موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
تایپ ویزا را هم تغییر دادم و برای احتیاط به بی2 ویا مدیکال تغییر دادم ظاهرا بغیر از نام و ملیت و جنسیت و شماره پاسپورت تمامی فیلدهای دیگر قابل ویرایش است. این هم تجربه ای بود.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
الهه سابق و usamohajer سلام
الهه سابق جواب اصلاحیه ی فرم حساب کاربریم اومد و تصحیش کردن,ازت ممنونم که راهنماییم کردی و آرزوی موفقیت براتون دارم,اگه کارتون درست شده که چه بهتر و اگه هم تو مسیر هستین که بازم آرزوی موفقیت برای شما دارم.usammohajer من تونستم از همون سایتهایی که تو یکی از تایپیکا پیشنهاد دادی واسه ویزا کارت,کردیت کارتمو دریافت کنم و چقدر سریع بعد از 1 تا 2 روز کاری بهم رسوندن,فقط اینکه یکی از اون 2سایت واسه کردیت کارت شرکتشونو فعلا تعطیل کردن ولی اون یکی هست و خدماتشون هم خوب بوده.از راهنماییت ممنونم.امیدوارم که مصاحبت به خوبی برگزار شه و همونطور که قول دادی حتما مارو هم در جریان بدار چون منم ارمنستان میرم واسه مصاحبه و برام مهمه که بیشتر با همه چیز اونجا آشنا شم.ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من پدرم 19 فوریه وقت سفارت در دبی دارند. دنبال همسفر میگردند ..اگه کسی هست به من پیام خصوصی بده لطفا؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من فرم ds160 رو پر کرده بودمو 160 دلار هم اینترنتی واریز کرده بودم و منو به قسمت وقت راهنمایی کرد(واسه ارمنستان) ولی چند روزه که فقط واسه این ماه وقتاش بازه که امروزم دیدم فقط تا 2 روز دیگه وقتش بازه و واسه فوریه بستس تاریخاش.آخرش دیدم اینجوری نمیشه و به همون شماره تلفنشون زنگ زدم که تقریبا 20 دقیقه ای در کل طول کشید و گفت که واسه ماه بعد احتمالن باز نشده.چون کلمه احتمال رو برد منم واسه اینکه مطمئن شم این سوال رو اینجا مطرح میکنم تا کسایی که تجربشو دارن بهم کمک کنن که شاید همین جواب بنونه واسه اشخاص دیگه هم راضی کننده باشه.حالا که وقت ماه بعد بستس باید چکار کرد؟یعنی پره یا بستس؟ممنون.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
الان طبق اپراتور تلفنی سفارت به سایتشون دوباره سر زدم و دیدم وقتی که میخواستم باز شده.منم مهلت ندادمو سریع اوکی کردم و تائیدیه رو هم گرفتم.واسه 28 فوریه (10 اسفند) وقت گرفتم.میخواستم 4شنبه بگیرم ولی دستم هی میرفت سمت 5شنبه.انشالله که خیره.امیدوارم usamohajer فردا با خبر خوش بیاد اینجاو برامون بنویسه انشالله.ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من واقعا شرمنده ام از اینکه میدونم ممکن هست سوالام تکراری باشه ولی من مدت هاست که عضو مهاجر سرا هستم و همه جاش رو گشتم منتها یه کار عجله ای برام پیش اومده که باید سریعا وقت سفارت بگیرم.
من و همسرم و پسر زیر دوسالم در حال وقت گرفتن سفارت امریکا در دبی هستیم
سوال اول:آیا اول باید از طریق سایت وقت گرفت بعد d160 را پر کنم یا بلعکس؟
سوال دوم:من قبلا سفارت رفتم ولی ریجکت نشدم ویه برگه سفید بهمون دادند.آیا نیاز هست توی فرم یا برای وقت گرفتن اعلام کنم؟
سوال سوم:من دفعه قبل که رفتم کلی مدارک بردم مثل:قواله ازدواج . حساب بانکی و غیره)ممکنه بهم لطف کنین ودقیق بهم بگید چه مدارکی رو باید با خودم ببرم؟
سوال چهارم:من حساب بانکی خیلی قوی ندارم ولی از آشناهامون خواهش کردم قبل از پرینت بانکی مبلغ 200 میلیون برام سه روزه بریزن ، آیا من باید حتما پرینت 6 ماه گذشته رو بگیرم یا می تونم فقط موجودی آخرم رو بگیرم؟
سوال آخر:ما ویزای شینگن داریم + مبلغ 200 م +دعوت نامه +سابقه کاری 12 ساله با نامه حقوق بالا وبیمه ، چقدر شانس گرفتن ویزا داریم؟
بازم خیلی شرمنده از تعداد سوالات زیاد و شاید تکراری
از لطفتون سپاسگذارم و منتظر جوابهاتون هستم
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-30 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 02:59 توسط usa lover.)
تا جاییکه می دونم با داشتن گرین کارت شما می تونید برای پدر یا مادر وبستگان دعوت نامه بفرستید و در خواست ویزای توریستی بکنید ولی باید توانایی اسپانسر اونها رو داشته باشید معمولا در اکثر موارد به پدر و مادر ویزا رو می دهند در مورد خواهر و برادر شرایط سخت تره
بعد از سیتی زن شدن 1 سال طول می کشه که گرین کارت بگیرن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم، من یه سوال فوری دارم که ممنون میشم جواب بدین. برای گرفتن وقت از سفارت دبی از طریق وب سایت، موقعی که من می خوام همسرم رو اضافه کنم و مشخصاتش رو وارد می کنم همش فامیلیه همسرم رو به فامیلیه من تغییر میده و فامیلیه همسرم رو قبول نمی کنه، یک دنیا ممنون می شم اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه. تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خیلی متاسفم بابت درج این سوال در اینجا:
من میخواستم بدونم شرایط دریافت ویزای توریستی چی هستش راستش میدونم باید تاپیک رو خوب میخوندم اما خب نتونستم جواب سوالم رو به طور واضح پیدا کنم.
حساب بانکی باید حداقل چقدر باشه و این که ممکنه چه سوالاتی در سفارت از من پرسیده بشه؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم، من یه سوال فوری دارم که ممنون میشم جواب بدین. برای گرفتن وقت از سفارت دبی از طریق وب سایت، موقعی که من می خوام همسرم رو اضافه کنم و مشخصاتش رو وارد می کنم همش فامیلیه همسرم رو به فامیلیه من تغییر میده و فامیلیه همسرم رو قبول نمی کنه، یک دنیا ممنون می شم اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه. تشکر