کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
ما هم چهار نفر هستیم من و همسرم و دوتا بچه هام سه تا از پاسها حدود دوهفته قبل رسید یکی هم پریروز رسید ولی چون همه پاکتها به اسم همسرم بود نفهمیدیم مال کیا زود رسید و مال کی بعدا رسید در ضمن این رو هم بگم که نامه اول و نامه دوم انگشت نگاری با پاکتهای خودشون اومده بود ولی پاسهامون داخل همون پاکتهای خالی که ما فرستاده بودیم ارسال شده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، payam62 ، gbtm
دوستای عزیز اداره ی Immigration روزهای شنبه باز است؟هنوز از نامه های ما خبری نیستSad
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، gbtm
(2013-08-02 ساعت 03:55)الا نوشته:  دوستای عزیز اداره ی Immigration روزهای شنبه باز است؟هنوز از نامه های ما خبری نیستSad

نه متاسفانه
دوشنبه تا جمعه
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، الا
دوستان کسی بوده چند ماه بعد از اتمام دوره 2ساله پاس سفید برگشته باشه امریکا؟چه مشکلی پیش میاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، odiseh
(2013-08-05 ساعت 20:17)mhz_ir نوشته:  دوستان کسی بوده چند ماه بعد از اتمام دوره 2ساله پاس سفید برگشته باشه آمریکا؟چه مشکلی پیش میاد؟

به احتمال زیاد گرین کارتتون باطل میشه

پی نوشت: در این صورت شاید واجد شرایط Return Residence Visa باشید (صد در صد مطمین نیستم)
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، mhz_ir
پاس سفیدم امروز دریافت شد
تاریخها رو کامل اینجا میذارم شاید راهنمای دوستان باشه.

تاریخ ارسال مدارک : May 21
تاریخ دریافت نامه اول: May 24
تاریخ دریافت نامه دوم (مشخص شدن تاریخ انگشت نگاری):June 4
تاریخ انگشت نگاری: June 10 (کلمه EXPEDITE رو نوشته بودم که کارم سریعتر انجام بشه)
تاریخ صدور پاس سفید: July 8( اعتبار تا 7 جولای 2015)
در تاریخ 11 جولای مدارک به آدرس سفارت (که خودم درخواست کرده بودم )ارسال شد. 26 جولای به دستشون رسیده بود و امروز به آدرسم پست شد

بهترین راهنما این پست یود که خیلی کمک کرد ( تشکر مجدد از کاربر محترم)

http://mohajersara.com/thread-3694-post-...#pid317348
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، payam62 ، mhz_ir ، Farshid22
دوستان ما یه ماه از نامه ی اولمون گذشته ولی هنوز خبری از نامه ی دوم نیست زنگم زدیم میگه 30 روزه میاد.....حالا به نظرتون چیکار کنیم؟ تا حالا برای کسی انقدر طولانی شده ؟6 روز دیگه هم بلیط برگشتمونه...Sad
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، payam62
(2013-08-07 ساعت 09:15)الا نوشته:  دوستان ما یه ماه از نامه ی اولمون گذشته ولی هنوز خبری از نامه ی دوم نیست زنگم زدیم میگه 30 روزه میاد.....حالا به نظرتون چیکار کنیم؟ تا حالا برای کسی انقدر طولانی شده ؟6 روز دیگه هم بلیط برگشتمونه...Sad

تنها راهش اینه که با نشون دادن نامه اول و بلیط برگشت برید دفترشون
بکی دو تا از دوستان صبح اول وقت رفته بودند کارشون انجام شده بود (بدون داشتن نوبت)
با احتساب تعطیلی اخر هفته فقط 3 روز فرصت دارید
به نظر من وقتتون رو از دست ندید

انشا ا... کارتون سریعتر راه بیفته
پاسخ
تشکر کنندگان: الا
(2013-08-06 ساعت 17:51)gbtm نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 20:17)mhz_ir نوشته:  دوستان کسی بوده چند ماه بعد از اتمام دوره 2ساله پاس سفید برگشته باشه آمریکا؟چه مشکلی پیش میاد؟

به احتمال زیاد گرین کارتتون باطل میشه

پی نوشت: در این صورت شاید واجد شرایط Return Residence Visa باشید (صد در صد مطمین نیستم)

http://www.immihelp.com/greencard/return...-visa.html
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-08-01 ساعت 23:32)hoseyn نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 00:49)hoseyn نوشته:  سلام
همین الان پاسپورت دخترمون رسید.
خدا می دونه که دوتای دیگه اش کی می رسه.
چون ممکنه براس دوستان سوال پیش بیاد، خلاصه روال کارمون را با تاریخهاش می نویسم:
ارسال مدارک: ۱۳ جون
تاریخ انگشت نگاری: ۳ جولای که بدلیل دیر رسیدن نامه خبر نداشتیم و ۱۱ جولای با هزار استرس انجام دادیم.
تاریخ صدور پاس: ۲۶ جولای
تاریخ دریافت: ۳۱ جولای
توی سایت هنوز در مرحله پذیرشه!!!
موفق باشید.....
پاسپورت من هم همین الان رسید با مشخصات مشابه بالا و منتظریم که پاس خانمم هم برسه.
بالاخره پاس خانمم هم امروز رسید. ولی به آدرس قدیمی! یعنی ایشون حین انگشت نگاری آدرس جدبد را اعلام کردند و توسط اپراتور وارد شده بود ولی من و دخترم از طریق سایت اعلام کردیم. برای ما به آدرس جدید آمد ولی برای خانمم به آدرس قدیمی!!!
راستی سایتشون هم همزمان با رسیدن پاسها بروز شد و نوشته بسته اتون پست شده و تا سی روز می رسه و ....
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، الا ، fariba_a ، kasrafo
(2013-07-17 ساعت 11:58)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 03:35)alireza1777 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،من تجربیات خودم را در مورد پاس سفید که اخیرا اقدام کردم رو مینویسم،امیدوارم مفید باشه
نکته:1- اگر قصد گرفتن پاس سفید را دارید فردای ورود به آمریکا اقدام کنید
2- فرمها و دستورالعمل آن را در ایران دانلود کنید و فرمها را بازائ هر نفر یک فرم پر کنید
مدارک مورد نیاز:برای هر نفر
1- فرم پر شده i131
2- فرم پر شده G1145
2- 3 قطعه عکس با شرایط عکسهایی که به سفارت دادین(پشت نویسی شده اسم و فامیلی و Aنامبر)
4- کپی از صفحه اول گذرنامه و صفحه ویزا که مهر ورود خورده
5- مانی اردر یا چک به مبلغ 445 دلار برای هر نفر
راهمنای پر کردن فرمها:فرم I-131
صفحه1
در مربع بالا چیزی نمی نویسید
پارت1:مشخصات شخصی به همراه آدرسی که بوسیله آن با شما مکاتبه میکنند و مدارکتون به آن آدرس میرسد
در قسمت class of admission باید همان کلمه نوشته شده درویزا زیر عبارت IV Category را بنویسید
از انجایی که تازه وارد هستید و سوشال نامبر ندارید در مربع آن N/A بنویسید
پارت2:مربع A را تیک بزنید و به بقیه صفحه کاری نداشته باشید
صفحه2
پارت3: در مربع 1 تاریخ خروج از آمریکا را بنویسید و در مربع 2 بنویسید 2سال و در قسمت 3 noرا علامت بزنیدو در قسمت 4 چون قبلا پاس سفید نگرفتید no بزنید
در قسمت 5 اگر a را علامت بزنید مدارکتون میره به همان آدرسی که تو صفحه 1 نوشتید پس اگر همون آدرسه علامت بزنید و به بقیه کاری نداشته باشید
پارت4: در مربع بزرگ دلیل مسافرت خود را بنویسید و در مربع کوچک کشوری را که به آن مسافرت میکنید یعنی ایران بنویسید
پارت5: در قسمت بالا Less than six months را علامت بزنید و در قسمت پایین no را علامت بزنید چون تا حالا مالیات ندادین..............
با تشکر از توضیحات بسیار مفید شما ..
یه سوال داشتم .. در قسمت 5 شما نوشتید کمتر از 6 ماه رو علامت بزنید
خوب ما که بدون پاس سفید هم میتونیم کمتر از 6 ماه بیرون از آمریکا باشیم
این پاس رو میگیریم که بیشتر بیرون باشیم مثلا 2 سال ... میشه منظور رو
بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
همانطور که از سوال پیداست از ما میپرسه از موقعی که گرین کارت کرفتید چه مدت خارج از امریکا بوده اید
و چون ما در اولین ورود به امریکا گرین کارت گرفتیم و تا لحظه اقدام برای پاس سفید از امریکا خارج نشدیم و این مدت صفر ه پس شامل کمتر از شش ماه میشه اما اگر شما در سفر دوم اقدام میکنید باید گزینه نزدیک به مدت اقامت در ایران را بزنید
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، man.u65a ، aniya
سلام دوستان با گذشت 40 روز از فرستادن مدارک پاس سفید و نیومدن نامه ی زمان انگشت نگاری امروز تماسی که باهاشون داشتیم گفتند هنوز نامتون رو نفرستادیم باید 2 هفته دیگه صبر کنید .....و ما باید متاسفانه بلیطتمون رو عوض کنیم و ما خیلی نگرانیم چرا اینجوری شده با اینکه من تمام کارایی که دوستان گفته بودن انجام دادم...مدارکمون nebreska است.
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: ensan
کلا این مرحله منو دیونه کرده...........Sad
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-10 ساعت 02:34)الا نوشته:  سلام دوستان با گذشت 40 روز از فرستادن مدارک پاس سفید و نیومدن نامه ی زمان انگشت نگاری امروز تماسی که باهاشون داشتیم گفتند هنوز نامتون رو نفرستادیم باید 2 هفته دیگه صبر کنید .....و ما باید متاسفانه بلیطتمون رو عوض کنیم و ما خیلی نگرانیم چرا اینجوری شده با اینکه من تمام کارایی که دوستان گفته بودن انجام دادم...مدارکمون nebreska است.

دوست عزیز این اتفاق برای ما هم افتاد هرچقدر زنگ میزدیم میگفتن منتظر باشید حتی شوهرم دوبار رفت دفتر uscis ولی همین جواب رو دادن تا اینکه نوبت گرفت برای uscis ( دو دفعه قبلی بدون نوبت رفته بود ) و وقتی روزی که نوبت داشت رفت پروندمون دست آفیسر بود و با کمال تعجب نامه دوم رو همونجا پرینت گرفت و بهمون داد ( در حالیکه نامه هنوز برامون پست نشده بود ) و ما هم فردا صبحش رفتیم دفتر بایومتریک و انگشت نگاری کردیم با اینکه تاریخ انگشت نگاریمون مال سه هفته بعدش بود شما هم یا ازطریق سایت uscis و یا از طریق حضور در یکی از دفاتر uscis وقت بگیرید و برید اونجا انشاالله که مشکلتون حل میشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، Saeedv13 ، مرآت74 ، morvarid1364
(2013-08-10 ساعت 12:36)golesang نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 02:34)الا نوشته:  سلام دوستان با گذشت 40 روز از فرستادن مدارک پاس سفید و نیومدن نامه ی زمان انگشت نگاری امروز تماسی که باهاشون داشتیم گفتند هنوز نامتون رو نفرستادیم باید 2 هفته دیگه صبر کنید .....و ما باید متاسفانه بلیطتمون رو عوض کنیم و ما خیلی نگرانیم چرا اینجوری شده با اینکه من تمام کارایی که دوستان گفته بودن انجام دادم...مدارکمون nebreska است.

دوست عزیز این اتفاق برای ما هم افتاد هرچقدر زنگ میزدیم میگفتن منتظر باشید حتی شوهرم دوبار رفت دفتر uscis ولی همین جواب رو دادن تا اینکه نوبت گرفت برای uscis ( دو دفعه قبلی بدون نوبت رفته بود ) و وقتی روزی که نوبت داشت رفت پروندمون دست آفیسر بود و با کمال تعجب نامه دوم رو همونجا پرینت گرفت و بهمون داد ( در حالیکه نامه هنوز برامون پست نشده بود ) و ما هم فردا صبحش رفتیم دفتر بایومتریک و انگشت نگاری کردیم با اینکه تاریخ انگشت نگاریمون مال سه هفته بعدش بود شما هم یا ازطریق سایت uscis و یا از طریق حضور در یکی از دفاتر uscis وقت بگیرید و برید اونجا انشاالله که مشکلتون حل میشه

من هم پیشنهاد میکنم یک وقت Infopass بگیرید اگر چه نوبتهاشون زیر یک هفته نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، مرآت74 ، morvarid1364

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان