موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، من دانشجوی پزشکی هستم و تا دو سال دیگه فارغ التحصیل میشم، در سوال 32 در قسمت دوم پرسیده که در آمریکا به چه شغلی مشغول میشم؟(برای قسمت اول سوال باید بگم که هیچ سابقه کاری ای ندارم)از اونجا که بدون گذروندن امتحانات متعدد من نمیتونم اونجا به عنوان پزشک کار کنم و هم اینکه قصد ادامه تحصیل دارم، در این قسمت باید بنویسم که میخواهم دانشجو شوم؟آیا "دانشجو شدن" جواب کافی ای برای این سوال هست؟میترسم اگه بنویسم "پزشک" شامل قسمت e سوال 40 بشم که گفته به فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی که امتحان مربوطه رو ندادن ویزا تعلق نمیگیره(با اینکه من فارغ التحصیل نیستم)
، ممنون میشم به من کمک کنید و از سردرگمی نجاتم بدین
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فرم 230 رو برای فرزند 3 ساله ام پر کردم و توی باکس مربوط به امضاء اسمش رو به انگلیسی نوشتم و یک خط زیرش کشیدم(مثلا" امضاء). حالا میخوام بدونم این موضوع رو حتما" باید با ای-میل براشون توضیح بدم؟ دلیل این کارم هم این بود که دیدم اکثرا" نوشته اند که اگر هرکدوم از قسمتها رو خالی بذارید تصور میکنند که ندیدیدش و نقص مدارک اعلام میکنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو پر کردن به چند تا اشکال بر خوردم
1)اگه یه سوالی مربوط به ما نیست مثلا سربازی یا همسر و... باید خالی بذاریم یا بنویسیم N/A
2)اگه ذانشجوی ارشد باشیم باید شغل رو بنویسیم ذانشجو؟
3)قسمت 33 فرم 230 باید اگه دانشجو هستیم رو هم بنویسیم یا آخرین مدرک تحصیلی ؟
4)راجب قسمت 43a و SSN و دو تا سوالش توضیح میدید؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. توي فرم تو قسمت branch واسه سربازي چي بنويسم؟ من امريه بودم و درجه هم ستوان يكم بوده تو نيروي زميني ارتش بودم. لطفاً زود جواب بديد. ممنون
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطف کنید کسی که راجع به قسمت 39 فرم اطمینان داره یه بار دیگه توضیح بده که دقیقاً منظور چی و کیه؟ آخه تو سایت چند جا نوشته نام برنده بعد مثلاً تو بعضی سفرنامه ها دوستان نوشتن "نام petitioner که نام اسپانسرمون بود..."
خیلی ممنون از زحمات شما...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-25 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-25 ساعت 12:41 توسط sheida.bvip.)
[اسم و آدرس خودتون ...شما درخواست كننده هستيد
سلام دوستان عزیز خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.... در فرم 122 اگر شماره 6 را که تحصیلات است تکمیل کنیم آیا لازم هست سابقه کاری بنویسیم...
من لیسانس دارم و هم با سابقه کاری 3 ساله تا بالان ......می خواهم بدانم اگر در قسمت 7 علامت خیر را بزنم تداخلی با فرم 230 شماره 32 مربوط به سوابق شغلی پیدا نمی کند...هر کسی نظریه متفاوتی میدهد ...یکسری می نویسند یکسری می گویند چون 12 سال تحصیلی را انتخاب نمودند نیاز به انخاب گزینه بله در سوال 7 122 نمی باشد....لطفاً مرا راهنمایی کنید!!!!!
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فرم 230 رو برای فرزند 3 ساله ام پر کردم و توی باکس مربوط به امضاء اسمش رو به انگلیسی نوشتم و یک خط زیرش کشیدم(مثلا" امضاء). حالا میخوام بدونم این موضوع رو حتما" باید با ای-میل براشون توضیح بدم؟ دلیل این کارم هم این بود که دیدم اکثرا" نوشته اند که اگر هرکدوم از قسمتها رو خالی بذارید تصور میکنند که ندیدیدش و نقص مدارک اعلام میکنند.
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-07-25 ساعت 15:37)viona نوشته: سلام
کار خوبی کردین که اسم فرزندتون رو به جای امضا نوشتین و اون باکس رو خالی نذاشتین. توضیح دادن این موضوع با ایمیل لزومی نداره چون اونا با دیدن تاریخ تولد فرزندتون متوجه میشن که ایشون قاعدتا امضای شخصی ندارن!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، در مورد پر کردن بند 10 فرم 230، با توجه به اینکه من و همسرم هیچ فامیلی در امریکا نداریم و فقط نام یکی از دوستان را می خوهیم اعلام کنیم که گرین کارت به آدرسشون بره آیا باید این قسمت را پر کرد ؟
اگر اسم شخصی را اینجا نوشتم همان اسپانسرم محسوب می شود؟
و اینکه اگر اسمشون رو نوشتم فقط برای اینه که اونها خاطر جمع بشن که ما کسی را در امریکا داریم و در ظاهر می خوان ساپورتمون کنند دیگه لزومی نیست در بدو ورود به اون ایالت یا منطقه خاص بریم؟
ممنونم اگه به من جواب بدین
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ممکنه به سوالات من هم جواب بدهید
1- من توی فرم 220 مشخصات مدرسه ام از ابتدائی تا فوق لیسانسم رو نوشتم آیا اشکالی داره ؟؟ آیا نیازی به ترجمه مدارک راهنمائی و دیپلم هست ؟
2- دختر من یک ماهه دیگه می شه 2 ساله آیا من توی فرم 230 بنویسم یکساله یا دوساله ؟
3- تکمیل بند 10 و 11 فرم 230 الزامیه یا اینکه فعلاً می تونیم N/A بزنیم وبعداً آدرس اعلام کنیم .؟؟
4- بالاخره بند 39 فرم 230 رو برای خودم وهمراهانم پر کنم یا نه ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من توی فرم اولیه که پر کردم واسه لاتاری پسوند فامیلمو ننوشتم. اما توی پاسپورتم هست. حالا توی این فرم ds-230 بنویسم پسوندمو مشکلی پیش میاد؟ یا اینکه برم برش دارم؟
یه سوال اینکه تا کی وقت داریم واسه فرستادن این فرما؟
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه