1- بلي. اما يادتون باشه DSP-122 فقط يكي لازمه و اونم براي برنده اصلي.
2- آدرس انگليس رو بدبد.
3- اگه همسرتون با شما مي خان وارد امريكا بشن، اسمشون در بخش 31a نوشته مي شه و اگه مي خوان بعد از شما بيان، اسمشون در بخش 31b. دقت كنيد كه هيچ كدوم از افراد خانواده نمي تونن زودتر از برنده اصلي وارد بشن، حتي اگه توي فرم ها چنين چيزي رو قيد كنيد.
4- از امسال نامه اي براي شما و هيچ يك از برندگان نخواهند فرستاد. همون باركد رو از روي اينترنت چاپ كنيد و بفرستيد. يك برچسب در ابعاد 2 اينچ در 3 اينچ (يا اندازه اي نزديك به اون) تهيه كنيد، روش آدرس بنويسيد و بفرستيد.
تذكر مهم:
دوستان در مورد برچسب منو سوال پيچ نكنيد لطفا چون اصلا مساله مهمي نيست. سايزش يه خورده اينور و اون ور بشه مشكل پيش نمياد. اگه مداركتون رو فرستاديد و برچسب رو تهيه نكرديد، نگران نباشيد. من خودم سال 2010 برنده شدم، برچسب رو خودشون فرستادند و من فقط بايد آدرس مي نوشتم. اما هرگز ازش استفاده نكردند و پكيج مصاحبه رو هم كه فرستادند، آدرسش تايپي بود. احتمالا داستان برچسب از عهد عتيق مونده و يادشون رفته اصلاح كنند متن نامه ها رو!!!
2- آدرس انگليس رو بدبد.
3- اگه همسرتون با شما مي خان وارد امريكا بشن، اسمشون در بخش 31a نوشته مي شه و اگه مي خوان بعد از شما بيان، اسمشون در بخش 31b. دقت كنيد كه هيچ كدوم از افراد خانواده نمي تونن زودتر از برنده اصلي وارد بشن، حتي اگه توي فرم ها چنين چيزي رو قيد كنيد.
4- از امسال نامه اي براي شما و هيچ يك از برندگان نخواهند فرستاد. همون باركد رو از روي اينترنت چاپ كنيد و بفرستيد. يك برچسب در ابعاد 2 اينچ در 3 اينچ (يا اندازه اي نزديك به اون) تهيه كنيد، روش آدرس بنويسيد و بفرستيد.
تذكر مهم:
دوستان در مورد برچسب منو سوال پيچ نكنيد لطفا چون اصلا مساله مهمي نيست. سايزش يه خورده اينور و اون ور بشه مشكل پيش نمياد. اگه مداركتون رو فرستاديد و برچسب رو تهيه نكرديد، نگران نباشيد. من خودم سال 2010 برنده شدم، برچسب رو خودشون فرستادند و من فقط بايد آدرس مي نوشتم. اما هرگز ازش استفاده نكردند و پكيج مصاحبه رو هم كه فرستادند، آدرسش تايپي بود. احتمالا داستان برچسب از عهد عتيق مونده و يادشون رفته اصلاح كنند متن نامه ها رو!!!
(2011-07-28 ساعت 19:45)has118 نوشته: 1.آیا همراهان برنده ی اصلی نیز باید یک کپی جداگانه از 4 صفحه ی فرم ds230 پر کننند؟ به زبان دیگه آیا هر فرد همراه نیاز به پر کردن کامل فرم 4 صفحه ای دارد؟
2. با توجه به این که من و همسرم ساکن انگلستان هستیم و فقط برای تعطیلات تابستانی ایرانیم و قصد داریم در لندن مصاحبه بشیم نظر شما درباره ی سوال 13 که ادرس فعلی را میپرسه چیست؟
3. اگر سوال 31a را نام همسرم را بنویسم برای 31bچه چیزی باید نوشت؟ توجه داشته باشید ما بچه نداریم و کسی قرار نیست بعدا در آمریکا به ما ملحق بشه بعدا. ایا پیشنهاد میدین 31b را N/Aبزنم؟
4. با توجه به اینکه ما از روی اینترنت برنده شدن خودمون را دیدیم و دسترسی به صندوق ناممون در انگلستان نداریم آیا میتونیم بارکد را از روی اینترنت کپی کنیم و بفرستیم؟ و حالا که ما اون برچسب خودچسب! آدرس بازگشت را نداریم میتونیم آدرس را پرینت کنیم بچسبونیم یا خیر؟
با تشکر
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...