موضوعها: 0
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
سلام
من قصد دارم که تو هفته اخری (اواخر دسامبر ۲۰۱۳) که به تاریخ اکسپایر ویزای مهاجرتیم مونده وارد آمریکا بشوم. ولی بعلت اینکه کلاسهام تا اواخر ۲۰۱۴ طول می کشه بیشتر از ۲ هفته نمی تونم بمونم و باید برگردم.
من در کانادا زندگی می کنم و چون با مرز زیاد فاصله ای ندارم می تونم هر ماه یکی دو بار اخر هفته ها به مدت یکی دو روزی بروم امریکا و برگردم.
ایا من می تونم که به همین منوال بالا تا اخر درسم ورود و خروج داشته باشم به آمریکا تا برای گرین کارتم مشکلی به وجود نیاد؟
یا اینکه باید برای Re-entry Permit اقدام کنم ؟
ممنون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بالاخره کیس من اپدیت شد تو سایت رفته تو مرحله ی Initial Review امروز 28 اگوست ولی برای همسرم تغییری نکرده.یعنی فرستادن نامه ی انگشت نگاری رو؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ کدوم از دوستان جواب منو نمیدونه؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ما امسال پاس سفید گرفتیم ولی به صورت غیر منتظره کارمون زود تموم شد و سه چهار ماه بعد خروجمون از آمریکا برگشتیم و دیگه کلا میخواهیم آمریکا بمونیم کسی از دوستان میدونه که ما چیکار باید بکنیم تا پاس سفیدمون رو باطل کنیم ؟؟؟ چون فکر نمیکنم با ورودمون به آمریکا خود به خود باطل بشه چون تو قسمت entries زده M و حالا نمیدونیم چیکار کنیم که اینها رو باطل کنیم که زمان برای سیتی زنیمون از الان حساب بشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
توی قسمت class of admission چی باید نوشت؟
یه عده گفتند iv category بعضی ها هم گفتن dv lottery .بالاخره کدوم درسته؟
برایه بچه سیزده ساله هم خودمون باید امضا کنیم؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هفته گذشته انگشت نگاري را كرديم و براي فرم ما را امضاء كرد و گفت مي توانيم برويم. حال سوال من اين است كه ما مي تىانيم از امريكا خارج شويم و كار ديگر نداريم؟ من ادرس عمويم را دادم تا فرمهاي نهائي يا همون پاس سفيد به ان ادرس برود.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من انگشت نگاری رو انجام دادم ، روز انگشت نگاری خواستم آدرسمو تغییر بدم ولی قبول نکردند و گفتند از طریق سایت تغییر بده حالا می خوام آدرسمو عوض کنم و چون آمریکا نیستم می خوام آدرس سفارت آمریکا تو آنکارا رو برا پیکاپ پاسم بدم ولی نمیشه ، یعنی فرم تغییر آدرس یه جوریه که فقط باید آدرس آمریکارو بدم که من ندارم چون در حال حاضر ایران هستم لطفا منو راهنمایی کنید خواهش می کنم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-06 ساعت 00:50)alireza esf نوشته: (2013-09-01 ساعت 23:28)golesang نوشته: دوستان عزیز ما امسال پاس سفید گرفتیم ولی به صورت غیر منتظره کارمون زود تموم شد و سه چهار ماه بعد خروجمون از آمریکا برگشتیم و دیگه کلا میخواهیم آمریکا بمونیم کسی از دوستان میدونه که ما چیکار باید بکنیم تا پاس سفیدمون رو باطل کنیم ؟؟؟ چون فکر نمیکنم با ورودمون به آمریکا خود به خود باطل بشه چون تو قسمت entries زده M و حالا نمیدونیم چیکار کنیم که اینها رو باطل کنیم که زمان برای سیتی زنیمون از الان حساب بشه
با سلام
شما با پاس ایران و گرین کارت وارد شدید یا با پاس سفید ؟
چون ما هم احتمالا همین پروسه را باید طی کنیم
دوست عزیز من و بچه هام هنوز نیومدیم تا آخر سپتامبر انشاالله میاییم ولی شوهرم اواخر آگوست اومد و چون سه چهار ماه از خروجش از آمریکا گذشته بود اصلا ازش چیزی نپرسیدن فقط همون پاسپورت ایرانی و گرین کارتشو نگاه کردن حالا موندیم که چیکار کنیم شوهرم بره دفتر اداره مهاجرت یا باید کار دیگه ای انجام بده تا پاس سفید رو باطل کنه که زمانش برای سیتی زنی حساب بشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری