کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-09-09 ساعت 20:21)برادران نوشته:  :سلام روش گرفتن وقت انگشت نگاری از سایت uscis را میشه یاد بدین؟؟؟

دوست عزیز برای انگشت نگاری از سایت uscis نباید وقت بگیرید خودشون براتون نامه میدن و زمان و محل انگشت نگاری رو مشخص میکنند
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، حاجی واشنگتن
(2013-09-09 ساعت 16:15)gbtm نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 14:12)sina99 نوشته:  سلام
فرم i131 جدید در قسمت class of admission یه لیست داره که متاسفانه توی لیست DV1 نداره!
میشه راهنمایی کنید کدومش رو باید انتخاب کنم.
با تشکر

سلام
من فرم رو نگاه کردم این قسمتش عوض نشده بود
سوال شش Class of admission رو بزنید DV Lottery
فرمی که من از سایت uscis دانلود کردم نداشت . الان دوباره دانلود کردم که مشکلش رفع شده!
بسیار ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
سلام
می شه بگین محل انگشت نگاری همون دفتر uscis هست یا نه فرق می کنه؟ به کجا باید مراجعه کنیم و خواهش کنیم زودتر انگشت نگاری بشیم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-10 ساعت 09:33)kakero نوشته:  سلام
می شه بگین محل انگشت نگاری همون دفتر uscis هست یا نه فرق می کنه؟ به کجا باید مراجعه کنیم و خواهش کنیم زودتر انگشت نگاری بشیم؟
ممنون

برای انگشت نگاری به اداره بایومتریک باید مراجعه کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان:
آيا كسي ترجمه فارسي form i 131 و داره؟
و اينكه پر كرد form g-1145 هم اجباري يا اختياري؟
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن
(2013-09-10 ساعت 18:41)aminkhoshgeleh نوشته:  آيا كسي ترجمه فارسي form i 131 و داره؟
و اينكه پر كرد form g-1145 هم اجباري يا اختياري؟

ترجمه فارسیشو جایی ندیدم منتها این پست خیلی کامله و کمکتون میکنه

http://mohajersara.com/thread-3694-post-...#pid317348

فرم 1145 رو ضرر نمیکنید اگه پر کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی. ما امروز پاسهای سفید رو با پست گرفتیم . از لحاظ زمانبندی ما 16 جون مدارک و فرستادبم 20 جولای انگشت نگاری شدیم و 10 سپتامبر پاسها رسید دستمون. در ضمن ما یک هفته پس از انگشت نگاری برگشتیم ایران و پاسها الان رسیده دست دوستمون توآ م ر ی ک ا.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، maka2 ، mel
(2013-09-09 ساعت 18:14)برادران نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 09:43)mitr.p نوشته:  
(2012-08-17 ساعت 12:28)gol1 نوشته:  
(2012-08-17 ساعت 11:44)tartar نوشته:  سلام دوستان
سه مورد رو دقت كنيد كه اگر عجله داريد پروسه رو بتونين سريع تر تكميل كنيد:
١-اگه بچه كوچيك داريد حتما قسمت إمضاء رو خودتون بجاش امضا كنين و پايين اون هم اسم و امضا خودتون رو به عنوان پركننده فرم وارد كنيد
٢-حتما كلمه urgent رو با ماجيك بزرگ رو پاكت بنويسيد
٣-اگه بهتون وقت انگشت نگاري دير وقت دادن به محل انگشت نگاري مراجعه كنيد خواهش كنيد و يك مدركي ارايه كنيد كه عجله داريد واستون جلو ميندازن (مال ما رو همون روز نوبت داد) ولي قبل از رفتن حتما از طريق وبسايت uscis وقت بگيريد

ممکن است بیشتر راهنمایی کنید من که برای بار اول است که می خواهم وارد آن کشور شوم و ssn و گرین کارت ندارم چطور میتوانم در آن سایت وقت بگیرم که با سفر 14 روزه بتوانم انگشت نگاری را انجام دهم؟
دوست عزیز:
لطفا پست های اولیه رو بخونید کاملا!!!
این پست
با سفر 14 روزه ریسک هست.....
چون بهتره با گرین کارتتون برگردید ایران.( این رو افیسر انگشت نگاری گفت : منتظر بمونید تا گرین کارتتنون بیاد و بعد از آمریکا برید و ریسک نکنید).گرین کارت هم حداقل 30 روزه میاد

(2012-08-17 ساعت 20:06)فاطمه نوری نوشته:  ممنون
پس چطور دوستان دیگه مدارک از ایران میفرستن و بعدش برای انگشت نگاری میرن آمریکا؟
من شنیدم میشه پاس سفید واسه 2 بار تمدید کرد؟
بله میتونی اقدام کنید و مدارکتون رو بفرستید اما برای انگشت نگاری حتما باید حضور داشته باشید در آمریکا
پاس سفید رو میشه حتی تا 3 باز هم گرفت .جایی ننوشته اما تجربه یکی از دوستان بوده که 2 بار گرفته بود

سلام لطفا نحوه وقت گرفتن از سایت uscis رو شرح بدین

با سلام دوستان این مطلب که دوستمون نوشت بسیار مهمه اگر ما این رو می دونستیم یک ماه کارمون عقب نمی افتاد فقط به خاطر یک امضا
ممنون هستم از این دوست عزیز برای دیگران البته ما که کارمون یک ماه عقب افتاد
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo
(2013-09-10 ساعت 21:24)alireza esf نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 18:14)برادران نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 09:43)mitr.p نوشته:  
(2012-08-17 ساعت 12:28)gol1 نوشته:  
(2012-08-17 ساعت 11:44)tartar نوشته:  سلام دوستان
سه مورد رو دقت كنيد كه اگر عجله داريد پروسه رو بتونين سريع تر تكميل كنيد:
١-اگه بچه كوچيك داريد حتما قسمت إمضاء رو خودتون بجاش امضا كنين و پايين اون هم اسم و امضا خودتون رو به عنوان پركننده فرم وارد كنيد
٢-حتما كلمه urgent رو با ماجيك بزرگ رو پاكت بنويسيد
٣-اگه بهتون وقت انگشت نگاري دير وقت دادن به محل انگشت نگاري مراجعه كنيد خواهش كنيد و يك مدركي ارايه كنيد كه عجله داريد واستون جلو ميندازن (مال ما رو همون روز نوبت داد) ولي قبل از رفتن حتما از طريق وبسايت uscis وقت بگيريد

ممکن است بیشتر راهنمایی کنید من که برای بار اول است که می خواهم وارد آن کشور شوم و ssn و گرین کارت ندارم چطور میتوانم در آن سایت وقت بگیرم که با سفر 14 روزه بتوانم انگشت نگاری را انجام دهم؟
دوست عزیز:
لطفا پست های اولیه رو بخونید کاملا!!!
این پست
با سفر 14 روزه ریسک هست.....
چون بهتره با گرین کارتتون برگردید ایران.( این رو افیسر انگشت نگاری گفت : منتظر بمونید تا گرین کارتتنون بیاد و بعد از آمریکا برید و ریسک نکنید).گرین کارت هم حداقل 30 روزه میاد

(2012-08-17 ساعت 20:06)فاطمه نوری نوشته:  ممنون
پس چطور دوستان دیگه مدارک از ایران میفرستن و بعدش برای انگشت نگاری میرن آمریکا؟
من شنیدم میشه پاس سفید واسه 2 بار تمدید کرد؟
بله میتونی اقدام کنید و مدارکتون رو بفرستید اما برای انگشت نگاری حتما باید حضور داشته باشید در آمریکا
پاس سفید رو میشه حتی تا 3 باز هم گرفت .جایی ننوشته اما تجربه یکی از دوستان بوده که 2 بار گرفته بود

سلام لطفا نحوه وقت گرفتن از سایت uscis رو شرح بدین

با سلام دوستان این مطلب که دوستمون نوشت بسیار مهمه اگر ما این رو می دونستیم یک ماه کارمون عقب نمی افتاد فقط به خاطر یک امضا
ممنون هستم از این دوست عزیز برای دیگران البته ما که کارمون یک ماه عقب افتاد
برای گرفتن پاس سفید از همان روز ورود اقدام کنید از روز پست کردن مدارک تا انگشت نگاری حداقل 40 روز وقت در نظر بگیرید.
2013AS3xxx- ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-10 ساعت 21:14)us0912 نوشته:  سلام به همگی. ما امروز پاسهای سفید رو با پست گرفتیم . از لحاظ زمانبندی ما 16 جون مدارک و فرستادبم 20 جولای انگشت نگاری شدیم و 10 سپتامبر پاسها رسید دستمون. در ضمن ما یک هفته پس از انگشت نگاری برگشتیم ایران و پاسها الان رسیده دست دوستمون توآ م ر ی ک ا.

می شه بگین چه جوری انگشت نگاری کردین؟ مستقم رفتین اداره بایومتریک یا اول رفتین uscis ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-10 ساعت 22:24)kakero نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 21:14)us0912 نوشته:  سلام به همگی. ما امروز پاسهای سفید رو با پست گرفتیم . از لحاظ زمانبندی ما 16 جون مدارک و فرستادبم 20 جولای انگشت نگاری شدیم و 10 سپتامبر پاسها رسید دستمون. در ضمن ما یک هفته پس از انگشت نگاری برگشتیم ایران و پاسها الان رسیده دست دوستمون توآ م ر ی ک ا.

می شه بگین چه جوری انگشت نگاری کردین؟ مستقم رفتین اداره بایومتریک یا اول رفتین uscis ؟
با توجه به آدرس خودشون مرکز بیومتریک معرفی می کنن و نامه انگشت نگاری رو می فرستن دم در خونه. ما که اونجا بودیم همه با نامه و وقت قبلی اومده بودن.

(2013-09-10 ساعت 22:24)kakero نوشته:  

با توجه به آدرس خودشون مرکز بیومتریک معرفی می کنن و نامه انگشت نگاری رو می فرستن دم در خونه. ما که اونجا بودیم همه با نامه و وقت قبلی اومده بودن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خواهش می کنم می شه یکی بگه بخوایم زودتر انگشت نگاری بشیم باید دقیقا چیکار کنیم؟ من دیروز مدارک فرستادم امروز رسیده دستشون. می خوام زودتر برگردم ایران نمی تونم اینج وایستم. لطفا یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-11 ساعت 03:20)kakero نوشته:  خواهش می کنم می شه یکی بگه بخوایم زودتر انگشت نگاری بشیم باید دقیقا چیکار کنیم؟ من دیروز مدارک فرستادم امروز رسیده دستشون. می خوام زودتر برگردم ایران نمی تونم اینج وایستم. لطفا یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟ ممنون

دوست من راه خاصی نداره. معمولا بین 3 تا 6 هفته بعد وقت میدن. باید وایسی تا نامه انگشت نگاری بیاد. اگه تاریخش دیر باشه تنها کاری که میشه کرد با همون نامه بری بیومتریک ازشون خواهش کنی بلیط نشو بدی و از این صحبتها. او نم بسته به آدمش میتونه کارتو راه بندازه میتونه بگه نه . باید زود میستادی . من خودم از ایران فرستادم واسه دوستم اون پست کرد. وقتی هم رسیدیم اونجا 3 روز بعد انگشت نگاری شدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، zohre02
درود بر شما آيا پركردن فرمها با خودكارمشكي اجباري يا ميشه تايپ اش كرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02
سلام
من مدارک پاس سفید را پست کردم ولی یادم رفت پول بفرستم حالا باید چه کار انجام بدهم
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02 ، اریوبرزن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان