موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سلام
خسته نباشید به همه
من چند تا سوال داشتم با اجازه
من دبیرستان یه جا بودم پیش دانشگاهی جایه دیگه.
اینو چه جوری بنویسم
high school.......
pre university........( ولی اونا همچین چیزی ندارن)
یه سوال مسخره... بنده که خانم هستم برای سربازی no بزنم یا هیچی نزنم؟ ))))))))))
تو از حداکثر نیرویت نیز نیرومندتری
تو همیشه بیش از ضعفهایت نیرو داری
نیرویت همواره واقعیست
فقط گاهی آن را فراموش میکنی
دیوید ویسکات
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو بعضی از قسمتها مثل قسمتی که آدرس همسر رو خواسته (در صورتیکه با آدرس خود متفاوت است) که معمولا هم متفاوت نیست، (شماره 16) یا در قسمتی که آدرس در آمریکا رو پرسیده ، من آدرس جایی رو که میخام برم نوشتم ،تو باکس بعدی آدرس پست کردن گرین کارت رو پرسیده (در صورتی که با آدرس جایی که می خواهیم بریم تفاوت داره بنویسید) که این هم تفاوت نداره .(شماره11)
حالا چکارش باید بکنیم؟ خالی بزاریم؟ یا N/A بنویسیم ؟ یا بنوسیم همون آدرس که در باکس شمازه n نوشتیم ؟
اصلا اگر باکسی خالی بمونه چی میشه؟ خودشون بالای فرم نوشتن همرو جواب بدین. ممنون میشم راهنمایی کنید.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تو قسمت مراکز تحصیلی، برای راهنمایی و دیستان دیگه جایی نداشتم اضافشون کنم، اشکالی داره؟ فرمارو دیروز فرستادم!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-26 ساعت 17:31)alireza_khatami94 نوشته: بچه ها تو فرم DS-230 قسمت 33 جای cours of study چی باید بنویسم؟مثلا باید بنویسم primary school?
جای scool and location فقط نام مدرسه و دانشگاه و شهرش کافیه؟
بله بايد تو اون قسمت بايد مثلا بنويسيم primary school و الي آخر جالي لوكيشن هم درست فرموديد اسم مدرسه يا دانشگاه و شهر اون نوشته مي شه همين.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یک سوال داشتم من دیگه فردا می خواهم مدارکم رو پست کنم اگر ممکنه آخرین سوال من رو هم جواب بدهید ، می خواهم بدونم توی قسمت 9 فرم 230 باید برای تعداد ازدواج عدد یک رو یزنیم یا خیر و اینکه پشت عکسها دقیقاً باید چه چیزی بنویسیم ؟ وبرگه ها رو هم باید به هم پنس کنیم ؟ با تشکر از جوابتون
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند تا سوال و موضوع هست که امیدوارم بتونین پاسخ بدین
1.آیا همراهان برنده ی اصلی نیز باید یک کپی جداگانه از 4 صفحه ی فرم ds230 پر کننند؟ به زبان دیگه آیا هر فرد همراه نیاز به پر کردن کامل فرم 4 صفحه ای دارد؟
2. با توجه به این که من و همسرم ساکن انگلستان هستیم و فقط برای تعطیلات تابستانی ایرانیم و قصد داریم در لندن مصاحبه بشیم نظر شما درباره ی سوال 13 که ادرس فعلی را میپرسه چیست؟
3. اگر سوال 31a را نام همسرم را بنویسم برای 31bچه چیزی باید نوشت؟ توجه داشته باشید ما بچه نداریم و کسی قرار نیست بعدا در آمریکا به ما ملحق بشه بعدا. ایا پیشنهاد میدین 31b را N/Aبزنم؟
4. با توجه به اینکه ما از روی اینترنت برنده شدن خودمون را دیدیم و دسترسی به صندوق ناممون در انگلستان نداریم آیا میتونیم بارکد را از روی اینترنت کپی کنیم و بفرستیم؟ و حالا که ما اون برچسب خودچسب! آدرس بازگشت را نداریم میتونیم آدرس را پرینت کنیم بچسبونیم یا خیر؟
با تشکر
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوتا سوال دارم یکی اینکه مشخصات پشت عکس رو می شه بگید به ترتیب چی باید بنویسیم ؟
دوم اینکه باید برگه پرینت قبولی را ضمیمه فرمها کنیم یا فقط قسمت کیس نامبر و بارکد را قیچی کنیم و ضمیمه کنیم
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد بند 11 فرم اگه آدرش مشابه بند 10 باشه N/A بنویسیم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012