کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2011-08-05 ساعت 17:45)samereh zahra نوشته:  من فرمها رو سه شنبه فرستادم و دانشجوی کارشناسی ارشد هستم ولی در پر کردن فرم تو قسمت تحصیلات ننوشتم present و تاریخ همین اگوست رو زدم
به نظرتون مشکلی هست؟
من فرمها رو سه شنبه فرستادم و دانشجوی کارشناسی ارشد هستم ولی در پر کردن فرم تو قسمت تحصیلات ننوشتم present و تاریخ همین اگوست رو زدم
به نظرتون مشکلی هست؟

دوست عزیزم نگران نباشید ولی به نظر من یک ایمیل به KCC بزنید و شرایط را توضیح دهید. خصوصاً پیشنهاد می کنم اگر تا زمان مصاحبه فارع التحصیل نمی شوید حتماً این کار را بکنید چون هنگام مصاحبه قادر به ارائه مدرک خود نخواهید بود، در حالی که شما با درج یک تاریخ مشخص در واقع ادعا کرده اید که در آن تاریخ فارغ التحصیل شده اید و هنگام پر کردن فرم مدرک فوق لیسانس داشته اید. البته من حدس می زنم این اشتباهی رایج باشد که در این صورت برای مسئولین KCC عجیب و سئوال بر انگیز نخواهد بود و انشاالله توضیح شما را خواهند پذیرفت. نگران نباشید. آرزو می کنم پیروز باشید.
تشکر کنندگان: Masoudpish
دوستان کسی نمیدونه باید توضیحات تحصیلات در فرم 230 را مثل فرم 122 پر کرد یا اینکه در 122 باید آدرس موسسات و مدارس را هم داد؟
آخه برای فرم 230 نوشته location و برای 122 نوشته address!
تشکر کنندگان:
(2011-08-05 ساعت 19:31)has118 نوشته:  دوستان کسی نمیدونه باید توضیحات تحصیلات در فرم 230 را مثل فرم 122 پر کرد یا اینکه در 122 باید آدرس موسسات و مدارس را هم داد؟
آخه برای فرم 230 نوشته location و برای 122 نوشته address!

قاعدتا وقتی در فرم نوشته شده address شما موظف هستید علاوه بر نام، آدرس موسسه را نیز ارائه بدهید که شامل شهر و کشور نیز می شود اما در فرمی که location خواسته شده نوشتن شهر و کشور محل تحصیل در کنار نام موسسه کفایت می کند و نیازی به یادداشت نشانی کامل نیست. موفق باشید.
تشکر کنندگان: Masoudpish ، poone59
(2011-08-05 ساعت 19:38)mansour*** نوشته:  با درود چند سوال راجع به فرم232و122 دارم؟

1-آیا باید الزاما فرد دارای شغل باشد(برای دارندگان دیپلم12ساله؟)
2-فرم232 آیتم30 من از تولدتاالان درتهران بودم پس بایدN/Aبزنم یا چیزدیگر؟
3-فرم232 آیتم33 بایدازدبستان تاپیش دانشگاهی باشه یا فقط دوره4ساله دبیرستان؟واگر جاکم آوردم باکاغذاضافه پیوست نمایم؟
4-اگرکسی دیپلم باپبش داشته باشدالزاما"باید شغل وسابقه داشته باشدآیا سابقه فقط باگواهی کارفرماصورت میگیردیاحتماگواهی وسوابق بیمه نیازداشته باشد وکسی سوابق بیمه نداشته باشد از نظر کنسولگری چگونه برخورد میشود؟
5-درفرم 122آیتم6 ازدبستان باید نوشت یا فقط دوره4ساله؟

ودر نهایت اینکه سوالی درفرم هستش که میپرسدشما عضو کدام انجمن هستید وآیا در آمریکا آمدید چه شغلی را انجام می دهید؟
من خودم حدود5سالی هستش عضورسمی جامعه مخترعین هستم وسابقه ثبت چندین مدرک اختراع دارم وهمچنین دوره جوشکاری در سطح عالی را هم با مدرک دریافت کردم دوره جوشکاری را بخاطرتحقیق در یکی از اختراعاتم فراگرفتم وحدوددوسال در جایی هم برای مهارت وتجربه کارکردم به هرروی تکلیف این پروسه من چگونه خواهد بود استدعا دارم درحل این موضوع راهنمایی دقیق وفنی کنید درخصوص سابقه وکاردر این زمینه ها من همه چی مدرک رسمی دارم بغیر از بیمه چون دستم توجیب خودم بوده اصلا احتیاج به بیمه کارفرما وغیره نداشتم ودر آمدم به این صورت بوده پس از اختراع وثبت آن اختراعاتم را به کارخانه ها میدادم وپول میگرفتم.
در ضمن اسپانسر ندارم داشتن موجودی تا40میلیون وگواهی بانک کافی است وایا نیازبه پرینت گردش حساب هم نیاز است یا خیروآیا گواهی وپرینت گردش حساب بایدترجمه وتاییدیه امورخارجه باشد یا خیر؟

بااحترام-کوچک همه شما.

سلام دوست خوبم متاسفانه جواب برخی از سئوالهایتان را نمی دانم در نتیجه ترجیح می دهم با حدس و گمانه زنی شخصی جواب ندهم. امید که دوستان مطلع شما را یاری کنند. اما نکاتی که من می دانم از این قرارند:
1- خیر. در صورت داشتن دیپلم 12 ساله شما واجد یکی از شروط هستید و داشتن سابقه کار الزامی نیست.
2- در فرم 230 در جواب سئوال 30 نباید N/A نوشته شود. شما باید تنها در ردیف اول نام شهر (تهران)، نام استان ( تهران) و نام کشور ( ایران) را بنویسید و در قسمت تاریخ زیر from تاریخ 16 سالگی خود را یادداشت کنید و ذیل to نیز بنویسید present
3- برخی از دوستان نظر بر اینکه در مصاحبه تنها مدارک دبیرستان و پس از آن از شما خواسته می شود، بر این باور هستند که نوشتن اطلاعات دوره دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاه ( در صورت داشتن مدرک دانشگاهی) کفایت می کند اما پیشنهاد من به شما این است که در هر دو فرم تمام اطلاعات تحصیلی تان را از ابتدا وارد کنید. این نظر شخصی من است. البته اگر شما توجه کنید در فرم هم نوشته شده all educational institutions یعنی تمام موسسات آموزشی پس شما هم در نوشتن کل اطلاعات تحصیلی تان از دبستان تا کنون تردید نکنید و اگر با کمبود جا مواجه شدید به راحتی می توانید از یک برگ پیوست استفاده کنید، شماره سئوال مورد نظر را نوشته و ادامه مطلب خود را یادداشت کنید.
اگرچه در مورد پرونده های لاتاری اطلاع دقیقی ندارم اما بنا بر تجربه شخصی من برای اخذ ویزای توریستی شما وقتی خودتان را شاغل معرفی می کنید باید قادر باشید برای مصاحبه گواهی کار معتبر با بیمه ارائه دهید، بعید می دانم گواهی کار را بدون سابقۀ بیمه بپذیرند البته شاید پروسه لاتاری متفاوت باشد، با این وجود و با توجه به شرایط کاریتان من پیشنهاد می کنم در صورتی که دیپلم 12 ساله دارید ذهن خود را به سابقه کار معطوف نکنید.
صمیمانه امیدوارم سایر دوستان جواب دقیق سئوالات شما را ارائه دهند و اگر در راهنمایی های من خطایی یافتند گوشزد کنند. موفق باشید.
تشکر کنندگان: mansour*** ، sinswimer
(2011-08-02 ساعت 23:05)Masoudpish نوشته:  
(2011-08-02 ساعت 22:46)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من در پرم کردن فرمها در چند جا دچار کمبود جا شدم. و نمی توانم آدرس کامل یا بعضی چیزها را کامل بنویسم. از شما خواهش می کنم اگر کسی می تواند در این زمینه کمکم کند. من از Adobe Reader 10 استفاده می کنم. بعضی از دوستان ترفندهایی را نوشته بودند که بر روی Adobe Reader اجرا کنیم و فضای نوشتن را بیشتر کنیم اما با Adobe من کار نکرد. این امر برای من خیلی مهم است از شما خواهش می کنم که به من کمک کنید. سپاسگذارم.
سلام
از Adobe Reader PROFESSIONAL استفاده کنید و فونتش با کادرش کمی کوچکتر ویا بزرگتر کنید

دوست من میشه بیشتر توضیح بدید. فرم ما سکیور هست و به هیچ وجه با تولز نمیشه کاریش کرد. ؟
تشکر کنندگان:
دوستان
کسی نیست دقیق توضیح بده با این فرم سکیور چه کنیم؟
من ادب ریدر پرو را هم استفاده کردم اما نمیشه به تولزش راهب باز کرد! فرم سکیوره و کاریش نمیشه کرد. با این کم جایی چیکار کنم؟ خواهشا کامل توضیح بدین؟[/quote]
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 01:09)has118 نوشته:  دوستان
کسی نیست دقیق توضیح بده با این فرم سکیور چه کنیم؟
من ادب ریدر پرو را هم استفاده کردم اما نمیشه به تولزش راهب باز کرد! فرم سکیوره و کاریش نمیشه کرد. با این کم جایی چیکار کنم؟ خواهشا کامل توضیح بدین؟
[/quote]

شما در صورت استفاده از Adobe Acrobat Pro به سهولت می توانید برای تکمیل فرم DS-230 وارد tools شده و اندازه باکس ها و فونت ها را تغییر دهید و در نتیجه جای بیشتری داشته باشید چون فرم secure ، DS-230 نیست، من حدس می زنم سئوال شما در مورد فرم DSP-122 است ( نه فرم DS-230 که در این تاپیک مورد بحث است) من و همسرم هم در فرم DSP-122 علی رغم استفاده از
Adobe Acrobat Pro موفق نشدیم تغییری ایجاد کنیم. البته شاید سایر کاربران راهکارهایی برای حل این مشکل سراغ داشته باشند که در این صورت امیدوارم شما را راهنمایی کنند و در غیر این صورت اگر منظورتان واقعا فرم DSP-122 است پیشنهاد می کنم به خودتان سخت نگیرید و مطابق دستور العمل ارائه شده در فرم ها، از برگ پیوست استفاده کنید و تمام اطلاعاتی که جا نمی شوند را با ذکر شمارۀ سئوال مربوطه به طور کامل در برگ پیوست بنویسید، مطمئن باشید هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد. اگر هم حدس من اشتباه است و سئوالتان واقعا در مورد فرم DS-230 بود پیشنهاد می کنم یک بار دیگر امتحان کنید چون اعمال تغییر در این فرم کاملا عملی است.
تشکر کنندگان:
هموطن عزیز
از راهنماییتون ممنون
با این وجود نشد که نشد
فرم سکیور هست و حتی توی پرمیشن فرم اجازه ی دست کاری را نمیده. دوستان دیگه کمکی از دستشون بر نمیاد؟
آیا میشه اصلا من قسمتی که واسه دوره های تحصیلیه خالی بزارم بنویسم رجوع کنید به صفحه ی بعد و کامل اونجا بنویسم؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 02:22)has118 نوشته:  هموطن عزیز
از راهنماییتون ممنون
با این وجود نشد که نشد
فرم سکیور هست و حتی توی پرمیشن فرم اجازه ی دست کاری را نمیده. دوستان دیگه کمکی از دستشون بر نمیاد؟
آیا میشه اصلا من قسمتی که واسه دوره های تحصیلیه خالی بزارم بنویسم رجوع کنید به صفحه ی بعد و کامل اونجا بنویسم؟

دوست گرامی من شخصا فرم DS-230 را برای عضوی از خانواده که برندۀ امسال است تکمیل کردم. با استفاده از Adobe Acrobat 9 Pro من کلی تغییر در این فرم ایجاد کردم. باور بفرمایید شدنی است. به version نرم افزار Adobe Acrobat Pro خود توجه کنید شاید در version مورد استفاده شما امکان تغییر وجود ندارد و اگر نه من با شک شما را راهنمایی نکردم، ایمان دارم شدنی است چون شخصا تغییرات مطلوب را اعمال کردم. من با اطمینان کامل می گم که فرم secure نیست. برای اثبات این مسئله یک فایل pdf از فرم DS-230 تهیه کردم که البته حاویی اطلاعات حقیقی نیست و آنرا اینجا قرار خواهم داد تا ملاحظه بفرمایید. شاید کمک کند که بپذیرید فرم SECURE نیست. امید که موفق باشید.

تشکر کنندگان: has118 ، poone59
ممنون
من باید نرم افزار م را چک کنم
باز هم ممنون که وقت صرف کردین برای پاسخ به من
تشکر کنندگان: nellyala
سلام
لطفا کمک کنید
من توی فرم ها که پر می کردم متاسفانه اونجایی که باید کنار امضا رو تاریخ بزنیم که در چه تاریخی پر شده تاریخو اشتباه زدم بنظرتون مشکلی درست می شه؟؟ همه مدرکم رو فرستادم و دیگه نمی تونم اصلاح کنم
آیا لازم و یا اصلا امکان داره که یک سری فرم دیگه بفرستم؟
ممنون می شم کمک کنید
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 02:36)nellyala نوشته:  
از راهنماییتون ممنون
با این وجود نشد که نشد

دوست گرامی من شخصا فرم DS-230 را برای عضوی از خانواده که برندۀ امسال است تکمیل کردم. با استفاده از Adobe Acrobat 9 Pro من کلی تغییر در این فرم ایجاد کردم. باور بفرمایید شدنی است. به version نرم افزار Adobe Acrobat Pro خود توجه کنید شاید در version مورد استفاده شما امکان تغییر وجود ندارد و اگر نه من با شک شما را راهنمایی نکردم، ایمان دارم شدنی است چون شخصا تغییرات مطلوب را اعمال کردم. من با اطمینان کامل می گم که فرم secure نیست. برای اثبات این مسئله یک فایل pdf از فرم DS-230 تهیه کردم که البته حاویی اطلاعات حقیقی نیست و آنرا اینجا قرار خواهم داد تا ملاحظه بفرمایید. شاید کمک کند که بپذیرید فرم SECURE نیست. امید که موفق باشید.

من صفحه اول فرم ( فایل pdf مذکور) را به فایل jpg تبدیل کرده و آن را upload کردم. لینک آنرا در زیر قرار می دهم تا دوستان مشاهده کنند تا متقاعد شوند که فرم DS-230 به هیچ عنوان secure نیست و امکان ایجاد تغییر در آن توسط نرم افزار Adobe Acrobat Pro وجود دارد. ( در صورت نیاز به مشاهده جزئیات می توانید بعد از done شدن صفحه، با کلیک بر روی فرم، zoom کنید. که البته پیشنهاد می کنم برای مشاهده صفحه با کیفیت بهتر به جای کلیک بر روی فرم، در قسمت change zoom level ،گزینه های بیش از 100% را انتخاب کنید. 200% کاملا مطلوب است)

لینک: http://ups.night-skin.com/images/aqsnrxb...5lbhpd.jpg

دوست عزیز لطفا به این صفحۀ فرم دقت کنید. همان طور که مشاهده می کنید سایز فونت در باکس های مختلف متفاوت است. من عمدا بعضی از فونت ها را بزرگ کرده ام ( مثل سئوال 2 و سئوال 7) و برخی را خیلی کوچک ( مثل باکس مربوط به فامیلی در سئوال 1 و همچنین جواب سئوال 15) تا شما مشاهده کنید که این تغییر امکان پذیر است. همچنین می توانید با توجه به باکس های مربوط به first name و middle name در سئوال 1 و باکس مربوط به نام پدر در سئوال 19 ببینید که می توان حجم یک باکس را بیشتر کرد تا تعداد لغات بیشتری در آن جای گیرد و نیز می توان حجم آن را کم کرد مانند نام خانوادگی پدر در سئوال 19 و نام همسر در سئوال 14. در نهایت با توجه به باکس های سئوال 24 که مربوط به مشخصات مادر هستند نیز به خوبی مشخص می شود که شما در صورت نیاز حتی قادر خواهید بود باکس ها را کاملا جابه جا کنید. امیدوارم رفع ابهام شده باشد و من توانسته باشم به شما کمی کمک کنم. شادکام باشید.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
راهنما: دوستان نرم افزار Adobe Acrobat 9 Pro را تهیه یا دانلود کنید. فرم DS-230 را با این نرم افزار باز کنید. وارد بخش Tools در بالای صفحه شوید. روی گزینۀ Advanced editing کلیک کنید. سپس گزینۀ select object tool را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه تمام کادرهای موجود در فرم قابلیت تغییر سایز پیدا می کنند، شما می توانید فلش های اطرف باکس را گرفته و کمی به هر سمتی که مایلید بکشید تا فضای بیشتری داشته باشید. همچنین با کلیک بر نوشتۀ وسط هر باکس ( که غالبا در زمینه ای مشکی رنگ است) پنجره ای باز می شود و سپس شما با ورود به سر برگ appearance و در بخش font size که زیر قسمت text قرار دارد می توانید سایز فونت را تغییر دهید و در صورت نیاز نوشته ها را کمی کوچکتر کنید تا فضای کمتری را اشغال کنند. البته پیشنهاد شخصی من به دوستان این است که تغییرات فاحش در فرم ایجاد نکنند و اجازه دهند فرم ظاهر اولیه خود را حتی الامکان حفظ کند.
تشکر کنندگان: has118 ، Hornet ، loveusa ، poone59 ، mrhj50
(2011-08-06 ساعت 04:20)nellyala نوشته:  
(2011-08-06 ساعت 02:36)nellyala نوشته:  
از راهنماییتون ممنون
با این وجود نشد که نشد

خانم(به احتمال زیاد) /آقای محترم
سلام
از راهنمایی شما بسیار ممنونم.خوشوقت و خوشبختم که هموطن های خوبی مثل شما دارم. فایل را دیدم و کاملا متوجه ی سخن شما شدم ولی متاسفانه نرم افزار من این قابلیت را نداشت که تغییرات انجام بدم. فردا در اسرع وقت نرم افزار دیگه ای را امتحان خواهم کرد.واقع امر اینجاست که من دچار بیش از اندکی !وسواس در پر کردن این فرمها شدم.
به هر روی از صرف وقت گرانبهایتان برای تایپ و نگارش سپاسگزارم.
خوش و خرم و شاد باشید
تشکر کنندگان: nellyala ، Hornet ، poone59
دوستان عزيز سلام
بنده يه سئوالي داشتم كه برام خيلي خيلي مهم بود
من فرمها رو با نرم افزار Adobe pro دارم پر مي كنم كه پرينت بگيرم .مي خواستم بدونم همه رو بايد با حروف بزرگ بنويسم يا فقط اسم و فاميلم رو اينكار بكنم ؟ سبك و فونت خاصي بايد باشه براي اينكار يا ايرادي نداره كه حروف كوچيك باشه همش يا فقط حرف اولش حروف بزرگ باشه ؟
ممنون ميشم يه راهنمائي كامل و جامع بكنين .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 00:34)has118 نوشته:  
(2011-08-02 ساعت 23:05)Masoudpish نوشته:  
(2011-08-02 ساعت 22:46)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من در پرم کردن فرمها در چند جا دچار کمبود جا شدم. و نمی توانم آدرس کامل یا بعضی چیزها را کامل بنویسم. از شما خواهش می کنم اگر کسی می تواند در این زمینه کمکم کند. من از Adobe Reader 10 استفاده می کنم. بعضی از دوستان ترفندهایی را نوشته بودند که بر روی Adobe Reader اجرا کنیم و فضای نوشتن را بیشتر کنیم اما با Adobe من کار نکرد. این امر برای من خیلی مهم است از شما خواهش می کنم که به من کمک کنید. سپاسگذارم.
سلام
از Adobe Reader PROFESSIONAL استفاده کنید و فونتش با کادرش کمی کوچکتر ویا بزرگتر کنید

دوست من میشه بیشتر توضیح بدید. فرم ما سکیور هست و به هیچ وجه با تولز نمیشه کاریش کرد. ؟

درسته 2 تا فرم یعدا از دانلود برای ویرایش پسورد میخواد لطفا به این سایت مراجعه کنید وبه صورت آنلاین unlock کنید http://www.pdfunlock.com بعد با Acrobot pro ایدیتش کنید.

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: California ، kopol ، Kivan ، alonak

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان