کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام
من قصد دارم که تو هفته اخری (اواخر دسامبر ۲۰۱۳) که به تاریخ اکسپایر ویزای مهاجرتیم مونده وارد آمریکا بشوم. ولی بعلت اینکه کلاسهام تا اواخر ۲۰۱۴ طول می کشه بیشتر از ۲ هفته نمی تونم بمونم و باید برگردم.
من در کانادا زندگی می کنم و چون با مرز زیاد فاصله ای ندارم می تونم هر ماه یکی دو بار اخر هفته ها به مدت یکی دو روزی بروم امریکا و برگردم.
ایا من می تونم که به همین منوال بالا تا اخر درسم ورود و خروج داشته باشم به آمریکا تا برای گرین کارتم مشکلی به وجود نیاد؟
یا اینکه باید برای Re-entry Permit اقدام کنم ؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، اریوبرزن ، mel
دوستان بالاخره کیس من اپدیت شد تو سایت رفته تو مرحله ی Initial Review امروز 28 اگوست ولی برای همسرم تغییری نکرده.یعنی فرستادن نامه ی انگشت نگاری رو؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، zohre02
هیچ کدوم از دوستان جواب منو نمیدونه؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02
(2013-09-01 ساعت 02:57)الا نوشته:  هیچ کدوم از دوستان جواب منو نمیدونه؟

به سایت اصلا اکتفا نکنید من پاسم رو گرفتم تو سایت هنوز تو مرحله اولیه است
در صورتی که برای 2 نفر درخواست داده باشید دیگه برای نفر دوم(که تو لیست شما هست) احتیاج به نوبت جدا نیست

تمام مدارک و ... رو همراه داشته باشید انشا ا... کارتون سریع راه بیفته
پاسخ
تشکر کنندگان: الا
(2013-08-28 ساعت 05:00)marco250 نوشته:  سلام
من قصد دارم که تو هفته اخری (اواخر دسامبر ۲۰۱۳) که به تاریخ اکسپایر ویزای مهاجرتیم مونده وارد آمریکا بشوم. ولی بعلت اینکه کلاسهام تا اواخر ۲۰۱۴ طول می کشه بیشتر از ۲ هفته نمی تونم بمونم و باید برگردم.
من در کانادا زندگی می کنم و چون با مرز زیاد فاصله ای ندارم می تونم هر ماه یکی دو بار اخر هفته ها به مدت یکی دو روزی بروم آمریکا و برگردم.
ایا من می تونم که به همین منوال بالا تا اخر درسم ورود و خروج داشته باشم به آمریکا تا برای گرین کارتم مشکلی به وجود نیاد؟
یا اینکه باید برای Re-entry Permit اقدام کنم ؟

ممنون

سلام
در این صورت گرین کارتتون رو میگیرن
بهترین کار درخواست پاس سفید است
فوقش دیرتر سیتیزن میشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mel
(2013-09-01 ساعت 07:58)gbtm نوشته:  
من قصد دارم که تو هفته اخری (اواخر دسامبر ۲۰۱۳) که به تاریخ اکسپایر ویزای مهاجرتیم مونده وارد آمریکا بشوم. ..........
ممنون

سلام
فوقش دیرتر سیتیزن میشید
سلام
ممنون از پاسختان
من اگه بین دسامبر ۲۰۱۳ تا دسامبر ۲۰۱۴ بتونم با ورود و خروج هام مدت ۶ ماه رو پر کنم , ایا باز هم به مشکل بر می خورم ؟

اگه برای Re-entry Permit درخواست بدهم , ایا مدت زمانی که در طی دو سال اعتبار Re-entry Permit تو امریکا زندگی کرده باشم رو به حساب سیتیزنی نمی گذارند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mel
دوستان عزیز ما امسال پاس سفید گرفتیم ولی به صورت غیر منتظره کارمون زود تموم شد و سه چهار ماه بعد خروجمون از آمریکا برگشتیم و دیگه کلا میخواهیم آمریکا بمونیم کسی از دوستان میدونه که ما چیکار باید بکنیم تا پاس سفیدمون رو باطل کنیم ؟؟؟ چون فکر نمیکنم با ورودمون به آمریکا خود به خود باطل بشه چون تو قسمت entries زده M و حالا نمیدونیم چیکار کنیم که اینها رو باطل کنیم که زمان برای سیتی زنیمون از الان حساب بشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo
(2013-09-01 ساعت 21:45)marco250 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 07:58)gbtm نوشته:  
من قصد دارم که تو هفته اخری (اواخر دسامبر ۲۰۱۳) که به تاریخ اکسپایر ویزای مهاجرتیم مونده وارد آمریکا بشوم. ..........
ممنون

سلام
فوقش دیرتر سیتیزن میشید
سلام
ممنون از پاسختان
من اگه بین دسامبر ۲۰۱۳ تا دسامبر ۲۰۱۴ بتونم با ورود و خروج هام مدت ۶ ماه رو پر کنم , ایا باز هم به مشکل بر می خورم ؟

اگه برای Re-entry Permit درخواست بدهم , ایا مدت زمانی که در طی دو سال اعتبار Re-entry Permit تو آمریکا زندگی کرده باشم رو به حساب سیتیزنی نمی گذارند ؟

سلام
سوال اولتون جواب صد در صد مشخصی نداره
انچه دوستان گفتند رفت و امد زیاد باعث میشه آفیسر گرین کارتتونو بگیره شاید یکی دو بار یا حتی سه بار هم مشکلی نباشه تو بازه زمانی کوتاه مدت.
باز هم به نظر آفیسر بستگی داره که شک کنه شما امریکا رو برای اقامت دایم در نظر گرفتید یا تفریحی گاه گداری سفر میکنید

سوال دومتون رو دقیق نپرسیدید. 2 سالی که در زمان اعتبار پاس سفید خارج از آمریکا بوده باشید یک سال (یک روز کمتر )رو از زمان 5 ساله انتظار کم میکنند
زمانهایی هم که قبل از دریافت پاس سفید اینجا بوده باشید صفر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: marco250 ، مرآت74
(2013-09-01 ساعت 07:58)gbtm نوشته:  سوال دومتون رو دقیق نپرسیدید. 2 سالی که در زمان اعتبار پاس سفید خارج از آمریکا بوده باشید یک سال (یک روز کمتر )رو از زمان 5 ساله انتظار کم میکنند
زمانهایی هم که قبل از دریافت پاس سفید اینجا بوده باشید صفر میشه

همانطور که گفتید مدت اعتبار Re-entry Permit دو ساله هستش.
ولی من فقط یک سال اول از این ۲ سال رو احتیاج دارم ایا می شود بعد از یکسال درخواست ابطال پاس سفید رو بدهم ؟
تو مدت Re-entry Permit ایا می تونم مثلا ماهی یک بار به امریکا سفر کنم ؟

ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، ghasoo
توی قسمت class of admission چی باید نوشت؟
یه عده گفتند iv category بعضی ها هم گفتن dv lottery .بالاخره کدوم درسته؟
برایه بچه سیزده ساله هم خودمون باید امضا کنیم؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ما هفته گذشته انگشت نگاري را كرديم و براي فرم ما را امضاء كرد و گفت مي توانيم برويم. حال سوال من اين است كه ما مي تىانيم از امريكا خارج شويم و كار ديگر نداريم؟ من ادرس عمويم را دادم تا فرمهاي نهائي يا همون پاس سفيد به ان ادرس برود.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
من انگشت نگاری رو انجام دادم ، روز انگشت نگاری خواستم آدرسمو تغییر بدم ولی قبول نکردند و گفتند از طریق سایت تغییر بده حالا می خوام آدرسمو عوض کنم و چون آمریکا نیستم می خوام آدرس سفارت آمریکا تو آنکارا رو برا پیکاپ پاسم بدم ولی نمیشه ، یعنی فرم تغییر آدرس یه جوریه که فقط باید آدرس آمریکارو بدم که من ندارم چون در حال حاضر ایران هستم لطفا منو راهنمایی کنید خواهش می کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 11:18)lingni نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:50)golesang نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:49)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان
من روز پنج شنبه 15 آگوست مدارکم را برای پاس سفید به اداره فنیکس با پست فرستادم و با شماره ردیابی که پست داد چک کردم دیدم جمعه 16 آگوست ساعت 10 صبح تحویل دفتر uscis شده است ولی تا امروز که 24 آگوست هست برای ما نه نامه اول آماده است و نه نامه دوم. حتی ما فرم مربوط به email و SMS را هم پرکردیم و پست نمودیم ولی هیچ چیزی نیامده است. از طرفی ماه آینده بلیط برگشت داریم و ترم دانشگاه خانمم شروع می شود. به نظر شما از کجا می توان پیگیری کنم و آیا هنوز زود است برای پیگیری و یا بایستی نوبت بگیریم و uscis پیگیری کنم؟

دوست عزیز تجربه شخصی من میگه از uscis وقت بگیرید چون معمولا برای دوهفته بعد بهتون وقت میده اگه تا اون موقع کاراتون انجام شد فوقش وقت رو کنسل میکنید اگر انجام نشد و نامه براتون نیومد حداقل میدونید اونجا نوبت دارید و میرید و کاراتون رو پیگیری میکنید و بلاتکلیف نمیمونید

سلام.
ببخشید، منظورتون از USCIC همون InfoPass هست؟

با سلام
ما هم 14 اگوست فرستادیم تا الان خبری نیست و می خوام هفته دیگه وقت بگیرم
والا ادم بعضی اوقات نمی دونه دقیقا چه کاری را باید انجام داد جز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 23:28)golesang نوشته:  دوستان عزیز ما امسال پاس سفید گرفتیم ولی به صورت غیر منتظره کارمون زود تموم شد و سه چهار ماه بعد خروجمون از آمریکا برگشتیم و دیگه کلا میخواهیم آمریکا بمونیم کسی از دوستان میدونه که ما چیکار باید بکنیم تا پاس سفیدمون رو باطل کنیم ؟؟؟ چون فکر نمیکنم با ورودمون به آمریکا خود به خود باطل بشه چون تو قسمت entries زده M و حالا نمیدونیم چیکار کنیم که اینها رو باطل کنیم که زمان برای سیتی زنیمون از الان حساب بشه
با سلام
شما با پاس ایران و گرین کارت وارد شدید یا با پاس سفید ؟
چون ما هم احتمالا همین پروسه را باید طی کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-06 ساعت 00:50)alireza esf نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 23:28)golesang نوشته:  دوستان عزیز ما امسال پاس سفید گرفتیم ولی به صورت غیر منتظره کارمون زود تموم شد و سه چهار ماه بعد خروجمون از آمریکا برگشتیم و دیگه کلا میخواهیم آمریکا بمونیم کسی از دوستان میدونه که ما چیکار باید بکنیم تا پاس سفیدمون رو باطل کنیم ؟؟؟ چون فکر نمیکنم با ورودمون به آمریکا خود به خود باطل بشه چون تو قسمت entries زده M و حالا نمیدونیم چیکار کنیم که اینها رو باطل کنیم که زمان برای سیتی زنیمون از الان حساب بشه
با سلام
شما با پاس ایران و گرین کارت وارد شدید یا با پاس سفید ؟
چون ما هم احتمالا همین پروسه را باید طی کنیم

دوست عزیز من و بچه هام هنوز نیومدیم تا آخر سپتامبر انشاالله میاییم ولی شوهرم اواخر آگوست اومد و چون سه چهار ماه از خروجش از آمریکا گذشته بود اصلا ازش چیزی نپرسیدن فقط همون پاسپورت ایرانی و گرین کارتشو نگاه کردن حالا موندیم که چیکار کنیم شوهرم بره دفتر اداره مهاجرت یا باید کار دیگه ای انجام بده تا پاس سفید رو باطل کنه که زمانش برای سیتی زنی حساب بشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان