کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-09-06 ساعت 02:06)golesang نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 00:50)alireza esf نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 23:28)golesang نوشته:  دوستان عزیز ما امسال پاس سفید گرفتیم ولی به صورت غیر منتظره کارمون زود تموم شد و سه چهار ماه بعد خروجمون از آمریکا برگشتیم و دیگه کلا میخواهیم آمریکا بمونیم کسی از دوستان میدونه که ما چیکار باید بکنیم تا پاس سفیدمون رو باطل کنیم ؟؟؟ چون فکر نمیکنم با ورودمون به آمریکا خود به خود باطل بشه چون تو قسمت entries زده M و حالا نمیدونیم چیکار کنیم که اینها رو باطل کنیم که زمان برای سیتی زنیمون از الان حساب بشه
با سلام
شما با پاس ایران و گرین کارت وارد شدید یا با پاس سفید ؟
چون ما هم احتمالا همین پروسه را باید طی کنیم

دوست عزیز من و بچه هام هنوز نیومدیم تا آخر سپتامبر انشاالله میاییم ولی شوهرم اواخر آگوست اومد و چون سه چهار ماه از خروجش از آمریکا گذشته بود اصلا ازش چیزی نپرسیدن فقط همون پاسپورت ایرانی و گرین کارتشو نگاه کردن حالا موندیم که چیکار کنیم شوهرم بره دفتر اداره مهاجرت یا باید کار دیگه ای انجام بده تا پاس سفید رو باطل کنه که زمانش برای سیتی زنی حساب بشه
با سلام به من گفتند اگر از پاس سفید استفاده نکنی جایی هم ثبت نمی شه تا زمانی که باطل بشه
ولی من مطمئن نیستم و من هم برای خودم و خانواده ام در حال رایزنی و جمع اوری اطلاعات هستم و به شما هم اطلاع می دم
از دوستان با تجربه اگر کسی اطلاعات بیشتر به ما بده ممنون می شم
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، gbtm
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم از زمانیکه کیس وارد initial review می شه تا وقتی پاس سفید صادر بشه چقدر طول می کشه؟
ودر مرحله initial review چیکار می کنند؟
ممنون میشم پاسخ بدید دوستان عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز.....پاسخ فوری نیازمندیم !

ما مانی اوردر ازunitet satates postal service به مبلغ 445 دلار گرفتیم ....یه جایی نوشته pay to : که نوشتم US Department of homeland security بعد یه آدرس هم می خواد : این آدرس باید چی بنویسم ، همون آدرس uscis که پاکت داریم به اونجا پست می کنیم باید باشه ؟ یا آدرس دیگه ای ؟ البته یه جای دیگه نوشته from که اسم خودمون می نویسیم و زیرش هم آدرس خودمونو . ولی مطمئن نبودم تو اون آدرس چی بنویسم (آدرس homeland security با آدرس uscis یکی هستش؟) در ضمن ما مدارک خودم و همسرم رو هر کدوم توی یه پاکت معمولی گذاشتم و 2 پاکت می زارم داخل یه پاکت پستی واسه ارسال بدون پاکت اضافی و عکس ، در مورد سرویس پستی هم می خواستم یا fedex بفرستم که اکسپرس هستش ، نظرتون چیه ؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-05 ساعت 00:54)slpmahasl نوشته:  سلام دوستان عزیز
من انگشت نگاری رو انجام دادم ، روز انگشت نگاری خواستم آدرسمو تغییر بدم ولی قبول نکردند و گفتند از طریق سایت تغییر بده حالا می خوام آدرسمو عوض کنم و چون آمریکا نیستم می خوام آدرس سفارت آمریکا تو آنکارا رو برا پیکاپ پاسم بدم ولی نمیشه ، یعنی فرم تغییر آدرس یه جوریه که فقط باید آدرس آمریکارو بدم که من ندارم چون در حال حاضر ایران هستم لطفا منو راهنمایی کنید خواهش می کنم.

سلام
زمانی که فرمها رو پر میکنید میپرسه میخواهید به کدوم آدرس پاستون ارسال بشه یا باید یک آدرس تو امریکا رو بدید یا یکی از سفارتهای آمریکا تو خارج

اگر تو این فاصله آدرستون عوض شد سریع خبر بدید و فرو تغییر آدرس رو آنلاین پر کنید در این حالت میپرسه آیا پرونده بازی دارید یا نه؟که جواب میدید بله و مشخص میکنید منتظر کدوم مدرک هستید

آدرس تغییر یافته حتما باید داخل آمریکا باشه نمیشه آدرس بیرون رو داد
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo
(2013-09-06 ساعت 12:07)alimon نوشته:  سلام دوستان عزیز.....پاسخ فوری نیازمندیم !

ما مانی اوردر ازunitet satates postal service به مبلغ 445 دلار گرفتیم ....یه جایی نوشته pay to : که نوشتم US Department of homeland security بعد یه آدرس هم می خواد : این آدرس باید چی بنویسم ، همون آدرس uscis که پاکت داریم به اونجا پست می کنیم باید باشه ؟ یا آدرس دیگه ای ؟ البته یه جای دیگه نوشته from که اسم خودمون می نویسیم و زیرش هم آدرس خودمونو . ولی مطمئن نبودم تو اون آدرس چی بنویسم (آدرس homeland security با آدرس uscis یکی هستش؟) در ضمن ما مدارک خودم و همسرم رو هر کدوم توی یه پاکت معمولی گذاشتم و 2 پاکت می زارم داخل یه پاکت پستی واسه ارسال بدون پاکت اضافی و عکس ، در مورد سرویس پستی هم می خواستم یا fedex بفرستم که اکسپرس هستش ، نظرتون چیه ؟
ممنون

سلام
سرویس اکسپرس راحت تر و مطمین تر و سریعتره
مبلغ و اداره درسته
From : آدرس خودتون
To:آدرس اداره مهاجرت که با توجه به ایالتهای مختلف فرق میکنه
یا فینکس هست یا دالاس
در صغحات قبل اسم ایالتها اورده شده.
پاکت اضافی و عکس اصلا نمیخواد .با پاکتهای مخصوص خودشون مکاتبه میکنند عکس هم که خودشون میگیرند

(2013-09-06 ساعت 09:05)slpmahasl نوشته:  سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم از زمانیکه کیس وارد initial review می شه تا وقتی پاس سفید صادر بشه چقدر طول می کشه؟

سلام
اصلا به اون استناد نکنید
من پاسم رو گرفتم تو سایت هنوز تو مرحله initial review هست
تو این مرحله قاعدتا پرونده رو چک میکنند
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، alimon ، alireza esf ، atlantis770
با سلام
دوستان عزیز برای ما که یک خانواده بودیم و برای هر چهار نفر اقدام کرده بودیم
نامه اول و نامه تاریخ انگشت نگاری برای دو نفر اومده و 16 سپتامبر وقت داده
و تا الان برای دو نفر دیگه نامه ای نیومده
1- اگر تا تاریخ انگشت نگاری نامه دو نفر دیگه مون نیاد چه باید کرد ؟
2- اگر نامه انگشت نگاری برای دو نفر دیگه اومد با تاریخ دیرتر ایا اگر بگیم بلیط برگشت داریم می تونیم اون دو نفر را هم براشون انگشت نگاری تو 16 سپتامبر انجام بدیم؟
ممنونم از راهنمایی تون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-06 ساعت 17:55)gbtm نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 12:07)alimon نوشته:  سلام دوستان عزیز.....پاسخ فوری نیازمندیم !

ممنون

سلام
سرویس اکسپرس راحت تر و مطمین تر و سریعتره
مبلغ و اداره درسته
From : آدرس خودتون
To:آدرس اداره مهاجرت که با توجه به ایالتهای مختلف فرق میکنه
یا فینکس هست یا دالاس
در صغحات قبل اسم ایالتها اورده شده.
پاکت اضافی و عکس اصلا نمیخواد .با پاکتهای مخصوص خودشون مکاتبه میکنند عکس هم که خودشون میگیرند

(2013-09-06 ساعت 09:05)slpmahasl نوشته:  سلام دوستان عزیز

سلام
اصلا به اون استناد نکنید
من پاسم رو گرفتم تو سایت هنوز تو مرحله initial review هست
تو این مرحله قاعدتا پرونده رو چک میکنند

دقیقا مال ما هم همینطور شده نامه انگشت نگاری اومده ولی تو سایت تو inithia Reviwe مونده
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
دوستان عزیز سلام ما امروز وقت داشتیم و رفتیم بالتیمور ......جالبه بهتون بگم ما جزو استثناها شدیم به ما گفتند شما انگشت نگاری نیاز ندازید.......اونجا انقدر از آفیسر پرسیدیم دیگه قاطی کرده بود و تاکید میکرد که نیازی به انگشت نگاری ندارید و پروستون تو مرحله ی صادر شدن پاسه ........و حتی برای من تو سایت inital riewiew رفته من دیگه بریدممممممممم....................به ما گفت تازه از شما انگشت نگاری شده و عکسم فرستادید دیگه نیازی نیستتتتتتتت.
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza esf ، gbtm ، مرآت74 ، noura ، zohre02 ، m.sabet
(2013-09-07 ساعت 00:46)الا نوشته:  دوستان عزیز سلام ما امروز وقت داشتیم و رفتیم بالتیمور ......جالبه بهتون بگم ما جزو استثناها شدیم به ما گفتند شما انگشت نگاری نیاز ندازید.......اونجا انقدر از آفیسر پرسیدیم دیگه قاطی کرده بود و تاکید میکرد که نیازی به انگشت نگاری ندارید و پروستون تو مرحله ی صادر شدن پاسه ........و حتی برای من تو سایت inital riewiew رفته من دیگه بریدممممممممم....................به ما گفت تازه از شما انگشت نگاری شده و عکسم فرستادید دیگه نیازی نیستتتتتتتت.
مورد شما استثناست
دیدید گفتم اگه infopass وقت بگیرید ضرر نمیکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: الا ، مرآت74
سلام دوستان
تو فرم i131 قسمت class of admission یه لیست داره که iv category یا dv lottery نداره!!!!
کدوم رو باید انتخاب کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
با سلام دوستان به نظرم این متن کامل و جامع راجع به پاس سفید توضیح داده
لذا از دوستان با تجربه و پیشکسوت خواهش می کنم این متن را بخونند و ترجمه و برداشت خودشون را هم برای بقیه دوستان بگذارند
من از ترجمه خوداری کردم چرا که برداشت من کلامی بود در حالی که خیلی از جملات برداشت مفهومی داره و نمی خواستم دوستان را با مفاهیم خطا مطلع کنم
سپاسگزارم

http://www.immihelp.com/re-entry-permit
در ضمن منبع این متن را هم ببینید
البته این سایت زبان فارسی هم داره اگر نیاز به ترجمه دارید

Reentry Permit
Being a Permanent Resident of the U.S. you can travel without restraint outside of the U.S. To reenter the U.S.,
you need to present your green card from your country of citizenship for readmission if the trip duration is less
than one year. You do not need to present the passport to enter the U.S. If the trip duration is greater than one
year, but less than two years then a reentry permit is also needed to enter the U.S. A reentry permit is also
issued to Lawful Permanent Residents who want to travel outside the U.S., but cannot get a national passport
from their country of nationality. Traveling outside the U.S. without a reentry permit could have severe
consequences to permanent or conditional residents. It could be determined that you abandoned your resident
status. The benefit of having a valid reentry permit is that you do not have to obtain a returning resident visa
from a U.S. embassy or consulate. However, the permit does not relieve you of any of the requirements of the
U.S. immigration laws. Mere possession of reentry permit does not guarantee admission into the U.S. as you are
still subject to immigration inspection at the port of entry to determine admissibility into the U.S. You also may
be subject to "secondary inspection" where you will be taken into a separate room and asked questions.
If you intend to travel or live outside the U.S. for more than 5 months in a year, it is advisable to get a visitor
visa instead of getting a green card because you may lose the green card based on the assumption of
abandonment of intention.
Permanent residents must be physically present in the U.S. when filing the application.
Leaving the U.S. before a decision has been decided does not affect the application. However, if biometric
(fingerprint) collection is required, and you depart the U.S. before the collection, your application may be
denied.
You may request your reentry permit to be sent to a U.S. embassy or consulate or Department of Homeland
Security (DHS) office abroad when you file the application. There is a place on the Form I-131 to furnish the
information necessary to receive the re-entry permit outside of the U.S.
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، atlantis770
(2013-09-07 ساعت 21:06)alireza esf نوشته:  با سلام دوستان به نظرم این متن کامل و جامع راجع به پاس سفید توضیح داده
لذا از دوستان با تجربه و پیشکسوت خواهش می کنم این متن را بخونند و ترجمه و برداشت خودشون را هم برای بقیه دوستان بگذارند
من از ترجمه خوداری کردم چرا که برداشت من کلامی بود در حالی که خیلی از جملات برداشت مفهومی داره و نمی خواستم دوستان را با مفاهیم خطا مطلع کنم
سپاسگزارم

http://www.immihelp.com/re-entry-permit
در ضمن منبع این متن را هم ببینید
البته این سایت زبان فارسی هم داره اگر نیاز به ترجمه دارید

Reentry Permit
Being a Permanent Resident of the U.S. you can travel without restraint outside of the U.S. To reenter the U.S.,
you need to present your green card from your country of citizenship for readmission if the trip duration is less
than one year. You do not need to present the passport to enter the U.S. If the trip duration is greater than one
year, but less than two years then a reentry permit is also needed to enter the U.S. A reentry permit is also
issued to Lawful Permanent Residents who want to travel outside the U.S., but cannot get a national passport
from their country of nationality. Traveling outside the U.S. without a reentry permit could have severe
consequences to permanent or conditional residents. It could be determined that you abandoned your resident
status. The benefit of having a valid reentry permit is that you do not have to obtain a returning resident visa
from a U.S. embassy or consulate. However, the permit does not relieve you of any of the requirements of the
U.S. immigration laws. Mere possession of reentry permit does not guarantee admission into the U.S. as you are
still subject to immigration inspection at the port of entry to determine admissibility into the U.S. You also may
be subject to "secondary inspection" where you will be taken into a separate room and asked questions.
If you intend to travel or live outside the U.S. for more than 5 months in a year, it is advisable to get a visitor
visa instead of getting a green card because you may lose the green card based on the assumption of
abandonment of intention.
Permanent residents must be physically present in the U.S. when filing the application.
Leaving the U.S. before a decision has been decided does not affect the application. However, if biometric
(fingerprint) collection is required, and you depart the U.S. before the collection, your application may be
denied.
You may request your reentry permit to be sent to a U.S. embassy or consulate or Department of Homeland
Security (DHS) office abroad when you file the application. There is a place on the Form I-131 to furnish the
information necessary to receive the re-entry permit outside of the U.S.

سلام
من این متن رو قبلا خونده بودم
البته نه ادعای تجربه دارم نه کسوت
خلاصه مطالب در مورد پاس سفید هست
حالا سوال شما دقیقا چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza esf ، atlantis770
سلام
ببخشید میشه یکی بگه این مدارک re-entry permit v رو باید به کجا پست کنیم؟
اگه لینک ادرس رو بزارین ممنون می شم.
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
(2013-09-08 ساعت 05:55)kakero نوشته:  سلام
ببخشید میشه یکی بگه این مدارک re-entry permit v رو باید به کجا پست کنیم؟
اگه لینک ادرس رو بزارین ممنون می شم.

سلام
با توجع به ایالتتون متغیره

http://mohajersara.com/thread-3694-post-...#pid341966
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo
سلام.اگه بخوایم بعد از گرفتن گرین کارت بیشتر از 6ماه و کمتر از یک سال ایران بمونیم باید حتما پاس سفید بگیریم؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان