موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم از زمانیکه کیس وارد initial review می شه تا وقتی پاس سفید صادر بشه چقدر طول می کشه؟
ودر مرحله initial review چیکار می کنند؟
ممنون میشم پاسخ بدید دوستان عزیزم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-06 ساعت 12:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-06 ساعت 12:09 توسط alimon.)
سلام دوستان عزیز.....پاسخ فوری نیازمندیم !
ما مانی اوردر ازunitet satates postal service به مبلغ 445 دلار گرفتیم ....یه جایی نوشته pay to : که نوشتم US Department of homeland security بعد یه آدرس هم می خواد : این آدرس باید چی بنویسم ، همون آدرس uscis که پاکت داریم به اونجا پست می کنیم باید باشه ؟ یا آدرس دیگه ای ؟ البته یه جای دیگه نوشته from که اسم خودمون می نویسیم و زیرش هم آدرس خودمونو . ولی مطمئن نبودم تو اون آدرس چی بنویسم (آدرس homeland security با آدرس uscis یکی هستش؟) در ضمن ما مدارک خودم و همسرم رو هر کدوم توی یه پاکت معمولی گذاشتم و 2 پاکت می زارم داخل یه پاکت پستی واسه ارسال بدون پاکت اضافی و عکس ، در مورد سرویس پستی هم می خواستم یا fedex بفرستم که اکسپرس هستش ، نظرتون چیه ؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز برای ما که یک خانواده بودیم و برای هر چهار نفر اقدام کرده بودیم
نامه اول و نامه تاریخ انگشت نگاری برای دو نفر اومده و 16 سپتامبر وقت داده
و تا الان برای دو نفر دیگه نامه ای نیومده
1- اگر تا تاریخ انگشت نگاری نامه دو نفر دیگه مون نیاد چه باید کرد ؟
2- اگر نامه انگشت نگاری برای دو نفر دیگه اومد با تاریخ دیرتر ایا اگر بگیم بلیط برگشت داریم می تونیم اون دو نفر را هم براشون انگشت نگاری تو 16 سپتامبر انجام بدیم؟
ممنونم از راهنمایی تون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام ما امروز وقت داشتیم و رفتیم بالتیمور ......جالبه بهتون بگم ما جزو استثناها شدیم به ما گفتند شما انگشت نگاری نیاز ندازید.......اونجا انقدر از آفیسر پرسیدیم دیگه قاطی کرده بود و تاکید میکرد که نیازی به انگشت نگاری ندارید و پروستون تو مرحله ی صادر شدن پاسه ........و حتی برای من تو سایت inital riewiew رفته من دیگه بریدممممممممم....................به ما گفت تازه از شما انگشت نگاری شده و عکسم فرستادید دیگه نیازی نیستتتتتتتت.
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تو فرم i131 قسمت class of admission یه لیست داره که iv category یا dv lottery نداره!!!!
کدوم رو باید انتخاب کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید میشه یکی بگه این مدارک re-entry permit v رو باید به کجا پست کنیم؟
اگه لینک ادرس رو بزارین ممنون می شم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.اگه بخوایم بعد از گرفتن گرین کارت بیشتر از 6ماه و کمتر از یک سال ایران بمونیم باید حتما پاس سفید بگیریم؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس