کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-12-17 ساعت 14:12)الا نوشته:  دوستان عزیز فکر میکنم کسانی که این صفحه رو پیگیری میکنند تا حدودی از جریان کارای من با خبر هستند من و همسرم 3 ماه تابستان امسال رو در آمریکا بودیم البته قرار بود تا اومدن گرین کارت و انگشت نگاری برای پاس سفید بمونیم که به دلیل نیومدن نامه ی دوممون بعد از سه ما از دادن درخواست برگشتیم که یک ماه بعد از برگشتمون برای من نامه ی انگشت نگاری اومد که من به تنهایی به مدت 4 روز رفتم و انگشت نگاری کردم و برگشتم که چند روزی هست که مطلع شدم پاسپورتمم اومده ولی هنوز برای همسرم هیچ خبری نشده حتی تو سایت هم از مرحله ی اول تکون نخورده و موندیم چیکار کنیم اگه نمیخوان پاس بدن چرا مدارک همسرم رو برگشت ندادن ؟...................
با سلام
دوست عزیز
من هم دقیقا همین سوال را دارم که چرا هیچ مکاتبه ای در مورد رد یا قبول نیامده که البته اگر رد شده بودیم برای انگشت نگاری دعوت نمی شدیم
ولی این پروسه طولانی و انتظار خسته کننده است
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
وقت انگشت نگاری منم معلوم شد دقیقاً 1 ماه و 4 روز بعد از قبول شدن مدارک و البته 2 روز مونده به پرواز
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الا
دوستان سلام من الان ٣ هفته هست براى پاس سفيد اقدام كردم طبق دستورالعمل دوستان اما هنوز وقت بهم ندادن روي پاكت هم نوشتم فورى نامه هم نوشتم و بليط برگشت هم گذاشتم اما هنوز خبرى از وقته انگشت نگارى نشده هفته ديگه هم بايط برگشت دارم فقط رسيده ارسال فرم ها اومده كسي راهى بلد نيست پيشنهاد بده؟
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-21 ساعت 08:58)poonehpopo نوشته:  دوستان سلام من الان ٣ هفته هست براى پاس سفيد اقدام كردم طبق دستورالعمل دوستان اما هنوز وقت بهم ندادن روي پاكت هم نوشتم فورى نامه هم نوشتم و بليط برگشت هم گذاشتم اما هنوز خبرى از وقته انگشت نگارى نشده هفته ديگه هم بايط برگشت دارم فقط رسيده ارسال فرم ها اومده كسي راهى بلد نيست پيشنهاد بده؟

سلام دوست عزیز ما هم شرایط شما را داشتیم ولی دقیقا در اخرین لحضه نامه ما رسید وتاریخ را هم برای دو روز قبل از بلیط به ما داده بودند. شما هم نگران نباش
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ببخشید یک سوال داشتم

من این فرم i131 را دارم پر می کنم، part3 قسمت دوم که expected length of trip نوشته، تو فروم راهنمایی کرده بودند که باید بزنیم 2 سال. خوب مسئله اینجاست که در باکسی که گذاشته فقط عدد می شه نوشت چون تو پرانتز نوشته in days و جالب اینکه فقط دو رقم، یعنی من نمی تونم بنویسم 730

ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
کیس نامبر: 2013AS00004xxx ‫(2نفر - پدر و مادرم) • مصاحبه: هفته اول فوریه/آنکارا نتیجه: کلیرنس (MAY 8, 2013)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-21 ساعت 12:16)smk2 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 08:58)poonehpopo نوشته:  دوستان سلام من الان ٣ هفته هست براى پاس سفيد اقدام كردم طبق دستورالعمل دوستان اما هنوز وقت بهم ندادن روي پاكت هم نوشتم فورى نامه هم نوشتم و بليط برگشت هم گذاشتم اما هنوز خبرى از وقته انگشت نگارى نشده هفته ديگه هم بايط برگشت دارم فقط رسيده ارسال فرم ها اومده كسي راهى بلد نيست پيشنهاد بده؟

سلام دوست عزیز ما هم شرایط شما را داشتیم ولی دقیقا در اخرین لحضه نامه ما رسید وتاریخ را هم برای دو روز قبل از بلیط به ما داده بودند. شما هم نگران نباش

من جمعه بليط برگشت دارم ولى هنوز به من وقت ندادن تنها يك رسيد اومده مبنى بر اينكه شما فرم ها و مانى اوردر هاتون به دسته ما رسيده و خبر ديگه اى هم نيست متاسفانه
دوستان تورو خدا كسى ميدونه بايد چكار كنيم؟ ?
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ali_gh
(2013-12-24 ساعت 07:36)poonehpopo نوشته:  

من جمعه بليط برگشت دارم ولى هنوز به من وقت ندادن تنها يك رسيد اومده مبنى بر اينكه شما فرم ها و مانى اوردر هاتون به دسته ما رسيده و خبر ديگه اى هم نيست متاسفانه

دوست عزیز متاسفانه هیچ راهی واسه تسریع کار نیست فقط باید منتظر بمونین فقط زمانی که تاریخ مصاحبه تون اومد میتونین برین uscis که واستون در نطر گرفته شده واسه انگشت نگاری اگه دلیل قانع کننده ای بدید مثلا داشتن مریض و لزوم بازگشت با ارایه یک کپی نسخه دکتر از ایران یا نامه دکتر که نشون بده شما مریض دارید انگشت نگاری رو همون روز ازتون بگیرن
ضمنا حتما سعی کنید اینترنتی ازشون وقت بگیرید قبل از رفتن چون ممکنه بدون وقت قبلی بهتون جواب ندن
پاسخ
تشکر کنندگان: ali_gh
(2013-12-21 ساعت 15:59)fahim61 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید یک سوال داشتم

من این فرم i131 را دارم پر می کنم، part3 قسمت دوم که expected length of trip نوشته، تو فروم راهنمایی کرده بودند که باید بزنیم 2 سال. خوب مسئله اینجاست که در باکسی که گذاشته فقط عدد می شه نوشت چون تو پرانتز نوشته in days و جالب اینکه فقط دو رقم، یعنی من نمی تونم بنویسم 730

دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنید واقعا ممنون می شم
کیس نامبر: 2013AS00004xxx ‫(2نفر - پدر و مادرم) • مصاحبه: هفته اول فوریه/آنکارا نتیجه: کلیرنس (MAY 8, 2013)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-24 ساعت 07:36)poonehpopo نوشته:  

دوست عزیز تا قبل اومدن نامه دوم برای تاریخ انگشت نگاری تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد البته میتونید از یه دفتر uscis وقت بگیرید و برید و بهشون بگید شاید کاری بکنند ما که سه بار رفتیم کاری از پیش نرفت و آخرش بلیطمونو عوض کردیم ولی به محض اینکه تاریخ انگشت نگاریتون مشخص بشه میتونید با اون نامه به دفتر بایومتریکی که براتون مشخص شده برید و بگید که باید برگردید و بلیط رو نشون بدید همون روز انگشت نگاریتون میکنند و دیگه لزومی نداره صبر کنید تا تاریخی که برای انگشت نگاری براتون تعیین کردن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، gbtm ، ali_gh
(2013-12-24 ساعت 15:03)fahim61 نوشته:  
ببخشید یک سوال داشتم

دوستان یعنی هیچ کس به این مشکلی که من دارم برنخورده. من تمام این 59 صفحه را خوندم هیچی پیدا نکردم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-25 ساعت 15:32)fahim61 نوشته:  
ببخشید یک سوال داشتم
دوستان یعنی هیچ کس به این مشکلی که من دارم برنخورده. من تمام این 59 صفحه را خوندم هیچی پیدا نکردم.
سيستمتون شايد مشكل داره!!!
من توي فايل پر كردم 720 روز و جا شده...
باز چك كنيد
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: fahim61 ، gbtm
(2013-12-25 ساعت 16:04)hoseyn نوشته:  
ببخشید یک سوال داشتم
سيستمتون شايد مشكل داره!!!
من توي فايل پر كردم 720 روز و جا شده...
باز چك كنيد

خیلی خیلی ممنونم که جواب منو دادید. آخه من فرم را برای برادرم هم فرستادم اون هم همین مشکل را داشت. فرمی که من دانلود کردم تاریخ اکسپایرش 03/31/2016 است مال شما هم همین بود؟
فایل I131 from and Barcode requirements هم پیدا کردم و اونجا هم جلوی این فیلد نوشته بود Data Length =3 البته نسخه 03/22/13
بازم خیلی ازتون ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشید یک سوال داشتم

دوست عزیز من این جا را خالی گذاشتم وفرم را فرستادم و مشکلی پیش نیومد،
ولی اگه شما میخواهید حتما توش بنویسید،بهتره بعد از پرینت گرفتن با خودکار مشکی بنویسید
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza esf ، ebi1988 ، fahim61 ، حاجی واشنگتن
میشه فرم I-131 رو برای دانلود بگذارید ممنون
کیس نامبر :2014AS26xx
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستای عزیز
ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی که پاس سفید داره میتونه توی این مدت دو سال که اجازه خروج از آمریکا رو گرفته، هر موقع ای که دوست داشت بره و برگرده یا نمیشه؟

ببخشید اگر سوالم تکراری
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان