موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من چهارشنبه گذشته ارمنستان واسه توریستی مصاحبه داشتم که متاسفانه ندادن.کل مصاحبه کمتر از یک دقیقه طول کشید.هیچ کدام از مدارک رو نگاه نکرد و فقط گفت چون مجرد هستی ویزا به شما داده نمیشه.
من دو تا شینگن داشتم. سند خونه. پرینت 300 میلیونی. مدارک شغلی با 10 سال سابقه کار. ولی براشون اصلا اهمیت نداشت.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
می شه یکی یه جوابی بده!!! ممنون میشم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 09:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 09:55 توسط jilibo.)
من خودم جواب را پیدا کردم و به شما هم می گم که بدونین. ایمیل زدم و از سفارت پرسیدم و آن ها هم گفتن چون برای هر شخص DS 160 جدا پر کردین این اتفاق میفته و گفتن باید 2 تا وقت بگیرید ولی در یک زمان و من هم این کارو کردم.
سوال: حالا باید مدارک را پست کنم؟؟ چقدر وقت دارم؟؟ و چه مدارکی باید پست کنم؟؟ یک دنیا ممنون
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
تا جاییکه من میدونم برای دبی نمیخواد مدارکتون رو زودتر پست کنید! اما ممکنه اطلاعاتم درست نباشه چون من قوانین ویزای توریستی رو نمیدونم
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
برای ویزای توریستی هیچ وقت مدارک رو نباید پست کرد. روز مصاحبه باید با خودتون ببرید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من برای پدر و مادرم بلاخره موفق شدم و وقت گرفتم از سفارت دبی. وقتی وقت رو می گیری تو رسید یا همون کانفرمیشن نوشته فرم DS-160 را ارسال کنید، منظور از ارسال چیه؟؟ یعنی همون پر کردن، چون من پر کردم ، کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟؟؟ ممنون اگه جواب منو بدین.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
usamohajer من خیلی متاسفم که ریجکت شدید,واقعا ناراحت شدم.امیدوارم دوباره سعی کنید و بتونید ویزا رو دریافت کنید.دوباره 1 یا 2 ماه دیگه از ارمنستان یا آنکارا.انشالله که ایندفه با خبر خوش میاید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برای پدر و مادرم وقت سفارت گرفتم و خودم هم آمریکا زندگی می کنم و گرین کارت دارمو می خواستم بپرسم اگه پدر و مادر من روز مصاحبه بگن که برای دیدار من دارن میان خوب نیست ؟؟ و البته بگن که آمریکا رو هم با من می خوان بگردن؟؟ پیشکسوتان عزیز میشه نظر بدین. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
usamohajer & Kourosh-Salehi
خیلــی ممنونم از توجه و پاسخگوییتون
پس به نظر شما فعلا توریستی اقدام کنم؟ شما کسی رو سراغ دارید که تو سن و سال من تونسته باشه ویزای توریستی رو بگیره ؟
و بعد اینکه اگه توی اون برگه اشاره ای به برادرم نکنم راهی وجود داره که بفهمن؟