موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم چهار نفر هستیم من و همسرم و دوتا بچه هام سه تا از پاسها حدود دوهفته قبل رسید یکی هم پریروز رسید ولی چون همه پاکتها به اسم همسرم بود نفهمیدیم مال کیا زود رسید و مال کی بعدا رسید در ضمن این رو هم بگم که نامه اول و نامه دوم انگشت نگاری با پاکتهای خودشون اومده بود ولی پاسهامون داخل همون پاکتهای خالی که ما فرستاده بودیم ارسال شده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز اداره ی Immigration روزهای شنبه باز است؟هنوز از نامه های ما خبری نیست
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی بوده چند ماه بعد از اتمام دوره 2ساله پاس سفید برگشته باشه امریکا؟چه مشکلی پیش میاد؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما یه ماه از نامه ی اولمون گذشته ولی هنوز خبری از نامه ی دوم نیست زنگم زدیم میگه 30 روزه میاد.....حالا به نظرتون چیکار کنیم؟ تا حالا برای کسی انقدر طولانی شده ؟6 روز دیگه هم بلیط برگشتمونه...
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 02:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 02:36 توسط الا.)
سلام دوستان با گذشت 40 روز از فرستادن مدارک پاس سفید و نیومدن نامه ی زمان انگشت نگاری امروز تماسی که باهاشون داشتیم گفتند هنوز نامتون رو نفرستادیم باید 2 هفته دیگه صبر کنید .....و ما باید متاسفانه بلیطتمون رو عوض کنیم و ما خیلی نگرانیم چرا اینجوری شده با اینکه من تمام کارایی که دوستان گفته بودن انجام دادم...مدارکمون nebreska است.
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
کلا این مرحله منو دیونه کرده...........
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 02:34)الا نوشته: سلام دوستان با گذشت 40 روز از فرستادن مدارک پاس سفید و نیومدن نامه ی زمان انگشت نگاری امروز تماسی که باهاشون داشتیم گفتند هنوز نامتون رو نفرستادیم باید 2 هفته دیگه صبر کنید .....و ما باید متاسفانه بلیطتمون رو عوض کنیم و ما خیلی نگرانیم چرا اینجوری شده با اینکه من تمام کارایی که دوستان گفته بودن انجام دادم...مدارکمون nebreska است.
دوست عزیز این اتفاق برای ما هم افتاد هرچقدر زنگ میزدیم میگفتن منتظر باشید حتی شوهرم دوبار رفت دفتر uscis ولی همین جواب رو دادن تا اینکه نوبت گرفت برای uscis ( دو دفعه قبلی بدون نوبت رفته بود ) و وقتی روزی که نوبت داشت رفت پروندمون دست آفیسر بود و با کمال تعجب نامه دوم رو همونجا پرینت گرفت و بهمون داد ( در حالیکه نامه هنوز برامون پست نشده بود ) و ما هم فردا صبحش رفتیم دفتر بایومتریک و انگشت نگاری کردیم با اینکه تاریخ انگشت نگاریمون مال سه هفته بعدش بود شما هم یا ازطریق سایت uscis و یا از طریق حضور در یکی از دفاتر uscis وقت بگیرید و برید اونجا انشاالله که مشکلتون حل میشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری