موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز. باید صریحا عرض کنم که نه خیر اشتباه می کنید. چون من در لاتاری امسال شرکت کردم 2011 و الان 20 روز است که ویزای امریکا را هم گرفتم. و به امید خدا به زودی خواهم رفت.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود.
ضمن عرض تبریک سال جدید،دوستان من لینک گرفتن وقت از سفارت آمریکا در دوبی رو میخوام(نه ابوظبی).در ضمن سئوال دیگه من اینه که اول باید فرم رو پر کنم بعد وقت بگیرم؟نمیشه اول وقت بگیرم بعد فرم رو پر کنم؟در ضمن میشه بفرمایید معمولا چند روز بعد وقت مصاحبه میده؟
با سپاس فراوان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب ظاهرا از بخت شما چند روزی هست که فرم مذکور تحت وب شده و باید مرحله به مرحله از طریق اینترنت اونو پرکرد که خود این کارو سخت تر میکنه.شبیه فرم ویزای توریستی سفارت بریتانیا.
دوست تست کنند لطفا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامي سلام
در اكتبر 2008 مادرم براي من و همسرم درخواست مهاجرت كرده ( F3 ). اما چون مدتهاست خانواده ام را نديده ام فعلا براي ويزاي توريستي كوتاه مدت اقدام كرده ايم. آيا با اين وجود ممكن است اين تقاضاي ويزاي توريستي كوتاه مدت را قبول كنند ؟ آيا منعي هست كه به متقتضيان مهاجرت ، ويزاي كوتاه مدت بدهند ؟ لطفا اگر در اين زمينه اطلاعات و تجاربي داريد من را راهنمايي كنيد. / با تشكر
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-05-16 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-16 ساعت 14:17 توسط hasti_banoo.)
سلام لیلا خانم
بله من تجربه مشابه دارم. سال گذشته برای شرکت در یک کنفرانس دانشگاهی می خواستم آمریکا برم. خودم ارائه دهنده مقاله بودم و دانشگاه مربوطه هم دعوتنامه رسمی با کلی تعریف و تمجید برام صادر کرد. اما وقتی خواهرم که در آمریکا ساکن است برای کنسول سفارت در آنکارا و قبرس نامه داد و شرایط رو گفت ( اینکه برخی اعضای خانواده من آمریکا هستند و برای من هم تقاضای گرین کارت شده)، پاسخ آمد که تضمینی نیست.
چرا؟
چون از شرایط اعطای ویزای توریستی ان است که با دلایل محکم ثابت کنید حتما باز می گردید. مثلا اگر همسر و فرزند دارید ، آنها در ایران می مانند. یا کاری دارید که با مدرک نشان می دهید باید برگردید. یا در حال تحصیل هستید و .. در حالی که خود تقاضای گرین کارت یا حتی سابقه شرکت در لاتاری نشون می ده شما قصد رفتن و موندن دارید.
.
گرچه کنسول صریحا به ما نگفت که ویزا نمی دن اما گفته باید با دلایل قوی ثابت کنید تا زمان صدور گرین کارت حتما بر می گردید . این متن نامه از بخش کنسولی قبرس که الان پیداش کردم:
Your sister can apply for a B1/B2 visa while she is waiting for her green card; however we cannot guarantee that she will get the B1/B2 visa. The officers will analyze her case and see how strong her ties are to Iran now to return until she gets the green card.
Thank you,
Consular Section
U.S. Embassy, Nicosia
من دیگه اقدام نکردم چون نمی خواستم یک مورد رد شدن تو پرونده ام قرار بگیره. اما به هر حال تصمیمگیری با خودتونه.
رتبه:
4
1 تشکر در 1 ارسال
دوست عزیز برای من و همسرم هم توسط والدین همسرم درخواست گرین کارت شده (سال 2005)
سال 2008 برای مراسم فارغ التحصیلی خواهر همسرم تو آمریکا اقدام به درخواست ویزای توریستی کردیم البته ما اون موقع انگلیس بودیم و از سفارت آمریکا تو لندن اقدام کردیم اما بهمون ویزا ندادند و موقع مصاحبه افسر ویزا مدام تاکید میکرد خانواده شما همگه اونجا هستند؟؟! اما مهری تو پاسپورت نزدند و فقط یه نامه به ما دادند مبنی بر اینکه مدارک شما ما رو قانع نمیکنه که برمیگردید اگر مدارک محکمتری دارید ارائه بدید تا مجددا" درخواستتون رو بررسی کنیم. البته ناگفته نماند که ما اصلا" هیچ مدرک مالی با خودمون نبرده بودیم نه سند خونه نه پرینت حساب بانکی !!! چون خیلی بی مقدمه تصمیم گرفتیم بریم به هر حال ندادند!!
من حتی شنیدم کسانیکه پرونده مهاجرت خانوادگی دارند نمیتونند تو لاتاری شرکت کنند نمیدونم این قضیه چقدر صحت داره؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم یه پیشنهاد دارم.
میتونید یه مدرک اشتغال به کار با حقوق بالا البته معقول از یجا جور کنید(تو ایران میشه درست کرد) ، اگه سند خونه هم داشته باشین که نور الا نور میشه ، توکلتون به خدا باشه ، اونوقت دوباره اقدام کنید.
.
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا به من بفرمایید جواب سفارت ویزای امریکا دردبی را چند روزبعد از مصاحبه میدهند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از زمان مصاحبه در دبي و گرفتن ويزا چه زمان ميتوان به امريكا مسافرت كرد