کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-08-24 ساعت 00:26)الا نوشته:  travel document همون پاسه سفیده؟ من تازه متوجه شدم دوستان بالای نامه ی اولمون نوشته application for travel document
بله دوست عزیز پاس سفید اصطلاحیه که ما ایرانیها میگیم ولی در واقع همون travel document هستش

در مورد مطالب قبلیتون موقع ما یعنی تا ماه آپریل که انگشت نگاری لازم بود. شما میتونید به اداره بایومتریک برید و ازشون خواهش کنید اونا تو سایت خودشون چک میکنند اگر برای شما زمان انگشت نگاری تعیین شده باشه ولی نامه و ایمیلی هنوز برای شما ارسال نشده باشه هم اگه خواهش کنید اونا خودشون میبینند و از شما انگشت نگاری میکنند
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، behzadb57
آدرس ایمیلشون رو کسی میدونه؟ خیلی شرایط بدیه موندیم اینجا بلا تکلیف .........ولی اینجور که دوستان میگن به این راحتی نیست که بری اداره ی انگشت نگاری و اونا به ما جواب بدن....
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
(2012-07-31 ساعت 20:47)M_star1316 نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 19:40)afsanehh_197 نوشته:  سلام
جدیدا شنیدم هر کس بخواد درخواست پاس سفید کنه باید 30 ماه در آمریکا زندگی کرده باشه ، آیا صحت داره؟
من دو سه هفته پیش درخواست دادم و وقت انگشت نگاری برای فردا بهم دادن
یکماه هم بیشتر نیست که آمریکا بودم.

کدوم ایالت هستی ما هم درخواست دادیم بیست روز پیش هنوز نامه ای برامون نیومده ما ویسکانزین هستیم
پاسخ
(2013-07-28 ساعت 02:05)alireza1777 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
ما ایرانی ها عادت داریم که خودمون برای هر چیزی اسم بزاریم مثلا همین اسم پاس سفید در حالی که نه رنگش سفیده نه روش پاس سفید نوشته حتی آمریکا یی ها هم نمی گن از مدیر محترم تالار میخوام که اسم این تالار رو تغییر بده و اسم آون رو مجوز ورود مجدد که همان permit to re-enter بزاره که داستان این پاس سفید از اولش با اسم صحیح آغاز بشه و کسانی که بدنبال اون هستند بهتر مفهوم اون رو درک کنند عکس اون رو براتون میزارم و شامل 24 صفحه هست که روی صفحه 2 عکس و مشخصات شما چاپ شده و همچنین تاریخ صدور و منقضی شدن آن که 2 ساله همانطور که قبلا هم توضیح دادم روند آن کاملا ساده و راحت هست و بهترین موقع برای استفاده از این آپشن برای تازه ورودی ها هست چون دقت کنید اگر شما 1 سال آمریکا بمانید و اون وقت استفاده کنید اقامت 1 ساله شما میسوزه و برای سیتیزن شدن منظور نمیشه موفق باشید
[عکس: 24088174434331571866.jpg]
با سلام
منظور شما اینه که با این پاس باید از این به بعد ورود و خروج کنیم ؟
از پاس ایرانی برای ورود و خروج می شه استفاده کرد تا یک سال ؟
منظورم اینه که با صدور این پاس پاس ایرانی اعتبارش را برای ورود و خروج از دست میده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، behzadb57 ، atlantis770
سلام
آيا فرم I-131 را ازطريق سايت
http://www.uscitizenship.info/uscis-form...cument.jsp
پر كرده هم هزينش 99 دلار و هم نمخواهد مدارك پست كني
لطفا مطلعن جواب بدن

Travel Document to Maintain My Green Card Form I-131
Take the necessary measure to maintain your green card (permanent resident) status when traveling abroad. With our Form Navigator™ we guide you step-by-step through the process and complete your Form I-131 accurately.

Apply for a Travel Document Today!
Start My Application Online

ممنون
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
پاسخ
(2013-08-24 ساعت 07:29)الا نوشته:  آدرس ایمیلشون رو کسی میدونه؟ خیلی شرایط بدیه موندیم اینجا بلا تکلیف .........ولی اینجور که دوستان میگن به این راحتی نیست که بری اداره ی انگشت نگاری و اونا به ما جواب بدن....

ما که دوبار رفتیم اداره بایومتریک خیلی هم خوب و محترمانه جوابمون رو دادن یه بار قبل اینکه اصلا نامه دوم برامون بیاد رفتیم و گفتیم ما بچه کوچیک داریم و خلاصه شرایطمون رو گفتیم خودشون زدن تو سایت و گفتن هنوز اداره مهاجرت براتون وقت انگشت نگاری تعیین نکرده اگه وقت رو تعیین کرده بود حتی اگه نامه و ایمیلی براتون نیومده بود ما اینجا میدیدیم و کارتون رو انجام میدادیم دفعه دوم هم که نامه دوم اومده بود و تاریخ رو برای 3 می زده بودن که ما 15 آپریل رفتیم و انگشت نگاری کردیم

دوست عزیز شما یا باید صبر کنید یا اینکه وقت بگیرید و برید uscis حالا اگه اداره انگشت نگاری نزدیکه بهتون اون رو هم امتحان کنید
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، مرآت74 ، morvarid1364 ، behzadb57
سلام دوستان
من روز پنج شنبه 15 آگوست مدارکم را برای پاس سفید به اداره فنیکس با پست فرستادم و با شماره ردیابی که پست داد چک کردم دیدم جمعه 16 آگوست ساعت 10 صبح تحویل دفتر uscis شده است ولی تا امروز که 24 آگوست هست برای ما نه نامه اول آماده است و نه نامه دوم. حتی ما فرم مربوط به email و SMS را هم پرکردیم و پست نمودیم ولی هیچ چیزی نیامده است. از طرفی ماه آینده بلیط برگشت داریم و ترم دانشگاه خانمم شروع می شود. به نظر شما از کجا می توان پیگیری کنم و آیا هنوز زود است برای پیگیری و یا بایستی نوبت بگیریم و uscis پیگیری کنم؟
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364
سلام
لطفا مطلعن جواب بدن

Take the necessary measure to maintain your green card (permanent resident) status when traveling abroad. With our Form Navigator™ we guide you step-by-step through the process and complete your Form I-131 accurately.

ممنون
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 22:49)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان
من روز پنج شنبه 15 آگوست مدارکم را برای پاس سفید به اداره فنیکس با پست فرستادم و با شماره ردیابی که پست داد چک کردم دیدم جمعه 16 آگوست ساعت 10 صبح تحویل دفتر uscis شده است ولی تا امروز که 24 آگوست هست برای ما نه نامه اول آماده است و نه نامه دوم. حتی ما فرم مربوط به email و SMS را هم پرکردیم و پست نمودیم ولی هیچ چیزی نیامده است. از طرفی ماه آینده بلیط برگشت داریم و ترم دانشگاه خانمم شروع می شود. به نظر شما از کجا می توان پیگیری کنم و آیا هنوز زود است برای پیگیری و یا بایستی نوبت بگیریم و uscis پیگیری کنم؟

دوست عزیز تجربه شخصی من میگه از uscis وقت بگیرید چون معمولا برای دوهفته بعد بهتون وقت میده اگه تا اون موقع کاراتون انجام شد فوقش وقت رو کنسل میکنید اگر انجام نشد و نامه براتون نیومد حداقل میدونید اونجا نوبت دارید و میرید و کاراتون رو پیگیری میکنید و بلاتکلیف نمیمونید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 07:29)الا نوشته:  آدرس ایمیلشون رو کسی میدونه؟ خیلی شرایط بدیه موندیم اینجا بلا تکلیف .........ولی اینجور که دوستان میگن به این راحتی نیست که بری اداره ی انگشت نگاری و اونا به ما جواب بدن....

سلام
متاسفم هنوز کار شما راه نیفتاده
من جای شما بودم میدادم یک نفر که زبانش عالیه از طرف من به اداره مهاجرت زنگ بزنه حدسم اینه که منظورشونو دقیقا نگرفتید

در صورت لزوم میتونید از خدمات ایمیگرنجل استفاده کنید
من شخصا استفاده نکردم ولی دوستان راضی بودند
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، مرآت74
(2013-08-25 ساعت 08:05)aliroz نوشته:  سلام
لطفا مطلعن جواب بدن

ممنون

خیر اون سایت نیست
به سایتهای غیر رسمی اعتماد نکنید
سایت رسمی:

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
پاسخ
تشکر کنندگان: aliroz ، ghasoo
(2013-08-25 ساعت 10:50)golesang نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:49)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز تجربه شخصی من میگه از uscis وقت بگیرید چون معمولا برای دوهفته بعد بهتون وقت میده اگه تا اون موقع کاراتون انجام شد فوقش وقت رو کنسل میکنید اگر انجام نشد و نامه براتون نیومد حداقل میدونید اونجا نوبت دارید و میرید و کاراتون رو پیگیری میکنید و بلاتکلیف نمیمونید
ممنون دوست عزيز من هم فكر كنم بهتر باشه. رفتم در سيستم انها براي گرفتن وقت و جالب بود كه به غير از چهارشنبه بقيه روزهاي اين هفته جديد را جا داشت من روز پنج شنبه گرفتم كه اگه تا اون روز نامه امد من وقت را كنسل كنم
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، ghasoo ، Farshid22
دوستان امروز یه نامه برامون اومده زده اصلا شما نیاز به انگشت نگاری ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دیگه چی میگههههههههه؟
حتی توش زده هزینه ی انگشت نگاری برگردونده نمیشه......یعنی قانونشون عوض شده.......توش زده پروستون هم در حال پردازشه.
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، zohre02 ، اریوبرزن
کسی از دوستان بوده که به تازگی برای انگشت نگاری اقدام کرده باشه و براش نامه ی انگشت نگاری اومده باشه؟ ما میخوایم بلیط برگشت بگیریم و بیشتر از این نمیتونیم اینجا بمونیم.....
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، zohre02
سلام
خوب خدا را شکر امروز نامه های ما آمد و ما را از نگرانی در آورد و زمان انگشت نگاری دادند زمانهای ما به شکل ذیل بود در ضمن ما ایالت میزوری و شهر کانزاسیتی هستیم و من رو فرمها که ارسال کردم نوشتم "عجله ای است":
تاریخ ارسال مدارک با پست UPS برابر: 15 آگوست 2013
تاریخ دریافت توسط uscis برابر: 16 آگوست 2013
تاریخ تهیه نامه اول و تایید دریافت پول و مدارک توسط آنها: 20 آگوست 2013
تاریخ ارسال نامه اول: 22 آگوست 2013
تاریخ تهیه نامه دوم و تعیین زمان انگشت نگاری: 22 آگوست 2013
تاریخ ارسال نامه دوم توسط آنها: 23 آگوست 2013
تاریخ دریافت هر دو نامه با هم توسط اینجانب(بعلت تعطیلی دو روزه) 26 آگوست 2013
تاریخ انگشت نگاری: 29 آگوست 2013
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان