موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-07 ساعت 15:59)aghamilad نوشته: سلام دوستان یکی از دوستان به من گفت که ظاهرا پاس سفید شامل افرادی که با قرعه کشی اقامت دائم آمریکا رفتن آمریکا نمیشه گفت انگار سارا کرو در مصاحبه اخر خودش گفته؟ میشه یکی یه راهنمایی کنه
سلام اقا میلاد
این موضوع کاملا اشتباس و این جریان پاس سفید یا Re-entry permit ربطی به قرعه کشی و غیره نداره در ضمن برنامه سارا گرو رو هم دیدم و در این مورد چیزی نگفت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای گلم....
اگه میشه همین جواب سوالمو بدین.....
خیلی تو این تایپیک گشتم تقریبا ازین 92 صفحه 80 صفحشو خوندم....!!!!
ولی بعضی از دوستان گفتن فقط یکبار میشه درخواست پاس سفید داد خیلیا گفتن کی همچین حرفی زده؟؟؟؟!!! هرچقدر بخوای میشه ولی دفعات بعدی سخت تره.....!!!
یکی تکلیف منو روشن میکنه؟؟؟؟
میشه بگین چند بار میشه درخواست پاس سفید کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون آقا میلاد از پاسختون...
فقط یه سوال دیگه هم مونده که اگه اطلاعاتی داشتین بهم بدین
دو بار گرفتن پاس سفید تاثیری در سیتیزن شدن میزاره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی هاتون....لطف کردین
فکر کنم یه وکیل پیدا کنم بهتره
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها برای پر کزدن فرم 131 ایا حتما باید شماره سوشیال نامبر هم بنویسیم؟ اخه ممکن دیر به دستمون برسه سوشیال انمبر
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ,از شما میخام اگه برای مشکل من راه حل اورژانسی دارین کمکم کنین ,من از برندگان لتری ۲۰۱۴ هستم و سال پیش اولین سفرم رو به امریکا برای گرفتن green card انجام دادم و ۲۱ بهمن سال پیش بعد اخذ greencard از امریکا خارج شدم ,بعد بازگشت به ایران به دلیل مشکلات سربازی و همچنین مشکلات مالی از برگشتن به امریکا منصرف شدم ولی بعد از گذشت ۱۱ ماه از تصمیمم پشیمان شدم و به خاطر شرایط روحی بدی که در ایران پیدا کردم حتی حاضر شدم با وجود مسائل مالی و سربازی بازم هرطور شده به امریکا برگردم ولی چون ۱۱ ماه خارج از امریکا بودم و یک ماه فرصت بیشتر باقی نمونده,بعید میدونم تا یک ماه دیگه بتونم خودمو برسونم,چون بلیت هم به هیچ وجه برای یک ماه دیگه پیدا نمیشه,آیا راهی هست که من بعد یک سال هم بتونم وارد امریکا بشم ولی greencard رو از من نگیرن ؟؟؟بهترین راهی که میتونین به من پیشنهاد بدین چیه ؟؟ آیا بعد یک سال میشه با مراجعه به یکی از سفارت های امریکا بتونم با دلایل موجه greencard رو زنده کنم؟؟ یا اینکه خیلی ریسکه ؟؟ خواهش میکنم اگه راهی برای مشکل من میشناسین سریع راهنمائی کنین منو,ممنون
شماره کیس: 2013AS83## / تعداد افراد:خودم! / تاریخ کارنت شدن: یازدهم آپریل 2013/ تاریخ ورود به امریکا: بیست و چهارم ژانویه 2014
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-10 ساعت 21:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-10 ساعت 21:24 توسط sce.)
مانی اردر انگشت نگاری باید جدا گرفته بشه یا تمام مبلغ توی یه مانی اردر فرستاده بشه ؟
ضمنا تاریخ خروج باید حتما نوشته بشه ؟نمیشه نوشت نا مشخص یا اینکه اگه تاریخی نوشته بشه ایرادی گرفته نمیشه که چرا تو این تاریخ خارج نشدی ؟
تاریخ گیرنده بند پارت 1 باید به نام درخواست کننده باشه یا صاحب آدرس ؟
موفق باشین.