کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام آیا از دوستان کسی هست که برای با دوم تقاضای پاس سفید کرده باشد و مورد موافقت قرارگرفته باشد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ما يك ماه هست كه بر گشتيم ايران فرداي روز پروازمون پاس سفيد همسرم اومده ولي تو همون تاريخ كه واسه همسرم صادر شده كيس من تو مرحله reiwe مونده.به نظر توون به من نمي خوان بدن؟چكار كنم؟
ممنون از راهنمايي دوستان
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
کسانی که موفق به گرفتن Re-entry Permit شدند , علت درخواستشون رو تو فرم چی نوشته بودند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها، واسه پاس سفید می‌خوام بدونم حتما باید همسرم هم باشه یا نه اگه فقط من بمونم آمریکا و اقدام کنم به هر ۲ تامون می‌شه؟؟؟ ایشون با من وارد آمریکا می‌شه ولی‌ برمی‌گردن .من می‌مونم واسه مراحل کاری پاس سفید.
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-22 ساعت 12:40)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه ها، واسه پاس سفید می‌خوام بدونم حتما باید همسرم هم باشه یا نه اگه فقط من بمونم آمریکا و اقدام کنم به هر ۲ تامون می‌شه؟؟؟ ایشون با من وارد آمریکا می‌شه ولی‌ برمی‌گردن .من می‌مونم واسه مراحل کاری پاس سفید.

باید ایشونم باشن
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، honeybal2014
دوستان کسی بوده که نامه انگشت نگاری تا تاریخ پروازش نرسیده باشه؟؟؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-21 ساعت 22:22)marco250 نوشته:  کسانی که موفق به گرفتن Re-entry Permit شدند , علت درخواستشون رو تو فرم چی نوشته بودند؟

یعنی اینجا تا حالا کسی Re-entry Permit نگرفته ؟!؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 01:48)marco250 نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 22:22)marco250 نوشته:  کسانی که موفق به گرفتن Re-entry Permit شدند , علت درخواستشون رو تو فرم چی نوشته بودند؟

یعنی اینجا تا حالا کسی Re-entry Permit نگرفته ؟!؟

میتونین بگین که یک سری کارهای ناتموم دارین و باید بهشون رسیدگی کنین
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، shaso
سلام آیا از دوستان کسی هست که برای با دوم تقاضای پاس سفید کرده باشد و مورد موافقت قرارگرفته باشد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 21:50)gol1 نوشته:  سلام آیا از دوستان کسی هست که برای با دوم تقاضای پاس سفید کرده باشد و مورد موافقت قرارگرفته باشد؟

سلام

در صفحات ابتدایی این تاپیک یکی از دوستان اعلام کرده بود برای بار دوم درخواست داده بود یادم نیست درخواستش مورد قبول واقع شده بود یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان كسي بوده كه بيشتر از 6 ماه بدون پاس سفيد خارج ار آمريكا مونده باشه؟ در اين صورت به نظر شما بعد از چه اتفاقي مي افته؟
شماره کیس : 2012AS00019XXX
نامه اول:
ارسال مدارک:
دریافت پاکت دوم:
مصاحبه: 2012 / feb / 02
كليرنس:
دريافت ويزا:
دریافت کارت:
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من من با خانواده ام اول اردیبهشت 93 شش ماهمون تموم میشه و باید امریکا باشیم حالا مشکل کاری شدید هم دارم یعنی درخواست بازنشستگی دادم تا مردادماه 93 میشم 25 سال سابقه ..صحبت کردم که زود تر از موعد باز نشست بشم . وباید تا مردادماه 93 حد اقل در ایران باشم. کسی هست راهنمائی کنه چیکار کنم.اگه سر وقت برم امریکا سابقه کارم نابود میشه. اگه نرم امریکا گرین کارتمون باطل . حالا چیکار کنم. تو رو خدا راهنمائی کنید . خیلی استرس دارم .تمام زندگیمون با این همه هزینه که کردیم. نابود میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
(2013-12-24 ساعت 23:31)golesang نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 07:36)poonehpopo نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:16)smk2 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 08:58)poonehpopo نوشته:  دوستان سلام من الان ٣ هفته هست براى پاس سفيد اقدام كردم طبق دستورالعمل دوستان اما هنوز وقت بهم ندادن روي پاكت هم نوشتم فورى نامه هم نوشتم و بليط برگشت هم گذاشتم اما هنوز خبرى از وقته انگشت نگارى نشده هفته ديگه هم بايط برگشت دارم فقط رسيده ارسال فرم ها اومده كسي راهى بلد نيست پيشنهاد بده؟

سلام دوست عزیز ما هم شرایط شما را داشتیم ولی دقیقا در اخرین لحضه نامه ما رسید وتاریخ را هم برای دو روز قبل از بلیط به ما داده بودند. شما هم نگران نباش

من جمعه بليط برگشت دارم ولى هنوز به من وقت ندادن تنها يك رسيد اومده مبنى بر اينكه شما فرم ها و مانى اوردر هاتون به دسته ما رسيده و خبر ديگه اى هم نيست متاسفانه
دوستان تورو خدا كسى ميدونه بايد چكار كنيم؟ ?

دوست عزیز تا قبل اومدن نامه دوم برای تاریخ انگشت نگاری تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد البته میتونید از یه دفتر uscis وقت بگیرید و برید و بهشون بگید شاید کاری بکنند ما که سه بار رفتیم کاری از پیش نرفت و آخرش بلیطمونو عوض کردیم ولی به محض اینکه تاریخ انگشت نگاریتون مشخص بشه میتونید با اون نامه به دفتر بایومتریکی که براتون مشخص شده برید و بگید که باید برگردید و بلیط رو نشون بدید همون روز انگشت نگاریتون میکنند و دیگه لزومی نداره صبر کنید تا تاریخی که برای انگشت نگاری براتون تعیین کردن

دوست عزیز معمولا روال کاری آنها راه انداختن کار افراد است نه سنگ انداختن جلوی پایشان. من خودم وقتی برای انگشت نگاری رفتم بهم گفتن ممکنه دوباره ازت بخواهیم که بیای واسه انگشت نگاری چون اثر انگشتات خوب نیست. بعد از حدود 20 روز چون زمان برگشت ما نزدیک می شد. به همراه یکی از دوستتان به همان مرکز مراجعه کردیم و از رییسشان درخواست کردیم که نتایج را چک کند و اگر لازم است مجددا انگشت نگاری انجام دهد. ایشان هم خیلی ارحت پذیرفتند و چک کردند که خدارا شکر همان مرحله اول قبول شده بود. .پیشنهاد می کنم که بروید و مشکلتان را مطرح کنید اگر امکانش را داشته باشند حتما کمکتان می کنند
پاسخ
تشکر کنندگان: EKAM ، مرآت74
(2014-01-26 ساعت 13:27)kopenhak84 نوشته:  سلام
دوستان من من با خانواده ام اول اردیبهشت 93 شش ماهمون تموم میشه و باید آمریکا باشیم حالا مشکل کاری شدید هم دارم یعنی درخواست بازنشستگی دادم تا مردادماه 93 میشم 25 سال سابقه ..صحبت کردم که زود تر از موعد باز نشست بشم . وباید تا مردادماه 93 حد اقل در ایران باشم. کسی هست راهنمائی کنه چیکار کنم.اگه سر وقت برم آمریکا سابقه کارم نابود میشه. اگه نرم آمریکا گرین کارتمون باطل . حالا چیکار کنم. تو رو خدا راهنمائی کنید . خیلی استرس دارم .تمام زندگیمون با این همه هزینه که کردیم. نابود میشم.
دوست عزيز بهترين كار اينه كه تو تعطيلات عيد يه سفر كوتاه برين امريكا و برگريدن
گرچه متحمل هزينه زيادي ميشين ولي گويا چاره اي نيست...يكي از دوستان 2013 براي فعال سازي گرين كارتش فقط يكروز رفت امريكا، ورود زد و برگشت ايران...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
پاسخ
تشکر کنندگان: kopenhak84 ، EKAM ، مرآت74
(2013-12-24 ساعت 23:31)golesang نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 07:36)poonehpopo نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:16)smk2 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 08:58)poonehpopo نوشته:  دوستان سلام من الان ٣ هفته هست براى پاس سفيد اقدام كردم طبق دستورالعمل دوستان اما هنوز وقت بهم ندادن روي پاكت هم نوشتم فورى نامه هم نوشتم و بليط برگشت هم گذاشتم اما هنوز خبرى از وقته انگشت نگارى نشده هفته ديگه هم بايط برگشت دارم فقط رسيده ارسال فرم ها اومده كسي راهى بلد نيست پيشنهاد بده؟

سلام دوست عزیز ما هم شرایط شما را داشتیم ولی دقیقا در اخرین لحضه نامه ما رسید وتاریخ را هم برای دو روز قبل از بلیط به ما داده بودند. شما هم نگران نباش

من جمعه بليط برگشت دارم ولى هنوز به من وقت ندادن تنها يك رسيد اومده مبنى بر اينكه شما فرم ها و مانى اوردر هاتون به دسته ما رسيده و خبر ديگه اى هم نيست متاسفانه
دوستان تورو خدا كسى ميدونه بايد چكار كنيم؟ ?

دوست عزیز تا قبل اومدن نامه دوم برای تاریخ انگشت نگاری تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد البته میتونید از یه دفتر uscis وقت بگیرید و برید و بهشون بگید شاید کاری بکنند ما که سه بار رفتیم کاری از پیش نرفت و آخرش بلیطمونو عوض کردیم ولی به محض اینکه تاریخ انگشت نگاریتون مشخص بشه میتونید با اون نامه به دفتر بایومتریکی که براتون مشخص شده برید و بگید که باید برگردید و بلیط رو نشون بدید همون روز انگشت نگاریتون میکنند و دیگه لزومی نداره صبر کنید تا تاریخی که برای انگشت نگاری براتون تعیین کردن

سلام اميدورام به موقع جواب داده باشم اين تجربه منه حتما عمل كنيد:
حتي اگر نامه نوبت انگشت نگاريتون نرسيد به نزديكترين محل انگشت نگاري(بر اساس ادرس ارساليتون بريد) بليط ارايه بديد(تاريخ برگشت)بپرسيد امكان داره نامه در سيستم براي شما اومده ولي به هر دليل به دست من نرسيده؟ ازشون بخواهيد سيستم شونه چك كنن ايا نوبتي براي شما اومده يا نه .(با فرهنگ ما كمي زياده خواهييه ) اميد وارم حتي اگر نوبت شما اعلام وبراي چند روز ديگه هست كار رو انجام بدن خوشحال ميشم خبر موفقيتتون برام بنويسيد
شماره کیس:2011AS00035XXX
نامه قبولی:4may2010
کنسولگری:ابوظبي / ارسال فرمهای اول:.14May2011/ کارنت شدن کیس:june/ دریافت نامه دوم:.12July2011
مصاحبه:8Aug2011
دریافت کلیرنس:8Aug2011
دریافت کلیرنس همسر:06Sep2011
دریافت تمام ویزاها باهم :15Sep 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، مرآت74

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان