کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
چند روز هستش كه من اين سوالات رو مطرح ميكنم ولي هيچكس پاسخگوي اون نيست . يا اين دوره بچه هاي دوره هاي قبل كه قبول شدن كم لطف شدن يا واقعاً كسي به اين سوالات اهميت نميده شايد به نظر خيلي عاميانه و ساده باشه ولي اينطور نيست قطعاً بقيه قبول شدگان نيز با اين موضوع هنگام پست كردن مواجه خواهند شد . مدير محترم حداقل شما كه تجربه كافي داريد كمك كنيد . من مطالب دوره هاي 2011،2010،2009 رو خوندم و چيزي پيدا نكردم لطفاً به اين سوالات در صورتي كه تجربه قبلي داريد پاسخ بدين . اگر مهاجر سرا كيفيتش انقدر پايين اومده كه واي به حال دوره هاي بعدي .

1 - آيا صفحات فرمهاي هر نفر رو بايد به همراه موارد اتچ شده به هم منگنه كرد يا نه ؟
2- آيا در قسمتي كه روي فرم جاي عكس وجود داره بايد عكس چسبوند و يا نه اين دو قطعه رو فقط پشت نويسي كرد و داخل پاكت گذاشت ؟
3 - چه زماني بايد اسپانسر رو معرفي كرد ؟ با فرض اينكه فعلاً در فرم DS-230 نامي از اون نبريم .

اميدوارم دوستان بهشون بر نخوره آخه من غير شما منبع ديگري ندارم . ممنونم كه هميشه ياري گر امثال ما بوديد
تشکر کنندگان: الی الی ، kopol
(2011-07-21 ساعت 18:18)afshin4749 نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 16:28)Hornet نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 15:41)funnybluesolea نوشته:  دوستان کسی می دونه که تو آکروبات پروفشنال میشه فونت رو کوچیکتر کرد یا نه؟ یه سری چیزا تو باکس جا نمی شه...

دوست عزيز
در Adobe Acrobat 9 Pro Extended به روش زير عمل كن :
Tools [Menu] > Advanced Editing > Select Object Tools
سپس خونه هايي (Text Box) رو كه ميخواي تغيير بدي رو تو فرم انتخاب كن و بعد ميتوني اندازشونو تغيير بدي، و وقتي اونا رو انتخاب ميكني، يك Tool bar ديگه اضافه ميشه كه ميتوني از اونجا اندازه و فونت و ... رو تغيير بدي

موفق باشيد
قابل edit بود
دوست عزيز فرمهاي جديد طوري طراحي شده كه به هيچ عنوان قابل ويرايش نميباشد . ميتونيد خودتون امتحان كنيد .
(2011-07-20 ساعت 15:41)funnybluesolea نوشته:  دوستان کسی می دونه که تو آکروبات پروفشنال میشه فونت رو کوچیکتر کرد یا نه؟ یه سری چیزا تو باکس جا نمی شه...

خير دوست عزيز متاسفانه طراحي فرمها به گونه اي شده كه قابل ويرايش نيستند . اگر اطلاعاتي داري كه بزرگتر از اندازه استاندارد هست ميتوني بعنوان توضيحات اضافه برگه اي را به فروم مذكور ضميمه كنيد و به درستي روي آن آدرس دهي نماييد مثلاً صفحه X فرم Y شماره Z و بالاي صفحه نيز نام خود را بنويسيد
موفق باشيد

(2011-07-22 ساعت 09:29)farnaz82 نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 09:26)adambarfi نوشته:  سلام

توی آیتم 39 Name and Address of Petitioner اسم چه کسی رو باید بنویسیم.همون نفر برنده لاتاری؟خود شخص برنده در این قسمت چی باید بنویسه؟

ممنون

اسم اسپانسرتون و یا جایی که قراره گرین کارتتون را بفرستند براتون البته بعدا میتونید عوضش کنید

نه! نام کسی که برنده شده. شما مطمئنین اسم اسپانسرتون؟
(2011-07-22 ساعت 12:25)afshin4749 نوشته:  چند روز هستش كه من اين سوالات رو مطرح ميكنم ولي هيچكس پاسخگوي اون نيست . يا اين دوره بچه هاي دوره هاي قبل كه قبول شدن كم لطف شدن يا واقعاً كسي به اين سوالات اهميت نميده شايد به نظر خيلي عاميانه و ساده باشه ولي اينطور نيست قطعاً بقيه قبول شدگان نيز با اين موضوع هنگام پست كردن مواجه خواهند شد . مدير محترم حداقل شما كه تجربه كافي داريد كمك كنيد . من مطالب دوره هاي 2011،2010،2009 رو خوندم و چيزي پيدا نكردم لطفاً به اين سوالات در صورتي كه تجربه قبلي داريد پاسخ بدين . اگر مهاجر سرا كيفيتش انقدر پايين اومده كه واي به حال دوره هاي بعدي .

1 - آيا صفحات فرمهاي هر نفر رو بايد به همراه موارد اتچ شده به هم منگنه كرد يا نه ؟
2- آيا در قسمتي كه روي فرم جاي عكس وجود داره بايد عكس چسبوند و يا نه اين دو قطعه رو فقط پشت نويسي كرد و داخل پاكت گذاشت ؟
3 - چه زماني بايد اسپانسر رو معرفي كرد ؟ با فرض اينكه فعلاً در فرم DS-230 نامي از اون نبريم .

اميدوارم دوستان بهشون بر نخوره آخه من غير شما منبع ديگري ندارم . ممنونم كه هميشه ياري گر امثال ما بوديد

2 دو قطعه رو فقط پشت نويسي كرد و داخل پاكت گذاشت
سوال 1 رو منم میخوام جوابشو بدونم
لطفا راهنمایی کنن بچه ها
تشکر کنندگان:
اسم برنده اصلی. قرعه کشی گرین کارد یک برنامه Self Petition میباشد.

(2011-07-22 ساعت 09:26)adambarfi نوشته:  سلام

توی آیتم 39 Name and Address of Petitioner اسم چه کسی رو باید بنویسیم.همون نفر برنده لاتاری؟خود شخص برنده در این قسمت چی باید بنویسه؟

ممنون

تشکر کنندگان: aden ، shaahinh66
میخواستم بدونم این فرمها را دستی هم میشه پر کرد، آیا برا بچه هم پر کنیم و این که من مهندس ساختمان هستم و با پروانه مهندسی کار میکنم برای سابقه کار چی بنویسوم وخانمم که دیپلم داره وسابقه کار نداره چی باید بخواهش میکنم جواب بدین
تشکر کنندگان:
(2011-07-22 ساعت 17:58)sezar نوشته:  میخواستم بدونم این فرمها را دستی هم میشه پر کرد، آیا برا بچه هم پر کنیم و این که من مهندس ساختمان هستم و با پروانه مهندسی کار میکنم برای سابقه کار چی بنویسوم وخانمم که دیپلم داره وسابقه کار نداره چی باید بخواهش میکنم جواب بدین
سلام دوست عزیز
فرمها رو دستی هم میتونی پر کنی، فرم DS-230 رو برای بچه هم پر کنید
چون پروانه مهندسی دارین بنویسین برای خودتون کار ساخت و ساز میکنید
خانموتون هم که خانه دار بنویسید
موفق باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: sezar ، mitr.p ، amiry
دوستان عزیز سلام
من در مورد پر کردن فرم ds230 این سوالها رو دارم. ازتون خواهش می کنم بهم کمک کنین.
1- سوال 10 آدرس و شماره تلفن کسی رو می خواد که تو آمریکا باشه . ولی من هیچ کسی رو ندارم باید چیکار کنم؟
2- آیا باید جواب تمام سوالات را بدهیم؟ مثلا سوالی پرسیده می خواهید در آمریکا چکاره شوید ، اگر جوابی نداشته باشیم باید خالی بگذاریم.
3- در جواب سوال 39 که در مورد petitioner است باید چی بنویسیم؟ با توجه به اینکه من هیچ اسپانسر و همراهی ندارم.
4- سوال 30 در مورد لیست مکان ھایی که بعد از سن ١۶ سالگی حداقل به مدت ۶ ماه زندگی کردم. من که خارج از شهرم زندگی نکردم باید چی بنویسم؟
5- سوال 33 در مورد لیست ھمه مراکز آموزشی است که در آنھا تحصیل کرده ایم . ولی جا برای 4 مورد است درحالیکه من تا دوره دیپلمم در 5 جای مختلف درس خوانده ام. این مشکل را چگونه حل کنم؟
از اینکه پر حرفی کردم و وقت شریفتان را گرفتم معذرت می خوام.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان:
من دامادمون قبول شده بعد برای پر کردن این فرم برای خواهرم در قسمت شغل چی باید بنویسم؟ ایشون خانه دار هستند. باید بنویسم بیکار؟ یا Housekeeper؟ Housewife؟
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان:
سلام.

من برام فقط بند 39 مونده. خواهشن بگید که petitioner کیه؟ من درست متوجه نشدم؟ خودمم یا حامی مالی؟
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان در قسمت نام دانشگاه یا دبیرستان مثلا دانشگاه شهید بهشتی daneshgahe shahid beheshti بنویوسیم یا shahid beheshti university
لطفا جواب بدین متشکرم
تشکر کنندگان:
(2011-07-23 ساعت 00:04)loveusa نوشته:  دوستان عزیز سلام
من در مورد پر کردن فرم ds230 این سوالها رو دارم. ازتون خواهش می کنم بهم کمک کنین.
1- سوال 10 آدرس و شماره تلفن کسی رو می خواد که تو آمریکا باشه . ولی من هیچ کسی رو ندارم باید چیکار کنم؟
2- آیا باید جواب تمام سوالات را بدهیم؟ مثلا سوالی پرسیده می خواهید در آمریکا چکاره شوید ، اگر جوابی نداشته باشیم باید خالی بگذاریم.
3- در جواب سوال 39 که در مورد petitioner است باید چی بنویسیم؟ با توجه به اینکه من هیچ اسپانسر و همراهی ندارم.
4- سوال 30 در مورد لیست مکان ھایی که بعد از سن ١۶ سالگی حداقل به مدت ۶ ماه زندگی کردم. من که خارج از شهرم زندگی نکردم باید چی بنویسم؟
5- سوال 33 در مورد لیست ھمه مراکز آموزشی است که در آنھا تحصیل کرده ایم . ولی جا برای 4 مورد است درحالیکه من تا دوره دیپلمم در 5 جای مختلف درس خوانده ام. این مشکل را چگونه حل کنم؟
از اینکه پر حرفی کردم و وقت شریفتان را گرفتم معذرت می خوام.

1- فعلا بنویسید n/a
2- هیچ کادری رو خالی نگذارید . برای هر سوالی اگه ج.اب نداشتید حتما بنویسید n/a
اگر خالی بگذارید اونا فکر میکنند که یادتون رفته جواب بدید و مدارکتون رو ناقص اعلام میکنند و ازتون میخواهند دوباره بفرستید
3- دوست عزیزم باید اسم شخص برنده اصلی لاتاری رو بنویسید و همچنین ادرس محل سکونتش
4- . اینجوری ینویسید مثلا برای ما:
tehran.....tehran..iran.......jun 1976- present
یعنی از سال 76 که 16 سال داشتید تا الان در تهران بودید..به همین سادگی
5-ی جوری بنویس که 5 تا جا بشهCool

(2011-07-23 ساعت 10:07)ehsan1095 نوشته:  من دامادمون قبول شده بعد برای پر کردن این فرم برای خواهرم در قسمت شغل چی باید بنویسم؟ ایشون خانه دار هستند. باید بنویسم بیکار؟ یا Housekeeper؟ Housewife؟

بیکاری که شغل حساب نمیشه
بنویسند housewife

[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: Hornet ، loveusa ، shaahinh66
(2011-07-23 ساعت 11:09)h4di نوشته:  سلام.

من برام فقط بند 39 مونده. خواهشن بگید که petitioner کیه؟ من درست متوجه نشدم؟ خودمم یا حامی مالی؟

ببینید چون ویزای گوناگونی self-petitioning حساب میشه پس باید اسم برنده اصلی نوشته بشه
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T
تشکر کنندگان: Hornet ، h4di ، aden
سلام دوستان

پشت کارت سربازی من سازمان صادرکننده و سمت به ترتیب ستاد کل نیروهای مسلح و اداری ذکر شده، تو فرم این اطلاعات رو چطوری بنویسم؟ ستاد کل نیروهای مسلح به انگلیسی چی میشه؟
لطفا کمکم کنید...
تشکر کنندگان:
سلام
با سپاس از همه دوستان که کمک می کنند تا بقیه هم بتوانند فرم ها را به درستی پر کنند .
من یه سوال درباره بند 29 داشتم . با توجه به اینکه در سوال نوشته (ALL Children) می بایست اسم تمام فرزندان را چه بالای 21 سال چه زیر 21 سال رو نوشت ؟
ممنون می شم پاسخ مطمئنی رو بنویسید.
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من سربازي معافيت پزشكي گرفتم. تو قسمت 34 چي بايد بنويسم؟
ممنون مي شم يكي جواب بده.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
تشکر کنندگان:
(2011-07-23 ساعت 16:36)hossein1234 نوشته:  سلام
با سپاس از همه دوستان که کمک می کنند تا بقیه هم بتوانند فرم ها را به درستی پر کنند .
من یه سوال درباره بند 29 داشتم . با توجه به اینکه در سوال نوشته (ALL Children) می بایست اسم تمام فرزندان را چه بالای 21 سال چه زیر 21 سال رو نوشت ؟
ممنون می شم پاسخ مطمئنی رو بنویسید.
آره باید اسم همه رو بنویسید ولی تو قسمت ۳۱ فقط می تونید اسم همسر و فرزندان کوچکتر از ۲۱ سال رو بنویسید.

(2011-07-23 ساعت 18:27)shahab2000 نوشته:  سلام به همه دوستان
من سربازي معافيت پزشكي گرفتم. تو قسمت 34 چي بايد بنويسم؟
ممنون مي شم يكي جواب بده.

خب مسلما خدمت سربازی رو انجام ندادی و باید Noبزنی, جلوی شعبه، رنک و ... بزن N/A
شماره کیس:‌ 2012AS00036xxx
مشاهده قبولی در سایت: 15/2011/july
ارسال فرم : 20/2011/july 
تاریخ کارنت شدن کیس: march 2012
تاریخ مصاحبه: May /02/2012
تاریخ دریافت کلیرنس: June/04/2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تعداد نفرات کیس: ۲
تشکر کنندگان: shahab2000 ، hossein1234