موضوعها: 3
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
اوپس! صاحبش اومد ! در بریم!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-13 ساعت 22:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-13 ساعت 22:24 توسط مرجان گلی!.)
همه در این اینجا نگرانتنا!انشاالله یه زن خوشگلو با کمالات پیدا کنی!به خودت امیدوار باش همینکه این بحثو را انداختی یعنی اینکه داری درباره این قضیه فکر می کنی!و اینی که فکر می کنی مسئله بسیار خوبیه!خیلیا رو می شناسم که اهل فکر کردن نیستن و بارکاهوشون خودشان که هیچی دیگران را هم بدبخت می کنند!(منظورم این بود شما هم انگار کمکمکی درایت دارید!!!)
شما فقط به ان برنامه ورزشی که داشتی عمل کن کمی هم زبانت را خوب کن که بتوانی مخ طرف را تیلیت کنی بندازی در فرقان بقیش حله!
هرچند من هنوز فکر می کنم بهتر است ادم بنشیتد در خانه و تنهایی نون و ماستش را بخورد تا ازدواجو بچهو و دعوا و مسئولیتو...وای مسئولیتو بگو!!!
در این گیرو دار هم که همه داریم فرار می کنیم از اینجا شما با زنی که در ایران است ازدواج نکنی بهتر است!!!!هر چند در بالا گفتم....!!!!!
البته این اخری مهم نیستا اما من از اسم مریم واقعا بدم می یاد!حالا شما می خوای مرجان گلی یا قلی یا نصرت و حشمت بگو ولی مریم نه!البته دقیقا نمی دونم چرا انقد بدم می یاد!
وای فقط دارم فکر می کنم امضای قبلیم چقدر مزخرف و پر مدعا بود!!!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هاهاها!!!همین حالا به این نتیجه رسیدم که من هم ادم بی فکری هستم(تازه بعد خوندن تمام نظرات)ما اینجا می خوایم ارشو زن بدیمو و زن ندیم در حالی که اسم اینجا چالش های برنامه ریزی برای زندگی در امریکاس!بد نیس کمی درباره چالشو برنامه ریزیو اینا حرف بزنیم!!!!ممنون ازامیر53وشهرزاد که یک چیزی گفتند در این باره!!!اشاره ای کردند به هر حال...باید رو خودم کار کنم ها یک چیزی بود درباره شکر و شکردونو شکرساز!یا اون قضیه قصههو معنی قصه!
وای فقط دارم فکر می کنم امضای قبلیم چقدر مزخرف و پر مدعا بود!!!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام به آرش عزیز
میدونید به نظر من وقتی ۹۹ در صد از خانومها رو با یه دوست دارم میشه به هر کاری وا داشت و به هر سمتی کشید(حتی اگه یه جین بچه و ۵۰ سال سن داشته باشه) نشوندهنده اینه که این نوع جنس غیر قابل اعتماده
بنا براین من اگه جای شما بودم وقتم رو صرف یادگیری راههایی میکردم که بشه تا آخر عمر احساسات طرفو تحت تأثیر خودم قرار بدم
واون شخص هم این قابلیت رو داشت باشه که هم جوابگوی نیازها باشه وهم واسم جذابیت داشته باشه و این رو فراموش نکن که هیچ وقت نباید احساساتی بشی (یه مرد احساساتی=یه بازنده)
امیدوارم که نظر من بدردت بخوره(هر چند تلخه ولی واقعیته)
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-22 ساعت 02:58)mohandes نوشته: باسلام به آرش عزیز
میدونید به نظر من وقتی ۹۹ در صد از خانومها رو با یه دوست دارم میشه به هر کاری وا داشت و به هر سمتی کشید(حتی اگه یه جین بچه و ۵۰ سال سن داشته باشه) نشوندهنده اینه که این نوع جنس غیر قابل اعتماده
بنا براین من اگه جای شما بودم وقتم رو صرف یادگیری راههایی میکردم که بشه تا آخر عمر احساسات طرفو تحت تأثیر خودم قرار بدم
واون شخص هم این قابلیت رو داشت باشه که هم جوابگوی نیازها باشه وهم واسم جذابیت داشته باشه و این رو فراموش نکن که هیچ وقت نباید احساساتی بشی (یه مرد احساساتی=یه بازنده)
امیدوارم که نظر من بدردت بخوره(هر چند تلخه ولی واقعیته)
آقای مهندس عزیز متاسفم که شما مجبورید با این طرز تفکر زندگی کنید چون میتونم حدس بزنم کسی که اینطوری فکر میکنه چقدر میتونه اذیت شده باشه و یا اینکه از این به بعد اذیت بشه!!!!..
امیدوارم از این به بعد اتفاقهای خوبی براتون بیوفته و نگرشتون نسبت به زندگی تغییر کنه..تا بتونید طعم آرامش و اعتماد و عشق رو تو زندگیتون تجربه کنید!!!
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
مهندس عزیز, من این موضوع را از از دید تبعیض جنسیتی نگاه نمی کنم و به نظرم یک انسان چه مرد باشد و چه زن می تواند در روابط عاطفی و یا دیپلماتیک خود متعهد و یا به همان نسبت غیر قابل اعتماد باشد. این مسائل بسیار بیشتر از اینکه به نوع جنسیت یک نفر مربوط باشد به دانش و تجربه ای که او از محیط پرورش خود کسب کرده است مربوط می شود. برای همین من اعتقاد دارم افرادی در امور خانوادگی خود در کشوری مثل امریکا موفق خواهند ماند که نسبت به تعهدات خود در روابط فیمابین پایبند باشند و تمایلات دیپلماتیک و یا حتی عاطفی خود را بر آن تعهدات برتر ندانند زیرا اگر چنین نباشد احتمال تجربه های جذاب تر عاطفی و یا حتی دیپلماتیک احتمالی و اتفاقی در کشوری مثل امریکا برای زوجین زیاد است و این ممکن است به تلاشی روابط آنها بیانجامد و بنیان پیوند آنها را بترکاند.
با آرزوی موفقیت برای شما