کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-01-07 ساعت 15:59)aghamilad نوشته:  سلام دوستان یکی از دوستان به من گفت که ظاهرا پاس سفید شامل افرادی که با قرعه کشی اقامت دائم آمریکا رفتن آمریکا نمیشه گفت انگار سارا کرو در مصاحبه اخر خودش گفته؟ میشه یکی یه راهنمایی کنه

سلام اقا میلاد
این موضوع کاملا اشتباس و این جریان پاس سفید یا Re-entry permit ربطی به قرعه کشی و غیره نداره در ضمن برنامه سارا گرو رو هم دیدم و در این مورد چیزی نگفت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، Danoosh ، parsab ، مير منصور ، atlantis770 ، sam11
سلام به همه دوستای گلم....
اگه میشه همین جواب سوالمو بدین.....
خیلی تو این تایپیک گشتم تقریبا ازین 92 صفحه 80 صفحشو خوندم....!!!!
ولی بعضی از دوستان گفتن فقط یکبار میشه درخواست پاس سفید داد خیلیا گفتن کی همچین حرفی زده؟؟؟؟!!! هرچقدر بخوای میشه ولی دفعات بعدی سخت تره.....!!!
یکی تکلیف منو روشن میکنه؟؟؟؟
میشه بگین چند بار میشه درخواست پاس سفید کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11
(2015-01-08 ساعت 14:26)Omid.kiani نوشته:  سلام به همه دوستای گلم....
خیلی تو این تایپیک گشتم تقریبا ازین 92 صفحه 80 صحرف زشتو خوندم....!!!!
ولی بعضی از دوستان گفتن فقط یکبار میشه درخواست پاس سفید داد خیلیا گفتن کی همچین حرفی زده؟؟؟؟!!! هرچقدر بخوای میشه ولی دفعات بعدی سخت تره.....!!!
سلام دوست عزیز
من یکبار دیدم دکتر کاملی در برنامش داشت درباره پاس سفید حرف میزد که گفت میشه تا 2 3 بار گرفت ولی دیگه حرفی از سختی یا راحتیش نزد
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Omid.kiani ، sam11
ممنون آقا میلاد از پاسختون...
فقط یه سوال دیگه هم مونده که اگه اطلاعاتی داشتین بهم بدین
دو بار گرفتن پاس سفید تاثیری در سیتیزن شدن میزاره؟
پاسخ
(2015-01-08 ساعت 15:41)Omid.kiani نوشته:  ممنون آقا میلاد از پاسختون...
فقط یه سوال دیگه هم مونده که اگه اطلاعاتی داشتین بهم بدین
دو بار گرفتن پاس سفید تاثیری در سیتیزن شدن میزاره؟

شما قطعا میتونید بیشتر از یک بار برای پاس سفید درخواست بدید ولی اینکه شرایطش چیه رو بنظرم بهتره از سایت سیس بپرسید یا یه وکیل مهاجرتی

برای سیتیزنی هم باید شرایطش براورده بشه که شامل ۵ سال اقامت ناپیوسته و ۲.۵ سال اقامت پیوسته است (در ارسال های قبلی توضیح داده شده) شخص هر موقع این شرایط رو احراز کرد میتونه درخواست سیتیزنی بده ولو اینکه چندبار هم با پاس بیرون بوده باشه. چیزی که مسلمه شما هربار که تقاضای پاس سفید بدی تمام سوابق اقامتی قبلیتون اتوماتیک صفر میشن.

(چون شرایط شما خاصه و در این تاپیک تا حالا درباره ش بحث نشده بهتره از یک وکیل مهاجرتی یا خود سایت سیس بپرسید)
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، m.ghoreishi ، Omid.kiani ، sce ، sam11
ممنون از راهنمایی هاتون....لطف کردین
فکر کنم یه وکیل پیدا کنم بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، parsab ، sam11
سلام بچه ها برای پر کزدن فرم 131 ایا حتما باید شماره سوشیال نامبر هم بنویسیم؟ اخه ممکن دیر به دستمون برسه سوشیال انمبر
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
(2015-01-08 ساعت 20:01)aghamilad نوشته:  سلام بچه ها برای پر کزدن فرم 131 ایا حتما باید شماره سوشیال نامبر هم بنویسیم؟ اخه ممکن دیر به دستمون برسه سوشیال انمبر

اگه ندارین n/a بذارین. مشکلی نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، sam11
salam man form haye pas sefed ro frestadam baraye 16 jun 2015 ham vaghte angosht negare daram ama baraye green garte man yek moshkeli pish omad ke 90 roze dige baram mefrestan man mitonam bedon green kart ba bas sefed kharej besham v bad az 2 sal dobare bargardam

(2015-01-08 ساعت 21:48)parsab نوشته:  
(2015-01-08 ساعت 20:01)aghamilad نوشته:  سلام بچه ها برای پر کزدن فرم 131 ایا حتما باید شماره سوشیال نامبر هم بنویسیم؟ اخه ممکن دیر به دستمون برسه سوشیال انمبر

bad az 5 roz ke varede us beshe baraton miyad
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
(2015-01-10 ساعت 01:38)zzarin نوشته:  salam man form haye pas sefed ro frestadam baraye 16 jun 2015 ham vaghte angosht negare daram ama baraye green garte man yek moshkeli pish omad ke 90 roze dige baram mefrestan man mitonam bedon green kart ba bas sefed kharej besham v bad az 2 sal dobare bargardam

(2015-01-08 ساعت 21:48)parsab نوشته:  

bad az 5 roz ke varede us beshe baraton miyad
دوست عزیز فکر کنم بهتر باشه وقتی گرین کارتتون به ادرستون پست شد ان را براتون به ایران پست بکنند دوستانتون . چون بعد از دو سال دیگه ویزاتون اعتبار نداره و شاید با پاس سفید کمی سخت بگیرند البته بازهم دوستان بیشتر راهنمایی کنند
راستی اگر میشه مراحل پاس سفید را که انجام دادید یه توضیح بدید ممنون میشم
پاسخ
سلام دوستان عزیز ,از شما میخام اگه برای مشکل من راه حل اورژانسی دارین کمکم کنین ,من از برندگان لتری ۲۰۱۴ هستم و سال پیش اولین سفرم رو به امریکا برای گرفتن green card انجام دادم و ۲۱ بهمن سال پیش بعد اخذ greencard از امریکا خارج شدم ,بعد بازگشت به ایران به دلیل مشکلات سربازی و همچنین مشکلات مالی از برگشتن به امریکا منصرف شدم ولی بعد از گذشت ۱۱ ماه از تصمیمم پشیمان شدم و به خاطر شرایط روحی بدی که در ایران پیدا کردم حتی حاضر شدم با وجود مسائل مالی و سربازی بازم هرطور شده به امریکا برگردم ولی چون ۱۱ ماه خارج از امریکا بودم و یک ماه فرصت بیشتر باقی نمونده,بعید میدونم تا یک ماه دیگه بتونم خودمو برسونم,چون بلیت هم به هیچ وجه برای یک ماه دیگه پیدا نمیشه,آیا راهی هست که من بعد یک سال هم بتونم وارد امریکا بشم ولی greencard رو از من نگیرن ؟؟؟بهترین راهی که میتونین به من پیشنهاد بدین چیه ؟؟ آیا بعد یک سال میشه با مراجعه به یکی از سفارت های امریکا بتونم با دلایل موجه greencard رو زنده کنم؟؟ یا اینکه خیلی ریسکه ؟؟ خواهش میکنم اگه راهی برای مشکل من میشناسین سریع راهنمائی کنین منو,ممنون
شماره کیس: 2013AS83## / تعداد افراد:خودم! / تاریخ کارنت شدن: یازدهم آپریل 2013/ تاریخ ورود به امریکا: بیست و چهارم ژانویه 2014
پاسخ
(2015-01-10 ساعت 20:20)mehdivatani نوشته:  سلام دوستان عزیز ,از شما میخام اگه برای مشکل من راه حل اورژانسی دارین کمکم کنین ,من از برندگان لتری ۲۰۱۴ هستم و سال پیش اولین سفرم رو به آمریکا برای گرفتن green card انجام دادم و ۲۱ بهمن سال پیش بعد اخذ greencard از آمریکا خارج شدم ,بعد بازگشت به ایران به دلیل مشکلات سربازی و همچنین مشکلات مالی از برگشتن به آمریکا منصرف شدم ولی بعد از گذشت ۱۱ ماه از تصمیمم پشیمان شدم و به خاطر شرایط روحی بدی که در ایران پیدا کردم حتی حاضر شدم با وجود مسائل مالی و سربازی بازم هرطور شده به آمریکا برگردم ولی چون ۱۱ ماه خارج از آمریکا بودم و یک ماه فرصت بیشتر باقی نمونده,بعید میدونم تا یک ماه دیگه بتونم خودمو برسونم,چون بلیت هم به هیچ وجه برای یک ماه دیگه پیدا نمیشه,آیا راهی هست که من بعد یک سال هم بتونم وارد آمریکا بشم ولی greencard رو از من نگیرن ؟؟؟بهترین راهی که میتونین به من پیشنهاد بدین چیه ؟؟ آیا بعد یک سال میشه با مراجعه به یکی از سفارت های آمریکا بتونم با دلایل موجه greencard رو زنده کنم؟؟ یا اینکه خیلی ریسکه ؟؟ خواهش میکنم اگه راهی برای مشکل من میشناسین سریع راهنمائی کنین منو,ممنون
دوست من سعی کن قبل از یک ماه حتما بری که امید بیشتری باشه ولی احتمالا شما را به دادگاه مهاجرین میفرستند و باید قاضی را قانع کنی که چرا تو این یکسال نیامدی که اونم به دلیلت بستگس داره ولی حتما قبل از یکسال برو که شانست بیشتر بشه
پاسخ
(2015-01-08 ساعت 14:26)Omid.kiani نوشته:  سلام به همه دوستای گلم....
خیلی تو این تایپیک گشتم تقریبا ازین 92 صفحه 80 صحرف زشتو خوندم....!!!!
من دارم برای مادر خانمم برای بار سوم درخواست میدم.
اینم منبع موثق.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdii ، sam11 ، حاجی واشنگتن
مانی اردر انگشت نگاری باید جدا گرفته بشه یا تمام مبلغ توی یه مانی اردر فرستاده بشه ؟
ضمنا تاریخ خروج باید حتما نوشته بشه ؟نمیشه نوشت نا مشخص یا اینکه اگه تاریخی نوشته بشه ایرادی گرفته نمیشه که چرا تو این تاریخ خارج نشدی ؟
تاریخ گیرنده بند پارت 1 باید به نام درخواست کننده باشه یا صاحب آدرس ؟
موفق باشین.
پاسخ
(2015-01-10 ساعت 21:15)sce نوشته:  مانی اردر انگشت نگاری باید جدا گرفته بشه یا تمام مبلغ توی یه مانی اردر فرستاده بشه ؟
ضمنا تاریخ خروج باید حتما نوشته بشه ؟نمیشه نوشت نا مشخص یا اینکه اگه تاریخی نوشته بشه ایرادی گرفته نمیشه که چرا تو این تاریخ خارج نشدی ؟
تاریخ گیرنده بند پارت 1 باید به نام درخواست کننده باشه یا صاحب آدرس ؟
موفق باشین.

مجموع تمام مبالغ باید توی یک مانی اردر فرستاده بشه.

بله تاریخ خروج باید نوشته بشه.

بند 1 پارت 1 نام کسی است که پاس سفید به اسم او صادر میشود
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdii ، sce ، atlantis770 ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان