کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
1- بلي. اما يادتون باشه DSP-122 فقط يكي لازمه و اونم براي برنده اصلي.
2- آدرس انگليس رو بدبد.
3- اگه همسرتون با شما مي خان وارد امريكا بشن، اسمشون در بخش 31a نوشته مي شه و اگه مي خوان بعد از شما بيان، اسمشون در بخش 31b. دقت كنيد كه هيچ كدوم از افراد خانواده نمي تونن زودتر از برنده اصلي وارد بشن، حتي اگه توي فرم ها چنين چيزي رو قيد كنيد.
4- از امسال نامه اي براي شما و هيچ يك از برندگان نخواهند فرستاد. همون باركد رو از روي اينترنت چاپ كنيد و بفرستيد. يك برچسب در ابعاد 2 اينچ در 3 اينچ (يا اندازه اي نزديك به اون) تهيه كنيد، روش آدرس بنويسيد و بفرستيد.

تذكر مهم:

دوستان در مورد برچسب منو سوال پيچ نكنيد لطفا چون اصلا مساله مهمي نيست. سايزش يه خورده اينور و اون ور بشه مشكل پيش نمياد. اگه مداركتون رو فرستاديد و برچسب رو تهيه نكرديد، نگران نباشيد. من خودم سال 2010 برنده شدم، برچسب رو خودشون فرستادند و من فقط بايد آدرس مي نوشتم. اما هرگز ازش استفاده نكردند و پكيج مصاحبه رو هم كه فرستادند، آدرسش تايپي بود. احتمالا داستان برچسب از عهد عتيق مونده و يادشون رفته اصلاح كنند متن نامه ها رو!!!
(2011-07-28 ساعت 19:45)has118 نوشته:  1.آیا همراهان برنده ی اصلی نیز باید یک کپی جداگانه از 4 صفحه ی فرم ds230 پر کننند؟ به زبان دیگه آیا هر فرد همراه نیاز به پر کردن کامل فرم 4 صفحه ای دارد؟
2. با توجه به این که من و همسرم ساکن انگلستان هستیم و فقط برای تعطیلات تابستانی ایرانیم و قصد داریم در لندن مصاحبه بشیم نظر شما درباره ی سوال 13 که ادرس فعلی را میپرسه چیست؟
3. اگر سوال 31a را نام همسرم را بنویسم برای 31bچه چیزی باید نوشت؟ توجه داشته باشید ما بچه نداریم و کسی قرار نیست بعدا در آمریکا به ما ملحق بشه بعدا. ایا پیشنهاد میدین 31b را N/Aبزنم؟
4. با توجه به اینکه ما از روی اینترنت برنده شدن خودمون را دیدیم و دسترسی به صندوق ناممون در انگلستان نداریم آیا میتونیم بارکد را از روی اینترنت کپی کنیم و بفرستیم؟ و حالا که ما اون برچسب خودچسب! آدرس بازگشت را نداریم میتونیم آدرس را پرینت کنیم بچسبونیم یا خیر؟
با تشکر

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ali.narooei ، alirezagh ، has118 ، نخجير ، genix21 ، mrhj50 ، shaahinh66
سلام.
با راهنمايي هاي دوستان فرم ها رو پر كردم.
جريان برچسب چيه ديگه؟
تشکر کنندگان:
پست بالا رو بخوني متوجه مي شي. كلا مسأله مهمي نيست.

يه داستانيه كه از سال هاي پيش توي نامه ها نوشتن كه بايد يه برچسب كه روش ادرس خودت نوشته شده باشه بفرستي، اما عملا اون برچسب كاربردي نداره.

تا دو سال پيش خودشون يه برچسب سفيد مي فرستادن كه روش آدرس بنويسي و برگردوني براشون. حالا ظاهرا ديگه اون رو هم نمي فرستن و فقط توي نامه در موردش نوشته شده.

من حدود ابعاد برچسب رو نوشتم واسه دوستاني كه ممكنه بخوان بفرستنش. اما اگه نفرستين هم هيچ اتفاق نمي افته. ما كه فرستاديم هرگز ازش استفاده نكردند.

(2011-07-30 ساعت 02:22)نخجير نوشته:  سلام.
با راهنمايي هاي دوستان فرم ها رو پر كردم.
جريان برچسب چيه ديگه؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ali.narooei ، ouife ، mansour*** ، shaahinh66
خیر، شما با همین اسم فعلی شناخته میشین فقط دیکته نام در مقاله ها با پاسپورت تفاوت داره. اون قسمت مال شهرت و نام مستعار هست.
شما فرمها رو با نام صحیح پاسپورتی کامل کنید.

(2011-07-28 ساعت 18:02)frz61 نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 16:11)h4di نوشته:  منظورتون از مقاله چیه؟! مقاله چه کار به لاتاری داره؟ :دی

خیر، مطابق پاسپورت بنویسید. توی یک نامه مشکل رو توضیح بدین و همراه بقیه فرمها بفرستین.

(2011-07-28 ساعت 10:14)frz61 نوشته:  سلام دوستان من تمام مقالاتی که قبل از دریافت پاسپورت چاپ کردم اسپل اسمم با پاسپورتم فرق داره به نظرتون تو بند2 جز فامیلی همسرم با اون اسپل هم اسمم رو بنویسم؟ یا نه؟
منظورم کارهای علمی ای هست که قبلاانجام دادم ( تو بخش اسم های دیگری که ممکن است با آن شناخته شوید این عنوان را ذکر کنم؟)

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من توی پستا خوندم که واسه سابقه ی تحصیلی کسایی که لیسانس دارن یه high school diploma بنویسیم و مدرک لیسانسو. حالا سوال من اینه واسه قسمت location اسم دبیرستانو پیش دانشگاهیو با هم بنویسیم؟
ممنون میشم جواب بدین
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-30 ساعت 13:33)ouife نوشته:  سلام دوستان
من توی پستا خوندم که واسه سابقه ی تحصیلی کسایی که لیسانس دارن یه high school diploma بنویسیم و مدرک لیسانسو. حالا سوال من اینه واسه قسمت location اسم دبیرستانو پیش دانشگاهیو با هم بنویسیم؟
ممنون میشم جواب بدین

دوست عزيز شما ميتوانيد اطلاعات مربوط به پيش دانشگاهي رو با عنوان Pre University بنويسيد

خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: ouife
(2011-07-30 ساعت 16:29)Hornet نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 13:33)ouife نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم جواب بدین

دوست عزيز شما ميتوانيد اطلاعات مربوط به پيش دانشگاهي رو با عنوان Pre University بنويسيد

خوب و خوش باشيد

ممنون از جوابتون، پس من پیش دانشگاهیو جدا مینویسم degree شو pre Univ. certificate بنویسم؟ بعد راهنمایی دبستانو که نمیخواد؟ چون هم جا نمیشه جفتش هم معلومه دیپلمو بدون اونا نمیدن؟ نظر شما چیه؟
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
تشکر کنندگان:
اينكه ميگين كار دولتي داشته باشي مشكل پيش مي آد يعني چي؟و چرا؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان:
(2011-07-30 ساعت 17:44)shs نوشته:  اينكه ميگين كار دولتي داشته باشي مشكل پيش مي آد يعني چي؟و چرا؟

کار دولتی به خودی خود مشکلی ایجاد نمیکنه، فقط پروسه های اداری رو یه مقدار طولانی تر میکنه.
تشکر کنندگان: frozen mind ، kopol
سلام آقا یه سوال؟
این فرم 230 که برای همراه پر میشود رو بازم باید نفر برنده امضا کنه؟یا خود همراه؟آخه نوشته Signature of Applicant گیج شدم
تشکر کنندگان:
(2011-07-30 ساعت 23:08)@hamid2003 نوشته:  سلام آقا یه سوال؟
این فرم 230 که برای همراه پر میشود رو بازم باید نفر برنده امضا کنه؟یا خود همراه؟آخه نوشته Signature of Applicant گیج شدم

عجب سوالايي! Smile
هركسي فرم خودشو امضا مي كنه. فقط پدر يا مادر براي بچه هايي كه نمي تونن حتي اسمشونو بنويسن امضا مي كنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: @hamid2003 ، Hornet ، California
(2011-07-30 ساعت 19:50)alirezagh نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 17:44)shs نوشته:  اينكه ميگين كار دولتي داشته باشي مشكل پيش مي آد يعني چي؟و چرا؟

کار دولتی به خودی خود مشکلی ایجاد نمیکنه، فقط پروسه های اداری رو یه مقدار طولانی تر میکنه.

آيا داشتن كار دولتي مي تونه باعث بشه كه گرين كارت ندن؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 11:06)shs نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 19:50)alirezagh نوشته:  

آيا داشتن كار دولتي مي تونه باعث بشه كه گرين كارت ندن؟

نخیر.
داشتن کار دولتی مشکلی ایجاد نمی کند. فق ممکن است باعث شود پروسه اداری شامل حال برنده شود.
شما وقتی ویزا را دریافت کردید و وارد خاک آمریکا شدید، 3 هفته بعد از ورود گرین کارت خود را دریافت خواهید کرد.
تشکر کنندگان: California
امضاي خودمونم بايد بزنيم يا امضاي انگليسي ؟اگه انگليسي بزنيم با امضا هاي ديگه مطابقت نمي دن؟مثلاً امضاي عقدنامه؟
تشکر کنندگان:
در قسمت 31a اسم همسر را بنويسيم؟ در قسمت 31b بايد N/A بنويسيم يا بقيه اسامي را بنويسيم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان