کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-11-07 ساعت 12:44)nirvana_kobin نوشته:  سلام دوستان

من حدود 1 ماه پیش انگشت نگاری کردم اما هیچ خبری نیست . الانم برگشتم ایران نمیدونم چی کار کنم . کسی از دوستان اطلاع نداره که من باید چی کار کنم ؟؟

باید منتظر باشید یکماه خیلی زوده معمولا 2-3 ماه طول میکشه تا پاس فرستاده بشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، behzadb57
سلام
میخواستم بدونم پاس سفید رو کسی میتونه بگیره و واسمون پست کنه ایران؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-18 ساعت 12:21)iman398 نوشته:  سلام
میخواستم بدونم پاس سفید رو کسی میتونه بگیره و واسمون پست کنه ایران؟
اگه شما تمام کارهایی که تیازه به حضورتون هست رو انجام داده باشید
بله میشه اما یه مقدار ریسک هم داره چون برای پیگری محموله تا مرز ایران شما میتونید انجام بدید و بهد از ورود به ایران شما نمیدونید محمولتون کجاست و کی دستتون میرسه.
اگه کسی این کار رو کرده لطفا تجربیاتش رو بگهBig Grinدل بزرگی میخواد
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، shaghayegh
سلام دوستان
من هنوزبلیط ایران رانگرفتم توی فرمها قسمت تاریخ خروج زاخالی گذاشتم مشکلی پیش نمیاد ؟؟می خواستم اول کارپاس راانجام بدم بعدبلیط بگیرم
چکارکنم ؟
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-22 ساعت 22:27)HAMID1371 نوشته:  سلام دوستان
من هنوزبلیط ایران رانگرفتم توی فرمها قسمت تاریخ خروج زاخالی گذاشتم مشکلی پیش نمیاد ؟؟می خواستم اول کارپاس راانجام بدم بعدبلیط بگیرم
چکارکنم ؟

درستش هم همینه چون نمیدونید کی برمی گردید
لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: HAMID1371 ، gbtm ، shaghayegh
دوستان مهاجر سلام
من الان پاس سفيد را تا نوامبر 2015 گرفتم
ميخواهم بدونم كي برگردم امريكا كه كمترين ضرر را براي سيتيزن شدن بكنم (زمان كمتري از دست بدهم)
باتشكر شاد باشيد
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-27 ساعت 19:10)aliroz نوشته:  دوستان مهاجر سلام
من الان پاس سفيد را تا نوامبر 2015 گرفتم
ميخواهم بدونم كي برگردم امريكا كه كمترين ضرر را براي سيتيزن شدن بكنم (زمان كمتري از دست بدهم)
باتشكر شاد باشيد

هر چه زودتر بهتر البته بستگی به خودتونم داره اما
دیگه نبایدبیشتر از به قول خودتون نوامبر2015 طول بکشه
لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: shaghayegh
با سلام
بنده میخوام براب پای سفید اقدام کنم. اگر کسی اطلاعاتی در کورد فرم N-470 داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، atlantis770
چکارکنم ؟

دوست عزیز تا جایی که من میدونم و از وکیل هم پرسیده بودم داشتن بلیط برگشت اجباریه و جزء یکی از مدارکی هستش که برای پاس سفید نیازه.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaghayegh
(2013-11-29 ساعت 22:40)romance33 نوشته:  
چکارکنم ؟
دوست عزیز تا جایی که من میدونم و از وکیل هم پرسیده بودم داشتن بلیط برگشت اجباریه و جزء یکی از مدارکی هستش که برای پاس سفید نیازه.موفق باشید.
اين مورد تاريخ برگشت اهميتي نداره. من يك تاريخ زدم زودتر از تاريخ بليطم و فكر كردم كه روي تسريع كار مؤثره. كه بود حالا دليلش اين بود يا نه مطمئن نيستم. ولي به نظر من فرماليته است و فقط يك تاريخ حدودي كافيه. چون ازتون كپي بليط كسي نمي خواهد. يعني جزو مدارك نيست.Wink
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، kasrafo ، behzadb57 ، HAMID1371 ، shaghayegh ، gbtm
معمولاً چند وقت بعد از اینکه مدارک رسید بهشون وقت میدن ؟؟؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
پاسخ
تشکر کنندگان:
حدود 2 هفته
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: girl-y
سلام دوستان
همسر بنده کیس لاتاری هست و درحال حاضر منتظر کلیر شدن هستیم ...
بنده بخاطر اینکه دانشجو هستم و فقط یکسال از تحصیلم مونده می خواهیم Re-entry permit بگیریم...
ممنون میشم انجام این پروسه رو توضیح بدید که نیاز به چه مدارکی داره و از چه زمانی باید اقدام کنیم و جهت انجامش باید با کدوم سازمان ارتباط برقرار کنیم ؟؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان من 16 اگوست برای پاس سفید اقدام کردم و بعد از تایید رسید مدارک و اعلام اینکه تو مرحله initial review هست تا حالا خبری از پاس سفید نشده !
ایا این تاخیر غیر عادی نیست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان