موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم شرایط زیر برای اخذ کشور های اروپایی وجود دارد:
-دانمارک:با تحصییلات بالای فوق لیسانس و ایلتس میتونند اقمت سه ساله دانمارک رو بگیرید و اگر کار پیدا کنید اخذ اقامت دائم ممکن است.
-هلند:باید دعوتنامه کار داشته باشید
-انگلستان:با قوانین جدید باید دعوتنامه کار داشته باشید و یا مدرکتان بالای فوق باشد و مهارت خاص داشته باشید.
مالتا:میشه اقامت دائم با خرید یا اجاره ملک گرفت(فعلا به صورت موقت متوقف شده)
برای سایر کشورها اگر دعوتنامه کاری داشته باشید و یا شرکت ثبت کنید میشه برای اقامت در سفارت ها در خواست داد.
البته در سال 2011 بلو کارت در اروپا ارائه میشه ک اخذ اقمت راحت میشه برای متخصصین
من آخرین اخبار اقات اروپا رو اینجا خونم:http://bekoja.com/category/immigration-news/- انگار فقط یک سایت خبریه
موضوعها: 3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-27 ساعت 13:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-02 ساعت 22:27 توسط یه مهاجر.)
دوستان میخواستم بدونم برای اقامت با سرمایه گذاری در کشور اروپایی چقدر حداقلش هست؟
مثلا من شنیده بودم با حدود 100 هزار دلار میشه در سوید سرمایهگذاری کرد و اقامت گرفت ایا درسته ؟ توضیح میشه بدین
چه کشورهایی پایینترین میزان سرمایه گذاری میخواد
و این که مثلا برای سرمایه گذاری میشه 2 الی 3 نفر با هم سرمای گذاری کنند و به همه اقامت تعلق بگیره ؟ یا فقط یک نفر حق سرکایهگذاری داره و به اسم یک نفر میشه ؟
با تشکر
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam man va hamsaram miakhstim mohajerat konim ama man mariz hastam v adaem tahte kontorl doktor bayad basham mikhastam bebeinam b ain sharayet bazamm man mohajerat be nafam hast v ain k eman mikham foghe ravanshenasi bedam mikhastam va az tarigha fogh vizaye kar begiram ba reshteye ravan shenasi mitona?va yek soal edig e in ke migan bimaro estalam mikonan yani daghighan chy kar mikonana ke mifahman bime b erehste marbot mishe ya na
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی میدنیه مجارستان خوب ویزا میده یا نه>؟منظورم اینه که ویزارو چطور میده>؟واسه مدارک که اصلا نگاهم کرد>!!!گفت خبرتون میکنیم من درخواست ویزای کنفرانس کرده بودم>؟
موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد مهاجرت به انگلستان راهنمایی کنید
به جز سرمایه گذاری از چه راه هایی میشه اقدام کرد
ایا از طریق کار و تخصص میشه اقدام کرد ؟
از لحاظ تحصیلی چطور ؟
من لیسانس هستم برای فوق چه شرایطی می خواد ؟
ایا میشه تحصیلی رفت بعد برای اقامت اقدام کرد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قید انگلیس رو بزنید کلا شرایط خوبی برای اقامت نداره.
نروژ را از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید خیلی مناسب است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وین (اتریش) با 35000 دلار؟ مطمئنی؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عزیزان ،من متولد افغانستان هستم و در دوران کودکیم تقریبا ۵سالگی والدینم را از دست دادم و چیزی در خاطر ندارم حتی دایی ها و عمو هایم را ندیدم و بعدهامرا یک زوج که حتی نمیشناسم به عنوان فرزندی قبول کرد ،و من به همراه انها به ایران امدم و وقتی تقریبا بزرگ شدم در سن ۹سالگی در ایران کارگری کردم،دستفروشی کردم،و به سختی روزگارمان میچرخید و حتی نتواستم درس بخوانم و تحصیل کنم (این را رفیقم از طرف من مینویسد) عزیزان زندگی برای من بسیار سخت گذشت حالا من ۲۱سال سن دارم و تقریبا ۱سال پیش ناپدریم برایم شناسنامه افغانستان را گرفت و قرار هست برایم پاسپورت هم بگیرد ،عزیزان من میخواهم به کشور دیگری مهاجرت کنم مثلا انگلستان یا امریکا ایا امکان ان وجود دارد؟اگر هم جواب منفی باشد من چطور میتوانم به امریکا سفر کنم به عنوان یک افغانی ؟با تشکر از همه عزیزان