کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
(2013-02-06 ساعت 10:27)jilibo نوشته:  سلام من برای پدر و مادرم وقت سفارت گرفتم و خودم هم آمریکا زندگی می کنم و گرین کارت دارمو می خواستم بپرسم اگه پدر و مادر من روز مصاحبه بگن که برای دیدار من دارن میان خوب نیست ؟؟ و البته بگن که آمریکا رو هم با من می خوان بگردن؟؟ پیشکسوتان عزیز میشه نظر بدین. ممنون
دوست عزیز می تونم خواهش کنم ازتون جزئیات سیستم وقت دهی رو اینجا بنویسید. از چه طریقی اقدام کردید؟ چقدر منتظر بودید؟ تلفنی یا آنلاین ؟ و برای چند وقت بعد بهتون وقت دادند؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj
نگی جان توی سایت csc باید ثبت نام کنی و بعد از پرداخت آنلاین پول وقت بگیری. خیلی راحته. سایتش:
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
الان دبی از همه جا داره زودتر وقت میده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، payamkj
الهه جون پیداش کردم بالاخره. فقط یه سوال حساب کاربری باید به اسم خودم باز کنم یا کسی که براش می خوام وقت بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.آیا جهت ویزای توریستی نیاز به ارسال مدارک می باشد(دبی)؟و ایا روز مصاحبه ترجمه مدارک را تحویل می گیرند یا فقط رویت می کنند؟و ایا می بایستی مجددا آنجا فرمی را پر کرد؟و ایا اگر برگه زرد را بدهند پاسپورت را هم تحویل میگیرند یا بعد باید به امپوست تحویل بدهیم؟ با تشکر فراوان از دوستان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 21:11)mahdi nakhaee نوشته:  سلام دوستان.آیا جهت ویزای توریستی نیاز به ارسال مدارک می باشد(دبی)؟و ایا روز مصاحبه ترجمه مدارک را تحویل می گیرند یا فقط رویت می کنند؟و ایا می بایستی مجددا آنجا فرمی را پر کرد؟و ایا اگر برگه زرد را بدهند پاسپورت را هم تحویل میگیرند یا بعد باید به امپوست تحویل بدهیم؟ با تشکر فراوان از دوستان.
نخير نياز به ارسال مدارک نيست. مدارک رو نگاه ميکنن و بهتون برميگردونن. نياز به پر کردن فرم نيست. بستگی داره افيسر بهتون چی بگه ولی معمولاً برگه زرد برگه کليرس هست
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mahdi nakhaee ، sadegh59 ، payamkj
نه دیگه نگی جان به اسم کسی که متقاضی ویزاست باید حساب بازکنی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، mahdi nakhaee ، payamkj
(2013-02-15 ساعت 02:31)negi نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 10:27)jilibo نوشته:  سلام من برای پدر و مادرم وقت سفارت گرفتم و خودم هم آمریکا زندگی می کنم و گرین کارت دارمو می خواستم بپرسم اگه پدر و مادر من روز مصاحبه بگن که برای دیدار من دارن میان خوب نیست ؟؟ و البته بگن که آمریکا رو هم با من می خوان بگردن؟؟ پیشکسوتان عزیز میشه نظر بدین. ممنون
دوست عزیز می تونم خواهش کنم ازتون جزئیات سیستم وقت دهی رو اینجا بنویسید. از چه طریقی اقدام کردید؟ چقدر منتظر بودید؟ تلفنی یا آنلاین ؟ و برای چند وقت بعد بهتون وقت دادند؟

ممنون

سلام باید بگم در جواب سوالتون که تا حدودا 1 یا 2 ماه پیش تلفنی وقت می دادند ولی الان آن لاین و از طریق وب سایت هست. شما باید اول فرم Ds-160 را پر کنید بعد به وب سایت http://usvisa-info.com برید و بعد از پرداخت 160 دلار در همین وب سایت وقت ها را به شما نشون میده و شما می تونید انتخاب کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj
(2009-09-08 ساعت 14:03)saeedhei نوشته:  با سلام
به قسمت امضای زیر مراجعه نمائید .

تین چه فرمی بوذ؟ واسه b1 لازمه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید .
من میخواهم به همراه خانواده برای b2 از طریق آنکارا اقدام کنم. اما بنا به دلایلی برام مهم هست که در حدود 25 اپریل مصاحبه داشته باشم. اما در سایت usvisa-info.com/ اولین زمان موجود برای آنکارا مشخص نیست. اما برای ارمنستان و امارات مشخص است. آیا میدونید که اگه الان هزینه ویزا رو پرداخت کنم میتونم حدود 25 آپریل مصاحبه را رزرو کنم؟ خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 22:16)Last chance نوشته:  سلام
لطفا منو راهنمایی کنید .
من میخواهم به همراه خانواده برای b2 از طریق آنکارا اقدام کنم. اما بنا به دلایلی برام مهم هست که در حدود 25 اپریل مصاحبه داشته باشم. اما در سایت usvisa-info.com/ اولین زمان موجود برای آنکارا مشخص نیست. اما برای ارمنستان و امارات مشخص است. آیا میدونید که اگه الان هزینه ویزا رو پرداخت کنم میتونم حدود 25 آپریل مصاحبه را رزرو کنم؟ خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز تا چند روز پیش که آنکارا وقتش مشخص بود تا ماه june پر شده بود. ولی بعضی روزها وقتی کسی وقتش رو کنسل میکنه یه وقت آزاد میشه. شما اگه فقط انکارا رو میخوای باید هزینه انکارا رو پرداخت کنید و هر روز وارد تقویم سایت بشید شاید یه کنسلی گیرتون بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Last chance ، الهه سابق
بچه ها من دعوتنامه ی کنفرانس دارم و خودمم باید برم ارائه بدم و باید برم دفاع کنم از مقالمون.
حالا میخواستم ببینم با توجه با شرایط زیر، به نظرتون آیا اصلا اقدامی بکنم برای ویزا یا نه ؟ (یه وقت سفارت گرفتن و رفت به برگشت و هتل و اینا، زیر 2 میلیون نمیشه. و خب میخوام اگه احتمال گرفتن ویزا خیلی پایین باشه با شرایط من، کلا بیخیال قضیه بشم و دنبال ویزا گرفتن هم نباشم)

مجردم
دانشجو هستم و میتونم گواهی اشتغال به تحصیل ببرم با خودم.
شاغل نیستم
سند خونه به اسم خودم ندارم
حساب بانکی چندان جالبی هم ندارم. البته میتونم نزدیک وقت مصاحبه م یه کاریش بکنم، ولی سابقه ی حسابم توی 6 ماه چندان آش دهن سوزی نمیشه.
یه سری فیش وثیقه ی نظام وظیفه که نشون میده اگه برنگردم 15 میلیون وثیقه م ضبط میشه
سفر خارج هم یه اماراته که پارسال رفتم، و البته شنگن هم توی پاسپورت پدرم دوتا هست ولی بعید میدونم به دردم بخوره این سابقه ی مسافرت بقیه اعضای خونواده م.
و در نهایت یه دعوتنامه ی کنفرانس از یه کنفرانس نسبتاً معروف مرتبط با رشته ی دانشگاهیم.

هزینه ی سفر رو هم پدر محترم متقبل میشن و خب چندتا حساب بانکی نسبتاً خوب و دو سه تا سند خونه هم به اسم اون هست (مثلا برای اینکه بگم پدرم هزینه های سفر رو قراره بده) ولی خب من خودم شخصاً چیز خاصی به اسم خودم ندارم.

حالا با این اوصاف به نظرتون اقدام کنم واسه ویزای توریستی یا کلا بیخیال ماجرا بشم و اون دو میلیون هزینه ی سفر به انکارا/دبی رو هم خرج نکنم دیگه؟ (البته این رو هم میدونم که سفارت امریکا اصلا قابل پیشبینی نیست خیلی خوب نمیشه پیش بینی کرد که مسئول کنسول در نهایت چه تصمیمی برای یک کیس میتونه بگیره)
(با این شرایطی هم که گفتم فکر کنم پدرم واسه خودش اقدام کنه درجا بهش ویزا رو میدن Big Grin ولی واسه خودم چندان خوشبین نیستم به قضیه)

ممنون میشم نظراتتون رو بگید.
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2013-03-01 ساعت 10:00)miladtorfi نوشته:  بچه ها من دعوتنامه ی کنفرانس دارم و خودمم باید برم ارائه بدم و باید برم دفاع کنم از مقالمون.
حالا میخواستم ببینم با توجه با شرایط زیر، به نظرتون آیا اصلا اقدامی بکنم برای ویزا یا نه ؟ (یه وقت سفارت گرفتن و رفت به برگشت و هتل و اینا، زیر 2 میلیون نمیشه. و خب میخوام اگه احتمال گرفتن ویزا خیلی پایین باشه با شرایط من، کلا بیخیال قضیه بشم و دنبال ویزا گرفتن هم نباشم)

مجردم
دانشجو هستم و میتونم گواهی اشتغال به تحصیل ببرم با خودم.
شاغل نیستم
سند خونه به اسم خودم ندارم
حساب بانکی چندان جالبی هم ندارم. البته میتونم نزدیک وقت مصاحبه م یه کاریش بکنم، ولی سابقه ی حسابم توی 6 ماه چندان آش دهن سوزی نمیشه.
یه سری فیش وثیقه ی نظام وظیفه که نشون میده اگه برنگردم 15 میلیون وثیقه م ضبط میشه
سفر خارج هم یه اماراته که پارسال رفتم، و البته شنگن هم توی پاسپورت پدرم دوتا هست ولی بعید میدونم به دردم بخوره این سابقه ی مسافرت بقیه اعضای خونواده م.
و در نهایت یه دعوتنامه ی کنفرانس از یه کنفرانس نسبتاً معروف مرتبط با رشته ی دانشگاهیم.

هزینه ی سفر رو هم پدر محترم متقبل میشن و خب چندتا حساب بانکی نسبتاً خوب و دو سه تا سند خونه هم به اسم اون هست (مثلا برای اینکه بگم پدرم هزینه های سفر رو قراره بده) ولی خب من خودم شخصاً چیز خاصی به اسم خودم ندارم.

حالا با این اوصاف به نظرتون اقدام کنم واسه ویزای توریستی یا کلا بیخیال ماجرا بشم و اون دو میلیون هزینه ی سفر به انکارا/دبی رو هم خرج نکنم دیگه؟ (البته این رو هم میدونم که سفارت آمریکا اصلا قابل پیشبینی نیست خیلی خوب نمیشه پیش بینی کرد که مسئول کنسول در نهایت چه تصمیمی برای یک کیس میتونه بگیره)
(با این شرایطی هم که گفتم فکر کنم پدرم واسه خودش اقدام کنه درجا بهش ویزا رو میدن Big Grin ولی واسه خودم چندان خوشبین نیستم به قضیه)

ممنون میشم نظراتتون رو بگید.
الان با اين شرايط احتمال ويزا گرفتن شما %1- هست . شما تنها کاری که ميتونيد بکنيد پدرتون يکی از اون سند هارو بزنه به اسم شما و پول بريزه تو حساب شما شينگن داشتن پدرتون هيچ کمکی به شما نميکنه . باز با اين شرايط احتمال گرفتم ويزا %50 ميشه
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj
سلام و لطفا کمک
من به همراه همسر و فرزندم درخواست خانوادگی پر کردیم و برای تاریخ 10 مارس در دبی وقت را رزرو کردیم.
امروز متوجه شدم که در سایت usvisa-info کشور محل تولد همسرم را اشتباه تایپ کردم . تغییر این قسمت ممکن نیست بنابراین تصمیم گرفتم همسرم را به عنوان همراه حذف کنم و مجدد وارد کنم. اما این بار می گفت که باید برای اضافه کردن شخص جدید قرار قبلی را کنسل نمود. قرار را کنسل کردم اما حالا که میخواهم همسرم را اضافه کنم سیستم قبول نمی کنه. پیام خطا در ثبت مشخصات میده. به نظرم رسید که با مشخصات همسرم وارد بشم . با مشخصات اون وارد می شه ولی باز هم امکان تغییر کشور محل تولد وجود نداره. اگه میشه تلفنی مشکل رو حل کرد لطف کنید شماره تلفن رو به من بدهید . ممنون می شم کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
contactus_fa_AE@visaops.com
contactus_fa_tr@visaops.com
اطلاعات مرکز تماس

متقاضیان می توانند از طریق ورود به این وب سایت یا تماس با شماره (های) محلی ما به این خدمات دسترسی پیدا کنند.
8000-3570-2721
اگر از داخل ایالات متحده آمریکا تماس می گیرید، لطفا +1 703 4392352 را شماره گیری نمایید
شما می توانید در روزها / ساعات زیر با خدمات تماس بگیرید:
یکشنبه تا پنج شنبه، 7 صبح تا 9 شب به وقت محلی، در صورتی که از آمریکا تماس می گیرید، از دوشنبه تا جمعه ساعات تماس از 8 صبح تا 8 شب تایم زون EST می باشد.
اینا چیزایی بود که توی سایت پیدا کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: Last chance ، Saeedv13
(2013-03-04 ساعت 19:55)الهه سابق نوشته:  contactus_fa_AE@visaops.com
contactus_fa_tr@visaops.com
اطلاعات مرکز تماس

متقاضیان می توانند از طریق ورود به این وب سایت یا تماس با شماره (های) محلی ما به این خدمات دسترسی پیدا کنند.
8000-3570-2721
اگر از داخل ایالات متحده آمریکا تماس می گیرید، لطفا +1 703 4392352 را شماره گیری نمایید
شما می توانید در روزها / ساعات زیر با خدمات تماس بگیرید:
یکشنبه تا پنج شنبه، 7 صبح تا 9 شب به وقت محلی، در صورتی که از آمریکا تماس می گیرید، از دوشنبه تا جمعه ساعات تماس از 8 صبح تا 8 شب تایم زون EST می باشد.
اینا چیزایی بود که توی سایت پیدا کردم
سرکار خانم الهه
واقعا از شما متشکرم.
با ایمیل contactus_fa_AE@visaops.com تماس گرفتم و خیلی سزیع مشکلم حل شد.
باز هم از شما به خاطر راهنمایی تشکر می کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان