کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2011-07-31 ساعت 21:55)pantea_l3lu3 نوشته:  سلام به دوستان، مرسی که تجربه و دانسته هاتون رو به ما منتقل میکنید.
من دانشگاهم یه شهری نزدیک تهرانه و مجبورم 4-5 شب تو هفته رو اونجا بمونم اما آخر هفته هاو تابستانها و تعطیلی ها تهران هستم
توی سوال 20 پرسیده که جاهایی که از 16 سالگی بیش از 6 ماه اقامت داشتم رو بگم
من برای آدرس کنونی آدرس تهرانم رو دادم چون تو اون شهر محل اقامتم طوری نیست که بتونم نامه دریافت کنم و اینکه اگه بنویسم از 4 سال پیش تا "الان" یه شهر دیگه بودم ولی آدرس تهران رو بدم ممکن هست که براشون سوال پیش بیاد که من آخر کجا مقیمم؟
میترسم اگه ننویسم که اون شهر بودم بعدا فکر کنن پنهان کردم و برام مشکل ایجاد شه
مرسی از کمکتون

دوستان خواهش میکنم کمک کنید!ممنون
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
میشه یکی بگه واسه اضافه کردن برگه تو پر کردن فرم ها باید دقیقا چیکار کنیم؟
یعنی یه آ چهار بگیریم و اون قسمت هایی که جا نشد رو اونجا اضافه کنیم؟َ
تشکر کنندگان:
دوستان اگه کسی به این سوال جواب بده واقعا ممنون میشم آیتم 33 فرم بخش مربوط به زبان منظور زبان هایی که آشنایی داریم هستش یا زبان مربوط به دوره های تحصیلی که گذروندیم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: California
دوستان
1آیا جایی اشاره ای به این موضوع شده که با چه فونتی توی فرم ها تایپ کنیم؟
2و آیا به نظر شما شماره کیس بالای فرم را تایپی یا دستی بنویسیم؟
3. مشورت: سوال شماره ی 12 فرم در مورد شغل میپرسه. همسر من 1 ماه هست که فارغ التحصیل شده و الان شغلی نداره (برنده ی اصلی) و من هم 3 ماه پیش پذیرش دکترا از دانشگاهی در بریتانیا گرفتم و در حال تخقیق روی تزم هستم و با استادم در تماسم ولی دوره ی تحصیلیم عملا از ابتدای مهر شروع میشه... یعنی هنوز ثبت نام نشدم. آیا به نظر شما میتونم برای همسرم بنویسم دانشجوی فارغ التحصیل یا recent graduate student و برای خودم هم بنویسم researcher of social sciences? یا اینکه باید بنویسم بیکار برای هردو!!!!!
4. آیا اشکالی داره یک نامه برای افیسر روی فرمها بگذارم و وضعیت را شرح بدم؟ اصلا به نظر شما ضرورتی داره؟
5.توجه! دیدم بعضی دوستان سوال 2 فرم را اینجور ترجمه کرده اند: نام مستعار و اگر زن متاهل هستید نام فامیلی شوهر"---- در صورتی که " نام مستعار و (اگز زن متاهل هستید نامی که دوران دوشیزگی داشتهاید) ترجمه ی صحیحش هست که من گمان میکنم ما ایرانی ها مرد ها N/A , و زن ها هم N/A باید بنویسند به علت اینکه زن ایرانی نام فامیلیش با ازدواج تغییری نمیکنه
با سلام خدمت همه دوستان و عرض خسته نباشيد به همگي . چه اونائي كه برنده شدن و چه اونائي كه كمك مي كنن ما هم توي كارهامون موفق بشيم .
چند تا سئوال داشتم .
ممنون ميشم كمكم كنين .
بنده تقريبآ هشت ساله توي يك شركت معتبر خصوصي كار مي كنم . حسابدار اون شركت هستم . با ديپلم رفتم سر كار و در حين كار هم درس مي خوندم . در رشته مديريت صنعتي ( ليسانس ) درس خوندم اما هنوز 20 واحد ديگه دارم تا فارغ التحصيل بشم . يادم نيست توي ثبت نام مقطع تحصيلي چي زدم ؟ فكر كنم college no degree زدم . مي خواستم ببينم حالا چيكار ميشه كرد . ديپلم بزنم ؟ يا چيز ديگه ؟ اگه ديگه نخوام درس رو ادامه بدهم چي؟
راجع به سابقه كار هم بايد از سازمان تامين اجتماعي باشه ؟ يا از شركت ؟ 8 سال سابقه بيمه دارم .
اسم من حميد رضا هستش . يادم نيست كه Middle name رو رضا نوشتم يا همه رو توي اسمم نوشتم . توي اين موضوع چي پيشنهاد مي كنين . ممنون ميشم صحت پيشنهاداتتون رو با رفرنس تائيد كنين .
ممنون ميشم راهنمائي كامل بكنين .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
سلام دوستان
من در پرم کردن فرمها در چند جا دچار کمبود جا شدم. و نمی توانم آدرس کامل یا بعضی چیزها را کامل بنویسم. از شما خواهش می کنم اگر کسی می تواند در این زمینه کمکم کند. من از Adobe Reader 10 استفاده می کنم. بعضی از دوستان ترفندهایی را نوشته بودند که بر روی Adobe Reader اجرا کنیم و فضای نوشتن را بیشتر کنیم اما با Adobe من کار نکرد. این امر برای من خیلی مهم است از شما خواهش می کنم که به من کمک کنید. سپاسگذارم.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان:
(2011-08-02 ساعت 22:46)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من در پرم کردن فرمها در چند جا دچار کمبود جا شدم. و نمی توانم آدرس کامل یا بعضی چیزها را کامل بنویسم. از شما خواهش می کنم اگر کسی می تواند در این زمینه کمکم کند. من از Adobe Reader 10 استفاده می کنم. بعضی از دوستان ترفندهایی را نوشته بودند که بر روی Adobe Reader اجرا کنیم و فضای نوشتن را بیشتر کنیم اما با Adobe من کار نکرد. این امر برای من خیلی مهم است از شما خواهش می کنم که به من کمک کنید. سپاسگذارم.
سلام
از Adobe Reader PROFESSIONAL استفاده کنید و فونتش با کادرش کمی کوچکتر ویا بزرگتر کنید

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: loveusa ، Kivan
(2011-08-02 ساعت 16:40)royce نوشته:  
(2011-08-02 ساعت 12:33)hamid_reza نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان و عرض خسته نباشيد به همگي . چه اونائي كه برنده شدن و چه اونائي كه كمك مي كنن ما هم توي كارهامون موفق بشيم .
چند تا سئوال داشتم .
ممنون ميشم كمكم كنين .
بنده تقريبآ هشت ساله توي يك شركت معتبر خصوصي كار مي كنم . حسابدار اون شركت هستم . با ديپلم رفتم سر كار و در حين كار هم درس مي خوندم . در رشته مديريت صنعتي ( ليسانس ) درس خوندم اما هنوز 20 واحد ديگه دارم تا فارغ التحصيل بشم . يادم نيست توي ثبت نام مقطع تحصيلي چي زدم ؟ فكر كنم college no degree زدم . مي خواستم ببينم حالا چيكار ميشه كرد . ديپلم بزنم ؟ يا چيز ديگه ؟ اگه ديگه نخوام درس رو ادامه بدهم چي؟
راجع به سابقه كار هم بايد از سازمان تامين اجتماعي باشه ؟ يا از شركت ؟ 8 سال سابقه بيمه دارم .
اسم من حميد رضا هستش . يادم نيست كه Middle name رو رضا نوشتم يا همه رو توي اسمم نوشتم . توي اين موضوع چي پيشنهاد مي كنين . ممنون ميشم صحت پيشنهاداتتون رو با رفرنس تائيد كنين .

سلام دوست عزیز
اگه تا زمان مصاحبه مطمئنی که مدرک لیسانس میتونی ارائه بدی بزن لیسانس وگرنه اگه دیپلمت 11 ساله هست برو دنبال پیش دانشگاهی چون اونا دیپلم 12 ساله می خوان (دیپلم با پیش) و تا اونجا که من فهمیدم سابقه کار ایرانو زیاد قبول ندارن (طبق تجربه یکی از دوستان) اضافه تر از دیپلم هم نیاز ندارن شاید فقط باعث طولانی تر شدن کلیرنس بشه.
ممنون از پاسخ شما .
اما سه نكته :
1- من پيش دانشگاهي هم دارم . بايد اونو همراه با ديپلمم ترجمه كنم يا از دانشگاه گواهي اشتغال به تحصيل يا كارت دانشجوئي رو ترجمه كنم ؟
2- شركت ما تقريبآ تحت ليسانش يه شركت آمريكائيه ؟ اين 8 سال سابقه كار معتبر همراه با ليست بيمه و تائيديه سازمان تامين اجتماعي براشون كافي نيست ؟ قسمت سابقه كار رو پر كنم يا نه ؟ راجع به مدرك چي ؟
3- همينجور كه گفتم راجع به اسمم چيكار كنم ؟

برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
سلام.

مدارك رو با پست T.N.T فرستادم.69K شد.من آدرس فرستده و گيرنده رو ليبل پرينت گرفته بودم و متصدی به من گفت كلمه ايران و تهران رو از آدرس فرستنده جدا كن و روی پاكت ننويس !!!
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: satusa ، Masoudpish
دوستان سلام
در پر کردن فرمها قسمتهایی هست که در آن نمی توانیم حروف را وارد کنیم مثلا تاریخها. حال آیا می توانیم بعد از چاپ فرمها ، آن قستهایی را که نتوانستیم N/A بزنیم با خودکار بنویسیم؟
با تشکر فراوان
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
(2011-08-02 ساعت 05:03)m0na_000 نوشته:  دوستان اگه کسی به این سوال جواب بده واقعا ممنون میشم آیتم 33 فرم بخش مربوط به زبان منظور زبان هایی که آشنایی داریم هستش یا زبان مربوط به دوره های تحصیلی که گذروندیم؟

نه فقط زبان هایی که آشنایی دارید اگه دوره تحصیلی خاصی رو گذرونده اید و مدرک زبان دارید تو اون قسمت بالاش بنویسید
(2011-08-02 ساعت 06:04)has118 نوشته:  دوستان
1آیا جایی اشاره ای به این موضوع شده که با چه فونتی توی فرم ها تایپ کنیم؟
2و آیا به نظر شما شماره کیس بالای فرم را تایپی یا دستی بنویسیم؟
3. مشورت: سوال شماره ی 12 فرم در مورد شغل میپرسه. همسر من 1 ماه هست که فارغ التحصیل شده و الان شغلی نداره (برنده ی اصلی) و من هم 3 ماه پیش پذیرش دکترا از دانشگاهی در بریتانیا گرفتم و در حال تخقیق روی تزم هستم و با استادم در تماسم ولی دوره ی تحصیلیم عملا از ابتدای مهر شروع میشه... یعنی هنوز ثبت نام نشدم. آیا به نظر شما میتونم برای همسرم بنویسم دانشجوی فارغ التحصیل یا recent graduate student و برای خودم هم بنویسم researcher of social sciences? یا اینکه باید بنویسم بیکار برای هردو!!!!!
4. آیا اشکالی داره یک نامه برای افیسر روی فرمها بگذارم و وضعیت را شرح بدم؟ اصلا به نظر شما ضرورتی داره؟
5.توجه! دیدم بعضی دوستان سوال 2 فرم را اینجور ترجمه کرده اند: نام مستعار و اگر زن متاهل هستید نام فامیلی شوهر"---- در صورتی که " نام مستعار و (اگز زن متاهل هستید نامی که دوران دوشیزگی داشتهاید) ترجمه ی صحیحش هست که من گمان میکنم ما ایرانی ها مرد ها N/A , و زن ها هم N/A باید بنویسند به علت اینکه زن ایرانی نام فامیلیش با ازدواج تغییری نمیکنه
1- خیر
2-فکر کنم فرم Secure باشه و شما نتونید بالاش شماره کیستون رو تایپ کنید البته با استفاده از بعضی نرم افزار ها میشه این کار رو انجام داد ولی به نظر من زیاد فرقی نمیکنه
3-دوست عزیز به نظر من خانوم تون رو بنویسید خانه دار خودتون رو هم بنویسید در حال تحصیل
4-نه لازم نیست البته صلاح کارتون رو خودتون بهتر میدونید ولی با این شرایط شما احتمال داره زودتر کلیر بشید حالا چه کاریه که هی اطلاعات اضافی از خودتون بهشون بدید
5-نظر من به نظر شما نزدیکه دوست عزیز Big Grin
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: has118 ، m0na_000 ، poone59
(2011-08-02 ساعت 12:33)hamid_reza نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان و عرض خسته نباشيد به همگي . چه اونائي كه برنده شدن و چه اونائي كه كمك مي كنن ما هم توي كارهامون موفق بشيم .
چند تا سئوال داشتم .
ممنون ميشم كمكم كنين .
به نظر من بنویس در حال تحصیل در مقطع لیسانس فکر کنم بشه undergraduate
من سابقه کار رو از شرکت گرفتم و دادم ترجمه همراه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ما ایرانی ها معمولا middle name نداریم فقط first name و family name داریم شما تو پاسپورتت رو نگاه دقیقا همون رو بنویس حتی توی فاصله ها هم باید کاملا مثل پاسپورتتون باشه یعنی اگه در پاسپورت first name شما به صورت سرهم HAMIDREZA نوشته شده تو فرم هم باید به همین صورت بنویسید این خیلی مهمه اسمتون رو هم با حروف بزرگ بنویسید

(2011-08-03 ساعت 21:44)loveusa نوشته:  دوستان سلام
در پر کردن فرمها قسمتهایی هست که در آن نمی توانیم حروف را وارد کنیم مثلا تاریخها. حال آیا می توانیم بعد از چاپ فرمها ، آن قستهایی را که نتوانستیم N/A بزنیم با خودکار بنویسیم؟
با تشکر فراوان

من الان که فرم رو چک کردم تمام فیلدها قابل نوشتن بود میشه بگید دقیقا با کدوم قسمت مشکل دارید؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: hamid_reza ، has118 ، Hornet
با سلام خدمت دوستان چند تا سوال داشتم
1- آیا اسامی را با حروف بزرگ بنویسیم
2 آیا قسمت a31 را فقط برنده اصلی پر کنه
3-آیا آدرسمان را باید جداگانه پست کنیم یا همین فرمها کافی هستند ضمنا در در صفحه ای که برنده ها را اعلام کردند نام وآدرس منو نوشته ولی کد پستی را اشتباه نوشتن ( منظورم برگه ای که کیس نامبرمو نوشته)
4-برا مدرک لیسانس مهندسی چی بنویسم
با تشکر
تشکر کنندگان:

(2011-08-03 ساعت 21:44)loveusa نوشته:  دوستان سلام
با تشکر فراوان

من الان که فرم رو چک کردم تمام فیلدها قابل نوشتن بود میشه بگید دقیقا با کدوم قسمت مشکل دارید؟
[/quote]

سلام دوست عزیز، حق با شماست در برخی از باکس هایی که مختص تاریخ هستند شما نمی توانید لغت بنویسید. مثلا در بخشی که مربوط به تحصیلات است اگر هنوز شاغل به تحصیل باشید نیاز خواهید داشت که در یکی از باکس ها به جای یک تاریخ مشخص برای فراغت از تحصیلی تان بنویسید present اما نمی توانید. اگرچه من متوجه نشدم که چرا شما نیاز دارید در قسمت تاریخ N/A بزنید! اما در هر صورت بعد از آنکه فرم را پرینت گرفتید می توانید با خودکار یا روان نویس مشکی آن قسمت را پر کنید البته در Adobe Acrobat Pro هم می توانید با تغییر دادن باکس ها، از باکسی در آن بخش استفاده کنید که حروف را می پذیرد اما پیشنهاد من نوشتن کلمات به صورت دست نویس است. امید که کامران باشید.
تشکر کنندگان: California ، poone59
من فرمها رو سه شنبه فرستادم و دانشجوی کارشناسی ارشد هستم ولی در پر کردن فرم تو قسمت تحصیلات ننوشتم present و تاریخ همین اگوست رو زدم
به نظرتون مشکلی هست؟
من فرمها رو سه شنبه فرستادم و دانشجوی کارشناسی ارشد هستم ولی در پر کردن فرم تو قسمت تحصیلات ننوشتم present و تاریخ همین اگوست رو زدم
به نظرتون مشکلی هست؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان