کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2011-07-20 ساعت 18:21)ماندانا نوشته:  از مدیران و قبول شدگان سال قبل خواهش میکنم جواب ما رو بدین

ماندانا جان ناراحت نشید اما بعضی دوستان چنان در جواب محبت دوستان طلب کار هستند که آدم هیچ اشتیاقی واسه جواب دادن پیدا نمیکنه اینجا اگه کسی سعی میکنه بی هیچ چشمداشتی کمک کنه از روی محبتش است و نه چیز دیگه کاشکی یاد میگرفتیم ما ایرانی ها اینقدر طلبکار هم نباشیم Sad
(2011-07-20 ساعت 17:47)ماندانا نوشته:  نمیدونم چرا کسی جواب منو نمیده
عیبی نداره دوباره میپرسم
تو قسمت 32 این فرم نوشته که شغلتون در 10 سال گذشته یکی از دوستانمون بوتیک داشته ولی به علت سربازی جوازش به اسم خانومش بوده ولی خودش اونجا کار کرده البته الان رستوران داره میخواستم ببینم برای این شغل لباس فروشی باید مدرکی به سفارت ارائه بده اگه لازمه که مدرکی ارائه بده جواز خانومش کفایت میکنه
برای کارفرما باید اسم مغازشو بزنه یا اسم شخص؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین
به جای location باید اسم شهری که توش کار کرده رو بزنم
خواهش میکنم جوای بدین

فکر میکنم همون جواز خانومشون کافی باشه
برای کارفرما میتونند یا اسم خودشون را بنویسند یا N/Aبگذارند (البته این نظر من است)
بله اسم شهر کافیه
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: ماندانا ، Masoudpish ، User
(2011-07-20 ساعت 17:51)funnybluesolea نوشته:  لطفا راهنمایی کنید، خیلی کلا فه شدم...
قسمت 33 برای دبیرستان قسمت cours of study واسه رشته ریاضی فیزیک چی بنویسم؟ Mathematics and physics?
واسه راهنمایی چی بنویسم تو قسمت course of study

من خودم نوشتم mathematics
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: ماندانا
(2011-07-20 ساعت 20:33)matinam نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 17:51)funnybluesolea نوشته:  لطفا راهنمایی کنید، خیلی کلا فه شدم...
قسمت 33 برای دبیرستان قسمت cours of study واسه رشته ریاضی فیزیک چی بنویسم؟ Mathematics and physics?
واسه راهنمایی چی بنویسم تو قسمت course of study

من خودم نوشتم mathematics

راهنمایی= guidance school

برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان:
منظور از case of study ( عنوان دوره) در قسمت 33 چيه؟ چي بايد بنويسيم؟
تشکر کنندگان:
سلام . اگر کسی نام خانوادگی ثبت نامش با پاسپورتش در یک حرف اختلاف داشته باشه . مثلا اینجوری که توی ثبت نام U دارد و توپاسپورت O دارد .
حال باید چکار کند .
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2011-07-21 ساعت 08:02)matinam نوشته:  سلام . اگر کسی نام خانوادگی ثبت نامش با پاسپورتش در یک حرف اختلاف داشته باشه . مثلا اینجوری که توی ثبت نام U دارد و توپاسپورت O دارد .
حال باید چکار کند .

باید میل بزنید به kcc و اطلاع بدید و رو فرم ها تون هم میتونید یک برگ اضافه ضمیمه پرونده کنید و مشکل را شرح بدید اما همه چیز بستگی به نظر آفیسر داره که قبول بکنه یا نه
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان:
دوستان سه سوال داشتم لطفاً به سرعت پاسخ بدين

آيا فرمهاي خودم و همسرم و دخترم رو بايد هركدام رو منگنه كنم يا اصلاً‌ از منگنه استفاده نكنم ؟

آيا عكسها رو بايد پشت نويسي كنم و توي پاكت بگذارم و يا يكيشو بايد روي فرم بچسبونم

در ضمن من خوندم كه در قسمت سربازي نوشته Dates Of Servic منظور تاريخ شروع و پايان هستش يا فقط پايان چون ما اصطلاع Dates نداريم ؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-20 ساعت 16:28)Hornet نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 15:41)funnybluesolea نوشته:  دوستان کسی می دونه که تو آکروبات پروفشنال میشه فونت رو کوچیکتر کرد یا نه؟ یه سری چیزا تو باکس جا نمی شه...

دوست عزيز
در Adobe Acrobat 9 Pro Extended به روش زير عمل كن :
Tools [Menu] > Advanced Editing > Select Object Tools
سپس خونه هايي (Text Box) رو كه ميخواي تغيير بدي رو تو فرم انتخاب كن و بعد ميتوني اندازشونو تغيير بدي، و وقتي اونا رو انتخاب ميكني، يك Tool bar ديگه اضافه ميشه كه ميتوني از اونجا اندازه و فونت و ... رو تغيير بدي

موفق باشيد

دوست عزيز فرمهاي جديد طوري طراحي شده كه به هيچ عنوان قابل ويرايش نميباشد . ميتونيد خودتون امتحان كنيد .
(2011-07-20 ساعت 15:41)funnybluesolea نوشته:  دوستان کسی می دونه که تو آکروبات پروفشنال میشه فونت رو کوچیکتر کرد یا نه؟ یه سری چیزا تو باکس جا نمی شه...

خير دوست عزيز متاسفانه طراحي فرمها به گونه اي شده كه قابل ويرايش نيستند . اگر اطلاعاتي داري كه بزرگتر از اندازه استاندارد هست ميتوني بعنوان توضيحات اضافه برگه اي را به فروم مذكور ضميمه كنيد و به درستي روي آن آدرس دهي نماييد مثلاً صفحه X فرم Y شماره Z و بالاي صفحه نيز نام خود را بنويسيد
موفق باشيد

تشکر کنندگان:
سلام ؛ تا چند روز باید این فرم ها رو بفرستیم ؟ منظورم اینه که حداکثر زمان جقدره ؟
برای همسرم هم باید فرم جداگانه ای (DS230) پر کنم؟
کیس : 2012AS00059000
تشکر کنندگان:
(2011-07-21 ساعت 19:03)kamiyar_alinejad نوشته:  سلام ؛ تا چند روز باید این فرم ها رو بفرستیم ؟ منظورم اینه که حداکثر زمان جقدره ؟
برای همسرم هم باید فرم جداگانه ای (DS230) پر کنم؟
کیس : 2012AS00059000

زمان معيني نداره هرچي زودتر بهتر.
براي تمامي افراد بايد DS230 پر شود ولي فرم DSP122 را فقط فرد برنده بايد پر کند.
موفق باشيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: Hornet
با سلام
میخواستم بدونم این فرمها را دستی هم میشه پر کرد، آیا برا بچه هم پر کنیم و این که من مهندس ساختمان هستم و با پروانه مهندسی کار میکنم برای سابقه کار چی بنویسوم وخانمم که دیپلم داره وسابقه کار نداره چی باید بنوسه
تشکر کنندگان:
90 درصد ايرانيان بي برو برگرد FBI Check مي خورند. حتي اگه اصلا كار نكرده باشند. هر رابطه اي با دولت... توي ايران هم ماشاء الله تا پاي دولت در ميون نباشه كاري پا نمي گيره!

دروغ نوشتن در مورد نوع كارتون توي فرم ها هم كار بسيار خطرناكيه.

(2011-07-22 ساعت 08:05)ماندانا نوشته:  شنیدم اونایی که شغل دولتی دارن FBI CHECK بهشون میخوره
ببخشید منظور از شغل دولتی چیه ؟؟
یعنی استخدام رسمی دولت
یا قرارداد باشرکتهای دولتی
میشه روشن کنین اگه قرار دادی هم باشن برای شرکتهای دولتی شغل دولتی حساب میشه

اگه یکی دوشغله باشه یعنی به صورت قراردادی با شرکت دولتی کار کنه و شغل دومش مغازه دار باشه فقط شغل مغازه داریش رو تو فرم پر کنه عیبی داره؟
از کجا میتونن بفهمن تو شغل دیگه ای داری

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: genix21 ، amiry ، shaahinh66
سلام

توی آیتم 39 Name and Address of Petitioner اسم چه کسی رو باید بنویسیم.همون نفر برنده لاتاری؟خود شخص برنده در این قسمت چی باید بنویسه؟

ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-07-22 ساعت 09:26)adambarfi نوشته:  سلام

توی آیتم 39 Name and Address of Petitioner اسم چه کسی رو باید بنویسیم.همون نفر برنده لاتاری؟خود شخص برنده در این قسمت چی باید بنویسه؟

ممنون

اسم اسپانسرتون و یا جایی که قراره گرین کارتتون را بفرستند براتون البته بعدا میتونید عوضش کنید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان:
************* توجه توجه توجه *****************

دوستان اغلب در مورد پركردن و ارسال فرمهاي DS-230 و DSP-122 صحبت ميكنن . دوستان فقط ارسال اين دو فرم كافي نيست !!!!! يادتون باشه كه صفحه دوم نامه قبولي شما كه حاوي كيس نامبر و يه باركد هستش رو نيز بايد همراه اين دو فرم بفرستيد . يادتون نره ها ببين چند بار تاكيد كردم حتماً حتماً .
تشکر کنندگان: Hornet ، ARazmi ، Masoudpish ، kopol ، VERTIGO ، pamyrose ، aden ، shaahinh66

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان