. درسته؟ گفتم بپرسم از شما دوستان و مطمئن بشم Smile چون من اگر همین ۶ ماه یک بار رو ادامه بدم و ۲ سال آخر رو انجا با همسرم بمونم سال ۲۰۱۶ یا ۲۰۱۷ سیتیزن میشم اما اگر اینبار تقاضا پاس سفید کنم و از صفر حساب کنن ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ سیتیزن میشم
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، وحیدی نیا ، lonelyman
سلام
دوستان عزیز من ی سوالی دارم که چندین بار توی همین تاپیک پرسیدم ولی جوابای متفاوت دیدم،این موضوع خیلی با اهمیت واسه من
سوال من اینه:این 2سالی که میشه با پاس سفید خارج از آمریکا بود،از کی حساب میشه؟تاریخ انقضای روی کارت مهم یا اون زمانی که از آمریکا خارج میشی ،تا 2 سال بعدش باید حساب کنی؟
لطفا کسانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
مرسی
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، Nightsky007 ، mk_2002ir ، kasrafo ، lonelyman
(2013-05-24 ساعت 10:49)فاطمه نوری نوشته:  سلام
دوستان عزیز من ی سوالی دارم که چندین بار توی همین تاپیک پرسیدم ولی جوابای متفاوت دیدم،این موضوع خیلی با اهمیت واسه من
سوال من اینه:این 2سالی که میشه با پاس سفید خارج از آمریکا بود،از کی حساب میشه؟تاریخ انقضای روی کارت مهم یا اون زمانی که از آمریکا خارج میشی ،تا 2 سال بعدش باید حساب کنی؟
مرسی

از یک طرف می‌دونیم که پاس سفید تاریخ صدور و تاریخ انقضا داره، پس قطعاً بیش از تاریخ انقضا شما مجاز نیستید خارج از آمریکا باشید.

از طرف دیگه قابلیت پاس سفید اینه که به شما این اجازه رو میده که حداکثر تا ۲سال خارج از آمریکا باشید. پس اگر زودتر از تاریخ صدور از آمریکا خارج شده باشید ۲سال شما قبل از صدور کارت شروع شده!

نتیجه : اگر بعد از تاریخ صدور پاس سفید خارج بشین تاریخ انقضا معتبر هست، اما اگه زودتر از تاریخ صدور پاس سفید خارج بشین ۲سال شما از تاریخ خروجتون محاسبه می‌شه.
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، kasrafo ، payam62 ، Saeedv13 ، lonelyman ، gbtm ، e76779
(2013-05-24 ساعت 19:04)mk_2002ir نوشته:  
مرسی

از یک طرف می‌دونیم که پاس سفید تاریخ صدور و تاریخ انقضا داره، پس قطعاً بیش از تاریخ انقضا شما مجاز نیستید خارج از آمریکا باشید.

از طرف دیگه قابلیت پاس سفید اینه که به شما این اجازه رو میده که حداکثر تا ۲سال خارج از آمریکا باشید. پس اگر زودتر از تاریخ صدور از آمریکا خارج شده باشید ۲سال شما قبل از صدور کارت شروع شده!

نتیجه : اگر بعد از تاریخ صدور پاس سفید خارج بشین تاریخ انقضا معتبر هست، اما اگه زودتر از تاریخ صدور پاس سفید خارج بشین ۲سال شما از تاریخ خروجتون محاسبه می‌شه.
حق با شماس،ولی من فوریه 2013 خارج شدم و اگه تاریخ انقضام می 2015 باشه،اون موقع تکلیف چیه؟کدومش قابل استناد؟کارت یا خروجم؟مگه میشه تاریخ روی کارت قابل استناد نباشه؟یه کم گیج کنندس
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman
(2013-05-24 ساعت 20:29)فاطمه نوری نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 19:04)mk_2002ir نوشته:  
مرسی

حق با شماس،ولی من فوریه 2013 خارج شدم و اگه تاریخ انقضام می 2015 باشه،اون موقع تکلیف چیه؟کدومش قابل استناد؟کارت یا خروجم؟مگه میشه تاریخ روی کارت قابل استناد نباشه؟یه کم گیج کنندس
تا اونجایی که من پرسیدم اعتبار پاس سفید(یا مدت خارج از امریکا بودن) 2 سال ویک روز کمتر است یعنیSad365+364=729) که از تاریخ اخذ پاس سفبده ولی اگر بعد از انگشت نگاری خارج بشید از تاریخ خروج محاسبه می شود و نه تاریخ ثبت شده روی پاس سفید.....
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lonelyman
اطلاع دارید اگر کسی که پاس سفید گرفته چند ماه بعد از اتمام 2سالش بره چی میشه؟مورد مشابه کسی اینطوری بوده؟
پاسخ
مرسی

سلام

تو صفحات پیش هم بحث شد و همونجور که دوستان گفتند بیش از 2 سال نمیتونید خارج ار آمریکا باشید حتی اگر پاس سفیدتون اعتبار داشته باشه

به عبارت دیگه تاریخ خروجتون رو در نظر بگیرید و کاری به تاریخ انقضای پاس سفید نداشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، lonelyman
(2013-05-24 ساعت 23:46)mhz_ir نوشته:  اطلاع دارید اگر کسی که پاس سفید گرفته چند ماه بعد از اتمام 2سالش بره چی میشه؟مورد مشابه کسی اینطوری بوده؟
فکر کنم باید returning resident visa بگیره و در واقع همه مراحل گرفتن ویزا رو دوباره طی کنه. حالا نمی دونم اگه نگیره و همین جوری بخواد بره اصلا بلیط صادر میکنن یا نه؟ یا میذارن سوار هواپیما بشه یا نه؟ یا اینکه لب مرز یا فرودگاه امریکا دیپورتش میکنن یا نه.
کلا نمی صرفهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، payam62 ، lonelyman
سلام دوستان .لطفا اگر کسی از این سوال من اطلاعی داره جوب بده ممنون میشم ،
من اکتبر ۲۰۱۱ گرین کارتمو گرفتم و تا الان هر ۶ ماه رفت و آمد کردم، چون توی ایران ازدواج کردم و برای همسرم تقاضای ویزا کردم.
میخواستم ببینم با وجود اینکه من کمتر از ۶ ماه یک بار ( ۵ ماه و نیم ) ۱ ماه میرم آمریکا اگر اینبار هم برام ( برای بار چهارم ) و باز برگردم ایران تا کار همسرم درست بشه و سال دیگه باهم بریم برای همیشه ، مشکلی پیش میاد؟ منظورم اینه که افسر ویزا به این چند بار رفت و آمد گیر میده یا اینکه براشون مهم ۶ ماه یک بآر رفتن هست؟ کسی شرایط مشابه من رو داشته؟ در ضمن من از یکی از دوستان که چند سال پیش پاس سفید گرفته بود پرسیدم شرایطش رو و گفت که کلا تایم حضور در آمریکا با گرفتن پاس سفید صفر میشه و از زمان ورود مجدد ( بعد از ۲ سال) از صفر زمان سیتیزنشیپ رو حساب میکنن. مثلا من تا الان ۶-۷ ماه انجا بودم و اگر الان تقاضا پاس سفید کنم این ۶-۷ ماه صفر میشه. درسته؟ گفتم بپرسم از شما دوستان و مطمئن بشم چون من اگر همین ۶ ماه یک بار رو ادامه بدم و ۲ سال آخر رو انجا با همسرم بمونم سال ۲۰۱۶ سیتیزن میشم اما اگر اینبار تقاضا پاس سفید کنم و از صفر حساب کنن ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ سیتیزن میشم
پاسخ
(2013-05-25 ساعت 17:13)مهسا ح نوشته:  سلام دوستان .لطفا اگر کسی از این سوال من اطلاعی داره جوب بده ممنون میشم ،
من اکتبر ۲۰۱۱ گرین کارتمو گرفتم و تا الان هر ۶ ماه رفت و آمد کردم، چون توی ایران ازدواج کردم و برای همسرم تقاضای ویزا کردم.
میخواستم ببینم با وجود اینکه من کمتر از ۶ ماه یک بار ( ۵ ماه و نیم ) ۱ ماه میرم آمریکا اگر اینبار هم برام ( برای بار چهارم ) و باز برگردم ایران تا کار همسرم درست بشه و سال دیگه باهم بریم برای همیشه ، مشکلی پیش میاد؟ منظورم اینه که افسر ویزا به این چند بار رفت و آمد گیر میده یا اینکه براشون مهم ۶ ماه یک بآر رفتن هست؟ کسی شرایط مشابه من رو داشته؟ در ضمن من از یکی از دوستان که چند سال پیش پاس سفید گرفته بود پرسیدم شرایطش رو و گفت که کلا تایم حضور در آمریکا با گرفتن پاس سفید صفر میشه و از زمان ورود مجدد ( بعد از ۲ سال) از صفر زمان سیتیزنشیپ رو حساب میکنن. مثلا من تا الان ۶-۷ ماه انجا بودم و اگر الان تقاضا پاس سفید کنم این ۶-۷ ماه صفر میشه. درسته؟ گفتم بپرسم از شما دوستان و مطمئن بشم چون من اگر همین ۶ ماه یک بار رو ادامه بدم و ۲ سال آخر رو انجا با همسرم بمونم سال ۲۰۱۶ سیتیزن میشم اما اگر اینبار تقاضا پاس سفید کنم و از صفر حساب کنن ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ سیتیزن میشم

دوست عزیز، در مورد بقیه سؤالاتون من اطلاعی ندارم ولی من شنیده بودم (توی همین مهاجرسرای خودمون) که از اون دو سالی که با پاس سفید بیرون امریکا هستیم، یک سالش حساب میشه برای سیتیزنشیپ. چندجا هم خوندم اینو.
بقیه سوالاتون یجورایی سوالای منم هست. منم پیگیری میکنم Smile
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا ح ، lonelyman
من یکی دو بار توی پست هام از دوستامون انتقاد کردم و واقعا هم انتقاد سازنده بودCool نه تخریبی اما استقبال که نشد هیچ یکیشونم توسط مدیرها حذف شد.
من فکر می کنم سوال شما چند دفعه توی همین تاپیک جواب داده شده. اصلا انتقاد نمی کنم. فقط تصور کنید که ما یه سری مشکلات داریم که متداول برای اکثر بچه ها اتفاق میفته. بعد هرکی بیاد یه راست همون سوال رو بنویسه دوباره تکرار تکرار. جالب نمیشه.
این یکی از پست هاس که عینا میذارم:
"ببین اولا که شما با داشتن پاس سفید میتونی فقط تــــــا 2 سال بیرون آمریکا باشی. معنیش اینه که قبل از 2 سال باید برگردی. و اگر برنگردی میفتی توی یه پروسه دیگه که کاری باهاش نداریم.
بازه ها توی ریاضی یادته؟
[1 روز تا 1 سال): اگر قانون رو رعایت کنی و قبل از 1 سال برگردی، تحت شرایطی ممکنه سوابق گذشته اقامتی خودت رو حفظ کنی. (لازم به گفتن نیست که در این حالت بحث 364 روز منتفیه)
[1 سال تا 2 سال): اگر قانون رو رعایت کنی و بعد از رسیدن به 1 سال و قبل از 2 سال برگردی، سوابق قبلی اقامت شما پاک میشه و به جاش 364 روز برات حساب میکنن."
به نظرم اگه همون 6 ماه یک بار بری بیای بهتره. تا زمانیکه ایرادی نگیرن. چون منم داشتم همین کارو میکردمو میرفتم میومدم سری آخر روی مرز گفتن باید پاس سفید بگیری و با گرین کارت نمی تونی بری بیای منم دقیقا به حرفشون گوش کردمBig Grin
بنابراین این جمله شما: "افسر ویزا به این چند بار رفت و آمد گیر میده یا اینکه براشون مهم ۶ ماه یک بآر رفتن هست؟" کاملا مخالف انتظار شما خواهد بود. متاسفانه.
آفیسر اگر احساس کنه که داری فقط میری میای گیر میده و اصلا براش مهم نیست 6 ماه یه بار بری بیای یا یک ماه یه بار. باید از رفتن اومدن های شما به این نتیجه برسه که می خوای US زندگی کنی.
PS: اون 364 روز continuous residence منظور بود نه physical residence. شما فکر کنم 6-7 ماه physical residence داشته باشی. اگر 1 سال به بالا بیرون باشی اون 6-7 ماه صفر میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، gbtm ، وحیدی نیا ، payam62 ، lonelyman ، kaziar
(2013-05-26 ساعت 13:00)mehD نوشته:  من یکی دو بار توی پست هام از دوستامون انتقاد کردم و واقعا هم انتقاد سازنده بودCool نه تخریبی اما استقبال که نشد هیچ یکیشونم توسط مدیرها حذف شد.
من فکر می کنم سوال شما چند دفعه توی همین تاپیک جواب داده شده. اصلا انتقاد نمی کنم. فقط تصور کنید که ما یه سری مشکلات داریم که متداول برای اکثر بچه ها اتفاق میفته. بعد هرکی بیاد یه راست همون سوال رو بنویسه دوباره تکرار تکرار. جالب نمیشه.
این یکی از پست هاس که عینا میذارم:
"ببین اولا که شما با داشتن پاس سفید میتونی فقط تــــــا 2 سال بیرون آمریکا باشی. معنیش اینه که قبل از 2 سال باید برگردی. و اگر برنگردی میفتی توی یه پروسه دیگه که کاری باهاش نداریم.
بازه ها توی ریاضی یادته؟
[1 روز تا 1 سال): اگر قانون رو رعایت کنی و قبل از 1 سال برگردی، تحت شرایطی ممکنه سوابق گذشته اقامتی خودت رو حفظ کنی. (لازم به گفتن نیست که در این حالت بحث 364 روز منتفیه)
[1 سال تا 2 سال): اگر قانون رو رعایت کنی و بعد از رسیدن به 1 سال و قبل از 2 سال برگردی، سوابق قبلی اقامت شما پاک میشه و به جاش 364 روز برات حساب میکنن."
به نظرم اگه همون 6 ماه یک بار بری بیای بهتره. تا زمانیکه ایرادی نگیرن. چون منم داشتم همین کارو میکردمو میرفتم میومدم سری آخر روی مرز گفتن باید پاس سفید بگیری و با گرین کارت نمی تونی بری بیای منم دقیقا به حرفشون گوش کردمBig Grin
بنابراین این جمله شما: "افسر ویزا به این چند بار رفت و آمد گیر میده یا اینکه براشون مهم ۶ ماه یک بآر رفتن هست؟" کاملا مخالف انتظار شما خواهد بود. متاسفانه.
آفیسر اگر احساس کنه که داری فقط میری میای گیر میده و اصلا براش مهم نیست 6 ماه یه بار بری بیای یا یک ماه یه بار. باید از رفتن اومدن های شما به این نتیجه برسه که می خوای US زندگی کنی.
PS: اون 364 روز continuous residence منظور بود نه physical residence. شما فکر کنم 6-7 ماه physical residence داشته باشی. اگر 1 سال به بالا بیرون باشی اون 6-7 ماه صفر میشه.
مرسی از جوابتون. پس بهتره پاس سفید بگیرم که اینطور که فهمیدم ۲ تا مزیت داره. یکی اینکه افسر دیگه گیر نمیده و ریسک نیست . دوم اینکه ۳۶۴ روز حساب میکنن . خوب ۳۶۴ روزم بیشتر از ۶-۷ ماهه که من انجا بودم تازه هیچ مدرکی جز بلیت ندارم. نه خونه رنت کردم نه کار و اینا .
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، kasrafo ، gbtm ، payam62 ، lonelyman ، Farshid22
(2013-01-08 ساعت 22:48)azadeh212 نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 09:35)gol1 نوشته:  آیا می شود در کسی بجای ما پست کند تا ما زمان کمتری در آن آنجا باشیم؟

اگه بار اولتون هست که میخواهید وارد بشید باید همراه مدارک کپی ویزاتون که مهر ورود خورده رو پست کنید پس باید خودتون وارد آمریکا بشید تا ویزاتون مهر ورود بخوره ولی اگر گرین کارتتون رو دریافت کردین میتونین مدارک رو توسط فردی پست کنین( و امضای خودتون باید باشه تو فرم ) ولی موقع انگشت نگاری خودتون در آمریکا باشید.موفق باشید!
کسی که یکبار وارد امریکا شده ولی منتظر دریافت گرین کارت نشده و برگشته و الان گرین کارت دستش نیست(گرین کارت به آدرس داده شده رفته و در امریکاست) میتواند از طریق شخصی که در امریکاست مدارک پاس سفید را پست کند تا در زمان انگشت نگاری شخص آنجا باشد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman ، payam62
می بایست شخص در آنجا حضور داشته باشد اگر هم کسی به جای شما پست کند ریسک است شاید مشکلی پیش نیاید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، lonelyman ، payam62
(2013-05-29 ساعت 14:22)gol1 نوشته:  می بایست شخص در آنجا حضور داشته باشد اگر هم کسی به جای شما پست کند ریسک است شاید مشکلی پیش نیاید
دستورالعملشو خوندم دیدم نوشته شخص باید حضور فیزیکی داشته باشه بعد دیدم این دوستمون اینطوری گفتن. گفتم ببینم میشه یا نه؟چون باید کپی صفحه مهر ورود هم براشون بفرستی دیگه حالا اینکه خارج بشی و بدی یکی مدارکو بفرسته نمیدونم کسی اینکارو تونسته بکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman ، payam62 ، behzadb57

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان