موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
2014-03-28 ساعت 12:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-29 ساعت 10:44 توسط vistac.)
سلام چندتا سوال در مورد پر کردن فرم 131 داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- پارت اول گزینه 6 مربوط به آدرس کامل امریکا میشه دیگه ؟
2- در پارت 2 اونجایی که باز مشخصات خواسته مثل پارت 1 باید پر کنیم ؟
3- پارت 6 و 7 رو چرا نباید پر کنیم و خالی بزاریم؟
4- در پارت 9 اگه فرم رو خودمون پر کنیم دیگه احتیاجی نیست پارت 9 رو امضا و پر کنیم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-28 ساعت 17:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-28 ساعت 17:22 توسط qazwsxedcrfv.)
سلام دوستان
آيا آموزش تصويري (مثل تكميل فرم هاي اوليه) براي پر كردن فرم هاي پاس سفيد داريم ؟ من چيزي پيدا نكردم !!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-03 ساعت 12:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-03 ساعت 12:48 توسط sepehr_sh.)
دوستان سلام.
من دانشجو هستم و بخاطر سربازی نمیتونم بیشتر از ۲۱ روز خارج از کشور باشم. اما با این حال تونستم ۱۸ روز بعد از ورودم به آمریکا انگشت نگاری کنم و برگردم ایران. بدون داشتن ssn و greencardهم اقدام کردم ! به این صورت که فرمها رو کامل توی ایران پر کردم و بعد از رسیدن به فرودگاه سن فرانسیسکو مستقیم به یه اداره پست رفتم و فرم رو فرستادم. نامهٔ اول بعد از حدود یک هفته اومد. اما نامهٔ دوم رو بعد از ۲ هفته دریافت نکردم! با نامهٔ اول به اداره مهاجرت رفتم و شرایطم رو توضیح دادم. با نشون دادن بلیط و برنامهٔ درسی دانشگاهم که داشت شروع میشد آفیسر حرفم رو قبول کرد و همونجا برام نامهٔ دومم رو که در واقع همون وقت انگشتنگاری بود رو بهم داد! من خودم فکر نمیکردم بده.. اینم بگم که من به اداره مهاجرت سن حوزه رفته بودم و ادارهٔ انگشتنگاری هم همونجا بود. بعد از حدود یک ماه هم پاس سفیدام اومد به آدرسی که داده بودم. دوستان اگه سوالی دارن در خدمتم.
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-03 ساعت 12:44)sepehr_sh نوشته: دوستان سلام.
من دانشجو هستم و بخاطر سربازی نمیتونم بیشتر از ۲۱ روز خارج از کشور باشم. اما با این حال تونستم ۱۸ روز بعد از ورودم به آمریکا انگشت نگاری کنم و برگردم ایران. بدون داشتن ssn و greencardهم اقدام کردم ! به این صورت که فرمها رو کامل توی ایران پر کردم و بعد از رسیدن به فرودگاه سن فرانسیسکو مستقیم به یه اداره پست رفتم و فرم رو فرستادم. نامهٔ اول بعد از حدود یک هفته اومد. اما نامهٔ دوم رو بعد از ۲ هفته دریافت نکردم! با نامهٔ اول به اداره مهاجرت رفتم و شرایطم رو توضیح دادم. با نشون دادن بلیط و برنامهٔ درسی دانشگاهم که داشت شروع میشد آفیسر حرفم رو قبول کرد و همونجا برام نامهٔ دومم رو که در واقع همون وقت انگشتنگاری بود رو بهم داد! من خودم فکر نمیکردم بده.. اینم بگم که من به اداره مهاجرت سن حوزه رفته بودم و ادارهٔ انگشتنگاری هم همونجا بود. بعد از حدود یک ماه هم پاس سفیدام اومد به آدرسی که داده بودم. دوستان اگه سوالی دارن در خدمتم.
ممنون از راهنماییتون پس نامه اول اومد خودمون برشداریم ببریم اداره مهاجرت کار رو یکسره کنیم؟ چون منم بیشتر از یکماه نمیتونم وایسم اونجا
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنماییتون پس نامه اول اومد خودمون برشداریم ببریم اداره مهاجرت کار رو یکسره کنیم؟ چون منم بیشتر از یکماه نمیتونم وایسم اونجا
[/quote]
دوست عزیز من مطمئن نیستم که همهٔ آفیسرها اینکارو کنن... شاید من زیادی شانس آوردم که تونستم اینکارو کنم... چون میدونم خیلی از دوستان بعد از دریافت نامهٔ اول رفتن ادارهٔ مهاجرت و جوابی نگرفتن.اما امتحان این موضوع ضرری نداره! ممکنه برای شما هم مثل من آفیسر اینکارو کنه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز یک ماه پیش به ما نوبت دادن واسه انگشت نگاری برای پاس سفید رفتیم ولی دیگه هیچ خبری نشده یعنی کارت پست نشده تا الان
ما که بعد از انگشت نگاری کاری نباید انجام می دادیم؟
وقتی نوبت انگشت نگاری می دن یعنی موافقت کردن با پاس سفید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان من تا به حال بصورت گسسته 8 ماه اقامت داشتم و چون یه مشکلی دارم میخوام پاس سفید بگیرم تا بعد از دو سال بیام فقط یه سوال دارم من پاس سفید بگیرم سابقه ی این مدتم صفر میشه یعنی برگردم از صفر مدت اقامتم برای سیتیزن شدن محسوب میشه یا شرایط قبل سر جاشه تمام نگرانیم اینه چون مشکل دارم از اون سمت اگر صفر بشه خیلی سخته برام چون 2.5 سال دیگه 5 سال گرین کارتم پر میشه.خیلی ممنون.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای سیتیزنی باید تو 5 سال اول 30 ماه غیرپیوسته اونجا باشی و بیشتر از 6 ماه بیرون نباشی ؟درسته
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-12 ساعت 11:01)Artin2012 نوشته: با تشکر از همه دوستان، اطلاعات این قسمت واسه من یکی که خیلی مفید بود و کلی از سوالاتم حل شد. فقط یه چیزی مونده که بیشتر نگرانیه تا سوال
در قسمت توضیحات فرم I-131 (Instructions) گفته که ممکنه حضور فیزیکی درخواست کننده برای گرفتن مدرک لازم باشه و اگر درخواست کننده نباشه درخواست رد میشه
{صفحه 2 پاراگراف دوم}
حالا کسی شنیده که این اتفاق افتاده باشه و در اینصورت دیگه نمیشه دفعه بعدی که رفتیم دوباره اپلای کنیم؟
منم همین سوال رو دارم اگر دوستان لطف کنند و جواب بدند،چون من رو این حساب کردم که دوستام به جام بگیرند و برام بیارن ایران
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-08 ساعت 12:27)mitr.p نوشته: (2012-10-03 ساعت 00:34)Old_Spider نوشته: (2012-09-29 ساعت 04:31)m0na_000 نوشته: دوستان کسی نمونه فرمو داره برا ما آپلود کنه
من هم لازم دارم مرسی
دوستان هر کسی ی شرایطی داره .
مثلا برای من که از طذیق لاتاری و برای بار اول می رفتم اینجوری پر کر دم:
Part 1.
Information About You (Type or print in black ink)
خوب معلومه . مشخصات فردی خودتون رو مینویسید .
-a.number مون رجیستر نامبر توی پاس پورتتون هست . فقطیه دونه صفر اولش بذارید میشه همون a.number
.6. Address (Number and Street) : همون ادرسی که در آمریکا اقامت دارید و مدارک به همون ادرس براتون پست میشه
-8. Country of Citizenship :باید همون ایران رو بزنید
Part 2 Application Type (Check one:
فقط و فقط گزینه a رو تیک بزنید و به بقیه کاری نداشته باشید یعنی
:I am a permanent resident or conditional resident of the United States, and I am applying for a reentry permit.
Part 3. Processing Information
1. Date of Intended Departure (mm/dd/yyyy) : همون تاریخ برگشتتون به ایران یا همون خروج از آمریکا رو مینویسید
2. Expected Length of Trip: بهتره بزنید 2 سال )
3. Are you, or any person included in this application, now in
exclusion, deportation, removal, or rescission proceedings?
: بزندی no
4. Have you ever before been issued a reentry permit or Refugee Travel Document? اگه برای بار اولتونه که دارید پاس سفید میگیرید بزنید no
5. Where do you want this travel document sent? (Check one)
همون گزینه a رو بزنید . یعنی مدارکتون ب همون ادرس گزینه اول بره
Part 4. Information About Your Proposed Travel
در کادر اول دلیل سفرتون رو مینویسید: ما نوشتیم که کارهای نا تمام در کشورمون داریم . توی یک کاغذ جداگانه هم برای محکم کاری بطور خلاصه نوشتیم . زیاد طولانی ننویسید کا گیج بشوند
- تو کادر دوم هم : ما فقط نوشتیم ایران
Part 5. Complete Only If Applying for a Reentry Permit
گزینه اول : less than six months
گزینه دوم : No
part 6 & 7
هیچ کدوم رو جواب ندید
پارت 8 و 9 رو هم امضا و تلفن و خلاص
نکته: امضاتون هم میتونه همون امضای شکلک که تو ایران میزنید باشه و همون که توی پاستون دارید و هم میتونه فقط نامتون به انگ
لیسی باشه
اما بهتره ی چیزی رو بنزید که میخواهید توی گرین کارتتون هم همون باشه
ممنون میترا خانم از توضیحاتتون
من یه سوال داشتم با توجه به part3 من میتونم آدرس سفارت آمریکا تو کانادا رو بدم یا مثلن DHS اونجا رو بعدن کسی به جای من بره بگیره؟بدون اینکه بهش وکالت نامه داده باشم؟ چون من تو فرم ها دیدم قسمتی داره به عنوان in care of name منظورش اینه که میشه اسم کسی رو بیاری و از طرف تو دریافت کنه پاس رو؟
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
خانمم درخواست پاس سفید رو ارسال کرده و 6 زانویه امسال هم برای انگشت نگاری رفت و بعد هم برگشت ایران ولی هنوز تو uscisدر مرحله acceptance مونده و با گذشت سه ماه، پاس سفیدش صادر نشده، کسی میدونه چه جوری میتونم پیگیری کنم؟؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00