موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-15 ساعت 14:49)gbtm نوشته: (2013-09-14 ساعت 22:27)مرآت74 نوشته: دوستان این متن در سایت سیتیزن شیپ با وارد کردن ریسیپ نامبر برای من میاد . با وجود یکماه از زمان ارسال پاس ها هنوز به دستم نرسیده . کسی مورد مشابه داشته ؟
Card/ Document Production
On August 14, 2013, your Travel Document was processed and mailed to the address on record. If you have not received it within 30 days of August 14, 2013, contact our customer service at 1-800-375-5283. If you move while your case is pending, please call our customer service center at 1-800-375-5283.
This step applies to applications that result in an applicant receiving a card (such as a "green card") or other document (such as a naturalization certificate, employment authorization document, travel document, or advance parole). Applications will be in this step from the time the order to produce the card/document is given until the card/document is produced and mailed to the applicant. You can expect to receive your card/document within 30 days of the approval of your application.
If you do not receive your document, please contact our National Customer Service Center at 1-800-375-5283.
سلام
پاس سفیدتون صادر شده و در تاریخ 14 آگوست به آدرستون ارسال شده و نوشته اگه ظرف 1 ماه به دستتون نرسید باهاشون تماس بگیرید دوست عزیز
این رو خوندم چیزی که مشکل اینه که هنوز به آدرسی که دادم نرسیده و کسی رو ندارم اونور پیگیری کنه . متاسفانه . و حالا مجبورم کمی صبر کنم اگه نیومد تماس بگیرم شاید فرجی بشه
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
این infopass که دوستان میگن اگه وقت بگیریم برای انگشت نگاری کسی میدونه چیه وچه جوری باید وقت گرفت؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-12 ساعت 12:30)golesang نوشته: (2013-09-12 ساعت 01:41)kakero نوشته: (2013-09-09 ساعت 18:14)برادران نوشته: (2012-08-21 ساعت 09:43)mitr.p نوشته: (2012-08-17 ساعت 12:28)gol1 نوشته: ممکن است بیشتر راهنمایی کنید من که برای بار اول است که می خواهم وارد آن کشور شوم و ssn و گرین کارت ندارم چطور میتوانم در آن سایت وقت بگیرم که با سفر 14 روزه بتوانم انگشت نگاری را انجام دهم؟ دوست عزیز:
لطفا پست های اولیه رو بخونید کاملا!!!
این پست
با سفر 14 روزه ریسک هست.....
چون بهتره با گرین کارتتون برگردید ایران.( این رو افیسر انگشت نگاری گفت : منتظر بمونید تا گرین کارتتنون بیاد و بعد از آمریکا برید و ریسک نکنید).گرین کارت هم حداقل 30 روزه میاد
(2012-08-17 ساعت 20:06)فاطمه نوری نوشته: ممنون
پس چطور دوستان دیگه مدارک از ایران میفرستن و بعدش برای انگشت نگاری میرن آمریکا؟
من شنیدم میشه پاس سفید واسه 2 بار تمدید کرد؟ بله میتونی اقدام کنید و مدارکتون رو بفرستید اما برای انگشت نگاری حتما باید حضور داشته باشید در آمریکا
پاس سفید رو میشه حتی تا 3 باز هم گرفت .جایی ننوشته اما تجربه یکی از دوستان بوده که 2 بار گرفته بود
سلام لطفا نحوه وقت گرفتن از سایت uscis رو شرح بدین
سلام. بخوایم بریم اداره انگشت نگاری بگیم وقت مونو جلو بندازه چرا باید از uscis وقت بگیریم؟؟!! اونوقت میشه وقت از uscis نه انگشت نگاری!
نه دوست عزیز کسایی از uscis وقت میگیرن که هنوز نامه اول یا دومشون نیومده و برای اینکه اومدن نامه تعیین وقت انگشت نگاریشونو تسریع کنند از uscis وقت میگیرن کسی که نامه دومش اومده و وقت انگشت نگاریش تعیین شده ولی میخواد زودتر انگشت نگاری کنه نباید از uscis وقت بگیره باید مستقیم برید اداره بایومتریک بلیط برگشتتون رو نشون بدید یه کمی هم بنالید که دیگه پول ندارید بیشتر بمونید و دلشونو به رحم بیارید و همون روز انگشت نگاری کنید
دوستان عزيز لطفا اگر از پاسختان مطمعن نيستين پاسخ اشتباه نديد انگشت نگارى واسه پاس سفيد تو خود uscis انجام ميشه و واسه اينكه بتونين جلو بندازين هم حتما بايد از uscis بصورت اينترنتى وقت بگيريد به اين صورت كه به وبسايت uscis ميريد قسمت وقت گرفتن نام مركز uscis كه تو نامه دعوت به انگشت نگارى واستون مشخص شده رو انتخاب ميكنيد و درخواست وقت ميكنيد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 16:56)mohammad_r نوشته: سلام دوستان
من دو سوال از دوستاني كه پاس سفيد را دريافت كردند، داشتم اول اينكه چند روز بعد از انگشت نگاري فرم نهائي پاس سفيد به دستامان مي رسد؟
دوم اينكه تاريخ دوساله اعتبار انرا از كي حساب مي كنند(از تاريخ ارسال فرم، از تاريخ انگشت نگاري، از تاريخ صدور پاس سفيد،...)؟
١- از دوهفته تا دو ماه مممكنه طول بكشه
٢ - از تاريخ صدور پاس سفيد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 09:17)ppppy نوشته: با سلام به همگی دوستان،
من گرین کارت دارم اما چون مشغول به تحصیل هستم بیرون از آمریکا هستم. من متوجه شدم که برای درخواست پاس سفید باید اپلیکیشن فرم پر کنیم و اثر انگشت بدیم و اثر انگشت باید در داخل آمریکا صورت بگیره. اما میخواستم از دوستان بپرسم که آیا میتوان قبل از ورود به آمریکا به صورت انلاین اپلیکیشن ری اینتری پرمیت رو پر کرد و در خواست زمان برای انگشت نگاری کرد؟
با تشکر
خير دوست عزيز درخواست پاس سفيد فقط با پركردن فرم و فرستادن عكس و مونى اوردر به وسيله پست امكان پذيره
ولى بعضى دوستان ظاهرا تونستن بوسيله كسى كه تو امريكا داشتن اين اقدام رو بكنن و واسه انگشت نگارى خودشون برن امريكا
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من قبلا گفته بودم که ما پاس سفید گرفتیم ولی چون کارمون بعد 4-5 ماه تموم شد برگشتیم آمریکا البته شوهرم برگشت من و بچه هام چند روز دیگه میریم شوهرم هم با uscis تماس گرفت هم یه وقت ملاقات گرفت و حضوری رفت تا ببینه چطور میتونه پاس سفیدامونو باطل کنه که بیخودی دوسال رو برامون حساب نکنند بهش گفتن هیچ فرم یا درخواستی وجود نداره که شما انجام بدید تا پاستون باطل بشه و این توضیح رو دادن که اگر کسی که پاس سفید گرفته بعد از اینکه از آمریکا خارج شد کمتر از 6 ماه بعدش برگرده و بعد برگشتش 6 ماه هم خاک آمریکا رو ترک نکنه خود به خود پاسش باطل میشه و اصلا فعال نمیشه اما اگه تا 6 ماه برنگردید آمریکا پاستون فعال میشه و تمام روزهایی که قبلش تو آمریکا بودید رو صفر میکنه
گفتم این مطلب رو بنویسم شاید به درد دوستانی با شرایط مشابه ما بخوره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 02:37)tartar نوشته: (2013-09-12 ساعت 12:30)golesang نوشته: (2013-09-12 ساعت 01:41)kakero نوشته: (2013-09-09 ساعت 18:14)برادران نوشته: (2012-08-21 ساعت 09:43)mitr.p نوشته: دوست عزیز:
لطفا پست های اولیه رو بخونید کاملا!!!
این پست
با سفر 14 روزه ریسک هست.....
چون بهتره با گرین کارتتون برگردید ایران.( این رو افیسر انگشت نگاری گفت : منتظر بمونید تا گرین کارتتنون بیاد و بعد از آمریکا برید و ریسک نکنید).گرین کارت هم حداقل 30 روزه میاد
بله میتونی اقدام کنید و مدارکتون رو بفرستید اما برای انگشت نگاری حتما باید حضور داشته باشید در آمریکا
پاس سفید رو میشه حتی تا 3 باز هم گرفت .جایی ننوشته اما تجربه یکی از دوستان بوده که 2 بار گرفته بود
سلام لطفا نحوه وقت گرفتن از سایت uscis رو شرح بدین
سلام. بخوایم بریم اداره انگشت نگاری بگیم وقت مونو جلو بندازه چرا باید از uscis وقت بگیریم؟؟!! اونوقت میشه وقت از uscis نه انگشت نگاری!
نه دوست عزیز کسایی از uscis وقت میگیرن که هنوز نامه اول یا دومشون نیومده و برای اینکه اومدن نامه تعیین وقت انگشت نگاریشونو تسریع کنند از uscis وقت میگیرن کسی که نامه دومش اومده و وقت انگشت نگاریش تعیین شده ولی میخواد زودتر انگشت نگاری کنه نباید از uscis وقت بگیره باید مستقیم برید اداره بایومتریک بلیط برگشتتون رو نشون بدید یه کمی هم بنالید که دیگه پول ندارید بیشتر بمونید و دلشونو به رحم بیارید و همون روز انگشت نگاری کنید
دوستان عزيز لطفا اگر از پاسختان مطمعن نيستين پاسخ اشتباه نديد انگشت نگارى واسه پاس سفيد تو خود uscis انجام ميشه و واسه اينكه بتونين جلو بندازين هم حتما بايد از uscis بصورت اينترنتى وقت بگيريد به اين صورت كه به وبسايت uscis ميريد قسمت وقت گرفتن نام مركز uscis كه تو نامه دعوت به انگشت نگارى واستون مشخص شده رو انتخاب ميكنيد و درخواست وقت ميكنيد
دوست عزیز الان دقیقا شما دارید اطلاعات اشتباه میدید ما و بسیاری از دوستان رفتیم و پاسهامونم گرفتیم تا وقتی نامه دوم یعنی نامه تعیین زمان انگشت نگاری نیومده بله شما باید با uscis در ار تباط باشید وقتی زمان انگشت نگاری تعیین شد باید به دفتر بایومتریک برید و با اونها صحبت کنید که تاریخ انگشت نگاریتونو جلو بندازن لطفا اطلاعات درست بدید دوستانی که برای این پروسه منتظرن اکثرا زمانشون کمه و اطلاعات نادرست باعث میشه هم وقت هم پولشون رو از دست بدن
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از دوستان خوبم
چکی که باید به همراه مدارک بفرستیم باید در وجه کجا باشه؟ U.S. Department of Homeland Security درسته؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 19:00 توسط gbtm.)
(2013-09-24 ساعت 11:54)IN.USA@2013 نوشته: با تشکر از دوستان خوبم
چکی که باید به همراه مدارک بفرستیم باید در وجه کجا باشه؟ U.S. Department of Homeland Security درسته؟
بله درسته
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من برای ری اینتری پرمیت ( یا همون پاس سفید) دارم اقدام میکنم و چند تا سوال داشتم ( در حال حاضر شماره سوشالم اومده اما گرین کارتم نه!)
1- اونجایی که نوشته تاریخ مورد نظر برای خروج از یو اس باید حدودی باشه و یا دقیق؟
2- تعداد روزی که خارج از یو اس خواهید بود رو چی بنویسم مثلاً 450 روز بنویسم مشکلی پیش نمی آد یا همون معادل دو سال رو بنویسم؟
3- من فقط باید دو تا فرم I-131 و G-1145 رو به همراه دو قطعه عکس و مانی اوردر به مبلغ مجموع (445 دلار شامل 360 دلار فرم فی و 85 دلار بایومتریک بفرستم)
4- برای انگشت نگاری خودم باید وقت بگیرم یا اینکه خودشون اتوماتیک وقت میدن؟
5- توی دفترچه راهنمای پر کردن فرم I-131 یه صحبت هایی از فرم n-470 هست ، فکر میکنم این فرم برای افرادی هست که به دلیل شغلی خارج میشن و باید توضیح بدن و برای منی که به دلایل تحصیلی خارج میشم نیازی نیست. درسته؟
در پایان اگه لطف کنید و پاسخ سوالاتم یه سرعت بدین، سپاسگزار خواهم بود.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-25 ساعت 00:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-25 ساعت 04:29 توسط tartar.)
(2013-09-24 ساعت 10:07)golesang نوشته: (2013-09-24 ساعت 02:37)tartar نوشته: (2013-09-12 ساعت 12:30)golesang نوشته: (2013-09-12 ساعت 01:41)kakero نوشته: (2013-09-09 ساعت 18:14)برادران نوشته: سلام لطفا نحوه وقت گرفتن از سایت uscis رو شرح بدین
دوست عزیز الان دقیقا شما دارید اطلاعات اشتباه میدید ما و بسیاری از دوستان رفتیم و پاسهامونم گرفتیم تا وقتی نامه دوم یعنی نامه تعیین زمان انگشت نگاری نیومده بله شما باید با uscis در ار تباط باشید وقتی زمان انگشت نگاری تعیین شد باید به دفتر بایومتریک برید و با اونها صحبت کنید که تاریخ انگشت نگاریتونو جلو بندازن لطفا اطلاعات درست بدید دوستانی که برای این پروسه منتظرن اکثرا زمانشون کمه و اطلاعات نادرست باعث میشه هم وقت هم پولشون رو از دست بدن
دوست عزيز ميشه بفرماييد در كدام اداره بيومتريك شما انگشت نگارى شديد؟؟؟
جهت اطلاع اداره uscis است كه واسه شما موعد انگشت نگارى و محل اونو تعيين ميكنه پس اگر قرار باشه تغييرى بده هم uscis بايد تغيير بده نه اداره بيومتريك
بنده نيز دقيقا شش ماه قبل پاس سفيد مو گرفتم و شخصا جهت جلو انداختن تاريخ انگشت نگاريمون به اداره uscis واقع در woodland hills كه جهت انجام انگشت نگاريمون مشخص شده بود در نامه دوم مراجعه كردم با وقت قبلى و در همان اداره خود افيسر uscis تاريخ انگشت نگاريمون رو به همون روز تغيير داد و به اطاق بغليش كه اطاق انگشت نگارى بود راهنماييمون كرد و از ما انگشت نگارى كردند و عكس گرفتن و بنده مدارك اونو دارم كه ميتونم اراييه كنم
تمام دوستانى كه در لس انجلس ساكنن و مشخصا از لس انجلس انگشت نگارى شدن اينو تجربه كردن
و اين هم وقتى كه بنده از uscis گرفتم واسه تغير تاريخ انگشت نگارى:
Click here to print this screen
Confirmation No.:
Personal Identification Number:
(for use with appointment cancellation) 88582
Name:
Appointment Type: Permanent Resident C Confirmation No.: -12
Authentication Code: 16bc6
Cancellation PIN:: 88582
Appointment Date:
Appointment Time: 12:45 PM
Location: 19809 PRAIRIE STREET, FIRST FLOOR, Chatsworth, CA 91311; LOBBY
Please be on time. Failure to show up on time will result in the cancellation of your appointment. You will then need to reschedule your appointment. You will not be admitted more than 15 minutes before your scheduled appointment time.
• You must appear in person and bring photo identification along with this appointment letter.
• Acceptable forms of identification are any of the following: Government issued identification, passport, valid driver's license, I-94, Work Authorization Card, or Permanent Resident Card. (Green Card)
• In order that we may serve you more efficiently, we recommend that you bring all applicable immigration forms, letters, receipts and supporting documents. If translations are used, they should be certified. Please bring the original documents as well.
• To cancel your appointment, please visit http://infopass.uscis.gov, select a language and choose the option "Cancel your Appointment". You will need the Confirmation Number and Personal Identification Number listed at the top of this letter, to complete the cancellation steps.
• Attention: The San Fernando Valley Field Office will be relocating to 19809 Prairie Street, Chatsworth, CA 91311 on May 2, 2012. Our office will be closing on Wednesday, April 25, 2012 at 300 North Los Angeles Street, and the office will reopen in Chatsworth on Wednesday, May 2nd, 2012. If you require emergency assistance during this time, please visit USCIS at 300 North Los Angeles Street, Room 1001.
Thank you for using InfoPass
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 00:24)tartar نوشته: (2013-09-24 ساعت 10:07)golesang نوشته: (2013-09-24 ساعت 02:37)tartar نوشته: (2013-09-12 ساعت 12:30)golesang نوشته: (2013-09-12 ساعت 01:41)kakero نوشته: سلام. بخوایم بریم اداره انگشت نگاری بگیم وقت مونو جلو بندازه چرا باید از uscis وقت بگیریم؟؟!! اونوقت میشه وقت از uscis نه انگشت نگاری!
دوست عزيز ميشه بفرماييد در كدام اداره بيومتريك شما انگشت نگارى شديد؟؟؟
جهت اطلاع اداره uscis است كه واسه شما موعد انگشت نگارى و محل اونو تعيين ميكنه پس اگر قرار باشه تغييرى بده هم uscis بايد تغيير بده نه اداره بيومتريك
بنده نيز دقيقا شش ماه قبل پاس سفيد مو گرفتم و شخصا جهت جلو انداختن تاريخ انگشت نگاريمون به اداره uscis واقع در woodland hills كه جهت انجام انگشت نگاريمون مشخص شده بود در نامه دوم مراجعه كردم با وقت قبلى و در همان اداره خود افيسر uscis تاريخ انگشت نگاريمون رو به همون روز تغيير داد و به اطاق بغليش كه اطاق انگشت نگارى بود راهنماييمون كرد و از ما انگشت نگارى كردند و عكس گرفتن و بنده مدارك اونو دارم كه ميتونم اراييه كنم
تمام دوستانى كه در لس انجلس ساكنن و مشخصا از لس انجلس انگشت نگارى شدن اينو تجربه كردن
و اين هم وقتى كه بنده از uscis گرفتم واسه تغير تاريخ انگشت نگارى:
Click here to print this screen
Confirmation No.:
Personal Identification Number:
(for use with appointment cancellation) 88582
Name:
Appointment Type: Permanent Resident C Confirmation No.: -12
Authentication Code: 16bc6
Cancellation PIN:: 88582
Appointment Date:
Appointment Time: 12:45 PM
Location: 19809 PRAIRIE STREET, FIRST FLOOR, Chatsworth, CA 91311; LOBBY
Please be on time. Failure to show up on time will result in the cancellation of your appointment. You will then need to reschedule your appointment. You will not be admitted more than 15 minutes before your scheduled appointment time.
• You must appear in person and bring photo identification along with this appointment letter.
• Acceptable forms of identification are any of the following: Government issued identification, passport, valid driver's license, I-94, Work Authorization Card, or Permanent Resident Card. (Green Card)
• In order that we may serve you more efficiently, we recommend that you bring all applicable immigration forms, letters, receipts and supporting documents. If translations are used, they should be certified. Please bring the original documents as well.
• To cancel your appointment, please visit http://infopass.uscis.gov, select a language and choose the option "Cancel your Appointment". You will need the Confirmation Number and Personal Identification Number listed at the top of this letter, to complete the cancellation steps.
• Attention: The San Fernando Valley Field Office will be relocating to 19809 Prairie Street, Chatsworth, CA 91311 on May 2, 2012. Our office will be closing on Wednesday, April 25, 2012 at 300 North Los Angeles Street, and the office will reopen in Chatsworth on Wednesday, May 2nd, 2012. If you require emergency assistance during this time, please visit USCIS at 300 North Los Angeles Street, Room 1001.
Thank you for using InfoPass
دوست عزیز ما در دالاس هستیم و در اونجا اداره انگشت نگاری با دفتر uscis فرق داره حتی مکانشون هم در دوجای متفاوت شهر قرار داره اداره انگشت نگاری فقط مختص خارجیها نیست حتی خود آمریکاییها یا کسایی که غیر از مورد پاس سفید در موارد دیگر احتیاج به انگشت نگاری دارن به اونجا میان حالا اینکه در لوس آنجلس دفتر uscis و دفتر اداره بایومتریک در کنار هم قرار داره دلیل نمیشه که یکی باشه
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 00:53)marco250 نوشته: سلام
من ۲ تا سئوال داشتم :
۱- ایا امکانش هست که بعد از اولین ورود به آمریکا درخواست Re-entry Permit بدهیم و خارج شویم و دوباره برای انگشت نگاری وارد آمریکا شویم ؟
۲- ایا امکانش هست که ادرس یک کنسولگری آمریکا رو برای Re-entry Permit دریافت بدهیم ؟ marco جان شما که کانادا هستی ونزدیکی که نیاز به پاس سفید نداری اگه فقط برای یک سال میخوای امریکا نباشی هر شش ماه یک بار برو وبرگرد مشکلی پیش نمیاد ولی بیشتر نشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 00:39)farhadfsh نوشته: بچه ها سلام یک سوال فوری داشتم!
من برای پاس سفید اقدام کردم و تقریبا 2 ماه پیش برام با usps فرستادن به ادرسم اما به دستم نرسیده هنوز!!!و با کلی پیگیری و زنگ به نتیجه نرسیدمو میگن باید دوباره اقدام کنی چون ما برات فرستادیم پست نیاورده!!از طرفی هیچ شماره پیگیری از پست هم ندارن که بهم بدن!!حالا سوالم اینه که اوناییکه براشون پاس ارسال شده از کدام دفترuscis پاسشون ارسال شده؟از nebraska service center ؟که من اینو به پست بدمو بگم بهشون از این دفتر در فلان تاریخ نامه ارسال شده شاید بشه فهمیدچی شده!!ممنون میشم هرکسی تونست کمکی کنه...
تا حالا برای کسی این مشکل بوجود اومده که راهی داشته باشه به غیر از اقدام مجدد؟
بچه ها یعنی اینجا هیچکس نیستکه پاس سفید گرفته باشه و به من جواب بده؟پاسپورتو میارن در میزنن تحویل میدن یا میندازن صندوق پست؟
شماره کیس:**2013AS6*تاریخ رویت قبولی: May 2 *افراد کیس:1 *مصاحبه: w1 nov*سفارت:آنکارا*کلیرنس:برگه آبی/جواب 35 روز بعد*هتل:240$، مدیکال:150$، غذا و تاکسی:100$،ترجمه:110T
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 17:46)farhadfsh نوشته: (2013-09-21 ساعت 00:39)farhadfsh نوشته: بچه ها سلام یک سوال فوری داشتم!
من برای پاس سفید اقدام کردم و تقریبا 2 ماه پیش برام با usps فرستادن به ادرسم اما به دستم نرسیده هنوز!!!و با کلی پیگیری و زنگ به نتیجه نرسیدمو میگن باید دوباره اقدام کنی چون ما برات فرستادیم پست نیاورده!!از طرفی هیچ شماره پیگیری از پست هم ندارن که بهم بدن!!حالا سوالم اینه که اوناییکه براشون پاس ارسال شده از کدام دفترuscis پاسشون ارسال شده؟از nebraska service center ؟که من اینو به پست بدمو بگم بهشون از این دفتر در فلان تاریخ نامه ارسال شده شاید بشه فهمیدچی شده!!ممنون میشم هرکسی تونست کمکی کنه...
تا حالا برای کسی این مشکل بوجود اومده که راهی داشته باشه به غیر از اقدام مجدد؟
بچه ها یعنی اینجا هیچکس نیستکه پاس سفید گرفته باشه و به من جواب بده؟پاسپورتو میارن در میزنن تحویل میدن یا میندازن صندوق پست؟ دوست عزیز من پاکتهای پاس سفیدمون رو انداختم رفت و الان یادم نیست از کجا برامون ارسال کرده بودن ولی توی همون پاکتهای خالی که خودمون براشون فرستاده بودیم ارسال کردن
توی آمریکا هیچوقت پست نمیاد درخونتونو بزنه و تحویلتون بده همه رو میندازن توی صندوق پستی
|