کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
بچها اگه می‌شه تو این سوال ها منم راهنمایی کنین ممنون میشم.

1.پشت عکسها چی‌ بنویسم دقییق؟

2..فرم DS-230هفتمین سوال=nationality(if dual national give both)l گفت اگه ۲تا ملیت داریم بنویسیمش؟یعنی‌ اگه یه ملیت داریم ننویسیم؟چی باید بنویسیم؟

3.فرم DS-230 صحفه ۳ سوال ۳۹=name and adress of patitioner ...منظورش چیه هرکی‌ یه چیزی میگه..یکی‌ میگه مال lottery ha نیس ننویسین چیزی یکی‌ میگه یعنی اسم‌ کسی‌ که لاتاری قبول شده رو بنویسین..ممکن جواب صحیح رو بگین ..مرسی‌

4.اون سوالی رو هم که گفته از ۱۶ سالگی هرجا بیشتر از ۶ماه بودین رو بنویسین..برای ما که از بچگی‌ یه جا بودیم فقط..چیزی ننویسیم تو این قسمت؟

5.فرم ds-122 سوال شش قسمت b که گفته همه ی سال های تحصیلیتون رو بنویسین(قبلا هم این سوال رو کردم ولی پاسخ دقیق نبود)رو باید چجوری بنویسیم؟اینطوری:

1.primaryschool

2.secondaryschool

3.highschool

4.doplome(ba zekr reshtat)

5.pre university

یا اینطوری:

1.completion of elementary

2.comp...of junior high school

3.comp..of high school

4.doplome(ba zekre reshte)

5.pre university

از قدیمی هایی که قبلا این فرمهارو پر کردن و فرستادنو مشکلی پیش نیومده خواهشمندم نحوه نوشتن و چجوری نوشتنش رو بهم بگن خیلی وسواس شدم..ممنونم(توضیح کامل plzzz مرسی)

6.فرم ds-230 صحفه ی دو سوال33 که گفته list below all educational institutions attended.

باید مثل همون سوال قبل که پرسیدم ..همه ی سال های تحصیلیرو بنویسم؟ یا فقط دیپلم به بالا؟؟؟؟

و واقعاً از کمکهای خوبتون ممنون و خواهش می‌کنم جواب کاملا صحیح رو بگین چون وقت زیادی ندارم و این سوال هارم از خیلیا پرسیدم ولی جواباشون یکی نبوده پس خواهشمندم از باتجربه ها کمکم کنن..مرسی‌

تشکر کنندگان:
با سلام مجدد و مرسی از جوابی که به سوال قبلیم دادین،چند تا سوال داشتم:
1.دقیقا تا کی برای فرستادن فرمها فرصت داریم؟تو سایت چیزی در این مورد پیدا نکرد
2.آیا دی اچ ال قابل اطمینان هست؟از دی اچ ال به من گفتن چون بسته ها تو گمرک چک میشن ممکنه برای بعضی مدارک (مثل کارت ملی ولی فرم درخواست وبزا رو نگفتن) بهشون تاخیر بخوره یا بسته هارو نگه دارن،نظری دارین؟
3.و در آخر اینکه به همه وقت سفارت داده میشه؟چه چیزی شانس رو تو گرفتن ویزا تعیین میکنه؟سن؟تحصیلات؟شغل؟
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
سلام
من چند تا سوال در مورد فرم DS-230 داشتم ممنون ميشم اگه كسي مي دونه جوابمو بده :
1-در قسمت 9 اگه متأهل باشيم توي جاي خالي بايد بنويسم one ؟
2-آدرس خونه پدري توي باكس مربوطه جا نمي شه پلاك ، كدپستي و شهر رو بنويسم كافيه ؟
3-من از دوران دبيرستان فقط يك مدرك پيش دانشگاهي دارم مگه مدرك ديپلم جداست ؟ يعني بعد از پايان سوم متوسطه بهمون گواهي دادن؟ پس چرا من ندارم ؟بايد برم از آموزش پرورش منطقه بگيرم ؟ يا ممكنه داده باشمش به دانشگاه ؟
4-در سوال 37 در قسمت سربازي براي همسرم كه معافيت كفالت داره بايد جلوي military service ،بزنم Yes يا No؟ اگه بزنم Yes كه branch و ... نداره اگه بزنم No پس اون تاريخي كه توي كارتش نوشته به چه دردي مي خوره ؟بعداً به مشكل نخوريم ؟
5-من تقريباً همه پستهاي امسال و اكثر پستهاي سالهاي قبل رو خوندم ولي هنوز هم نفهميدم كه در قسمت 39 در قسمت Petitioner بايد اسم برنده اصلي رو بنويسيم يا اسپانسر ؟ خواهشاً يكي از بچه هاي پارسال كه براش مشكلي پيش نيومده دقيقاً بگه ما بايد چي اونجا بنويسيم ؟؟
6-ما عنوان انگليسي دقيق شغل همسرم رو نمي دونيم چون هنوز مداركمونو به دارالترجمه نداديم اگه اون چيزي كه خودمون ترجمه كنيم با اون چيزي كه بعداً مي بريم سفارت اختلاف داشته باشه چي ؟
7-كسي دارالترجمه خوب مي شناسه كه مورد اطمينان باشه يعني زياد غلط غلوط ترجمه نكنه و از مداركمون هم سوء استفاده نكنه... اگه كسي سراغ داره لطفاً معرفي كنه ؟
ببخشيد كه سوأل هام خيلي زياد بودن!!!!!
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان:
ببینید اشتباه شدن حروف در ترجمه از یک زبان به زبان دیگه برای اونا قابل درکه. خیلی بچه هایی که اینجا هستن حداقل یک اشتباه کوچولو مثل شما دارن. اگر بخوان به این راحتی پرونده ها رو باطل کنند که هیچکی نباید بره آمریکا.
شما با دارالترجمه صحبت کنید ببینید قبول میکنند که یک ترجمه دیگه آنطوری که شما تو برگه نوشته اید انجام بدن یا نه.
اگر نشد یک ایمیل به kcc بزنید و قضیه رو توضیح بدین. برگه جواب رو پرینت گرفته و روز مصاحبه ببرین.

(2011-07-25 ساعت 23:07)nellyala نوشته:  سلام. دوستان همسر من وقتی داشت فرم های خواهرش رو تکمیل می کرد به ترجمه مدرک پیش دانشگاهی اش دسترسی نداشت، فرم ها امروز صبح dhl شده و امروز عصر خواهرش ترجمه مدرک پیش دانشگاهی اش را از دارالترجمه گرفته حالا چند تفاوت وجود دارد که نگرانش کرده. تفاوت هایی در خصوص نام مرکز پیش دانشگاهی:
1- ما نام مرکز پیش دانشگاهی را با i نوشتیم که در ترجمه با y آمده
2- مدرسه صرفا مرکز پیش دانشگاهی بوده نه دبیرستان ولی ما به جای pre university center نوشتیم highschool
3- مدرسه دولتی و دارای دو شیفت بوده و در مدرک اصلی دقیقا جلوی نام مدرسه یک 2 نوشته شده که با پرس و جو فهمیدیم نشان دهنده نوبت دوم هست. در ترجمه هم این 2 جلوی اسم مدرسه نوشته شده ولی اینطور به نظر می رسد که مدرسه دیگه ای به همین نام وجود دارد و شماره 1 است و این مرکز شماره 2 در حالی که 2 نشان دهنده نوبت عصر است. حالا ما در هیچ یک از فرم ها 2 را ننوشتیم.
آیا این تفاوت ها حائز اهمیت هستند؟ باید با ایمیل اطلاع بدهیم یا نیازی به پیگیری نیست؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

1. شما سعی کنید تا یکی دو هفته دیگه حداکثر بفرستین.
2. این سرویس پستهای خارجی همه قابل اطمینان اند. ولی هیچکدوم رو نمیشه قاطع گفت که به مقصد میرسه. اما به احتمال 99% مشکلی پیش نمیاد.
3. چیزهایی که در تسریع پروسه موثر هستن با توجه به پرس و جوهایی که انجام دادم.
داشتن صداقت
کار دولتی نداشتن
خدمت سربازی نرفتن
مونث بودن
سن پایین (بین 20 تا 30)
سابقه دار نبودن
مجرد بودن

(2011-07-26 ساعت 02:15)pantea_l3lu3 نوشته:  با سلام مجدد و مرسی از جوابی که به سوال قبلیم دادین،چند تا سوال داشتم:
1.دقیقا تا کی برای فرستادن فرمها فرصت داریم؟تو سایت چیزی در این مورد پیدا نکرد
2.آیا دی اچ ال قابل اطمینان هست؟از دی اچ ال به من گفتن چون بسته ها تو گمرک چک میشن ممکنه برای بعضی مدارک (مثل کارت ملی ولی فرم درخواست وبزا رو نگفتن) بهشون تاخیر بخوره یا بسته هارو نگه دارن،نظری دارین؟
3.و در آخر اینکه به همه وقت سفارت داده میشه؟چه چیزی شانس رو تو گرفتن ویزا تعیین میکنه؟سن؟تحصیلات؟شغل؟

تشکر کنندگان: pantea_l3lu3 ، shaahinh66
دوستان عزیز برای کسانی که هیچ سوء سابقه ای ندارند و.... سوال 40 همه جواب هارو No بزنند؟ اگه یکنفر به این سوال جواب بده واقعاً ممنون میشم
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-26 ساعت 15:46)m0na_000 نوشته:  دوستان عزیز برای کسانی که هیچ سوء سابقه ای ندارند و.... سوال 40 همه جواب هارو No بزنند؟ اگه یکنفر به این سوال جواب بده واقعاً ممنون میشم

همه رو بزن No
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: m0na_000
(2011-07-26 ساعت 11:45)gulu نوشته:  سلام
من چند تا سوال در مورد فرم DS-230 داشتم ممنون ميشم اگه كسي مي دونه جوابمو بده :
1-در قسمت 9 اگه متأهل باشيم توي جاي خالي بايد بنويسم one ؟
2-آدرس خونه پدري توي باكس مربوطه جا نمي شه پلاك ، كدپستي و شهر رو بنويسم كافيه ؟
3-من از دوران دبيرستان فقط يك مدرك پيش دانشگاهي دارم مگه مدرك ديپلم جداست ؟ يعني بعد از پايان سوم متوسطه بهمون گواهي دادن؟ پس چرا من ندارم ؟بايد برم از آموزش پرورش منطقه بگيرم ؟ يا ممكنه داده باشمش به دانشگاه ؟
4-در سوال 37 در قسمت سربازي براي همسرم كه معافيت كفالت داره بايد جلوي military service ،بزنم Yes يا No؟ اگه بزنم Yes كه branch و ... نداره اگه بزنم No پس اون تاريخي كه توي كارتش نوشته به چه دردي مي خوره ؟بعداً به مشكل نخوريم ؟
5-من تقريباً همه پستهاي امسال و اكثر پستهاي سالهاي قبل رو خوندم ولي هنوز هم نفهميدم كه در قسمت 39 در قسمت Petitioner بايد اسم برنده اصلي رو بنويسيم يا اسپانسر ؟ خواهشاً يكي از بچه هاي پارسال كه براش مشكلي پيش نيومده دقيقاً بگه ما بايد چي اونجا بنويسيم ؟؟
6-ما عنوان انگليسي دقيق شغل همسرم رو نمي دونيم چون هنوز مداركمونو به دارالترجمه نداديم اگه اون چيزي كه خودمون ترجمه كنيم با اون چيزي كه بعداً مي بريم سفارت اختلاف داشته باشه چي ؟
7-كسي دارالترجمه خوب مي شناسه كه مورد اطمينان باشه يعني زياد غلط غلوط ترجمه نكنه و از مداركمون هم سوء استفاده نكنه... اگه كسي سراغ داره لطفاً معرفي كنه ؟
ببخشيد كه سوأل هام خيلي زياد بودن!!!!!

دوست عزیز در مورد آدرس منزل پدرتون من ای کارو کرد البته در نرم افزار Adibe professional]

Tools menu /Advanced Editing/touch up text tool
بعد دکمه کنترل رو نگه دارید و در قسمتی که باید تایپ کنید کلیک کنید و بعد از اینکه متن مرد نظر رو نوشتید ویا با نگه داشتن دکمه ctrl + v پیست کردید متن رو select کنید و r.c کنید در قسمت properties پارامتر های مورد نظرتون رو تغییر بدید[/align]
تشکر کنندگان: Hornet ، الدورادو
عجب سوژه ایه این Petitioner ! من تو چنتا فروم انگلیسیم دمبالش گشتم هرکس یه چیزی گفته... یکی گفته اگر به عنوان همسر یه آمریکایی می خواید برید اونجا باید اسم همسرتونو بنویسید و برای DV که self qualifying هستش بنویسید N/A... یکی دیگه گفته نام principal applicant ... اینجا هم که چند بار شنیدم نام اسپانسر!
بالاخره چکار کنیم؟! Tongue
تشکر کنندگان:
باسلام به دوستان و تبریک، در قسمتی از فرم 230 که باید اسم رو فارسی نوشت ، وقتی حرف ( ی ) رو وسط کلمه میزاریم با حروف بزرگ مینویستش مثلا حمید رو اینجوری مینویسه ( حمی د ). آیا اشکال نداره؟ اگه اشکال داره چکارش باید کنیم؟
وهمچنین تو بعضی از قسمتها مثل قسمتی که آدرس همسر رو خواسته (در صورتیکه با آدرس خود متفاوت است) که معمولا هم متفاوت نیست، چکارش باید بکنیم؟ خالی بزاریم؟ یا N/A یا بنویسیم همون آدرس خودمه؟
از راهنماییهتون ممنونم.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان:
بچه ها تو فرم DS-230 قسمت 33 جای cours of study چی باید بنویسم؟مثلا باید بنویسم primary school?
جای scool and location فقط نام مدرسه و دانشگاه و شهرش کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 16:58)ozone نوشته:  باسلام به دوستان و تبریک، در قسمتی که باید اسم رو فارسی نوشت ، وقتی حرف ( ی ) رو وسط کلمه میزاریم با حروف بزرگ مینویستش مثلا حمید رو اینجوری مینویسه ( حمی د ). آیا اشکال نداره؟ اگه اشکال داره چکارش باید کنیم؟

من هم همی مشکل رو داشتم و اینطور حلش کردم
در هر نرم افزاری که در دسترستون هست و قلبلیت ذخیره فایل به صورت عکس (jpg ...) اسمتون رو ببنویسید و دورشو crop کنید و مسیر زیر رو دنبال کنید
Tools menu /Advanced Editing/touch up object tool
بعد r.c کنید و از قسمت place image عکس رو داخل کنید و سایز و مکانش رو مطابق با فرم تنظیم کنید
اگر هم نرم افزاری در دسترستون نیست توی word اسمتون رو بنویسید روش zoom کنید تا بزرگ بشه و بعد با ابزار snipping tool ویندوزتون
که از منوی all programs پوشه accessories دردسترسه از صفحه مونیتورتون عکس بگیرید و با فرمت jpg سیو کنید و همون مسیر بالا یعنی
Tools menu /Advanced Editing/touch up object tool رو برید
البته فکر میکنم paint کراپ داشته باشه
تشکر کنندگان: ozone ، الدورادو
بچه ها تو فرم DS-230 قسمت 33 جای cours of study چی باید بنویسم؟مثلا باید بنویسم primary school?
جای scool and location فقط نام مدرسه و دانشگاه و شهرش کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 17:48)m0na_000 نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 16:58)ozone نوشته:  باسلام به دوستان و تبریک، در قسمتی که باید اسم رو فارسی نوشت ، وقتی حرف ( ی ) رو وسط کلمه میزاریم با حروف بزرگ مینویستش مثلا حمید رو اینجوری مینویسه ( حمی د ). آیا اشکال نداره؟ اگه اشکال داره چکارش باید کنیم؟

من هم همی مشکل رو داشتم و اینطور حلش کردم
در هر نرم افزاری که در دسترستون هست و قلبلیت ذخیره فایل به صورت عکس (jpg ...) اسمتون رو ببنویسید و دورشو crop کنید و مسیر زیر رو دنبال کنید
Tools menu /Advanced Editing/touch up object tool
بعد r.c کنید و از قسمت place image عکس رو داخل کنید و سایز و مکانش رو مطابق با فرم تنظیم کنید
اگر هم نرم افزاری در دسترستون نیست توی word اسمتون رو بنویسید روش zoom کنید تا بزرگ بشه و بعد با ابزار snipping tool ویندوزتون
که از منوی all programs پوشه accessories دردسترسه از صفحه مونیتورتون عکس بگیرید و با فرمت jpg سیو کنید و همون مسیر بالا یعنی
Tools menu /Advanced Editing/touch up object tool رو برید
البته فکر میکنم paint کراپ داشته باشه
دوست عزیز واقعا احتیاجی به طی کردن این مراحل نیست همیشه (در هر نرم افزاری) وقتی با این مشکل مواجه می شوید فقط کافیه به جای d از shift+X برای نوشتن حرف ی وسط کلمات استفاده کنید. به همین سادگی. موفق باشید
تشکر کنندگان: m0na_000 ، ozone ، h4di ، poone59
دوستان عزیز
من موفق نمیشم به جای تاریخ N/A بنویسم راهنمایی دوستان در مورد تغییر date رو به none رو هم خوندم ولی اون مسیر رو پیدا نکردم.اگه ممکنه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 19:26)m0na_000 نوشته:  دوستان عزیز
من موفق نمیشم به جای تاریخ N/A بنویسم راهنمایی دوستان در مورد تغییر date رو به none رو هم خوندم ولی اون مسیر رو پیدا نکردم.اگه ممکنه راهنمایی کنید

بخاطر اینه که فرمت تاریخ فقط قبول می کنه. بعد این که فرم رو پر کردید، پرینت بگیرید و اونجاهایی که قبول نمی کنه با خودکار مشکی پرنید.
سلام دوستان

تو قسمت مراکز تحصیلی، برای راهنمایی و دیستان دیگه جایی نداشتم اضافشون کنم، اشکالی داره؟ فرمارو دیروز فرستادم!
تشکر کنندگان: m0na_000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان