موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
می توانی برگردید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدارکمو برای پاسپورت سفید فرستادم به دفترشون توی تگزاس. معمولاً چقد طول میکشه که من ازشون ایمیل یا نامه دریافت کنم؟
این shut down شدن دولت اثر منفی رو کار ما نمیذاره که؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدارکمو جمعه فرساتدم. ولی تا امروز که چهارشنبه هست تاییدیه دریافتشو نگرفتم. کسی هست که مثل من اخیرا مدارکشو ارسال کرده باشه؟
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
اینطور که من متوجه شدم دو تا اداره مهاجرت تو امریکا بیشتر وجود نداره که یکی تو فینیکس و دیگری توی دالاسه که برای گرفتن پاس سفید همه مدارک به اونجا پست میشه آیا این مسئله درسته؟؟؟؟
واگر این مسئله درسته آیا کسانی که توی فینیکس یا دالاس زندگی میکنن میتونن حضوری با اداره مهاجرت مراجعه کنن ومدارک رو تحویل بدن وپیگیر کارهاشون باشن؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام بعد از اینکه ما برای پاس سفید اقدام کردیم و 3 ماهی رو در امریکا بودیم و نامه ی دوم برای انگشت نگاری برای ما نیومد و به ما گفتند نیازی به انگشت نگاری نیست......حالا که ما در ایران هستیم برای ما برای 20 اکتبر وفت انگشت نگاری دادن اونم فقط برای من نه همسرم......حالا اگه من برم چون الان تو ایران هستم مشکلی نداره
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
شما همزمان با ما دنبال كاراتون بوديد و مي نوشتيد و من داستانتون را دنبال مي كردم. ولي اينكه مي فرماييد به ما گفتند انگشت نگاري لازم نيست، صد در صد غير ممكنه. مگر اينكه در فاصله كمي براي يك منظور مشابه انجام داده باشيد. الان هم عجيبه كه فقط براي يكي از شما نامه اومده!!!
چون ما ها خانوادگي مي رويم و مي آييم، پاس گرفتن به تنهايي بي معني هست. بنابراين بهتره تماس بگيريد و وقت همسرتون را هم قطعي كنيد و يك جا با هم اقدام كنيد.
براي بچه ها هم اگر چه انگشت نگاري لازم نيست ولي حضورشون فكر كنم لازمه.
حتما با برنامه و دقيق اقدام كنيد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-14 ساعت 17:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-14 ساعت 18:18 توسط lingni.)
دوست عزیز مطمعن هستید که واسه یچه ها انگشت نگاری نمیخواد؟؟؟؟؟؟ ما سال قبل از بچه نه ماهمونم انگشت نگاری کردن و عکس گرفتن
و اینکه نامه دوم همه افراد با هم نیاد طبیعیه و باید منتظر بمونید میاد حتما مال ما با اختلاف دو سه هفته اومد و موعد ها هم واسه انگشت نگاری ها مون مختلف بود که یه وقت از ucis انتخابی واسه انگشت نگاری گرفتیم و با نشون دادن یه سری دلیل بهشون توضیح دادیم که باید سریع برگردیم و اون هم تاریخ انگشت نگاری رو انداخت همون روز
[/quote]
ببخشید این وقت انتخابی در USCIS دقیقاً یعنی چه طوری؟ آخه اونا خودشون وقت تعیین می کنند نه ما!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام پاس سفيد ما بعد حدود دو ماه امد منزل فاميلمان در امريكا و قرار با مسافر برايم بفرسه. از زمان صدور ان دو سال اعتبار در نظر گرفته اند.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دپارتمان homeland security تعطیل شده؟ 10 روزه مدارکمو فرستادم ولی هنوز خبری نیست.