کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-10-05 ساعت 02:07)himmlisch نوشته:  
(2014-10-05 ساعت 00:23)marco250 نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 17:35)himmlisch نوشته:  انگشت نگاری 2 هفته و 2 روز بعد از ارسال فرمها. تولید مدرک1.5 ماه بعد از انگشت نگاری. (حالت اکسپدایت)

بعد از انجام انگشت نگاری یک ماه و نیم طول میکشه تا پرمیت به دستمون برسه ؟
ممکنه بعد از انگشت نگاری پرونده ای رو ریجکت کنند و پرمیت ندهند ؟
شما با پرمیت ورود و خروج انجام داده اید ؟ بهتون گیر نداده اند ؟

بله حدودا 1.5 - 2 ماه.
معمولا ریجکت نمیکنن بعد انگشت نگاری.
انجام ندادم هنوز. با پرمیت به هیچ وجه گیر نمیدن. این مدرک واسه اینه که گیر ندن دیگه!
سلام به دوستان
من به شخصه با داشتن پرمیت وقتی وارد فرودگاه شیکاگو شدم بهم اخطار جدی دادن که باید اینجا بمونی و نمیتونی هی بری و بیای. مامور مهاجرت گرین کارت + پاس سفید رو گرفت و حدود یک ساعت و نیم تو فرودگاه معطلم کردن و سوالاتی پرسیدن از قبیل اینکه تو این دو سال چی کار میکردی؟ کار میکردی یا نه؟
لازم به گفتن هست که من بعد از 23 ماه (قبل از دو سال) وارد شدم. و قبلش سه بار به صورت هر شش ماه یکبار رفتم و برگشتم.
الان هم دوباره برگشتم و ایرانم. البته مشکل من بیماری پدرم هست که مجبور شدم برگردم.
حالا هم نمیدونم اگر قبل از شش ماه دوباره برگردم آیا دوباره بهم گیر میدن و گرین کارتم رو میگیرن یا نه؟Sad
شماره کیس: 2011AS00044XXX
کنسولگری: ابوظبي
کارنت شدن کیس: ؟
دریافت نامه دوم: ؟
مصاحبه: 7 سپتامبر
دریافت کلیرنس: 18 سپتامبر
دریافت ویزا: 25 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، kaziar
(2014-10-11 ساعت 09:41)ahmadzareii نوشته:  
(2014-10-04 ساعت 17:35)himmlisch نوشته:  انگشت نگاری 2 هفته و 2 روز بعد از ارسال فرمها. تولید مدرک1.5 ماه بعد از انگشت نگاری. (حالت اکسپدایت)

بله حدودا 1.5 - 2 ماه.
انجام ندادم هنوز. با پرمیت به هیچ وجه گیر نمیدن. این مدرک واسه اینه که گیر ندن دیگه!
سلام به دوستان
من به شخصه با داشتن پرمیت وقتی وارد فرودگاه شیکاگو شدم بهم اخطار جدی دادن که باید اینجا بمونی و نمیتونی هی بری و بیای. مامور مهاجرت گرین کارت + پاس سفید رو گرفت و حدود یک ساعت و نیم تو فرودگاه معطلم کردن و سوالاتی پرسیدن از قبیل اینکه تو این دو سال چی کار میکردی؟ کار میکردی یا نه؟
لازم به گفتن هست که من بعد از 23 ماه (قبل از دو سال) وارد شدم. و قبلش سه بار به صورت هر شش ماه یکبار رفتم و برگشتم.
الان هم دوباره برگشتم و ایرانم. البته مشکل من بیماری پدرم هست که مجبور شدم برگردم.
حالا هم نمیدونم اگر قبل از شش ماه دوباره برگردم آیا دوباره بهم گیر میدن و گرین کارتم رو میگیرن یا نه؟Sad
ممنون از توضیحاتتون
آیا برای ۳ بار ورودی که هر ۶ ماه یکبار انجام دادید ، با وجود داشتن Re-Entry Permit باز هم از شما سئوال جواب کردند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-11 ساعت 10:09)marco250 نوشته:  

بله حدودا 1.5 - 2 ماه.
سلام به دوستان
ممنون از توضیحاتتون
آیا برای ۳ بار ورودی که هر ۶ ماه یکبار انجام دادید ، با وجود داشتن Re-Entry Permit باز هم از شما سئوال جواب کردند ؟

با سلام
عرض کنم که اون سه باری که هر شش ماه یکبار وارد شدم قبل از گرفتن RE-ENTRY PERMIT بودن که بدون سوال و جواب وارد شدم اما آخرین بار با داشتن RE-ENTRY PERMIT بهم اخطار دادن.
شماره کیس: 2011AS00044XXX
کنسولگری: ابوظبي
کارنت شدن کیس: ؟
دریافت نامه دوم: ؟
مصاحبه: 7 سپتامبر
دریافت کلیرنس: 18 سپتامبر
دریافت ویزا: 25 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:

بله حدودا 1.5 - 2 ماه.
سلام به دوستان

سعی کنید که مدرکی دال بر بیماری پدرتون و لزوم خضور شما در کنارشون ترجمه کنید و برای ورود مجدد به آمریکا حتما به همراه داشته باشید. با توجه به اخطاری که دادن بهتره بتونید ثابت کنید قصد سکونت ثابت در آمریکا رو دارید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من هم تا الان ٥ بار زير ٦ ماه رفتم و اومدم كه كه اينبار كلي گير دادن و گفتن اين زندگي كردن نيست اينجا براي همين الان اقدام كردم براي پاس سفيد فكر مي كنيد ٢ سال ديگه برگردم بهم گير ميدن البته شايد زودتر بيام ميخوام ايران بمونم تا كار همسرم درست بشه الان كه بچه ها ميگن به اميد خدا يكساله درست ميشه نميدونم راهنمايي كنيد لطف
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-10-11 ساعت 16:02)seda نوشته:  سلام من هم تا الان ٥ بار زير ٦ ماه رفتم و اومدم كه كه اينبار كلي گير دادن و گفتن اين زندگي كردن نيست اينجا براي همين الان اقدام كردم براي پاس سفيد فكر مي كنيد ٢ سال ديگه برگردم بهم گير ميدن البته شايد زودتر بيام ميخوام ايران بمونم تا كار همسرم درست بشه الان كه بچه ها ميگن به اميد خدا يكساله درست ميشه نميدونم راهنمايي كنيد لطف

فک نمیکنم با داشتن پاس سفید زیاد گیر بدن چون خودشون اجازه دادن تا 2سال بیرون بمونید. ولی شاید همونطور که دوستمون بالا گفتن، دفعه ی بعد بهتون اخطار بدن که دیگه بمونید و دوباره نرید بیایید. ولی بیشتر از یه اخطار نمی تونه باشه.
پاسخ
در شرایط داخل فرم reentry permit زده: چنانچه در 5 سال گذشته کمتر از 1 سال در امریکا بوده اید دیگر نمی توانید با این پرمیت 2 سال بیرون بمانید!!! و مدت آن به 1 سال تقلیل می یابد!!!! چطور همه جا با تاکید شما می گ.یید می شود 2 سال بیرون ماند ؟!!!! لطفا کسانی که تجربه دارند نظر بدهند!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
پاسخ
برای بار اول بدون توجه به مدت اقمتتون میتونید 2 سال بیرون باشید. دفعات بعد هم اگر موافقت کنن تا تاریخ انقضای ری اینتری میتونید بیرون بمونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، Shahabpk
سلام به همه دوستان
من از برندگان لاتاری 2014 هستم ، خودم ویزا گرفتم ولی همسرم ویزا نگرفت د رسید به انتها سقف دیزا و دیگه به او ویزا نرسید.
حال من دارم به امریکا میروم هم کار همسرم را انجام دهم یعنی از طریق ویزای خانوادگی برای او اقدام کنم و هم برای خودم پاس سفید بگیرم و برگردم .
در فرم I-131 که مربوط به پاس سفید است در پارت 4 PURPOSE OF TRIP چی بنویسم (موضوع همسرمو مطرح کنم ؟)
ممنون میشم من را این زمینه راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، sce
(2014-10-15 ساعت 19:11)rahelejam نوشته:  سلام به همه دوستان
من از برندگان لاتاری 2014 هستم ، خودم ویزا گرفتم ولی همسرم ویزا نگرفت د رسید به انتها سقف دیزا و دیگه به او ویزا نرسید.
حال من دارم به آمریکا میروم هم کار همسرم را انجام دهم یعنی از طریق ویزای خانوادگی برای او اقدام کنم و هم برای خودم پاس سفید بگیرم و برگردم .
در فرم I-131 که مربوط به پاس سفید است در پارت 4 PURPOSE OF TRIP چی بنویسم (موضوع همسرمو مطرح کنم ؟)
ممنون میشم من را این زمینه راهنمایی کنید.

معمولا برای بار اول سخت گیری نمیشه. میتونید بنویسید که تازه مهاجرید و یکسری کارهای انجام نشده در ایران دارید. لازم هم نیست خیلی طولانی باشه یا یه نامه ی جدا.
پاسخ
تشکر کنندگان: rahelejam ، yasejavan
سلام من توي بروز شدنم acceptance زده اين يعني چي؟ يعني با دادن پاس سفيد موافقت كردند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-16 ساعت 22:44)seda نوشته:  سلام من توي بروز شدنم acceptance زده اين يعني چي؟ يعني با دادن پاس سفيد موافقت كردند؟
یعنی اینکه پرونده شما به دست آنها رسیده .
موافقت یا عدم موافقت در مرحله Decision اعلام می شود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیز.من یه سوال دارم .خیلی حیاتیه.من 1 سال و نیم پیش پاس سفید گرفتم و به دلایلی 5 ماه پیش وارد ااااااااامریکا شدم.ایا پاس سفید من با این ورود باطل شده؟؟؟لطفا با ذکر منبع راهنماییم کنید.خیلی خیلی ممنونم
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 18:05)فاطمه نوری نوشته:  سلام به دوستان عزیز.من یه سوال دارم .خیلی حیاتیه.من 1 سال و نیم پیش پاس سفید گرفتم و به دلایلی 5 ماه پیش وارد ااااااااآمریکا شدم.ایا پاس سفید من با این ورود باطل شده؟؟؟لطفا با ذکر منبع راهنماییم کنید.خیلی خیلی ممنونم

پاس سفید با اتمام تاریخ انقضا باطل میشه و multiple-entry هست. جلوی entries در صفحه ی اول نوشته m یعنی multiple .

http://www.immihelp.com/forum/showthread...try-permit
پاسخ
تشکر کنندگان: laleht ، فاطمه نوری ، tapartoor600 ، mandana12 ، sce
سلام دوستان
وقتتون به خیر.من 14 اکتبر مدارک پاس سفید را فرستادم و 15 اکتبر رسیده دستشون وتا الان هنوز خبری نیست. نه ایمیل بهم زدن ونه پیام دادند .میشه یک نفر من رو راهنمایی کنه که بدونم آیا مشکلی هست یا نه؟و این شماره کیس که میگن کدوم شماره هست .کجا باید چک کنم آخه من سه هفته دیگه بلیط برگشت دارم می خواهم بدونم تا آن روز کارم انجام می شه ؟ اینکه بهم ایمیل نزدند مشکلی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان