کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام دوستان گرامی
1/ از جهت اطمینان میخواستم بدونم کسی که هیچ سوء سابقه ای نداره باید جواب تمام بند های سوال 40 رو no بزنه
2/ در مورد شغل مورد نظر در آمریکا چه طور ؟ بهتره با توجه به تخصصمون بنویسیم یا نه
3/ در مورد شغل فعلی من از طریق منیجر یک شرکت ، براشون پروژه ای کار میکنم یعنی صاحب اونجا منو نمیشناسه ولی از طرفی این شرکت توی چند تا قاره شعبه داره و قبل از تحریم ها به آمریکا هم صادرات داشته نمیدونم بهتره بزنم بیکارم یا اسم شرکت و کارم رو بزنم در صورتیکه از شرکت استعلام بگیرن من رو به اسم نمشناسن.کلاً زمان مصاحبه باید مدرکی برای کار ارایه داد
4/ اگه مشغول به کارهایی مثل طراحی داخلی باشیم ولی شرکت ثبت شده نداشته باشیم یعنی مدرکی برای ارایه نداشته باشیم چطور

پیشاپیش از پاسخگویی دوستان عزیز سپاسگزارم.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان:
ببخشید منو اگه میشه تو قسمتی که همه سال های تحصیلی رو خواسته راهنمایی کنین
باید اینجوری بنویسم؟:
primary school
secoundary school
high school
املاش درسته؟اگه میشه یه با تجربه راهنماییم کنه ممنون میشم
تشکر کنندگان:
من حمید از برندگان لاتاری 2012 هستم کسانی که وضعیت مشابه من را دارند و مایل به تبادل اطلاعات هستند پیام خصوصی بدهند تا بیشتر آشنا شویم و برای ورود به امریکا هماهنگی و برنامه ریزی نماییم
تشکر کنندگان:
فرمها را هرچه زودتر بفرستی بهتره و برای همسرت هم باید فرم جداگانه ای (DS230) پر کنی.
تشکر کنندگان: Hornet
با سلام
دوستان در قسمت نام دانشگاه یا دبیرستان مثلا دانشگاه شهید بهشتی daneshgahe shahid beheshti بنویوسیم یا shahid beheshti university
لطفا جواب بدین متشکرم
تشکر کنندگان:
(2011-07-23 ساعت 22:06)parydaryai نوشته:  ببخشید منو اگه میشه تو قسمتی که همه سال های تحصیلی رو خواسته راهنمایی کنین
باید اینجوری بنویسم؟:
primary school
secoundary school
high school
املاش درسته؟اگه میشه یه با تجربه راهنماییم کنه ممنون میشم
primary school
secondary school
high school
نقل قول:با سلام
دوستان در قسمت نام دانشگاه یا دبیرستان مثلا دانشگاه شهید بهشتی daneshgahe shahid beheshti بنویوسیم یا shahid beheshti university
لطفا جواب بدین متشکرم
از سایت اصلی دانشگاه یا دانشکده اسم دانشگاهت را به انگلیسی نه فینگلیشی Smile بنویس مثلا :
Tehran University of Medical Sciences
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: Hornet
سلام
عکس ها بهتر است با کروات باشد یا ساده ؟ عکس رو روتوش کرده ولی می گفت طبیعه ؟ اگه عکس تایید نشه چه اتفاقی می افته ؟
شماره: 2012AS00046xxx
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
سلام
1- در قسمت 10 و 11 فرم 230 هر دو آدرس یکیه اونوقت به چه صورت بنویسم؟
2- در حال حاضر فارغ التحضیل شدم و کار خاصی انجام نمیدم شغل کنونی را unemployment بنویسم؟
3- در قسمت 32 فرم 230 من شغلی نداشتم آیا به سوال اینکه مایلید چه شغلی در آمریکا داشته باشید جواب بدم یا نه؟
ممنون
تشکر کنندگان: Kivan
با کروات بندازین بهتره.
معمولا عکسها را کمی تصحیح رنگ و روتوش هم میکنند و این اشکال نداره.

(2011-07-24 ساعت 13:26)bakhtiari659 نوشته:  سلام
عکس ها بهتر است با کروات باشد یا ساده ؟ عکس رو روتوش کرده ولی می گفت طبیعه ؟ اگه عکس تایید نشه چه اتفاقی می افته ؟
شماره: 2012AS00046xxx

1. آدرس رو در هر قسمت وارد کنید.
2. unemployed بزنید.
3. ترجیها جواب بدین. توی سایت لاتاری قسمتی رو معرفی کرده که میتونید عنوان مشاغل رو پیدا کنید. عین همون رو کپی پیست کنید.

(2011-07-24 ساعت 14:22)Masoudpish نوشته:  سلام
1- در قسمت 10 و 11 فرم 230 هر دو آدرس یکیه اونوقت به چه صورت بنویسم؟
2- در حال حاضر فارغ التحضیل شدم و کار خاصی انجام نمیدم شغل کنونی را unemployment بنویسم؟
3- در قسمت 32 فرم 230 من شغلی نداشتم آیا به سوال اینکه مایلید چه شغلی در آمریکا داشته باشید جواب بدم یا نه؟
ممنون

تشکر کنندگان: Masoudpish ، ozone
با توجه از دوست خوبمون.... تأكيد مي كنم حتما باركد رو بفرستيد.

اما اگه دوستاني يادشون رفته باركد رو بفرستند، به شرط اين كه Case Number رو توي فرم ها واضح و مشخص نوشته باشن، مشكلي پيش نمي ياد و نگران نباشن.

(2011-07-22 ساعت 12:14)afshin4749 نوشته:  ************* توجه توجه توجه *****************

دوستان اغلب در مورد پركردن و ارسال فرمهاي DS-230 و DSP-122 صحبت ميكنن . دوستان فقط ارسال اين دو فرم كافي نيست !!!!! يادتون باشه كه صفحه دوم نامه قبولي شما كه حاوي كيس نامبر و يه باركد هستش رو نيز بايد همراه اين دو فرم بفرستيد . يادتون نره ها ببين چند بار تاكيد كردم حتماً حتماً .

دوستان دقت كنيد:

Petitioner ربطي به Sponsor نداره و دو تا مقوله جدا هستند. در مورد لاتاري اطلاعات موثق دارم كه Petitioner رو بايد خالي بگذاريد. نوشتن اسم برنده اصلي هم در اونجا كار درستي نيست.

حالا اگه خالي هم نگذاشتيد، به احتمال خيلي زياد مشكلي پيش نمي ياد. خودشون مي فهمند و هرچي اونجا نوشتيد رو ناديده مي گيرند.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: h4di ، genix21 ، ouife ، lolita ، sinswimer
مرسی اشکان جان
من توی فروم مهاجرتی خارجی دیده بودم که petitioner رو شخص برنده معرفی میکنند.
من اسم خودم رو نوشتم در هر صورت. Big Grin

(2011-07-24 ساعت 18:47)Ashkan78 نوشته:  با توجه از دوست خوبمون.... تأكيد مي كنم حتما باركد رو بفرستيد.

اما اگه دوستاني يادشون رفته باركد رو بفرستند، به شرط اين كه Case Number رو توي فرم ها واضح و مشخص نوشته باشن، مشكلي پيش نمي ياد و نگران نباشن.

(2011-07-22 ساعت 12:14)afshin4749 نوشته:  ************* توجه توجه توجه *****************

دوستان اغلب در مورد پركردن و ارسال فرمهاي DS-230 و DSP-122 صحبت ميكنن . دوستان فقط ارسال اين دو فرم كافي نيست !!!!! يادتون باشه كه صفحه دوم نامه قبولي شما كه حاوي كيس نامبر و يه باركد هستش رو نيز بايد همراه اين دو فرم بفرستيد . يادتون نره ها ببين چند بار تاكيد كردم حتماً حتماً .

دوستان دقت كنيد:

Petitioner ربطي به Sponsor نداره و دو تا مقوله جدا هستند. در مورد لاتاري اطلاعات موثق دارم كه Petitioner رو بايد خالي بگذاريد. نوشتن امس برنده اصلي هم در اونجا كار درستي نيست.

حالا اگه خالي هم نگذاشتيد، به احتمال خيلي زياد مشكلي پيش نمي ياد. خودشون مي فهمند و هرچي اونجا نوشتيد ناديده مي گيرند.

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ozone ، shaahinh66
(2011-07-24 ساعت 21:43)royce نوشته:  سلام

کسی که دیپلم 11 ساله داره و می خواد سابقه کار ارائه بده باید ترجمه سابقه بیمه هم داشته باشه ؟
اصلا سفارت سابقه بیمه از کسی می خواد؟

گواهی کار به صورت تمام وقت همراه با شرح وظایف که ترجمه آن مهر دادگستری وامور خارجه داشته باشد کافیه. و شغل شما نیز باید جز شغل های که خودشون معرفی کردند نیز باشه. به اینجا مراجعه کنید http://www.onetonline.org/find/family
الزاما بیمه نمی خواد ولی خیلی ها هم به جاش قرارداد کاری یا نامه تسویه حساب رو برای ساپورت گواهی شغلی ترجمه کرده و همراش ارائه می کنند.
دوستان اگر جایی اشتباه بود اصلاح کنید.
ممنون

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: ozone ، Kivan
با سلام
میخواستم ببینم که پرینت روی برگ A4 باشه یا A3 ؟
و آیا لازمه برگه هارو منگنه بکنیم یا نه؟
سپاس از همه بچه هایی که اینجا زحمت پاسخ دادن به ما رو میکشند Smile
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
دوست عزیز مگر میخواهی پوستر براشون بفرستی؟ :دی
نه همون آ4 باید باشه. منگنه نکنید. از گیره کاغذ استفاده کنید.

(2011-07-24 ساعت 23:59)ARazmi نوشته:  با سلام
میخواستم ببینم که پرینت روی برگ A4 باشه یا A3 ؟
و آیا لازمه برگه هارو منگنه بکنیم یا نه؟
سپاس از همه بچه هایی که اینجا زحمت پاسخ دادن به ما رو میکشند Smile

تشکر کنندگان: ARazmi ، shaahinh66
سلام
با توجه به اینکه مادر من اقدام کننده اصلی هستن، و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ های من حدود 20 سال پیش فوت کردن، کسی می دونه که من تاریخ تولد اونها رو چی باید بنویسم؟
آیا می تونم به صورت دستی فقط سال تولدشون رو تو فرم ها پر کنم و تو نامه توضیح بدم که این تاریخ ها هیچ جایی ثبت نشدن که من بتونم به اونها استناد کنم؟
( ینی این الان آخر سئوال بود ها!! ضمنا من خیلی سرچ کردم که اینو نپرسم اما هیچ جوابی یافت نشد)
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان