موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من تازه ويزام رو گرفتم، مجردم و يه كار نسبتا خوب دارم.
من آدم ظاهرن كم احساس اما در باطن فوق العاده احساساتى هستم!
تا يك ماه ديگه بايد بيام.
اما هميشه با اومدن مخالف بودم...
به خودم ميگم مگه من از زندگى چى ميخوام كه اينهمه دوستان و خونواده و همه رو بذارى كنار كه به چى برسى؟!؟
نهايتن ميخواي بشى "شهروند امريكا"؟!
بعدش چى؟!
چى از دست دادى كه به اين لقب نايل شى؟!
خلاصه خيلى ذهنم درگيره دارم ديوونه ميشم!
لطفن كمكم كنين
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-06 ساعت 13:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-06 ساعت 17:00 توسط tabim4.)
پستهای بالا رو خوندم تصور من اینه که چون ثبت نام لاتاری مفتی یه , متاسفانه اکثریت مردم همینطور عشقی و الکی یا از روی کنجکاوی و تفریح یا سرگرمی و امثالهم ثبت نام می کنند بدون اینکه هدف و انگیزه قوی و نیرومند و خلل ناپذیر در ذهن داشته باشند یا حتی توانایی مهاجرت داشته باشند..... نهایتاً وقتی اسمشون جزو برنده ها در اومد....... همان مثل معروف میشه....... که عشق آسان نمود اول.......ولی افتاد مشکلها!!
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
عالیه همه چی
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
کلماتی که بعد از مهاجرت برامون شاید خیلی معنی پیدا کنه ایناست:فرش قرمز - در باغ سبز - کار - غربت - غرب وحشی - وطن - ایران - خانواده - مهاجـــرت - تنهایی
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
اگر از زندگيتون ايران راضي هستين نياين امريكا. غير ممكنه كه ادم هم اينور راضي باشه هم اونور!! بهر حال ايران يا زندگي خوبي داريد يا بد! اگه خوبه كه ارزو ميكنم اينجوري باشه اينجا از دستش ميدي. يا اينكه كمرنگتر ميشه.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من عوامل زیر در پشیمون شدن نقش مهمی دارند:
1) سن ، هرچه سن بالاتر باشه احتمال پشیمون شدن بیشتره. فکر کنم مهاجرت بالای سی سال زیاد مناسب نیست و بالای چهل سال اصلا توصیه نمیشود!
2) تنهایی ، اگر تنها به آمریکا بیایید به خصوص اگر اهل جوشیدن با غریبه ها نیستید یا درون گرا و افسرده هستین اینجا مشکلات شما را چند برابر میکند
3) زبان انگلیسی، اگر نتوانید خوب زبان یاد بگیرید به احتمال زیاد کار مناسب پیدا نمیکنید و ناچار خواهید شد با شغلهای با درآمد پایین زندگی را بگذرانید که برای ایرانیها معمولا سخت است!
4) اگر در ایران زندگی متوسطی دارید (خانه + ماشین + کار و درآمد خوب) بعد از مهاجرت به آمریکا کیفیت زندگیتان تا مدتی پایین می آید و بعد از یکی دو سال به همان کیفیت زندگی ایران خواهید رسید و در همان حدود باقی خواهید ماند! تنها چیزی که برای طبقه متوسط می تواند متفاوت باشد آزادی های اجتماعی و تا حدی کیفیت هوا و اینترنت بدون فیلتر است!
توصیه میکنم قبل از آمدن چیزهایی که برایتان در ایران مهم هستند (مثل خانواده، دوستان، کار، خاطرات و ...) را در یک کفه ترازو بگذارید و درکفه دیگر چیزهایی را که بعد از مهاجرت به دست می آورید ( مثل امنیت روانی ، رفاه ، آزادی ، اینترنت پرسرعت بدون فیلتر و ...) را قرار دهید و ببینید کدام کفه سنگینتر میشود و چه چیزهایی برای شما مهم تر میشود در زندگی آینده... اینطوری شاید بهتر بتوانید تصمیم بگیرید که مهاجرت کنید یا نکنید
مهاجرت مثل جاده یکطرفه است...وقتی مهاجرت کردین برگشتن بسیار سخت خواهد شد و پر هزینه
موفق باشید