کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام به همه دوستان

من دو سال پیش که می خواستم پاس سفید بگیرم همه مطالب مربوطه که دوستان دیگه زحمت کشیده بودن رو مرتب می خوندم .

امروز که داشتم کمدم رو مرتب می کردم یه برگه کاغذ پیدا کردم که توش خلاصه مطالب مفید مربوط به پاس سفید بود.

تصمیم گرفتم اون رو تایپ کنم و آپلودش کنم شاید به درد بخوره.....

امیدوارم که براتون مفید باشه

فایل‌های پیوست
.docx   How to.docx (اندازه 15.35 KB / تعداد دانلود: 349)
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
(2014-01-03 ساعت 00:59)ebi1988 نوشته:  سلام دوستای عزیز
ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی که پاس سفید داره میتونه توی این مدت دو سال که اجازه خروج از آمریکا رو گرفته، هر موقع ای که دوست داشت بره و برگرده یا نمیشه؟

ببخشید اگر سوالم تکراری

بله می توانید
پاسخ
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Farshid22
سلام دوستان،

من 10 روزی هست که برای پاس سفید اقدام کردم و یه نامه با شماره رسید دریافت کردم اما وقتی زنگ زدم به اداره مهاجرت گفتن واسه انگشت نگاری و مصاحبه 2 تا 3 ماه دیگه وقت میدن.، کسایی که پاس گرفتن همین قدر طول کشیده تا وقت مصاحبه بدن؟! این زمان خیلی طولانیه و من بیشتر از این نمی تونم اینجا بمونم،
خواهشا اگر کسی اطلاع دقیقی داره راهنمایی کنه،
مرسی الهه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من نمیتونم فرم i-131 زو دانلود کنم..... امکانش هست این فرم رو برای دانلود بذارید اینجا؟
فرمی که من از سایت های دیگه دانلود کردم expire date اش 2012 هست.... اگه همین فرم رو بفرستم مشکلی ایجاد میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-25 ساعت 16:19)fahim61 نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 16:04)hoseyn نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 15:32)fahim61 نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 15:03)fahim61 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 15:59)fahim61 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید یک سوال داشتم
من این فرم i131 را دارم پر می کنم، part3 قسمت دوم که expected length of trip نوشته، تو فروم راهنمایی کرده بودند که باید بزنیم 2 سال. خوب مسئله اینجاست که در باکسی که گذاشته فقط عدد می شه نوشت چون تو پرانتز نوشته in days و جالب اینکه فقط دو رقم، یعنی من نمی تونم بنویسم 730
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنید واقعا ممنون می شم
دوستان یعنی هیچ کس به این مشکلی که من دارم برنخورده. من تمام این 59 صفحه را خوندم هیچی پیدا نکردم.
سيستمتون شايد مشكل داره!!!
من توي فايل پر كردم 720 روز و جا شده...
باز چك كنيد

خیلی خیلی ممنونم که جواب منو دادید. آخه من فرم را برای برادرم هم فرستادم اون هم همین مشکل را داشت. فرمی که من دانلود کردم تاریخ اکسپایرش 03/31/2016 است مال شما هم همین بود؟
فایل I131 from and Barcode requirements هم پیدا کردم و اونجا هم جلوی این فیلد نوشته بود Data Length =3 البته نسخه 03/22/13
بازم خیلی ازتون ممنونم

من از سايت http://www.uscis.gov/i-131 دانلود كردم و 730 روز زدم مشكلي نداشت.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
پاسخ
تشکر کنندگان: fahim61 ، atlantis770
(2014-01-04 ساعت 12:06)sepehr_sh نوشته:  دوستان من نمیتونم فرم i-131 زو دانلود کنم..... امکانش هست این فرم رو برای دانلود بذارید اینجا؟
فرمی که من از سایت های دیگه دانلود کردم expire date اش 2012 هست.... اگه همین فرم رو بفرستم مشکلی ایجاد میشه؟

از اینجا دانلود کن تاریخ اکسپایرش هم ۲۰۱۶ هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepehr_sh ، EKAM
بچه ها لطفا یکی جواب منو بده،.
لطفاSad
پاسخ
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-01-04 ساعت 04:47)elaheh7590 نوشته:  سلام دوستان،

من 10 روزی هست که برای پاس سفید اقدام کردم و یه نامه با شماره رسید دریافت کردم اما وقتی زنگ زدم به اداره مهاجرت گفتن واسه انگشت نگاری و مصاحبه 2 تا 3 ماه دیگه وقت میدن.، کسایی که پاس گرفتن همین قدر طول کشیده تا وقت مصاحبه بدن؟! این زمان خیلی طولانیه و من بیشتر از این نمی تونم اینجا بمونم،
خواهشا اگر کسی اطلاع دقیقی داره راهنمایی کنه،
مرسی الهه

سلام

در صفحات قبل این موضوع تکرار شده
باید منتظر باشید تاریخ انگشت نگاری مشخص بشه بعد اگربعد از سفرتون بود امکان جابجایی تاریخ انگشت نگاری هست
پاسخ
تشکر کنندگان: EKAM
سلام دوستان.. کسی میتونه بگه تو Class of admission چی باید بنویسیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-07 ساعت 01:05)meysam01 نوشته:  سلام دوستان.. کسی میتونه بگه تو Class of admission چی باید بنویسیم؟

category ویزاتونو بنویسید.
اگر ویزای لاتاری گرفتید ببینید روی ویزاتون چی نوشته DV2, DV1, ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-06 ساعت 03:57)elaheh7590 نوشته:  بچه ها لطفا یکی جواب منو بده،.
لطفاSad

نه دوست عزیز برای مورد ما حدود 1 ماه طول کشید برای انگشت نگاری
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من ویزامو آذر ماه گرفتم مجرد،ولی هنوز به ا م ر ی ک ا سفر نکردم. در اولین سفر می خوام هم برای پاس سفید و هم برای همسرم اقدام کنم و چند تا سوال داشتم.
1. وقتی برای همسرم وقت مصاحبه بدن با وجود داشتن پاس سفید باید زمان مصاحبه ایشان ا م ر ی ک ا باشم؟ یا دیگر فرقی ندارد؟
2. قبل از سفرم ازدواج کنم ولی اعلام نکنم. زمانی که رسیدم اعلام کنم و برای همسرم اقدام کنم میشه؟
چون ندیدم کسی شرایط من و داشته باشه میشه راهنماییم کنین؟
3.و هزینه پاس سفید400 دلار هست؟
4.برای همسرم که بخوام اقدام کنم و در صف همسران گرین کارتی برن اون هزینه اش چقدره مرسی.
کیس نامبر :2014AS26xx
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان من الان ٣ ماهه كه اومدم سانفرانسيسكو ولي گرين كارتم نيومده ١٦٥ دلار رو هم دو ماه پيش پرداخت كردم كسي ميدونه الان بايد چي كار كنم ؟ و اينكه اگر من گرين كارتم نگيرم ميتونم بر گردم ايران و دوباره بيام يا نه؟ خواهشا هر كسي ميدونه سريعتر جواب بده لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان
من اردیبهشم میخوام برای اولین بار وارد امریکا بشم و میخوام برای پاس سفید اقدام کنم ممنون میشم بگید برای خودم و همسرم چه فرمهایی رو باید پر کنم و چه مدارکی با خودم ببرم یا اینکه لینکش رو برام قرار بدید ممنون
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee
دوستان ویزا حتما باید مهر بخوره بعد برای اداره انگشت نگاری بفرستیم؟ یا قبل از رفتن به امریکا میشه توسط فامیلمون که در امریکاست مدارک رو ارساال کنیم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان