کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-12-23 ساعت 02:44)parsab نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 08:46)روشنک نصیری نوشته:  چون دوستان ذکر کردند خودشان در اداره بیومتریک عکس میگیرند عکس هم نیاز نیست

این دو مقوله ربطی به هم نداره. از شما در اداره بیومتریک عکس گرفته میشه. ولی قبلش برای ارسال مدارک جهت پاس سفید باید 2 عدد عکس با مشخصات پاسپورتی بفرستید. دوستان هم بجای ذکر اطلاعات گمراه کننده لطف کنن و یه نگاهی به این پی دی اف رسمی خود سایت uscis رجوع کنن(صفحه 9) تا ببینن دقیقا چه مدارکی میخاد:

من برای اطمینان از یکی از دوستان که تابستان امسال پاس سفید گرفته سوال کردم اون گفت نه پاکت ونه عکس همراه مدارکش فرستاده و کارش هم انجام شده .
http://www.uscis.gov/sites/default/files...1instr.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-24 ساعت 09:44)m.sabet نوشته:  سلام دوستان. یه راهنمایی لطفا! اون قسمت هایی از فرم که باید تاریخ تولد و یا تاریخ خروج از آمریکا رو وارد کنیم نوشته که به ترتیب ماه/روز/سال باشه. ولی وقتی من میخوام تاریخ رو تایپ کنم ترتیبش به صورت اتوماتیک میشه روز/ماه/سال! چه کار کنم؟ ایرادی داره؟ مال شماها هم همینجوری میشه؟ و سوال دوم تو قسمت فیزیکال آدرس منظور از .Ste چیه؟ آپارتمان که آپارتمان هست، فلور هم که میشه طبقه، .Ste رو نمیدونم. ممنونم از راهنمایی هاتون

تا اونجاییکه من میدونم پر کردنِ آنلاینِ فرم ۱۳۱ فقط مختص سیتیزن های آمریکاس نه ماها که گرین کارت داریم. گرین کارت دارها باید فرم رو پرینت کنن و با خودکار پر وسپس پست کنن به مراکز مربوطه. شما اگه سیتیزن نیستی نباید آنلاین پر کنی

Ste هم مخفف سوییت نامبر هست. همون شماره پلاک خودمون میشه یه جورایی
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، sce ، atlantis770
(2014-12-24 ساعت 10:03)روشنک نصیری نوشته:  
(2014-12-23 ساعت 02:44)parsab نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 08:46)روشنک نصیری نوشته:  چون دوستان ذکر کردند خودشان در اداره بیومتریک عکس میگیرند عکس هم نیاز نیست

این دو مقوله ربطی به هم نداره. از شما در اداره بیومتریک عکس گرفته میشه. ولی قبلش برای ارسال مدارک جهت پاس سفید باید 2 عدد عکس با مشخصات پاسپورتی بفرستید. دوستان هم بجای ذکر اطلاعات گمراه کننده لطف کنن و یه نگاهی به این پی دی اف رسمی خود سایت uscis رجوع کنن(صفحه 9) تا ببینن دقیقا چه مدارکی میخاد:

من برای اطمینان از یکی از دوستان که تابستان امسال پاس سفید گرفته سوال کردم اون گفت نه پاکت ونه عکس همراه مدارکش فرستاده و کارش هم انجام شده .
http://www.uscis.gov/sites/default/files...1instr.pdf

بهرحال عقل سلیم حکم میکنه چیزی که تو فایل رسمیِ سایتِ uscis نوشته شده مبنا قرار داده بشه.

ضمنا فکر نکنم گرفتن دو تا عکس هم قیمت بالایی داشته باشه. حالا چرا آدم بخاطر دوتا دونه عکس سه چهار دلاری نقص مدرک بخوره و کارش عقب بیوفته و دلشوره بگیره؟! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2014-12-24 ساعت 04:27)OXyGeNziX نوشته:  
(2014-12-23 ساعت 10:40)آرش منظري نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 01:22)amir2640 نوشته:  با سلام

دوستان میخواستم ازتون بپرسم که ایا میشه کسی که هنوز معاف نشده و از یک طریقی (مثلا دعت نامه الکی از یکی از دانشگاه هایه آمریکا) بره گیرین کارتشو بگیره و بعدش با گرفتن پاس سفید حدود 2 سال برگرده وبره سربازی وبعد بره آمریکا ؟
واینکه ایا تویه این مدت 2 سال میتونه بره آمریکا واگر بره پاس سفیدش باطل نمیشه؟واین دو سال جزو اقامتش به حساب میاد یعنی اگه قراره 5 سال مثلا طول بکشه تا سیتیزن بشه این دو سال هم از این 5 سال کم میشه یا نه؟

ببخشید که زیاد شد

باتشکر

دوست عزیز اولا که شما از طریقه دعوت نام دانشگاه نمیتونی گرین کارت بگیری دیگه چه برسه به پاس سفید

اگر منظورتون برای خروج از ایران هست که به این شکل از ایران خارج شید ؟! درصورتی که شما به خاک آمریکا وارد شید و پاس سفید دریافت کنید، بله می‌تونید برگردید ایران و سربازی رو برید و قبل از اتمام تاریخ اعتبار پاس سفید باز به خاک آمریکا وارد شوید

بر فرض از هر طریقی که شده گرین کارت گرفتی‌ و برای پاس سفید اقدام کردی و پاس سفید را هم گرفتی‌ ، در حین اینکه پاس سفیده شما اعتبار دارد برای دولت آمریکا فرقی‌ نمی‌کنه که شما کجا باشی‌ و پاس شما تا تاریخی‌ که روی اون درج شده معتبر می‌باشد

پروسهٔ اقامتی شما از بعد از پایان اعتبار پاس سفید آغاز میشود و این ۲ سال جزو اون ۵ سال به حساب نمیاد

یعنی‌ اگه الان پاس سفید بگیری ، بعد از ۲ سال پروسهٔ ۵ ساله آغاز میشود

موفق باشید

بارها تو همین تاپیک گفته شده ولی بازم متاسفانه شاهد جواب های ناصحیح هستیم.

با داشتن پاس سفید تمام سابقه های مهاجرتی قبل از پاس سفید صفر میشود ولی یک سال به سابقه شما اضافه میشود. یعنی بعد از انقضای پاس سفید ، ۴ سال بعد سیتیزن میشید نه ۵ سال!.
داشتن پاس سفید برای بیش از یک سال، یک سال به سابقه مهاجرتی شما اضافه میکنه و درنتیجه پروسه ۵ ساله شما میشه ۴ سال نه ۵ سال!
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000 ، sce
(2014-12-24 ساعت 19:12)parsab نوشته:  
(2014-12-24 ساعت 09:44)m.sabet نوشته:  سلام دوستان. یه راهنمایی لطفا! اون قسمت هایی از فرم که باید تاریخ تولد و یا تاریخ خروج از آمریکا رو وارد کنیم نوشته که به ترتیب ماه/روز/سال باشه. ولی وقتی من میخوام تاریخ رو تایپ کنم ترتیبش به صورت اتوماتیک میشه روز/ماه/سال! چه کار کنم؟ ایرادی داره؟ مال شماها هم همینجوری میشه؟ و سوال دوم تو قسمت فیزیکال آدرس منظور از .Ste چیه؟ آپارتمان که آپارتمان هست، فلور هم که میشه طبقه، .Ste رو نمیدونم. ممنونم از راهنمایی هاتون

تا اونجاییکه من میدونم پر کردنِ آنلاینِ فرم ۱۳۱ فقط مختص سیتیزن های آمریکاس نه ماها که گرین کارت داریم. گرین کارت دارها باید فرم رو پرینت کنن و با خودکار پر وسپس پست کنن به مراکز مربوطه. شما اگه سیتیزن نیستی نباید آنلاین پر کنی

Ste هم مخفف سوییت نامبر هست. همون شماره پلاک خودمون میشه یه جورایی

مرسی دوست عزیز از راهنمایی. البته من فرم ها رو آنلاین پر نکردم. دانلودشون کردم و چون پی دی افی هست که میشه توش تایپ کرد تمام مشخصات رو توش تایپ کردم و بعد هم پرینت گرفتم و امضا کردم. البته دستی هم میشد اینکار رو کرد ولی خوب من ترجیح دادم برای اینکه تمیزتر بشه تایپ کنم. بازم ممنون از راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، atlantis770
سلام
یه سوال اگه ما بعد از یکسال وارد امریکا بشیم پاس سفیدمون که اعتبارش 2 سال هست باطل میشه؟بعد اینطور که آقای کاملی در ماهواره گفت گویا میشه برای بار 2 و 3 هم پاس سفید گرفت درسته؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-25 ساعت 13:09)vistac نوشته:  سلام
یه سوال اگه ما بعد از یکسال وارد آمریکا بشیم پاس سفیدمون که اعتبارش 2 سال هست باطل میشه؟بعد اینطور که آقای کاملی در ماهواره گفت گویا میشه برای بار 2 و 3 هم پاس سفید گرفت درسته؟

اعتبار پاس سفید دو سال است و بعد از پایان دوسال خودبخود از اعتبار ساقط میشود. اگر شخص بیشتر از یک سال با پاس سفید بیرون بوده باشد، یک سال به سابقه مهاجرتی او اضافه میشود(1+4 برای سیتیزنی) و تمام سابقه های مهاجرتی او قبل از پاس سفید هم صفر میشود(در پروسه سیتیزنی به حساب نمیآید).

برای بیش از یک بار هم با ارائه مدارک لازم و قانع کننده (که من اطلاعی از جزئیاتش ندارم) میشود دوباره درخواست پاس سفید کرد
پاسخ
(2014-12-27 ساعت 14:02)parsab نوشته:  
یه سوال اگه ما بعد از یکسال وارد آمریکا بشیم پاس سفیدمون که اعتبارش 2 سال هست باطل میشه؟بعد اینطور که آقای کاملی در ماهواره گفت گویا میشه برای بار 2 و 3 هم پاس سفید گرفت درسته؟

اعتبار پاس سفید دو سال است و بعد از پایان دوسال خودبخود از اعتبار ساقط میشود. اگر شخص بیشتر از یک سال با پاس سفید بیرون بوده باشد، یک سال به سابقه مهاجرتی او اضافه میشود(1+4 برای سیتیزنی) و تمام سابقه های مهاجرتی او قبل از پاس سفید هم صفر میشود(در پروسه سیتیزنی به حساب نمیآید).

برای بیش از یک بار هم با ارائه مدارک لازم و قانع کننده (که من اطلاعی از جزئیاتش ندارم) میشود دوباره درخواست پاس سفید کرد
سلام . يعني شما منظورتون اينه كه اگه با پاس سفيد كمتر از يكسال بيرون از امريكا باشيم سابقه اقامت قبلي حفظ ميشه و همچنين اين مدت زير يك سال و قبلي ها جزو 5 سال حساب ميشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-27 ساعت 16:28)lilistar نوشته:  

سلام . يعني شما منظورتون اينه كه اگه با پاس سفيد كمتر از يكسال بيرون از امريكا باشيم سابقه اقامت قبلي حفظ ميشه و همچنين اين مدت زير يك سال و قبلي ها جزو 5 سال حساب ميشه ؟

((((تمامِ سوابقِ اقامتیِ قبلیِ شما به محضِ صدور پاسِ سفید "صفر" میشن (حالا چه بخواهید برای یک ماه با پاس سفید بیرون باشید و چه دوسال تمام) و در پروسه سیتیزنی به حساب نمیان.))))

اگر بیشتر از یک سال(یک سال +یک روز) با پاس سفید بیرون باشید ، ۳۶۴ روز(یک سال منهای یک روز) به سابقه اقامتی شما اضافه میشه و ۴ سال بعدش میتونین تقاضای سیتیزنی کنین (البته به شرط رعایت الباقی شرایط سیتیزنی)
پاسخ
تشکر کنندگان: lilistar ، ekhtera ، sce
(2014-12-27 ساعت 21:39)parsab نوشته:  

((((تمامِ سوابقِ اقامتیِ قبلیِ شما به محضِ صدور پاسِ سفید "صفر" میشن (حالا چه بخواهید برای یک ماه با پاس سفید بیرون باشید و چه دوسال تمام) و در پروسه سیتیزنی به حساب نمیان.))))

اگر بیشتر از یک سال(یک سال +یک روز) با پاس سفید بیرون باشید ، ۳۶۴ روز(یک سال منهای یک روز) به سابقه اقامتی شما اضافه میشه و ۴ سال بعدش میتونین تقاضای سیتیزنی کنین (البته به شرط رعایت الباقی شرایط سیتیزنی)
با تشكر از شما دوست عزيز
يه سوال ديگه حالا اگه با پاس سفيد كمتر از يكسال بيرون از امريكا باشيم اون 364 روز حساب نمي شه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز،
ما برنده لاتاری 2014 هستیم و به آمریکا رفتیم و گرین کارتمان را گرفتیم و برگشتیم. برای پاس سفید هم اقدام کردیم و انگشت نگاری کردیم و امدیم و الان منتظره دریافت این پاس هستیم. می خواهم بدانم اگر بچه در ایران به دنیا بیاد و شرایطی که لازم هست را رعایت کنیم و برگردیم برای گرفتن گرین کارته بچه چه باید کرد؟آیا برای خروج بچه بدون ویزا در ایران گیر نمی دهن؟ممنون اگر جوابی گرفتی و به ما بدی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-28 ساعت 10:02)lilistar نوشته:  

با تشكر از شما دوست عزيز
يه سوال ديگه حالا اگه با پاس سفيد كمتر از يكسال بيرون از امريكا باشيم اون 364 روز حساب نمي شه ؟

خیر، حساب نمیشه
پاسخ

سابقه مهاجرتی که کلا 5 ساله ! و اگر بخواد یکسال اضافه بشه باید بشه 6 سال
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-30 ساعت 00:36)parsab نوشته:  
(2014-12-28 ساعت 10:02)lilistar نوشته:  
(2014-12-27 ساعت 14:02)parsab نوشته:  اعتبار پاس سفید دو سال است و بعد از پایان دوسال خودبخود از اعتبار ساقط میشود. اگر شخص بیشتر از یک سال با پاس سفید بیرون بوده باشد، یک سال به سابقه مهاجرتی او اضافه میشود(1+4 برای سیتیزنی) و تمام سابقه های مهاجرتی او قبل از پاس سفید هم صفر میشود(در پروسه سیتیزنی به حساب نمیآید).

با تشكر از شما دوست عزيز

خیر، حساب نمیشه

دوست عزیز: لطفا در صورت امکان، دلیل یا منبع پاسخ خود را هم ذکر کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
داستان حساب شدن یکسال از دو سال مدت زمان اعتبار پاس سفید رو من هم می دونم و جایی خوندم.حالا من هم سوالی دارم.من می خوام برای بار سوم برای یکی از بستگان درخواست پاس سفید بدم.سوالی که دارم اینه که فقط یک سال آخر مربوط به پاس سفید دوم قبول میشه دیگه.به نظرتون یکسال از دو سال پاس اول هم به حساب میاد ؟
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان