کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
بچه ها سلام
من تایپیکو خودنم اما هنوز برام یه ابهامی باقی مانده
بالاخره کسی که می خواد پاس سفید بگیره و 2 سال خارج از امریکا باشه باید قبلش گرین کارت و SSN دستش باشه یا نه؟؟؟؟؟
من مشمولم می خواستم تو این فرصتی که دارم (معافیت یکساله موقت) و تو این 20 روزی که بهم اجازه خروج می دن وقتی رفتم امریکا پاس سفید بگیرم و بیام برم خدمت (چون برام مقدور نیست که وثیغه بذارم و غیدشو بزنم)
حالا سوالم اینه که بعد از گرفتن ویزا آیا می شه وقتی برای اولین بار رفتم امریکا سریعا برم درخواست پاس سفید کنم ؟؟؟ در حالی که نه گرین کارت دستمه نه SSN؟؟؟
ممنون می شم کامل راهنماییم بکنید - تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_aae
(2013-07-29 ساعت 21:48)پسرک مهاجر نوشته:  بچه ها سلام
من تایپیکو خودنم اما هنوز برام یه ابهامی باقی مانده
بالاخره کسی که می خواد پاس سفید بگیره و 2 سال خارج از آمریکا باشه باید قبلش گرین کارت و SSN دستش باشه یا نه؟؟؟؟؟
من مشمولم می خواستم تو این فرصتی که دارم (معافیت یکساله موقت) و تو این 20 روزی که بهم اجازه خروج می دن وقتی رفتم آمریکا پاس سفید بگیرم و بیام برم خدمت (چون برام مقدور نیست که وثیغه بذارم و غیدشو بزنم)
حالا سوالم اینه که بعد از گرفتن ویزا آیا می شه وقتی برای اولین بار رفتم آمریکا سریعا برم درخواست پاس سفید کنم ؟؟؟ در حالی که نه گرین کارت دستمه نه SSN؟؟؟
ممنون می شم کامل راهنماییم بکنید - تشکر

سلام دوست عزیزی بله میتونی‌ و نیازی به ssn و گرین کارت نیست ولی‌ یادت باشه که صفحهٔ اول پاسپورت و اون صفحه که مهره ورودت و ویزات خورده باید براشون بفرستی‌ .و اگه می‌خوای کارت سریع انجام بش حتما در قسمتی‌ که نوشته کی‌ می‌خوای از آمریکا خارج بشی‌ تاریکه ۱۵ روز بد از پست کردن مدارکتو بزن و پستتم با پست اکسپرس بفرست و روی صفحهٔ اول فرم ای۱۳۱ گوش سمت راست بنویس expedite و حتما فیرم ۱۱۴۵ رو هم پر کن و بفرسر.اینجوری اگه خوششانس باشی‌ کارت زود انجام میشه به امید خدا.

موفق باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، payam62 ، atlantis770
ممنون بابت پاسختون
داداشی من اجازه خروج 20 روز بیشتر ندارماااا
یعنی روز 18هم / 19هم دیگه باید برگردم ایران واقعا می شه همه اینکارا زیر 20 روز انجام داد؟؟؟؟
می دونید قصدم چیه بذارید یه توضیحی بدم اگر معقول نبود بفرمایید اگرم بود که فبها
من می خوام روز اولی که رسیدم امریکا سریع برم درخواست پاس سفید بدم دقیقا طبق فرمایشات جنابعالی عمل خواهم کرد اما نمی دونم کلا چه مدارکی احتیاج هست تا بشه پاس سفید گرفت؟؟
روز اول که مدارکمو پست کردم همان روز می رم درخواست گرین کارت و SSN هم می دم .
حالا تو این 20 روز اگه گرین کارت و SSNم اومد که دیگه چه عالی اگرم نیومد که به دوستی که دارم می گم هر موقع اومد برام پست کنه.
اما امیدوارم این مراحلی مثل انگشت نگاری زیر این 20 روز باشه چون نمی تونم بیشتر از 18 الی 19 روز امریکا باشم و باید روز 20تم بیام ایران و ایران باشم تا وثیغم ثبت و ضبط نشه.
نظر شما چیه؟؟؟
البته خوشحال می شم تا نظر سایر دوستان رو هم جویا شوم.
با تشکر از همگی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-29 ساعت 20:16)الا نوشته:  دوستانی که اطللاع دارند راهنمایی کنند هنوز نامه ی دوم ما نیومده و 14 روز دیگه هم برمیگردیم باید چیکار کنیم؟

متاسفانه اطلاع رسانیشون ضعیفه

چرا باهاشون تلفنی تماس نمیگیرید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 18:41)gbtm نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:16)الا نوشته:  دوستانی که اطللاع دارند راهنمایی کنند هنوز نامه ی دوم ما نیومده و 14 روز دیگه هم برمیگردیم باید چیکار کنیم؟

متاسفانه اطلاع رسانیشون ضعیفه

چرا باهاشون تلفنی تماس نمیگیرید؟
دیروز باهاشون تماس گرفتیم ولی اپراتوره همون چیزی رو میگه که وقتی شماره پیگیری رو میزنیم تو سایت نشون میده...
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه ذوستان
من حدود 11 ماه امریکا هستم و یه دلایلی دنبال پاس سفید هستم . میخواهم ببینم موفع برگشتم به امریکا این 11 ماهی که موندم برای زمان سیتیزنیم حساب میشه یا نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-31 ساعت 05:39)Strawberry2013 نوشته:  سلام به همه ذوستان
من حدود 11 ماه آمریکا هستم و یه دلایلی دنبال پاس سفید هستم . میخواهم ببینم موفع برگشتم به آمریکا این 11 ماهی که موندم برای زمان سیتیزنیم حساب میشه یا نه ؟

سلام

به این سوال قبلا پاسخ داده شده
اگر قبل از 6 ماه برگردید که خب هیچ مشکلی نیست
اگر بین 1 سال تا 2 سال برگردید صفر میشه
اگر بین 6 ماه تا 1 سال برگردید باید ثابت کنید پیوند شغلی اجتماعی و... با امریکا قطع نشده است در این حالت حساب میشود وگرنه صفر میشود

در صفحات قبل و تاپیک بحث شیرین رفت و امد به امریکا توضیح داده شده است
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، حاجی واشنگتن
دوستان بیشترین زمانی که امکان داره نامه ی دوم برای انگشت نگاری بیاد چقدره؟
دوستانی که اطللاع دارند جواب بدن ممنون میشم ما رو از نگرانی و بلا تکلیفی در بیارید.
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
سلام
همین الان پاسپورت دخترمون رسید.
خدا می دونه که دوتای دیگه اش کی می رسه.
چون ممکنه براس دوستان سوال پیش بیاد، خلاصه روال کارمون را با تاریخهاش می نویسم:
ارسال مدارک: ۱۳ جون
تاریخ انگشت نگاری: ۳ جولای که بدلیل دیر رسیدن نامه خبر نداشتیم و ۱۱ جولای با هزار استرس انجام دادیم.
تاریخ صدور پاس: ۲۶ جولای
تاریخ دریافت: ۳۱ جولای
توی سایت هنوز در مرحله پذیرشه!!!
موفق باشید.....
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، payam62
(2013-08-01 ساعت 00:49)hoseyn نوشته:  سلام
تاریخ انگشت نگاری: ۳ جولای که بدلیل دیر رسیدن نامه خبر نداشتیم و ۱۱ جولای با هزار استرس انجام دادیم.
موفق باشید.....
ببخشید دوست عزیز چرا خبر نداشتید؟مگه براتون نامه ی انگشت نگاری نیومد؟
سایتشون آپدیت نیست؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان:
چند صفحه قبل کامل توضیح دادم.
سایت را بیخیال
وضعیت تون را خلاصه بفرمایید، تا دوستان راهنمایی کنند.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-01 ساعت 02:44)hoseyn نوشته:  چند صفحه قبل کامل توضیح دادم.
سایت را بیخیال
وضعیت تون را خلاصه بفرمایید، تا دوستان راهنمایی کنند.

28 جون مدارک بدستشون رسیده .3 جولای ایمیل بهم زدن و 8 جولای نامه ی اولمون اومده ولی الان که 31 جولای هیچ خبری نشده.....
14 آگست هم بلیط برگشتمونه
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
پیشنهاد می کنم با بلیط و نامه هایی که براتون اومده به دفتر uscis شهرتون بروید و خواهش کنید شماره کیستون را چک کنند، شاید مثل ما نامه انگشت نگاری زده شده ولی دیر بدستتون برسه. اگر وقتی برایتان تعیین شده باشه، در سیستم اونها موجوده.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، gbtm ، payam62
(2013-08-01 ساعت 03:35)hoseyn نوشته:  پیشنهاد می کنم با بلیط و نامه هایی که براتون اومده به دفتر uscis شهرتون بروید و خواهش کنید شماره کیستون را چک کنند، شاید مثل ما نامه انگشت نگاری زده شده ولی دیر بدستتون برسه. اگر وقتی برایتان تعیین شده باشه، در سیستم اونها موجوده.

تو صفحات قبل خونده بودم یکی دو تا از دوستان تونسته بودند با نشان دادن بلیط برگشت زودتر انگشت نگاری کنند

متاسفانه سیستمشون یک جوریه که همش استرس ایجاد میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، kasrafo ، odiseh
(2013-08-01 ساعت 00:49)hoseyn نوشته:  سلام
موفق باشید.....
پاسپورت من هم همین الان رسید با مشخصات مشابه بالا و منتظریم که پاس خانمم هم برسه.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان