موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ساکن فرانکفورت هستم و در پاس ایرانیم محل اقامت آلمان درج شده است به همراه تمبر های ویزا های شنگن و اقامت آلمان !
حال میخوام برای آمریکا به دلیل رایزنی با یک دانشگاه در مریلند ! هم اکنون در حال پر کردن فرم DS160 هستم که با سه گزینه برخورد کردم به تامهای Vocational student , academic student , exchange visitor
من میخوام compus visiting کنم حالا نمیدونم برای این کار درخواست چه نوع ویزای رو از سفارت بکنم ! نمیدونم توریستی بگم یا دانشجویی
اگر میشه راهنمایی کنید
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم اسم اون اژانس رو می خوام برام بفرستید تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من اسم اين خانم كه شهرزادگفته بود وقت ميگيره پيدا كردم ولي ايشون الان فقط براي دوبي اين كارو مي كنه نه تركيه از قيمت ها خبر ندارم اگر كسي شماره تلفن ايشون رو مي خواهد مسيج خصوصي بزنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
برای درخواست زمان مصاحبه از آنکارا یه برگه با عکس و بارکد به دستم رسیده اما تاریخی توش نیست ، لطفاً راهنماییم کنید.
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به شما
من میخواهم با سفارت مجازی آمریکا تماس بگیرم خواهشمندم راهنمائیم فرمائید .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا به من هم اسم و تلفن آژانس رو مسیج بدید برای گرفتن وقت از آنکارا و اینکه قیمتش معقول باشه
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من میخام برای خواهرم و همسرش و بچهاش برای ویزای توریستی اقدام کنم از لحاظ مالی وزشون خیلی خوبه کسی میتونه منو راهنمای کنه که چیکار باید بکنم .خواهرم ۳ تا بچه داره من باید ۵ نفرو ساپورت کنم یا فقط خواهرم با همسرشو چون باید برای هر نفر ی فرم ی-۱۳۴ پر کنم میخام ببینم برای بچههام باید جداگونه فرم پور کنم .
ممنون
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-10 ساعت 22:36)ترانه نوشته: سلام من میخام برای خواهرم و همسرش و بچهاش برای ویزای توریستی اقدام کنم از لحاظ مالی وزشون خیلی خوبه کسی میتونه منو راهنمای کنه که چیکار باید بکنم .خواهرم ۳ تا بچه داره من باید ۵ نفرو ساپورت کنم یا فقط خواهرم با همسرشو چون باید برای هر نفر ی فرم ی-۱۳۴ پر کنم میخام ببینم برای بچههام باید جداگونه فرم پور کنم .
ممنون
دوست عزیز
واسه ویزای توریستی فرم ds-160باید پرکنید نه i-134.
برای هر فردی باید جداگاه فرم پر بشه و جداگانه وقت گرفته بشه و جداگانه هزینه اپلای پرداخت بشه. حتی کودکان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی