موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من سال ۲۰۰۹ از انگلستان فارغو تحصیل شدم با مدرک فوق لیسانس روانشناسی، و بعدا با ۲ سال ویزا کار. که در حال حاضر ۸ ماهش باقی مونده. در همین حین با نامزد آلمانی تبارم آشنا شدم.
حالا ایران هستمو بنا بر این تصمیم گرفتم انستیتو گوته برای زبان در آلمان ثبت نام کنم که امروز سفارت بهم زنگ زدن و گفتن ویزای فراگیری زبان آلمانی بهت نمیدیم به هیچ عنوان!
حالا میخوام از شما کمک بخوام و بدونم که نامزد من که دفتر وکالت داره و الان یکی از وکلای همکارش دنبال یک روانشناس فارسی زبان میگرد، آیا از این طریق هیچ تضمینی برای آمدن من به آلمان وجود داره؟ اگر پاسختون مثبت چقدر این پروسه طول میکشه؟
آیا شما راه پیشنهادی دیگه دارید؟ اصلا جایی رو میشناسید در آلمان که به من "در هر مقطع" با "هر مدرکی" با زبان انگلیسی ویزای دانشجویی بدند؟
خیلی خیلی مضطرب هستم و کاملا مستاًصل! از کمک شما پیشاپیش ممنونم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامي .خوش اومدم به فرومتون ! يه كمكي به ما بكنيد در راه خدا . آقا ما ميخوايم يه سفري داشته باشيم به بلغارستان از طريق مرز بازرگان بريم تركيه و از اونجا با قطار بريم وارنا يا سوفيا.خب حالا سوالاتي كه مطرح ميشه :
1 تا تركيه ويزا لازم نيست اما از تركيه به بلغار ويزا لازمه .شرايط اخذ ويزا چيه؟
2 امكان داره برگشتي تو كار نباشه .يعني بمونم اونجا.ميشه؟
در ضمن سنم زير 30 هست .واسه درخواست ويزا بايد برم كجا؟(سفارت ديگه)
اگه كسي به اين شكل سفري داشته به بلغار يه راهنماي بكنه .
منتظريم.
دستتون مرسي به شدت .
دمتون فلفلي.
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2011-06-24 ساعت 00:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-24 ساعت 00:45 توسط hvm.)
درود
1-برای سفر به بلغارستان نیاز به ویزا دارید
آدرس سفارت خیابان توانیر است
2-از ترکیه نمیتوانید مستقیما به وارنا بروید بلکه باید سوار قطار اروپا شده در صوفیا پیاده شوید و از آنجا بلیط قطار وارنا را تهیه و ادامه سفر دهید
3-شرایط ویزای بلغارستان را از سفارت سوال فرمایید
4-نمی توانید در بلغار بمانید (شرایطش مناسب نیست )
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-27 ساعت 17:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-27 ساعت 17:59 توسط javane_pishtaz.)
با سلام
دوستان من قصد مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی رو دارم و البته مجرد هستم.
شرایطم هم به این صورت هست =
2 نوع تخصص دارم که البته یکیش مدرک داره چند ساله توی بازار جهانی ارز فعالیت دارم و گفتنی میشه گفت گلیمم رو تازه از آب بیرون کشیدم و البته سرمایم هم محدوده. لازم به ذکره که این یه شغل جهانی هست و مدرک نداره. ولی در کل میتونم ازش سود کسب کنم. در ضمن مدرک بین المللی آشپزی هم دارم که وابسته به میراث فرهنگیه. راستشو بخواید من شدیدا اشتیاق دارم که از این مملکت خارج شم چون حدود چند وقتیه که فارکس در ایران شامل محدودیت شده و البته من شغل اصلیم فارکس هست .
زبانم هم متوسطه و مدرک ندارم هنوز.
البته فوق دیپلم کامپیوترم دارم که چشمم آب نمیخوره به کارم بیاد در کل بدون محاسبه مدرک در زمینه رشته ام هم تخصص چندانی دارم.
واقعن ممنون میشم دوستان و بزرگان به صورت شفاف راهنمایی بفرمایید.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-27 ساعت 17:50)javane_pishtaz نوشته: با سلام
دوستان من قصد مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی رو دارم و البته مجرد هستم.
شرایطم هم به این صورت هست =
2 نوع تخصص دارم که البته یکیش مدرک داره چند ساله توی بازار جهانی ارز فعالیت دارم و گفتنی میشه گفت گلیمم رو تازه از آب بیرون کشیدم و البته سرمایم هم محدوده. لازم به ذکره که این یه شغل جهانی هست و مدرک نداره. ولی در کل میتونم ازش سود کسب کنم. در ضمن مدرک بین المللی آشپزی هم دارم که وابسته به میراث فرهنگیه. راستشو بخواید من شدیدا اشتیاق دارم که از این مملکت خارج شم چون حدود چند وقتیه که فارکس در ایران شامل محدودیت شده و البته من شغل اصلیم فارکس هست .
زبانم هم متوسطه و مدرک ندارم هنوز.
البته فوق دیپلم کامپیوترم دارم که چشمم آب نمیخوره به کارم بیاد در کل بدون محاسبه مدرک در زمینه رشته ام هم تخصص چندانی دارم.
واقعن ممنون میشم دوستان و بزرگان به صورت شفاف راهنمایی بفرمایید.
سلام
بنده هم مثل شما فارکس کار می کنم
اما اول به سوال ناظم عزیز پاسخ بده و بعد هم بگو چقدر پول وسرمایه داری؟
بعد هم اگر درتاپیکی فردی جواب شما را نمی دهد دلیل بر بی اعتنایی نیست
حتما کسی جواب سوال شما را نمی داند
من هم خودم خیلی وقتها خیلی سوالها پرسیدم اما کسی جواب انرا نمی دانست خودم رفتم تحقیق کردم و جواب ان را در سایت گذاشته ام تا مورد استفاده دیگران قرار گیرد
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
خدمت ناظم عزیزتوون عرض کنم که بنده و یکی از دوستان قصد خروج داریم . حالا بنده اومدم 1 پست از زبان حال دوستمان ارسال کردم . عجب اشتباهی کردم !!! نمیدونستم باید مصداق هویتم را در دنیای مجازی بازگو کنم و نمیدونستم انگشت اتهام به حافظه بنده اشاره میشه. در هر حال ممنون از پیگیری شما مدیر و ناظم عزیز .
باز هم ممنون به خاطر نکته سنجی شما در انبوهی از پست ها . دنیا محل کاشت و برداشت است دقیقا مثل بازار فارکس که هر عملی عکس العملی را درپی دارد تقدیم به مدیر عزیز.
بعد از رفع اتهامات از این شخص ممنون میشم اگر لطف کنید و تجربیات گرانبهاتون رو به بنده بفرمایید . جناب مدیر عزیز اشکان خان راستش خودتون بهتر حال منو درک میکنید بنده خیلی روی این کار حساب میکنم راستش فعلا پول آنچنانی ندارم فقط گذراندن امور ضروری پول دارم حدود 10 تومان ولی تو رو خدا اگه راهی هست بنده رو راهنمایی کنید.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-28 ساعت 00:43)javane_pishtaz نوشته: سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
خدمت ناظم عزیزتوون عرض کنم که بنده و یکی از دوستان قصد خروج داریم . حالا بنده اومدم 1 پست از زبان حال دوستمان ارسال کردم . عجب اشتباهی کردم !!! نمیدونستم باید مصداق هویتم را در دنیای مجازی بازگو کنم و نمیدونستم انگشت اتهام به حافظه بنده اشاره میشه. در هر حال ممنون از پیگیری شما مدیر و ناظم عزیز .
باز هم ممنون به خاطر نکته سنجی شما در انبوهی از پست ها . دنیا محل کاشت و برداشت است دقیقا مثل بازار فارکس که هر عملی عکس العملی را درپی دارد تقدیم به مدیر عزیز.
بعد از رفع اتهامات از این شخص ممنون میشم اگر لطف کنید و تجربیات گرانبهاتون رو به بنده بفرمایید . جناب مدیر عزیز اشکان خان راستش خودتون بهتر حال منو درک میکنید بنده خیلی روی این کار حساب میکنم راستش فعلا پول آنچنانی ندارم فقط گذراندن امور ضروری پول دارم حدود 10 تومان ولی تو رو خدا اگه راهی هست بنده رو راهنمایی کنید.
سلام
البته شما پست بنده را کامل نخواندید انجا هم اشاره کردم اگر ناظم عزیز ناراحت شدند به خاطر لحن شما بود زمانی که کسی پاسخ شما را در ان تاپیک نداده بود
که البته علتش را گفتم واقعا کسی جواب سوال شما را نمی دانست
حال چند نکته می گم چون همکار هستیم فقط امیدوارم به دل نگیری
1- شرایط به ان سختی که شما فکر می کنید فعلا نیست اما قطعا در اینده بدتر خواهد شد بیشتر الان شرایط برای کسانی سخت شده که سرمایه سنگینی دارند
و بروکرهای معتبر هم با ایرانی ها کار نمی کنند و حتما کسانی که سرمایه سنگینی دارند باید اقامت یک کشور خارجی را بدست اورند
2- الان برای اقامت کشورهای اروپایی یا باید پیشنهاد کاری داشته باشید که در این شرایط اقتصادی اروپا خودتون بهتر می دونید که خیلی سخته یا اینکه از طریق تجاری هست که مینیمم 200 تومن باید داشته باشید
3- بعد مگر شما با این سرمایه چند درصد قرار است در ماه سود کنید که می خواهیدهزینه زندگی در اروپا را پرداخت کنید البته این مطالب فقط به عنوان یاد اوری بود و من قصد دخالت در مانی منیجمنت و .... ندارم
4- بنده با سرمایه خیلی بیشتر از این هم اکنون با دو بروکر فیبو و الپاری کار می کنم و تا این لحظه هم در برداشت مشکلی نداشتم که اگر سوالی بود در پیغام خصوصی بگو در خدمت شما هستم
5- فعلا پیشنهاد من اینه که سرمایه مناسبی جور کنی و تا ان وقت با همین شرایط کنار بیایی
ارزونترین کشور هم برای گرفتن اقامت فعلا تایلند هست و فعلا بهتره بی خیال کشورهای اروپایی بشی
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
ب
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامی
میخواستم ببینم من اگر بخوام به یه کشور اروپایی مهاجرت کنم و در اونجا خودم برای خودم یک کسب و کار راه بندازم ( مثلا پیتزا رستوران یا سوپرمارکت بزنم ) شرایطش به چه صورته؟
خودم بیشتر بریتانیا رو دوست دارم (به خاطر ایرانی های زیادی که اونجا هستن و گهگاه می تونی با یه هموطن همصحبت بشی) ولی در کل کشور خاصی مد نظرم نیست
23 سال سن دارم (متولد 68)
پسر هستم
در حال حاظر هیچ مدرکی در خصوص زبان ندارم ولی در صددش هستم که زبانم رو تقویت کنم. فعلا از نظر خودم در سطح متوسط رو به پایین هستم
مدرک تحصیلیم دیپلم فنی حرفه ای هست (رشته کامپیوتر)
کارت پایان خدمت دارم
حدود 65 میلیون تومن سرمایه دارم که به صورت زمین هست و قابلیت نقد شوندگی داره. فک میکنم برای راه اندازی یک شغل کوچیک مناسب باشه
در هیچ کشور خارجی آشنا و خویشاوند ندارم
در مورد روحیاتم هم اینو بگم که اصلا دوست ندارم برای کسی کار کنم
دوس دارم خودم برای خودم کار کنم و در کنارش بتونم چندین نفر دیگه رو هم شاغل کنم. مورد دیگه ای که فکر می کنم برام پیش بیاد اینه که دوس دارم بتونم هر از چند سال ، یکی دو ماه بیام ایران. به خصوص در زمان نوروز. از این نظر که مشکلی در کار نخواهد بود؟
ضمنا به هیچ عنوان قصد ادامه ی تحصیل ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
Thanks
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام بر دوستان
میخواستم ببینم با این شرایط میشه به یه کشور اروپایی مهاجرت کرد
سن 60
مدرک فوق دیپلم
دارایی 500000000 تومان
اگر میشه از کم هزینه ترین تا پرهزینه ترین راه را بیان کنید
با تشکر
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما