موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام به دوستان
من یه کاردانی کشاورزی دارم و چند تا مدرک فنی حرفه ای کشاورزی
به علاوه مدرک فنی حرفه ای اشپزی شیرینی پری و کافی شاپ
از نظر زبان انگلیسی هم باید عرض کنم که مدرکی ندارم ولی میتونم مصاحبه کنم
میخاستم ببینم تو کدوم کشور اروپایی میتونم دوره های فنی حرفه ای و در صورت امکان اکادمیکم تکمیل کنم و جذب بازار کار بشم ؟؟؟
با تشکر
یا حق
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-04 ساعت 23:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-15 ساعت 13:47 توسط dr.ebrahimi.)
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان من حدود 4میلیون تومان نقدا دستمه.شرایط موندن تو ایران رو ندارم.زبان انگلیسیم خوبه.اقامت دائم در اروپا مد نظرمه.کدوم کشور و از چه طریقی رو پیشنهاد میکنید.خواهشا کمکم کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کارم طراحی شبرنگ.(همینا که مثلا روی شیشه های سوپرمارکت اسمش رو زدن).فرق نمیکنه چه کشوری باشه.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
من متأهل هستم و یک بچه دارم . حدود ۱۰۰۰۰۰ یورو دارم و قصد مهاجرت به اتریشو دارم. شنیدم از طریقه ثبت شرکت این کار میسره خواستم بدونم اگه کسیو اونجا داشته(یکی از بستگان دور) باشم میتونه از طریق وکیل واسم اقامت بگیره. و اینکه با این مقدار پول اونجا میتونم یه شغل مناسب بزنم ؟ با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز...شما به خرد خودت هم مراجعه کنی میبینی که با 35000 دلار نمیشه اقامت گرفت...از منی که اینجا هستم بپرسی توی اتریش با 350.000 تا هم نمیتونی...حالا باز به گفته دوستمون 3 میلیون یه چیزی!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
من 25 سالمه فوق دیپلم برق دارم الان دارم ادامه میدم لیسانس بگیرم خدمت هم رفتم زبان هم زیاد خوب نیست باید روش کار کنم تخصصم تو زمینه شبکه های کامپیوتری هست ولی مدرک ندارم مقدار پولی که دارم 50 تومن راستی مجردم الویت اول برای مهاجرت سوئد یا نروژ بعد جاهای دیگه مثل انگلستان و آلمان........
اول اینکه امکان مهاجرت هست؟
هزینه های که باید بکنم چقدر میشه؟
مهاجرت هم از نوع کاریش میخوام متاسفانه یا خوشبختانه دوست و یا آشنایی هم ندارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرت به اروپا الان دیگه تقریبا تمام راههاش بسته هست ... مگه تحصیلی بیای که اجازه کار نخواهی داشت و یا ازدواج کنی که در اون صورت باید ازدواجت 5 سال دوام بیاره و ویزات تا 5 سال اول 1 سال یه بار تمدید میشه.
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-30 ساعت 19:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-30 ساعت 19:12 توسط farzad-it.)
(2011-08-30 ساعت 13:13)عسل بانو نوشته: مهاجرت به اروپا الان دیگه تقریبا تمام راههاش بسته هست ... مگه تحصیلی بیای که اجازه کار نخواهی داشت و یا ازدواج کنی که در اون صورت باید ازدواجت 5 سال دوام بیاره و ویزات تا 5 سال اول 1 سال یه بار تمدید میشه.
نهههههههههه؟؟؟
هي واي من ،چرا آخه؟
من شنيدم (طبقه گفته ي سحر خانم در تاپيک آلمان)که اگر از آلمان يک نفر که اونجا کاري از خودش داشته باشه ميتونه براي شما ويزاي کار بفرسته که مثلا شما را براون کار مي خواد و بعد شما بعد از چند سال ميتونيد اقامت بگيريد،پس يعني به گفته ي شما اين راهم ديگه نيست؟
زرشششششککک
حرفم طبق ارسال شماره 8 در اين تاپيک بود.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3267
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
sسلام
من 29 سالمه . معامله گر بورس هستم . مشكل مالي ندارم يعني ميتونم حتي براي گرين كارت سرمايه گذاري هم درخواست بدم .
من قصد مهاجرت ندارم چون شرايط خوبي ابنجا دارم. فقط براي مسافرت و تفريح نميخوام مشكلي داشته باشم . مناسبترين راه براي اين كار چيه ؟ يعني بتونم بدون پشت سر گذاشتن مراحل اذيت كننده گرفتن ويزا به كشورهاي اروپايي و امريكا مسافرت كنم ؟
در مورد كشورهايي مثل سنت دومنيكا و اين جور جاها تا حالا كسي رو نديدم اقدام كرده باشه . ترجيح خودم هم اينه كه با پاسپورت ايرانيم مسافرت كنم .
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
خواستم ببینم از دوستان کسی تو این کشورهایی که میگم الان ساکن هست ؟ ایتالیا_المان_برزیل چندتا سوال داشتم ممنون میشم پیام خصوصی بدین.