کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-10-19 ساعت 01:26)viva.capio نوشته:  سلام دوستان
وقتتون به خیر.من 14 اکتبر مدارک پاس سفید را فرستادم و 15 اکتبر رسیده دستشون وتا الان هنوز خبری نیست. نه ایمیل بهم زدن ونه پیام دادند .میشه یک نفر من رو راهنمایی کنه که بدونم آیا مشکلی هست یا نه؟و این شماره کیس که میگن کدوم شماره هست .کجا باید چک کنم آخه من سه هفته دیگه بلیط برگشت دارم می خواهم بدونم تا آن روز کارم انجام می شه ؟ اینکه بهم ایمیل نزدند مشکلی نیست.

آیا فرم G-1145 رو پر کرده بودین؟ اگر نه که احتمالا کمی دیر تر بهتون خبر میدن. یک ایمیل میاد که با کد ره گیری داخلش میتونید کیستون رو دنبال کنید. اگه اکسپدایت کرده باشید، 3 هفته کافیه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 21:27)himmlisch نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 18:05)فاطمه نوری نوشته:  سلام به دوستان عزیز.من یه سوال دارم .خیلی حیاتیه.من 1 سال و نیم پیش پاس سفید گرفتم و به دلایلی 5 ماه پیش وارد ااااااااآمریکا شدم.ایا پاس سفید من با این ورود باطل شده؟؟؟لطفا با ذکر منبع راهنماییم کنید.خیلی خیلی ممنونم

پاس سفید با اتمام تاریخ انقضا باطل میشه و multiple-entry هست. جلوی entries در صفحه ی اول نوشته m یعنی multiple .

http://www.immihelp.com/forum/showthread...try-permit

خیلی خیلی ممنون از پاسخ شما.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-19 ساعت 04:37)himmlisch نوشته:  
وقتتون به خیر.من 14 اکتبر مدارک پاس سفید را فرستادم و 15 اکتبر رسیده دستشون وتا الان هنوز خبری نیست. نه ایمیل بهم زدن ونه پیام دادند .میشه یک نفر من رو راهنمایی کنه که بدونم آیا مشکلی هست یا نه؟و این شماره کیس که میگن کدوم شماره هست .کجا باید چک کنم آخه من سه هفته دیگه بلیط برگشت دارم می خواهم بدونم تا آن روز کارم انجام می شه ؟ اینکه بهم ایمیل نزدند مشکلی نیست.

آیا فرم G-1145 رو پر کرده بودین؟ اگر نه که احتمالا کمی دیر تر بهتون خبر میدن. یک ایمیل میاد که با کد ره گیری داخلش میتونید کیستون رو دنبال کنید. اگه اکسپدایت کرده باشید، 3 هفته کافیه.

سلام
اره فرم G- 1145 را پرکرده ایم . وبالای صفحه اول همه فرم های I -131 عبارت اکسپدایت هم نوشتیم. در ضمن دو تا بچه هم داریم که برای آنها هم به همین شکل فرم پر کرده ایم.آیا اینکه دو تا بچه داریم در روند کار وزمانی که می بره تاثیر داره .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-20 ساعت 10:38)viva.capio نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 04:37)himmlisch نوشته:  

سلام
اره فرم G- 1145 را پرکرده ایم . وبالای صفحه اول همه فرم های I -131 عبارت اکسپدایت هم نوشتیم. در ضمن دو تا بچه هم داریم که برای آنها هم به همین شکل فرم پر کرده ایم.آیا اینکه دو تا بچه داریم در روند کار وزمانی که می بره تاثیر داره .

نه داشتن فرزند تفاوتی ایجاد نمیکنه. معمولا تا 1 هفته بعد از رسیدن مدارک ، نامه ی اول و بعد از اون نامه ی دوم که همان زمان انگشت نگاریه میاد. با نامه ی دوم زودتر از وقت تعیین شده هم میتونید برید برای انگشت نگاری.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من 3 هفته پیش مدارک در خواست پاس سفید خودم و همسرم و پسر 2 سالمو فرستادم ولی چند روز پیش مدارک پسرم رو پس فرستادن ظاهرن جای امضای ما برای اون اشتباهه چون من توی پارت 9 همونطوری که اینجا خونده بودم امضا کردم ولی میگن که نه نباید اینجا رو امضا میکردین و اصلا از اینیکه کجا باید امضا بشه حرفی نزدن شما اطلاعی در این ضمینه اگر دارید ممنون میشم کمکم کنید
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من میخواستم در تعطیلات عید که حدود سه هفته امریکا هستم پاس سفید بگیرم و چون تا ان موقع زمان زیادی مانده هم میتوانم بصورت عادی 6 هفته قبل از ورود بدهم برادرم مدارک را پست کند و هم متوانم بدهم 15 روز قبل از ورود بصورت اکسپدایت اقدام نماید و نگرانی من این است که اگر بصورت اول اقدام کنم ممکن است انها تاریخ انگشت نگاری را قبل از ورود من تعیین کنند ولی بنظرم احتمال ان در مورد دوم کمتر است . شما کدام را پیشنهاد میکنید ( از اورنج کانتی کالیفرنیا مدارک پست میشود )
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 14:33)روشنک نصیری نوشته:  دوستان من میخواستم در تعطیلات عید که حدود سه هفته آمریکا هستم پاس سفید بگیرم و چون تا ان موقع زمان زیادی مانده هم میتوانم بصورت عادی 6 هفته قبل از ورود بدهم برادرم مدارک را پست کند و هم متوانم بدهم 15 روز قبل از ورود بصورت اکسپدایت اقدام نماید و نگرانی من این است که اگر بصورت اول اقدام کنم ممکن است انها تاریخ انگشت نگاری را قبل از ورود من تعیین کنند ولی بنظرم احتمال ان در مورد دوم کمتر است . شما کدام را پیشنهاد میکنید ( از اورنج کانتی کالیفرنیا مدارک پست میشود )
اگر برای اولین بار میخواین تشریف ببرین، امکان تشکیل پرونده قبل از اولین ورود امکان نداره
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 12:30)free-tomorrow نوشته:  
(2012-10-08 ساعت 12:27)mitr.p نوشته:  
(2012-10-03 ساعت 00:34)Old_Spider نوشته:  
(2012-09-29 ساعت 04:31)m0na_000 نوشته:  دوستان کسی نمونه فرمو داره برا ما آپلود کنه

من هم لازم دارم مرسی
دوستان هر کسی ی شرایطی داره .
مثلا برای من که از طذیق لاتاری و برای بار اول می رفتم اینجوری پر کر دم:
Part 1.
Information About You (Type or print in black ink)

خوب معلومه ...

Part 4. Information About Your Proposed Travel

در کادر اول دلیل سفرتون رو مینویسید: ما نوشتیم که کارهای نا تمام در کشورمون داریم . توی یک کاغذ جداگانه هم برای محکم کاری بطور خلاصه نوشتیم . زیاد طولانی ننویسید کا گیج بشوند
- تو کادر دوم هم : ما فقط نوشتیم ایران

Part 5. Complete Only If Applying for a Reentry Permit
گزینه اول : less than six months
گزینه دوم : No

...
لیسی باشه
اما بهتره ی چیزی رو بنزید که میخواهید توی گرین کارتتون هم همون باشه
ممنون میترا خانم از توضیحاتتون
من یه سوال داشتم با توجه به part3 ...

در خصوص پر کردن فرم I-131 در part5 قسمت 1 به نظر میرسه شما جواب را معکوس نوشته اید! آیا دلیل خاصی دارد یا اشتباه شده ؟ در این قسمت سوال شده که در 5 سال گذشته چه مدت زمانی خارج از امریکا بوده اید؟ و شما با توجه به اینکه تازه مهاجر هستید باید گزینه more than 4 years یعنی گزینه 1f را انتخاب میکردید !!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-22 ساعت 20:05)2013selectee نوشته:  [quote='روشنک نصیری' pid='559087' dateline='1413972213']
دوستان من میخواستم در تعطیلات عید که حدود سه هفته آمریکا هستم پاس سفید بگیرم و چون تا ان موقع زمان زیادی مانده هم میتوانم بصورت عادی 6 هفته قبل از ورود بدهم برادرم مدارک را پست کند و هم متوانم بدهم 15 روز قبل از ورود بصورت اکسپدایت اقدام نماید و نگرانی من این است که اگر بصورت اول اقدام کنم ممکن است انها تاریخ انگشت نگاری را قبل از ورود من تعیین کنند ولی بنظرم احتمال ان در مورد دوم کمتر است . شما کدام را پیشنهاد میکنید ( از اورنج کانتی کالیفرنیا مدارک پست میشود )
اگر برای اولین بار میخواین تشریف ببرین، امکان تشکیل پرونده قبل از اولین ورود امکان نداره
[/نخیر من برنده 2013 هستم و برای بار سوم میروم
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar
سلام بر همه دوستان عزيز ، ما يك خانواده پنج نفري هستيم كه در سياتل درخواست پاس سفيد كرديم و ٩ اكتبر هم براي انگشت نگاري رفتيم و همه را انجام داد و در تاريخ 19 اكتبر هم به ايران برگشتيم حالا امروز كه ٢٤ اكتبر است براي مادرم يك نامه اومده كه دوباره بايد انگشت نگاري تكرارشود ، ما هم كه ديگه آمريكا نيستيم حالا كسي اطلاع داره ما بايد چكار كنيم ؟ ممنون ميشوم راهنمايي بفرماييد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
کسی هست که اخیرا با پاس سفید داخل آمریکا شده باشه؟
موقع ورود دفترچه پاس رو میگیرند یا نه پس میدن؟
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-25 ساعت 03:50)alireza1777 نوشته:  سلام به همگی
کسی هست که اخیرا با پاس سفید داخل آمریکا شده باشه؟
موقع ورود دفترچه پاس رو میگیرند یا نه پس میدن؟

سلام
بهتون پس میدن حواستون باشه ممکنه افیسر حواسش نباشه و اصلا اونو ازتون نخواد ولی شما باید حتما بهش نشون بدین که مهر کنه چون واسه سیتیزن شیپی لازمه
پاسخ
تشکر کنندگان: himmlisch ، alireza1777 ، nasam ، حاجی واشنگتن
(2014-10-10 ساعت 23:27)عسلبانو نوشته:  
(2014-10-10 ساعت 23:18)seda نوشته:  فكر نميكنم بله تو اون نامه آدرس و ساعت هست شما از روزي كه نامه اومد فرداش هم ميتوني به همون آدرس بري كارتو انجام ميدن بهتره بين ٢-٣ بري كه نوبتيها تموم شده باشه من رفتم يك هفته زودتر انجام دادم اونجا گفتن ١ ماه بعد از انگشت نگاري ميتوني تو اين سايت وضعيتتو چك كني ايشالا كارتون درست ميشه نگران نباشيد

خیلی خیلی خیلی ممنون

بالاخره بعد از این همه استرس نامه انگشت نگاری اومد . پس واسه مانی اردر اگه بنویسی USCIS هم قبوله Smile
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: himmlisch ، atlantis770
تبريك ميگم ميتونيد دوشنبه به همون آدرس بريد ساعت ٢ بريد بهتره صبح نوبتيها هستند به شما وقت نميدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-26 ساعت 01:37)seda نوشته:  تبريك ميگم ميتونيد دوشنبه به همون آدرس بريد ساعت ٢ بريد بهتره صبح نوبتيها هستند به شما وقت نميدن

مرسی . وقتی که دادن دوشنبه نیست ضمن اینکه قبل از 2 هست گویا باید سر ساعت و تاریخ مقرر انجا باشیم . خب به ما هم نوبت دادن دیگه منظورتون از نوبتیها چیه؟
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: