موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
وقت من برای 13 دسامبر تایید شده و بلیط برای روز شنبه تهیه کردم
و مدارک شغلی ملکی مالی و خانوادگی مثل سند اردواج و شناسنامه ها و گواهی تحصیلی فرزندم سند آپارتمان گواهی اشتغال حکم کارگزینی مرخصی گردش مالی بالا را تهیه کردم و قصدم دارم تنها به آمریکا سفر کنم و همسر و فرزندم در ایران میمانند
قصدم از مسافرت تفریحی و دیدن خاله و دختر خاله ام میباشد که در حدود 25 سال سیتی زن آمریکا هستند و تنها خاله ام در این مدت 4 بار به ایران سفر داشته و حالا میخواهم اگر
دوستان تحربه ای از مصاحبه در سفارت آمریکا در دبی برای گرفتن ویزای توریستی دارند من را راهنمایی کنند ضمتا من دعوت نامه ندارم آیا از این بابت مشکلی
خواهد بود البته در بررسی مهاجر سرا به این نتیجه رسیدم که دعوت نامه برای
ویزای توریستی الزام ندارد و به همین دلیل از خاله ام در حواست دعوت نامه نکردم چون نمیخواستم آنهارا به زحمت بیاندارم به هر حال دل نگرانم که اگه از من در زمان مصاحبه
دعوت نامه بخواهند چه باید بگم
لطفا دوستان تجربیاتشان را بامن درمیان گذارند تا در این مدت باقی مانده
استفاده لازم را داشته باشم
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-07 ساعت 23:00)علی جعفری نوشته: با سلام خدمت دوستان
وقت من برای 13 دسامبر تایید شده و بلیط برای روز شنبه تهیه کردم
و مدارک شغلی ملکی مالی و خانوادگی مثل سند اردواج و شناسنامه ها و گواهی تحصیلی فرزندم سند آپارتمان گواهی اشتغال حکم کارگزینی مرخصی گردش مالی بالا را تهیه کردم و قصدم دارم تنها به آمریکا سفر کنم و همسر و فرزندم در ایران میمانند
قصدم از مسافرت تفریحی و دیدن خاله و دختر خاله ام میباشد که در حدود 25 سال سیتی زن آمریکا هستند و تنها خاله ام در این مدت 4 بار به ایران سفر داشته و حالا میخواهم اگر
دوستان تحربه ای از مصاحبه در سفارت آمریکا در دبی برای گرفتن ویزای توریستی دارند من را راهنمایی کنند ضمتا من دعوت نامه ندارم آیا از این بابت مشکلی
خواهد بود البته در بررسی مهاجر سرا به این نتیجه رسیدم که دعوت نامه برای
ویزای توریستی الزام ندارد و به همین دلیل از خاله ام در حواست دعوت نامه نکردم چون نمیخواستم آنهارا به زحمت بیاندارم به هر حال دل نگرانم که اگه از من در زمان مصاحبه
دعوت نامه بخواهند چه باید بگم
لطفا دوستان تجربیاتشان را بامن درمیان گذارند تا در این مدت باقی مانده
استفاده لازم را داشته باشم
با تشکر
با سلام خدمت علی آقا
عزیز جان فکر کنم جواب سلتون پیدا میکنید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3045
ولی با اطلاعاتی ک من پیدا کردم دعوت نامه لازمتون میشه چون باید اسپانسر داشته باشین یا اینقدر پشتوانهی مالیتون قوی باشه ، البته همهٔ اینها بستگی به افیسر تون بستگی داره ، همهٔ افیسرها روانشناسهای بسیار مطبهری هستن.
ایشالا که موفق باشی
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
معملا چقدر طول میکشه آژانس ها برای آدم وقت بگیرن ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
همگی توجه داشته باشید اخیرا ویزای دبی با تاخیر داده میشه. من 12 روز پیش برای نرمال اقدام کردم. هنوز نیامد و درنتیجه نوبت مصاحبه ام را از دست دادم. یکبار قبل هم که بدلیل آمده نبودن ترجمه ها کنسل کردم.آژانس میگه توسیستم فقط سه بار برای یک نفر میتونن اپلای کنن. بعد سیستم طرف را بلوکه مبکنه. راست میگن؟؟ خود سفارت که محدودیتی تعریف نکرده حداقل برای سایت دبی که من خوندم. اگر اطلاع دقیقی داریم لطفا من را هم در جریان بگذارید. ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه. از من به شما نصیحت دوبی اپلای نکنید،.. لطفا بازم از افرادی که تازه اپلی کردن وضعیت رو بپرسین، دبی پروندتون خراب میشه، ولی شانسی هست... براتون آرزوی موفقیت دارم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی از طریق نرم افزار معرفی شده هم نمیشود کاری کرد
مثلا یه سایت هست من باش تماس گرفتم آژانس هم نبود شخصی کار میکرد اما گفت برا هر تاریخی بخواهین میگیرم از چد تائی هم که باهاش کار کرده بودند پرسیدم گفتند درسته تا حالا که گرفته راه چیه؟
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
تا حالا به خود سفارت زنگ زدید؟ ایمیل هم میشه.
دلیلی نداره هیچ جوابی ندهند.
موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-25 ساعت 00:32)msnazi نوشته: تا حالا به خود سفارت زنگ زدید؟ ایمیل هم میشه.
دلیلی نداره هیچ جوابی ندهند.
سلام
من برای مادرم می خواهم وقت سفارت بگیرم در تهران به اژانس ساحل گشت
رفته اند و انها 400 هزار تومان فقط برای گرفتن وقت در انکارا خواسته اند
به نظر من عجیب هست و زیاد کسی راه بهتری بلده؟
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز