کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام سلام
خسته نباشید به همه
من چند تا سوال داشتم با اجازه
من دبیرستان یه جا بودم پیش دانشگاهی جایه دیگه.
اینو چه جوری بنویسم
high school.......
pre university........( ولی اونا همچین چیزی ندارن)
یه سوال مسخره... بنده که خانم هستم برای سربازی no بزنم یا هیچی نزنم؟ Smile))))))))))
تو از حداکثر نیرویت نیز نیرومندتری
تو همیشه بیش از ضعفهایت نیرو داری
نیرویت همواره واقعیست
فقط گاهی آن را فراموش میکنی
دیوید ویسکات
تشکر کنندگان:
برای دبیرستان high school بزنید و برای پیش دانشگاهی pre-university. اونا حتی دوره راهنمایی رو هم ندارند. ولی کامل بنویسید بهتره. فکر کنم سالهای تححصیل تا قبل از دانشگاه رو با هم جمع میکنند و باید 12 سال بشه. براشون عنوان دوره ها مهم نیست چون هر کشوری میتونه سیستم آموزش خودش رو داشته باشه.

بله باید no بزنید. در برخی کشورها خانمها هم خدمت نظام میروند.

(2011-07-26 ساعت 21:01)lolita نوشته:  سلام سلام
خسته نباشید به همه
من چند تا سوال داشتم با اجازه
من دبیرستان یه جا بودم پیش دانشگاهی جایه دیگه.
اینو چه جوری بنویسم
high school.......
pre university........( ولی اونا همچین چیزی ندارن)
یه سوال مسخره... بنده که خانم هستم برای سربازی no بزنم یا هیچی نزنم؟ Smile))))))))))

تشکر کنندگان: lolita ، ozone ، shaahinh66
تو بعضی از قسمتها مثل قسمتی که آدرس همسر رو خواسته (در صورتیکه با آدرس خود متفاوت است) که معمولا هم متفاوت نیست، (شماره 16) یا در قسمتی که آدرس در آمریکا رو پرسیده ، من آدرس جایی رو که میخام برم نوشتم ،تو باکس بعدی آدرس پست کردن گرین کارت رو پرسیده (در صورتی که با آدرس جایی که می خواهیم بریم تفاوت داره بنویسید) که این هم تفاوت نداره .(شماره11)
حالا چکارش باید بکنیم؟ خالی بزاریم؟ یا N/A بنویسیم ؟ یا بنوسیم همون آدرس که در باکس شمازه n نوشتیم ؟
اصلا اگر باکسی خالی بمونه چی میشه؟ خودشون بالای فرم نوشتن همرو جواب بدین. ممنون میشم راهنمایی کنید.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان: سامان صفایی
(2011-05-04 ساعت 01:16)hooman78 نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 21:07)omidazadd نوشته:  سلام چنتا سوال:
1:آیا تاریخ شروع و پایان دوره های دبیرستان و پیش دانشگاهی باید دقیق وارد بشه؟باتوجه به اینکه من لیسانسیه عمران هستم آیا هنگام مصاحبه باید مدرک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو ارائه بدم؟
2:من امریه بودم ولی آموزشی توی نیروی زمینی ارتش بودم کارت پایان خدمتم هم چیزی درمورد امریه بودنم ننوشته بند 34 رو چجوری پر کنم؟چی بنویسم؟
3: Course of Study و Degree or Diploma رو برای من که لیسانس عمران هستم چی باید بنویسم؟
باتوجه به اینکه من مجرد هستم توی بند 9 Including my present marriage, I have been married ................times چی بنویسم؟

1- تاريخ پايان در هردو مدرک پيش دانشگاهي و سه سال دبيرستان قطعا به سال نوشته شده . در مورد ماه اگر نوشته نشده بود، پايان سال تحصيلي را خرداد ماه شمسي مطابق با june(برج 6) ميلادي بنويس. جهت تاريخ شروع دوره ها هم سال رو که محاسبه ميکني. ماه رو هم اول سال تحصيلي که مهرماه مطابق با september (برج 9) هست مينويسي.
2. نميدونم.
3.course of study رو Civil Engineering بنويس. Degree or Diploma رو هم Bachelor of Engineering بنويس.
4- راستش بنويس. من هم که مثل تو مجردم N/A نوشتم.

3- تو ایران Bachelor of Engineering نداریم. Bachelor of Science صحیح است.
تشکر کنندگان: shaahinh66
دوستان
هیچ کدو م از شما (خصوصا دوستان متاهل و بچه دار
در حیت پر کردن فرم
برای اولین بار امسال دقت کردند که واژه آپشنال در قسمت فرزند اضافه شده بود.
کسی این آیتم رو دیده
ممنون می شم اگه دیدید بفرمایید
دوستان کی چرا می گید bachelor of engineering نداریم
؟ پس مهندسی چیه
ساینس ممولا علوم تجربی و زیر مجموعه های پزشکی باید باشه

یگی هم fine art که هنر و توابع اون هستن

(2011-07-26 ساعت 23:40)vahid_ce نوشته:  
1:آیا تاریخ شروع و پایان دوره های دبیرستان و پیش دانشگاهی باید دقیق وارد بشه؟باتوجه به اینکه من لیسانسیه عمران هستم آیا هنگام مصاحبه باید مدرک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو ارائه بدم؟
2:من امریه بودم ولی آموزشی توی نیروی زمینی ارتش بودم کارت پایان خدمتم هم چیزی درمورد امریه بودنم ننوشته بند 34 رو چجوری پر کنم؟چی بنویسم؟
3: Course of Study و Degree or Diploma رو برای من که لیسانس عمران هستم چی باید بنویسم؟
باتوجه به اینکه من مجرد هستم توی بند 9 Including my present marriage, I have been married ................times چی بنویسم؟

1- تاريخ پايان در هردو مدرک پيش دانشگاهي و سه سال دبيرستان قطعا به سال نوشته شده . در مورد ماه اگر نوشته نشده بود، پايان سال تحصيلي را خرداد ماه شمسي مطابق با june(برج 6) ميلادي بنويس. جهت تاريخ شروع دوره ها هم سال رو که محاسبه ميکني. ماه رو هم اول سال تحصيلي که مهرماه مطابق با september (برج 9) هست مينويسي.
2. نميدونم.
3.course of study رو Civil Engineering بنويس. Degree or Diploma رو هم Bachelor of Engineering بنويس.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان

تو قسمت مراکز تحصیلی، برای راهنمایی و دیستان دیگه جایی نداشتم اضافشون کنم، اشکالی داره؟ فرمارو دیروز فرستادم!
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 17:31)alireza_khatami94 نوشته:  بچه ها تو فرم DS-230 قسمت 33 جای cours of study چی باید بنویسم؟مثلا باید بنویسم primary school?
جای scool and location فقط نام مدرسه و دانشگاه و شهرش کافیه؟

بله بايد تو اون قسمت بايد مثلا بنويسيم primary school و الي آخر جالي لوكيشن هم درست فرموديد اسم مدرسه يا دانشگاه و شهر اون نوشته مي شه همين.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 22:37)ozone نوشته:  تو بعضی از قسمتها مثل قسمتی که آدرس همسر رو خواسته (در صورتیکه با آدرس خود متفاوت است) که معمولا هم متفاوت نیست، (شماره 16) یا در قسمتی که آدرس در آمریکا رو پرسیده ، من آدرس جایی رو که میخام برم نوشتم ،تو باکس بعدی آدرس پست کردن گرین کارت رو پرسیده (در صورتی که با آدرس جایی که می خواهیم بریم تفاوت داره بنویسید) که این هم تفاوت نداره .(شماره11)
حالا چکارش باید بکنیم؟ خالی بزاریم؟ یا N/A بنویسیم ؟ یا بنوسیم همون آدرس که در باکس شمازه n نوشتیم ؟
اصلا اگر باکسی خالی بمونه چی میشه؟ خودشون بالای فرم نوشتن همرو جواب بدین. ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز، اگه آدرس جایی که می رید با جایی که می خواهید گرین کارتتون به اونجا پست بشه متفاوته بنوبسید وگرنه 11 نیازی به آدرس نداره همون آدرس 10 کافیه
تشکر کنندگان: ali.narooei
سلام یک سوال داشتم من دیگه فردا می خواهم مدارکم رو پست کنم اگر ممکنه آخرین سوال من رو هم جواب بدهید ، می خواهم بدونم توی قسمت 9 فرم 230 باید برای تعداد ازدواج عدد یک رو یزنیم یا خیر و اینکه پشت عکسها دقیقاً باید چه چیزی بنویسیم ؟ وبرگه ها رو هم باید به هم پنس کنیم ؟ با تشکر از جوابتون
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Hediyeh
(2011-07-27 ساعت 02:43)سامان صفایی نوشته:  دوستان
هیچ کدو م از شما (خصوصا دوستان متاهل و بچه دار
در حیت پر کردن فرم
برای اولین بار امسال دقت کردند که واژه آپشنال در قسمت فرزند اضافه شده بود.
کسی این آیتم رو دیده
ممنون می شم اگه دیدید بفرمایید
دوستان کی چرا می گید bachelor of engineering نداریم
؟ پس مهندسی چیه
ساینس ممولا علوم تجربی و زیر مجموعه های پزشکی باید باشه

یگی هم fine art که هنر و توابع اون هستن

(2011-07-26 ساعت 23:40)vahid_ce نوشته:  

2. نميدونم.

دوست عزیز برای رشته های مهندسی در امریکا و کانادا سه نوع مدرک لسانس یا فوق لیسانس وجود داره:

1- bachelor/master of science: دانشجو بعد اینکه واحدهای کلاسی شو گذروند، با ارایه تز یا پروژه مدرک میگیره
2- bachelor/master of applied science: شبیه مورد اول است با این تفاوت که جنبه کابردی رشته مد نظر است تا جنبه تئوری
3- bachelor/master of engineering: در این سیستم، دانشجو هم واحد کلاسی میگذرونه و هم با معرفی داتشگاه تو صنعت کار میکنه، اخر سر هم با ارایه یه پروژه کوچیک که تقریبا یک ماه تا سه ماه وقت میبره مدرکشو میگیره.

با این تفاسیر مدارک مهندسی تو ایران، فکر می کنید از چه نوع میشه؟! شک نکنید که پاسخ نوع اول خواهد بود.
تشکر کنندگان: نخجير ، shaahinh66
منظورتون از مقاله چیه؟! مقاله چه کار به لاتاری داره؟ :دی

خیر، مطابق پاسپورت بنویسید. توی یک نامه مشکل رو توضیح بدین و همراه بقیه فرمها بفرستین.

(2011-07-28 ساعت 10:14)frz61 نوشته:  سلام دوستان من تمام مقالاتی که قبل از دریافت پاسپورت چاپ کردم اسپل اسمم با پاسپورتم فرق داره به نظرتون تو بند2 جز فامیلی همسرم با اون اسپل هم اسمم رو بنویسم؟ یا نه؟

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
چند تا سوال و موضوع هست که امیدوارم بتونین پاسخ بدین
1.آیا همراهان برنده ی اصلی نیز باید یک کپی جداگانه از 4 صفحه ی فرم ds230 پر کننند؟ به زبان دیگه آیا هر فرد همراه نیاز به پر کردن کامل فرم 4 صفحه ای دارد؟
2. با توجه به این که من و همسرم ساکن انگلستان هستیم و فقط برای تعطیلات تابستانی ایرانیم و قصد داریم در لندن مصاحبه بشیم نظر شما درباره ی سوال 13 که ادرس فعلی را میپرسه چیست؟
3. اگر سوال 31a را نام همسرم را بنویسم برای 31bچه چیزی باید نوشت؟ توجه داشته باشید ما بچه نداریم و کسی قرار نیست بعدا در آمریکا به ما ملحق بشه بعدا. ایا پیشنهاد میدین 31b را N/Aبزنم؟
4. با توجه به اینکه ما از روی اینترنت برنده شدن خودمون را دیدیم و دسترسی به صندوق ناممون در انگلستان نداریم آیا میتونیم بارکد را از روی اینترنت کپی کنیم و بفرستیم؟ و حالا که ما اون برچسب خودچسب! آدرس بازگشت را نداریم میتونیم آدرس را پرینت کنیم بچسبونیم یا خیر؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام دوتا سوال دارم یکی اینکه مشخصات پشت عکس رو می شه بگید به ترتیب چی باید بنویسیم ؟
دوم اینکه باید برگه پرینت قبولی را ضمیمه فرمها کنیم یا فقط قسمت کیس نامبر و بارکد را قیچی کنیم و ضمیمه کنیم
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA** ، Hediyeh
در مورد بند 11 فرم اگه آدرش مشابه بند 10 باشه N/A بنویسیم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان:
نخير. بنويسيد Same as 10. مي تونيد اصلا خالي بگذاريد چون نوشته اگه آدرس با آدرس بخش 10 تفاوت داره، بنويسيد.

(2011-07-29 ساعت 16:42)m0na_000 نوشته:  در مورد بند 11 فرم اگه آدرش مشابه بند 10 باشه N/A بنویسیم؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: m0na_000 ، farzad-it ، ouife

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان