کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستان و بزرگان سلام
همسر من چند روزیه که رفته کالیفرنیا و دیروز برای من درخواست ویزای همسری (F2A) کرد. و امروز هم میخواد فرم 131 پر کنه و بعد از انگشت نگاری برگرده. حالا یه سوال:
نحوه پر کردن فرم برای خانوم من که در واقع Petitioner منه با دیگران فرق داره؟ منظورم تو پارت 2 و 7 فرمه که آیا باید چیزی نوشته بشه در مورد من یا خیر؟
و اینکه خانومم فرم 131 رو برای دخترم هم پر میکنه. تو پارت 9 منظور از فرم G-28 چیه؟ خانومم باید این فرم رو هم پرکنه؟
ممنون میشم از کمک و راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
1111111111
پاسخ
تشکر کنندگان: himmlisch
از وقتی که سایت اعلام می کنه که پرمیت به آدرسمان فرستاده شده ، معمولا چقدر طول می کشه که به دستمان برسه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-02 ساعت 20:36)marco250 نوشته:  از وقتی که سایت اعلام می کنه که پرمیت به آدرسمان فرستاده شده ، معمولا چقدر طول می کشه که به دستمان برسه ؟

ببخشید شما از کدوم سایت چک کردین که پرمیت صادر و یا پست شده ؟
چون تو سایت USCIS که هنوز کیس ما رو نمیشناسه با اینکه هم گرین کارت اومده هم سوشیال ولی هنوز کیس مارو نمیشناسه از طریق elis هم که میرم کیس رو کلوز کرده چیکار کنم
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام

من و همسرم هر دو گرین کارت و سوشیال را گرفتیم و انگشت نگاری پاس سفید رو هم 4 روز پیش انجام دادیم ولی الان هیچ جوری نمیشه چک کنیم که پروسه پاس سفید در چه وضعیتی هست چون سایت USCIS که هنوز کیس ما رو نمیشناسه .از طرفی هم باید هرچه سریعتر برگردیم ولی میترسم وقتی ما برگشتیم اگه بگن انگشت نگاری باید تکرار بشه یا مدرک اضافه ای بخوان انوقت چه اتفاقی میافتد ؟ کسی اطلاع داره که آیا باید قبل از ترک امریکا بدون دریافت پاس سفید به سازمانی جایی خبر بدیم یا نه ؟ کلا ریسک برگشتن بدون پاس سفید چقدره ؟ چقد ممکنه دوباره مدرکی چیزی بعد از انگشت نگاری بخوان؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-03 ساعت 21:57)عسلبانو نوشته:  
(2014-11-02 ساعت 20:36)marco250 نوشته:  از وقتی که سایت اعلام می کنه که پرمیت به آدرسمان فرستاده شده ، معمولا چقدر طول می کشه که به دستمان برسه ؟

چون تو سایت USCIS که هنوز کیس ما رو نمیشناسه با اینکه هم گرین کارت اومده هم سوشیال ولی هنوز کیس مارو نمیشناسه از طریق elis هم که میرم کیس رو کلوز کرده چیکار کنم

تو همین سایت USCIS چک می کنم و وضعیت رو Card\Document Production نشان میده و گفته تا ۳۰ روز دیگه اگه پرمیت به دستتون نرسید با کاستومر سرویسشون تماس بگیرم. ولی نمی دونم معمولا چقدر طول می کشه .
شما اگه نامه انگشت نگاری رو دریافت کرده باشید باید بتونید با وارد کردن Receipt Number که با LIN شروع میشه روند پروندتان رو ببینید.
بهتره با کاستومر سرویسشون تماس بگیرید :
1-800-375-5283
پاسخ
تشکر کنندگان: yasejavan ، sce
(2014-11-04 ساعت 00:39)marco250 نوشته:  
(2014-11-03 ساعت 21:57)عسلبانو نوشته:  

تو همین سایت USCIS چک می کنم و وضعیت رو Card\Document Production نشان میده و گفته تا ۳۰ روز دیگه اگه پرمیت به دستتون نرسید با کاستومر سرویسشون تماس بگیرم. ولی نمی دونم معمولا چقدر طول می کشه .
شما اگه نامه انگشت نگاری رو دریافت کرده باشید باید بتونید با وارد کردن Receipt Number که با LIN شروع میشه روند پروندتان رو ببینید.
بهتره با کاستومر سرویسشون تماس بگیرید :
1-800-375-5283

مرسی از پاسختون
من انگشت نگاری کردم ولی کلا سایت شماره من و نمیشناسه
پاسخ
تشکر کنندگان:
٢هفته بعد از انگشت نگاري سايت شماره شما را ميشناسد و وضعيت را مي نويسد
پاسخ
تشکر کنندگان: عسلبانو ، samoelson
بچه ها چقدر طول ميكشه جواب بدن الان من ٤٠ روزه از دريافت نامه اولم ميگذره و ٢٠ روزه از acceptance تو سايت ميگذره چقدر طول ميكشه اصلا بفهميم به من پاس سفيد ميدن يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
از زمان ورود به امریکا چقدر طول میکشه پاس سفید بگیریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-04 ساعت 11:09)samirasamira1010 نوشته:  از زمان ورود به آمریکا چقدر طول میکشه پاس سفید بگیریم؟

از زمان ورود به امریکا که نمیشه گفت بستگی داره کی اقدام کنید برای پاس سفید معمولا اگر تمام مدارکتون کامل باشه نزدیک 1 ماه طول میکشه بهتون بدن.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-04 ساعت 11:47)ps5 نوشته:  
(2014-11-04 ساعت 11:09)samirasamira1010 نوشته:  از زمان ورود به آمریکا چقدر طول میکشه پاس سفید بگیریم؟

از زمان ورود به آمریکا که نمیشه گفت بستگی داره کی اقدام کنید برای پاس سفید معمولا اگر تمام مدارکتون کامل باشه نزدیک 1 ماه طول میکشه بهتون بدن.

البته فکر کنم منظور دوستمون زمان انگشت نگاریه!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها چقدر طول ميكشه جواب بدن الان من ٤٠ روزه از دريافت نامه اولم ميگذره و ٢٠ روزه از acceptance تو سايت ميگذره چقدر طول ميكشه اصلا بفهميم به من پاس سفيد ميدن يا نه؟ چرا كسي جواب من را نميده؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من برای پسرم که 10 سالش هست درخواست پاس سفید کردم دو روز پیش ایمیلی مبنی بر اینکه بین 7 تا 10 روز دیگه فرم I-797 به آدرسم پست میشود رسید می خواستم بدونم برای پسر 10 ساله هم انگشت نگاری یا مصاحبه داره ؟ چون بلیط برگشتمون 18 روز دیگه است
خیلی ممنون از جوابی که میدین
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA

آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-06 ساعت 13:34)senavid نوشته:  سلام دوستان من برای پسرم که 10 سالش هست درخواست پاس سفید کردم دو روز پیش ایمیلی مبنی بر اینکه بین 7 تا 10 روز دیگه فرم I-797 به آدرسم پست میشود رسید می خواستم بدونم برای پسر 10 ساله هم انگشت نگاری یا مصاحبه داره ؟ چون بلیط برگشتمون 18 روز دیگه است
خیلی ممنون از جوابی که میدین

applicants for re-entry permits and refugee travel documents that are ages 14 through 79 provide biometrics before departing from the United States.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان