موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 3 هفته پیش مدارک در خواست پاس سفید خودم و همسرم و پسر 2 سالمو فرستادم ولی چند روز پیش مدارک پسرم رو پس فرستادن ظاهرن جای امضای ما برای اون اشتباهه چون من توی پارت 9 همونطوری که اینجا خونده بودم امضا کردم ولی میگن که نه نباید اینجا رو امضا میکردین و اصلا از اینیکه کجا باید امضا بشه حرفی نزدن شما اطلاعی در این ضمینه اگر دارید ممنون میشم کمکم کنید
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخواستم در تعطیلات عید که حدود سه هفته امریکا هستم پاس سفید بگیرم و چون تا ان موقع زمان زیادی مانده هم میتوانم بصورت عادی 6 هفته قبل از ورود بدهم برادرم مدارک را پست کند و هم متوانم بدهم 15 روز قبل از ورود بصورت اکسپدایت اقدام نماید و نگرانی من این است که اگر بصورت اول اقدام کنم ممکن است انها تاریخ انگشت نگاری را قبل از ورود من تعیین کنند ولی بنظرم احتمال ان در مورد دوم کمتر است . شما کدام را پیشنهاد میکنید ( از اورنج کانتی کالیفرنیا مدارک پست میشود )
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 12:30)free-tomorrow نوشته: (2012-10-08 ساعت 12:27)mitr.p نوشته: (2012-10-03 ساعت 00:34)Old_Spider نوشته: (2012-09-29 ساعت 04:31)m0na_000 نوشته: دوستان کسی نمونه فرمو داره برا ما آپلود کنه
من هم لازم دارم مرسی
دوستان هر کسی ی شرایطی داره .
مثلا برای من که از طذیق لاتاری و برای بار اول می رفتم اینجوری پر کر دم:
Part 1.
Information About You (Type or print in black ink)
خوب معلومه ...
Part 4. Information About Your Proposed Travel
در کادر اول دلیل سفرتون رو مینویسید: ما نوشتیم که کارهای نا تمام در کشورمون داریم . توی یک کاغذ جداگانه هم برای محکم کاری بطور خلاصه نوشتیم . زیاد طولانی ننویسید کا گیج بشوند
- تو کادر دوم هم : ما فقط نوشتیم ایران
Part 5. Complete Only If Applying for a Reentry Permit
گزینه اول : less than six months
گزینه دوم : No
...
لیسی باشه
اما بهتره ی چیزی رو بنزید که میخواهید توی گرین کارتتون هم همون باشه
ممنون میترا خانم از توضیحاتتون
من یه سوال داشتم با توجه به part3 ...
در خصوص پر کردن فرم I-131 در part5 قسمت 1 به نظر میرسه شما جواب را معکوس نوشته اید! آیا دلیل خاصی دارد یا اشتباه شده ؟ در این قسمت سوال شده که در 5 سال گذشته چه مدت زمانی خارج از امریکا بوده اید؟ و شما با توجه به اینکه تازه مهاجر هستید باید گزینه more than 4 years یعنی گزینه 1f را انتخاب میکردید !!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
موضوعها: 2
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان عزيز ، ما يك خانواده پنج نفري هستيم كه در سياتل درخواست پاس سفيد كرديم و ٩ اكتبر هم براي انگشت نگاري رفتيم و همه را انجام داد و در تاريخ 19 اكتبر هم به ايران برگشتيم حالا امروز كه ٢٤ اكتبر است براي مادرم يك نامه اومده كه دوباره بايد انگشت نگاري تكرارشود ، ما هم كه ديگه آمريكا نيستيم حالا كسي اطلاع داره ما بايد چكار كنيم ؟ ممنون ميشوم راهنمايي بفرماييد.
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
کسی هست که اخیرا با پاس سفید داخل آمریکا شده باشه؟
موقع ورود دفترچه پاس رو میگیرند یا نه پس میدن؟
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك ميگم ميتونيد دوشنبه به همون آدرس بريد ساعت ٢ بريد بهتره صبح نوبتيها هستند به شما وقت نميدن