کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-08-27 ساعت 00:18)mohammad_r نوشته:  سلام
خوب خدا را شکر امروز نامه های ما آمد و ما را از نگرانی در آورد و زمان انگشت نگاری دادند زمانهای ما به شکل ذیل بود در ضمن ما ایالت میزوری و شهر کانزاسیتی هستیم و من رو فرمها که ارسال کردم نوشتم "عجله ای است":
تاریخ ارسال مدارک با پست UPS برابر: 15 آگوست 2013
تاریخ دریافت توسط uscis برابر: 16 آگوست 2013
تاریخ تهیه نامه اول و تایید دریافت پول و مدارک توسط آنها: 20 آگوست 2013
تاریخ ارسال نامه اول: 22 آگوست 2013
تاریخ تهیه نامه دوم و تعیین زمان انگشت نگاری: 22 آگوست 2013
تاریخ ارسال نامه دوم توسط آنها: 23 آگوست 2013
تاریخ دریافت هر دو نامه با هم توسط اینجانب(بعلت تعطیلی دو روزه) 26 آگوست 2013
تاریخ انگشت نگاری: 29 آگوست 2013

دوست عزیز تبریک میگم یه سوالی ازتون داشتم میشه بگید تو سایت که میرفتید چک کنید کنار اسم فرمتون travel doucment neveshte shode bod ya re-entry permit همیت طور تو نامه ی اولی که براتون فرستاده بودند چیزی از پاس سفید توش نوشته بودند؟ چون برای ما ننوشته بودند و امروزم نامه اومده که اصلا نیازی به انگشت نگاری نیست؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
(2013-08-26 ساعت 21:44)الا نوشته:  دوستان امروز یه نامه برامون اومده زده اصلا شما نیاز به انگشت نگاری ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دیگه چی میگههههههههه؟
حتی توش زده هزینه ی انگشت نگاری برگردونده نمیشه......یعنی قانونشون عوض شده.......توش زده پروستون هم در حال پردازشه.

اگه میشه متن نامه تونو اینجا بذارید شاید دوستان تونستند راهنمایی کنند
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 00:37)gbtm نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 21:44)الا نوشته:  دوستان امروز یه نامه برامون اومده زده اصلا شما نیاز به انگشت نگاری ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دیگه چی میگههههههههه؟
حتی توش زده هزینه ی انگشت نگاری برگردونده نمیشه......یعنی قانونشون عوض شده.......توش زده پروستون هم در حال پردازشه.

اگه میشه متن نامه تونو اینجا بذارید شاید دوستان تونستند راهنمایی کنند
بله الان میزارم فقط اینو بگم ما باهاشون دو هفته پیش تماس گرفتیم و اونا هم درخواس برامون زدند با توجه به تماسی که گرفتیم و درخواس پیگیری کردیم
...
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
the status of this service request is:
united states citizenship and immigration services has received your application for travel document form I131 .we are currently processing your application.a review of our records shows that necessary for you to appear at a uscis application support center ASC for a biometrics appointment.the biometrics fee will not be refunded. uscis will contact you if any additional information is needed to process your application.
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
جالبه بالای نامه ای که برامون فرستادند زدهus department of homeland security
vermont service center 75 lower welden street saint albans .vt 05479
.us citizenship and immigration servise
در حالی که نامه ی اولمون رو از نبراسکا فرستاده بودند من نگرانم که اینا نکنه درخواست مارو برای پاس سفید با چیز دیگه اشتباه گرفته باشند؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 00:49)الا نوشته:  the status of this service request is:
united states citizenship and immigration services has received your application for travel document form I131 .we are currently processing your application.a review of our records shows that necessary for you to appear at a uscis application support center ASC for a biometrics appointment.the biometrics fee will not be refunded. uscis will contact you if any additional information is needed to process your application.

کجاش نوشته احتیاج به انگشت نگاری نیست؟
میگه:
بررسی رکوردهای (سوابق)ما نشان میدهد شما نیاز به حضور در USCIS applicantion support center ASC برای جلسه انگشت نگاری دارید.
مبلغ انگشت نگاری قابل برگشت نیست. USCIS در صورتیکه احتیاج به اطلاعات بیشتری برای پروسس درخواست شما باشد با شما تماس خواهد گرفت

قسمت اولش هم میگه مدارک شما رو دریافت کردیم
تا اونجایی که یادم میاد منهم همچین نامه ای رو گرفته بودم

بهتون هم قبلا گفته بودم احتمالا منظورشون رو صددر صد متوجه نشده بودید
با این حساب نگران نباشید
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 01:03)gbtm نوشته:  

میگه:
بررسی رکوردهای ما نشان میدهد شما نیاز به حضور در USCIS applicantion support center ASC برای جلسه انگشت نگاری دارید.
مبلغ انگشت نگاری قابل برگشت نیست. USCIS در صورتیکه احتیاج به اطلاعات بیشتری برای پروسس درخواست شما باشد با شما تماس خواهد گرفت

با این حساب نگران نباشید
آخه چقدر دیگه صبر باید بکنیم الان دو ما شده که مدارکمون رو فرستادیم و هنوز خبری از نامه ی دوم نشده برای شما چه مدت بعد از این نامه نامه ی دومتون اومد؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 00:58)الا نوشته:  جالبه بالای نامه ای که برامون فرستادند زدهus department of homeland security
در حالی که نامه ی اولمون رو از نبراسکا فرستاده بودند من نگرانم که اینا نکنه درخواست مارو برای پاس سفید با چیز دیگه اشتباه گرفته باشند؟

فرم I-131 فقط برای همین منظوره Re-entry Permit که ما بهش میگیم پاس سفید
اصلا امکان نداره فرم رو اشتباه بگیرند
گیج میزنند نه تا این حدSmile
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 01:09)gbtm نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 00:58)الا نوشته:  جالبه بالای نامه ای که برامون فرستادند زدهus department of homeland security

به نظر شما چیکار کنیم بهتره؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 01:08)الا نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 01:03)gbtm نوشته:  

میگه:
بررسی رکوردهای ما نشان میدهد شما نیاز به حضور در USCIS applicantion support center ASC برای جلسه انگشت نگاری دارید.

با این حساب نگران نباشید
آخه چقدر دیگه صبر باید بکنیم الان دو ما شده که مدارکمون رو فرستادیم و هنوز خبری از نامه ی دوم نشده برای شما چه مدت بعد از این نامه نامه ی دومتون اومد؟

http://mohajersara.com/thread-3694-post-...#pid388355
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 01:12)الا نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 01:09)gbtm نوشته:  

به نظر شما چیکار کنیم بهتره؟

این رو هم قبلا خدمتتون عرض کرده بودم
یک وقت از Info pass (کاملا رایگان) بگیرید و ازشون مشاوره بخواهید
ضمنا بعضی از دوستان بدون داشتن نامه دوم با نشان دادن بلیط برگشت انگشت نگاری شده بودند
بدید یکی از دوستان تلفنی باهاشون صحبت کنه از طرف شما

صفحات قبل راجع بهش صحبت شده بود
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، مرآت74
(2013-08-27 ساعت 00:33)الا نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 00:18)mohammad_r نوشته:  سلام
خوب خدا را شکر امروز نامه های ما آمد و ما را از نگرانی در آورد و زمان انگشت نگاری دادند زمانهای ما به شکل ذیل بود در ضمن ما ایالت میزوری و شهر کانزاسیتی هستیم و من رو فرمها که ارسال کردم نوشتم "عجله ای است":
تاریخ ارسال مدارک با پست UPS برابر: 15 آگوست 2013
تاریخ دریافت توسط uscis برابر: 16 آگوست 2013
تاریخ تهیه نامه اول و تایید دریافت پول و مدارک توسط آنها: 20 آگوست 2013
تاریخ ارسال نامه اول: 22 آگوست 2013
تاریخ تهیه نامه دوم و تعیین زمان انگشت نگاری: 22 آگوست 2013
تاریخ ارسال نامه دوم توسط آنها: 23 آگوست 2013
تاریخ دریافت هر دو نامه با هم توسط اینجانب(بعلت تعطیلی دو روزه) 26 آگوست 2013
تاریخ انگشت نگاری: 29 آگوست 2013
دوست عزیز تبریک میگم یه سوالی ازتون داشتم میشه بگید تو سایت که میرفتید چک کنید کنار اسم فرمتون travel doucment neveshte shode bod ya re-entry permit همیت طور تو نامه ی اولی که براتون فرستاده بودند چیزی از پاس سفید توش نوشته بودند؟ چون برای ما ننوشته بودند و امروزم نامه اومده که اصلا نیازی به انگشت نگاری نیست؟
سلام دوست عزیز برای من هم همینطور است نوشته برای travel. در ضمن یک شماره پیگیری داره که مال شما هم باید داشته باشه و با اون در سایت یا با نماس تلفنی با USCIS می توانید پیگیری نمائید. با تشکر
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، مرآت74
(2013-08-25 ساعت 10:50)golesang نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:49)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان
من روز پنج شنبه 15 آگوست مدارکم را برای پاس سفید به اداره فنیکس با پست فرستادم و با شماره ردیابی که پست داد چک کردم دیدم جمعه 16 آگوست ساعت 10 صبح تحویل دفتر uscis شده است ولی تا امروز که 24 آگوست هست برای ما نه نامه اول آماده است و نه نامه دوم. حتی ما فرم مربوط به email و SMS را هم پرکردیم و پست نمودیم ولی هیچ چیزی نیامده است. از طرفی ماه آینده بلیط برگشت داریم و ترم دانشگاه خانمم شروع می شود. به نظر شما از کجا می توان پیگیری کنم و آیا هنوز زود است برای پیگیری و یا بایستی نوبت بگیریم و uscis پیگیری کنم؟

دوست عزیز تجربه شخصی من میگه از uscis وقت بگیرید چون معمولا برای دوهفته بعد بهتون وقت میده اگه تا اون موقع کاراتون انجام شد فوقش وقت رو کنسل میکنید اگر انجام نشد و نامه براتون نیومد حداقل میدونید اونجا نوبت دارید و میرید و کاراتون رو پیگیری میکنید و بلاتکلیف نمیمونید

سلام.
ببخشید، منظورتون از USCIC همون InfoPass هست؟
پاسخ
(2013-08-27 ساعت 11:18)lingni نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:50)golesang نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 22:49)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان
من روز پنج شنبه 15 آگوست مدارکم را برای پاس سفید به اداره فنیکس با پست فرستادم و با شماره ردیابی که پست داد چک کردم دیدم جمعه 16 آگوست ساعت 10 صبح تحویل دفتر uscis شده است ولی تا امروز که 24 آگوست هست برای ما نه نامه اول آماده است و نه نامه دوم. حتی ما فرم مربوط به email و SMS را هم پرکردیم و پست نمودیم ولی هیچ چیزی نیامده است. از طرفی ماه آینده بلیط برگشت داریم و ترم دانشگاه خانمم شروع می شود. به نظر شما از کجا می توان پیگیری کنم و آیا هنوز زود است برای پیگیری و یا بایستی نوبت بگیریم و uscis پیگیری کنم؟

دوست عزیز تجربه شخصی من میگه از uscis وقت بگیرید چون معمولا برای دوهفته بعد بهتون وقت میده اگه تا اون موقع کاراتون انجام شد فوقش وقت رو کنسل میکنید اگر انجام نشد و نامه براتون نیومد حداقل میدونید اونجا نوبت دارید و میرید و کاراتون رو پیگیری میکنید و بلاتکلیف نمیمونید

سلام.
ببخشید، منظورتون از USCIC همون InfoPass هست؟

دوست عزیز شما وقت رو در واقع از USCIC میگیرید ولی بله در سایت از قسمت InfoPass باید وقت بگیرید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، مرآت74
دوستان از سایت که وقت گرفتم برای 6 سپتامبر به من وقت دادند برای همسرم هم باید جدا وقت بگیرم؟آخه تعداد نفرات رو زده بود من 2 نفر زدم دیگه لازمه که برای اونم جدا وقت بگیرم؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان