کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-12-30 ساعت 02:13)EMS نوشته:  
(2014-12-30 ساعت 00:36)parsab نوشته:  
(2014-12-28 ساعت 10:02)lilistar نوشته:  
(2014-12-27 ساعت 21:39)parsab نوشته:  
(2014-12-27 ساعت 16:28)lilistar نوشته:  سلام . يعني شما منظورتون اينه كه اگه با پاس سفيد كمتر از يكسال بيرون از امريكا باشيم سابقه اقامت قبلي حفظ ميشه و همچنين اين مدت زير يك سال و قبلي ها جزو 5 سال حساب ميشه ؟

((((تمامِ سوابقِ اقامتیِ قبلیِ شما به محضِ صدور پاسِ سفید "صفر" میشن (حالا چه بخواهید برای یک ماه با پاس سفید بیرون باشید و چه دوسال تمام) و در پروسه سیتیزنی به حساب نمیان.))))

اگر بیشتر از یک سال(یک سال +یک روز) با پاس سفید بیرون باشید ، ۳۶۴ روز(یک سال منهای یک روز) به سابقه اقامتی شما اضافه میشه و ۴ سال بعدش میتونین تقاضای سیتیزنی کنین (البته به شرط رعایت الباقی شرایط سیتیزنی)
با تشكر از شما دوست عزيز
يه سوال ديگه حالا اگه با پاس سفيد كمتر از يكسال بيرون از امريكا باشيم اون 364 روز حساب نمي شه ؟

خیر، حساب نمیشه

دوست عزیز: لطفا در صورت امکان، دلیل یا منبع پاسخ خود را هم ذکر کنید
بله اگه ممكنه منبع پاسخ خودتونو بگيد چون من هم فكر نمي كنم اگه زودتر از يكسال با پاس سفيد برگرديم كلا 364 روز حساب نشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11
شما اگه دو ساعت وقت میذاشتی و پست های قبلی این تاپیک رو میخوندی حتما جواب سوالت رو میگرفتی. طرح سوالهایی قبلا که پاسخشون همینجا داده شده، فقط صفحه زیادی ایجاد میکنه تو سایت. بهرحال یکی از پست های قدیمی رو که عطف به سایت uscis هست رو اینجا دوباره کپی پیست میکنم:

کسانی که درباره ارتباط پاس سفید و پروسه زمانی سیتیزنشیپ و صفرشدن یا نشدن اقامت قبلی شک و شبهه دارن، این جزوه رو از سایت رسمی USCIS حتما بخونن. مخصوصا صفحه 6:
http://www.uscis.gov/sites/default/files...apter4.pdf

در قسمتی نوشته شده:

In almost all cases, if you leave the United States for 1 year or more, you have disrupted your continuous residence. This is true even if you have a Re-entry Permit.
If you leave the country for 1 year or longer, you may be eligible to re-enter as a Permanent Resident if you have a Re-entry Permit. But none of the time you were in the United States before you left the country counts toward your time in continuous residence.
(خلاصه : حتی اگر با پاس سفید بیش از یک سال خارج بوده باشید تمام سوابق اقامتی قبلی تان جهت محاسبه سیتیزنشیپ صفر میشود)

If you return within 2 years, some of your time out of the country does count. In fact, the last 364 days of your time out of the country
year minus 1 day) counts toward meeting your continuous residence requirement.
(خلاصه: اگر بیش از یک سال با پاس سفید بیرون بوده باشید، 364 روز آن در محاسبه سیتیزنشیپ شما لحاظ خواهد شد).
ولی فراموش نکنید که اقامت های قبلی تان ریست خواهند شد و برای محاسبه زمان پیوسته ی پروسه سیتیزنشیپ به شمار نمی ایند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، majid7 ، babak12 ، Melon2015 ، Mirhosseini ، sam11 ، Parsa usa
(2014-12-27 ساعت 14:02)parsab نوشته:  
(2014-12-25 ساعت 13:09)vistac نوشته:  سلام
یه سوال اگه ما بعد از یکسال وارد آمریکا بشیم پاس سفیدمون که اعتبارش 2 سال هست باطل میشه؟بعد اینطور که آقای کاملی در ماهواره گفت گویا میشه برای بار 2 و 3 هم پاس سفید گرفت درسته؟

اعتبار پاس سفید دو سال است و بعد از پایان دوسال خودبخود از اعتبار ساقط میشود. اگر شخص بیشتر از یک سال با پاس سفید بیرون بوده باشد، یک سال به سابقه مهاجرتی او اضافه میشود(1+4 برای سیتیزنی) و تمام سابقه های مهاجرتی او قبل از پاس سفید هم صفر میشود(در پروسه سیتیزنی به حساب نمیآید).

برای بیش از یک بار هم با ارائه مدارک لازم و قانع کننده (که من اطلاعی از جزئیاتش ندارم) میشود دوباره درخواست پاس سفید کرد
سلام دوستان
اگه امکان داره دوستانی که درباره گرفتن پاس سفید برای بار دوم از نظر شرایط ان اطلاعی دارند لطفا ذکر کنند.ممنون
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
دوستانی که بی‌ منت از وقت خودشون می‌گذرن تا بتونن هر آنچه میدونن رو در اختیار بقیه بزارن شایستهٔ رتبه هستن.از دوست عزیز parsab تشکر می‌کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: majid7 ، babak12 ، parsab ، Mirhosseini ، omid man ، m.ghoreishi ، sam11 ، حاجی واشنگتن ، mel
دوستان سلام و ایام به کام
سوالی داشتم اینکه ما اگه امید به خدا تونستیم بعد از ازمون الهیه مصاحبه امسال سربلند بیرون بیایم و راهی اونطرف شدیم و وقتی پاس سفیدو گرفتیم آیا میشه با اون پاس به کشورهای اروپایی مثل ا ن گ ل ی س هم رفت که بشه یک سال اونجا موند? مرسی Shy
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، sam11
(2014-12-30 ساعت 14:49)parsab نوشته:  شما اگه دو ساعت وقت میذاشتی و پست های قبلی این تاپیک رو میخوندی حتما جواب سوالت رو میگرفتی. طرح سوالهایی قبلا که پاسخشون همینجا داده شده، فقط صفحه زیادی ایجاد میکنه تو سایت. بهرحال یکی از پست های قدیمی رو که عطف به سایت uscis هست رو اینجا دوباره کپی پیست میکنم:

کسانی که درباره ارتباط پاس سفید و پروسه زمانی سیتیزنشیپ و صفرشدن یا نشدن اقامت قبلی شک و شبهه دارن، این جزوه رو از سایت رسمی USCIS حتما بخونن. مخصوصا صفحه 6:

در قسمتی نوشته شده:

In almost all cases, if you leave the United States for 1 year or more, you have disrupted your continuous residence. This is true even if you have a Re-entry Permit.
If you leave the country for 1 year or longer, you may be eligible to re-enter as a Permanent Resident if you have a Re-entry Permit. But none of the time you were in the United States before you left the country counts toward your time in continuous residence.
(خلاصه : حتی اگر با پاس سفید بیش از یک سال خارج بوده باشید تمام سوابق اقامتی قبلی تان جهت محاسبه سیتیزنشیپ صفر میشود)

If you return within 2 years, some of your time out of the country does count. In fact, the last 364 days of your time out of the country
(خلاصه: اگر بیش از یک سال با پاس سفید بیرون بوده باشید، 364 روز آن در محاسبه سیتیزنشیپ شما لحاظ خواهد شد).
ولی فراموش نکنید که اقامت های قبلی تان ریست خواهند شد و برای محاسبه زمان پیوسته ی پروسه سیتیزنشیپ به شمار نمی ایند.
====================================
از پاسخ تان سپاسگزارم.
مطالبی که در پست شماره 1355 گفتید درست می باشد.
اما سوال مطروحه چیز دیگری است :
اگر دارنده Re-entry Permit کمتر از یکسال (364 روز یا کمتر) خارج از آمریکا باشد وضعیت چگونه خواهد بود؟
این سوالی است که تاکنون پاسخ شفاف و مستندی برای آن نیافتم
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، sam11
(2014-12-30 ساعت 14:49)parsab نوشته:  شما اگه دو ساعت وقت میذاشتی و پست های قبلی این تاپیک رو میخوندی حتما جواب سوالت رو میگرفتی. طرح سوالهایی قبلا که پاسخشون همینجا داده شده، فقط صفحه زیادی ایجاد میکنه تو سایت. بهرحال یکی از پست های قدیمی رو که عطف به سایت uscis هست رو اینجا دوباره کپی پیست میکنم:

در قسمتی نوشته شده:

دوست عزيز خيلي ممنون از پاسختون . بايد به اطلاعتون برسونم كه من تمام 91 صفحه رو خوندم ولي سوال من در مورد برگشت قبل يكسال با پاس سفيد بود و دوباره برگشت به ايران . يعني با داشتن پاس سفيد هم سالي يكبار به امريكا رفت كه در اين حالت نمي دونم چه وضعيتي پيش مياد آيا همون 364 روز حساب ميشه يا نه .
پاسخ
(2014-12-31 ساعت 05:44)EMS نوشته:  

در قسمتی نوشته شده:

====================================
از پاسخ تان سپاسگزارم.
مطالبی که در پست شماره 1355 گفتید درست می باشد.
اما سوال مطروحه چیز دیگری است :
اگر دارنده Re-entry Permit کمتر از یکسال (364 روز یا کمتر) خارج از آمریکا باشد وضعیت چگونه خواهد بود؟
این سوالی است که تاکنون پاسخ شفاف و مستندی برای آن نیافتم

والله سوال شما اینقدر گنگه که خود رییس اداره مهاجرت آمریکا هم تو جوابش میمونه. میپرسید: "وضعیت چگونه خواهد بود؟"!!!! منظور از این سوال یعنی چی واقعا؟!
وضعیت چی چگونه خواهد بود!؟ وضعیت گرین کارت؟ وضعیت سیتیزنی؟ وضعیت اقامت پیوسته؟ وضعیت اقامت ناپیوسته؟ وضعیت بچه دار شدن؟ وضعیت خروج؟ وضعیت ورود؟ وضعیت مالیات؟ وضعیت پیدا کردن کار؟ وضعیت لذت بردن از زندگی با یا بدون پاس سفید؟

پی نوشت: من صددرصد بعید میدونم شما پست های قبلی رو خونده باشید ولی اگه سوالی دارید که پیچیده است و جوابش اینجا نیست(چون قرار نیست جواب همه سوالها اینجا باشد) بنظرم بهترین کار اینکه از سایت USCIS بپرسید یا به شماره تلفنشون زنگ بزنید یا اصلا وکیل بگیرید. پاسخ شفاف و مستند اونجاست
پاسخ
(2014-12-31 ساعت 02:36)babisondes نوشته:  دوستان سلام و ایام به کام
سوالی داشتم اینکه ما اگه امید به خدا تونستیم بعد از ازمون الهیه مصاحبه امسال سربلند بیرون بیایم و راهی اونطرف شدیم و وقتی پاس سفیدو گرفتیم آیا میشه با اون پاس به کشورهای اروپایی مثل ا ن گ ل ی س هم رفت که بشه یک سال اونجا موند? مرسی Shy

این سوال بارها در پست های قبلی این تاپیک جواب داده شده و جوابش هم خیر است. داشتن پاس سفید به معنای داشتن ویزا نیست. شما برای ورود به کشورهای اروپایی باید ابتدا ویزای ورود به اون کشور رو دریافت کنید
پاسخ
سلام
من یکی از دوستانم حدود 3 هفته هست که با ویزای لاتاری به امریکا اومده , اما ایران مشکلی براش پیش اومده و می بایست سریع برگرده ایران .
ایشون هنوز SSN و گرین کارتشون رو نگرفتند.لطف می کنید که بگید دقیقا با این شرایطی که داره باید الان چه کاری رو انجام بده و چه طور می تونه پاس سفید رو انجام بده.
ببخسید که وقت کافی نداشتیم تا زحمتی که دوستان کشیدن رو بخونم.
باز هم ممنونم.
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
پاسخ
(2015-01-06 ساعت 09:10)ali1985ir نوشته:  سلام
من یکی از دوستانم حدود 3 هفته هست که با ویزای لاتاری به آمریکا اومده , اما ایران مشکلی براش پیش اومده و می بایست سریع برگرده ایران .
ایشون هنوز SSN و گرین کارتشون رو نگرفتند.لطف می کنید که بگید دقیقا با این شرایطی که داره باید الان چه کاری رو انجام بده و چه طور می تونه پاس سفید رو انجام بده.
ببخسید که وقت کافی نداشتیم تا زحمتی که دوستان کشیدن رو بخونم.
باز هم ممنونم.

روی ویزای ایشون در بدو ورود یه مهری میزنن که اتوماتیک ویزاشون رو تا یک سال تمدید میکنه. بنابراین تا یک سال آینده هیچ مشکلی برای ورود و خروج نخواهند داشت(حتی بدون گرین کارت) و میتونن هروخ خواستن برگردن و سوشال و گرین کارت بعدا میاد به آدرسی که دادن و اون شخص براشون پست کنه ایران.

برای درخواست پاس سفید هم این پست رو بخونید:
http://www.mohajersara.com/thread-3694-p...#pid199258

ضمنا گرفتن پاس سفید برای کسانی بیشتر توصیه میشه که میخوان بین یک تا دو سال خارج از آمریکا باشن(موارد شغلی و سربازی و تحصیلی و اینا) و برای موارد کوتاه مدت بنظر من گرفتنش ارزشی نداره چون سابقه مهاجرتی قبلی شخص رو صفر میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان
من امروز مدارکم رو برای پاس سفید پست کردم. فرم هام چند بار چک کردم که چیزی از قلم نیفتاده باشه. وقتی از کارمند پست مانی اردر دریافت میکردم به قدری بداخلاق و تلخ بود که حد نداشت. همش سرم غر میزد زود باش زودتر کارتو تموم کن مردم تو صف پشت سرت منتظر ایستادن. منم دست و پام رو گم کردم و اصلا نمیدونم روی مانی اردر جایی هم واسه امضا بود یا نه؟ من فقط اسم و آدرس خودم و دریافت کننده رو نوشتم. دوستان لطف کنن بگن ببینم امضا میخواسته مانی اردر یا نه. منو از نگرانی در بیارین. ممنونم
پاسخ
سلام دوستان یکی از دوستان به من گفت که ظاهرا پاس سفید شامل افرادی که با گرین کارت لاتاری رفتن امریکا نمیشه گفت انگار سارا کرو در مصاحبه اخر خودش گفته؟ میشه یکی یه راهنمایی کنه
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
(2015-01-07 ساعت 15:59)aghamilad نوشته:  سلام دوستان یکی از دوستان به من گفت که ظاهرا پاس سفید شامل افرادی که با قرعه کشی اقامت دائم آمریکا رفتن آمریکا نمیشه گفت انگار سارا کرو در مصاحبه اخر خودش گفته؟ میشه یکی یه راهنمایی کنه

من این مصاحبه رو ندیدم و ممنون میشم اگه برام لینک ویدیوش رو ارسال کنین. بهرحال خیلی خیلی بعید میدونم همیچین قانونی تصویب بشه. با درخواست پاس سفید ما حدودا ۴ هفته پیش موافقت شد و تا اون موقع که هیچ خبری از این قانون نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، sce ، sam11
(2015-01-07 ساعت 04:01)m.sabet نوشته:  سلام دوستان
من امروز مدارکم رو برای پاس سفید پست کردم. فرم هام چند بار چک کردم که چیزی از قلم نیفتاده باشه. وقتی از کارمند پست مانی اردر دریافت میکردم به قدری بداخلاق و تلخ بود که حد نداشت. همش سرم غر میزد زود باش زودتر کارتو تموم کن مردم تو صف پشت سرت منتظر ایستادن. منم دست و پام رو گم کردم و اصلا نمیدونم روی مانی اردر جایی هم واسه امضا بود یا نه؟ من فقط اسم و آدرس خودم و دریافت کننده رو نوشتم. دوستان لطف کنن بگن ببینم امضا میخواسته مانی اردر یا نه. منو از نگرانی در بیارین. ممنونم

هیچ نگران نباشید دوست من. تجربه شما دقیقا مثل ما بود Smile . پست افیسر ما هم دوتا خانوم بسیار بداخلاق سیاه پوست بودن که اصلا نمیشد باهاشون حرف زد. بعدا فهمیدیم تو کل منطقه به بداخلاقی مشهورن!

مانی اردر هم نیازی به امضا نداره و فقط اسمتون روش باشه کافیه.
مواظب هم باشید تا روز انگشت نگاری سر انگشتتونو با چاقویی چیزی نبرین یه وقت Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، sce ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان