(2015-02-26 ساعت 00:59)endeavour نوشته:(2015-02-25 ساعت 22:09)yami نوشته: ببین برای یک پوزیشن چندین و چند نفر میتونن در شرایط مساوی باشند و مخصوصا برای کارهای خوب در هر سطحی اینگونه هست چون تقاضا بالاست. اونجاست که هم نژاد و هم مذهب و از یک کشور بودن با کسی که استخدام میکنه یا پارتی بازی و سفارش کردن عامل تعیین کننده هست.
ببخشید ولی رفتارهای نژاد پرستانه تو ایران هم هست حالا مدلش یخورده فکر میکنم فرق میکنه ولی عینن همین چیزا تو ایرانم هست
ایندیور جان
من بارها این رو گفتم و ایکاش جا بود من این مطلب رو به امضام اضافه میکردم که صرف اینکه ما از یک موردی در آمریکا یا اروپا یا هر جای دیگه انتقاد میکنیم، بهیچ وجه من الوجوه دلیل بر این نیست و به معنی این نیست که ایران بهتر است!!
در هر مورد خاص، ایران یا هر جای دیگر میتونه از امریکا یا هر جای دیگه بهتر یا بدتر باشه!
بحث ما تجزیه تحلیل آن چیزی است که در آمریکا اتفاق میوفته از نظر عقلی و بر مبنای انصاف و چاشنی از تکیه بر یه خورده منافع خودمان!! قصد مقایسه با ایران یا جای دیگری رو نداریم.
فرمایش شما کاملا درست است.
من هم گفتم در پستهای قبلی که در ایران هم این گونه است و حتی بدتر ولی حداقل در بیشتر موارد با باج سبیل ممکن است مشکل حل شود!! چیزی که اینجا معمولا مقدور نیست.
حدس میزنم از دوستانی هستید که به زودی به ما خواهید پیوست. پیشاپیش خوش آمدید!
متاسفانه این جزو شرایط روحی این برهه از مهاجرت است که ناخواسته مشکلاتی که در باره آن میشنویم را آنگونه تحلیل کنیم که مثلا درستش هم همان است یا من هم مثل بقیه یا مگر میشود در یک کشور جهان اول این مشکلات باشد؟ حتما دید این افراد اشتباه است و ... بنده هم اینگونه بودم و متاسفانه کاریش نمیشه کرد!! البته داشتن مسافرتهای خارج از کشور در واقع بین شدن بسیار موثر است ولی کماکان هیچ چیز جای آمدن و شخصا با گوشت و پوست و استخوان مسائل را لمس کردن را نمیگیرد.
واقعیت این است که ما انسانها به صورتی برنامه ریزی شده ایم که برای انتظاراتمان ارج و قرب و اعتبار و احترام زیادی قائل هستیم و انتظارات ما در روال زندگی و برداشت ما از آن تاثیر بسیاری دارد.
برای مثال وقتی ما -بواسطه آنچه خودمان تحقیق کرده ایم یا رسانه ها به ما یاد داده اند- از امریکا یا کانادا ده کیلو انتظار داشته باشیم (فرض کنیم کیلو واحد انتظار هست!) و بیاییم آمریکا یا کانادا و به اندازه پنج کیلو از انتظاراتمان برآورده شود، بدون توجه به اینکه انتظارمان از کشور خودمان نیم کیلو است یا صد کیلو!! طبیعتا سرخورده خواهیم شد. بر عکس اگر شما انتظارتان از (مثلا) افغانستان یا جزایر سیشل! دو کیلو باشد و بروید و به اندازه سه کیلو بازخورد بگیرید، خیلی هم خوشحال خواهید شد!!
***من انشام خیلی بهتر از اینها بود هاااا... اینم از مزایای مهاجرت