موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و بزرگان سلام
همسر من چند روزیه که رفته کالیفرنیا و دیروز برای من درخواست ویزای همسری (F2A) کرد. و امروز هم میخواد فرم 131 پر کنه و بعد از انگشت نگاری برگرده. حالا یه سوال:
نحوه پر کردن فرم برای خانوم من که در واقع Petitioner منه با دیگران فرق داره؟ منظورم تو پارت 2 و 7 فرمه که آیا باید چیزی نوشته بشه در مورد من یا خیر؟
و اینکه خانومم فرم 131 رو برای دخترم هم پر میکنه. تو پارت 9 منظور از فرم G-28 چیه؟ خانومم باید این فرم رو هم پرکنه؟
ممنون میشم از کمک و راهنماییتون
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
از وقتی که سایت اعلام می کنه که پرمیت به آدرسمان فرستاده شده ، معمولا چقدر طول می کشه که به دستمان برسه ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من و همسرم هر دو گرین کارت و سوشیال را گرفتیم و انگشت نگاری پاس سفید رو هم 4 روز پیش انجام دادیم ولی الان هیچ جوری نمیشه چک کنیم که پروسه پاس سفید در چه وضعیتی هست چون سایت USCIS که هنوز کیس ما رو نمیشناسه .از طرفی هم باید هرچه سریعتر برگردیم ولی میترسم وقتی ما برگشتیم اگه بگن انگشت نگاری باید تکرار بشه یا مدرک اضافه ای بخوان انوقت چه اتفاقی میافتد ؟ کسی اطلاع داره که آیا باید قبل از ترک امریکا بدون دریافت پاس سفید به سازمانی جایی خبر بدیم یا نه ؟ کلا ریسک برگشتن بدون پاس سفید چقدره ؟ چقد ممکنه دوباره مدرکی چیزی بعد از انگشت نگاری بخوان؟
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
٢هفته بعد از انگشت نگاري سايت شماره شما را ميشناسد و وضعيت را مي نويسد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چقدر طول ميكشه جواب بدن الان من ٤٠ روزه از دريافت نامه اولم ميگذره و ٢٠ روزه از acceptance تو سايت ميگذره چقدر طول ميكشه اصلا بفهميم به من پاس سفيد ميدن يا نه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
از زمان ورود به امریکا چقدر طول میکشه پاس سفید بگیریم؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-04 ساعت 11:09)samirasamira1010 نوشته: از زمان ورود به آمریکا چقدر طول میکشه پاس سفید بگیریم؟
از زمان ورود به امریکا که نمیشه گفت بستگی داره کی اقدام کنید برای پاس سفید معمولا اگر تمام مدارکتون کامل باشه نزدیک 1 ماه طول میکشه بهتون بدن.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چقدر طول ميكشه جواب بدن الان من ٤٠ روزه از دريافت نامه اولم ميگذره و ٢٠ روزه از acceptance تو سايت ميگذره چقدر طول ميكشه اصلا بفهميم به من پاس سفيد ميدن يا نه؟ چرا كسي جواب من را نميده؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برای پسرم که 10 سالش هست درخواست پاس سفید کردم دو روز پیش ایمیلی مبنی بر اینکه بین 7 تا 10 روز دیگه فرم I-797 به آدرسم پست میشود رسید می خواستم بدونم برای پسر 10 ساله هم انگشت نگاری یا مصاحبه داره ؟ چون بلیط برگشتمون 18 روز دیگه است
خیلی ممنون از جوابی که میدین
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA
آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY