موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی نمیدونه باید توضیحات تحصیلات در فرم 230 را مثل فرم 122 پر کرد یا اینکه در 122 باید آدرس موسسات و مدارس را هم داد؟
آخه برای فرم 230 نوشته location و برای 122 نوشته address!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسی نیست دقیق توضیح بده با این فرم سکیور چه کنیم؟
من ادب ریدر پرو را هم استفاده کردم اما نمیشه به تولزش راهب باز کرد! فرم سکیوره و کاریش نمیشه کرد. با این کم جایی چیکار کنم؟ خواهشا کامل توضیح بدین؟[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هموطن عزیز
از راهنماییتون ممنون
با این وجود نشد که نشد
فرم سکیور هست و حتی توی پرمیشن فرم اجازه ی دست کاری را نمیده. دوستان دیگه کمکی از دستشون بر نمیاد؟
آیا میشه اصلا من قسمتی که واسه دوره های تحصیلیه خالی بزارم بنویسم رجوع کنید به صفحه ی بعد و کامل اونجا بنویسم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون
من باید نرم افزار م را چک کنم
باز هم ممنون که وقت صرف کردین برای پاسخ به من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا کمک کنید
من توی فرم ها که پر می کردم متاسفانه اونجایی که باید کنار امضا رو تاریخ بزنیم که در چه تاریخی پر شده تاریخو اشتباه زدم بنظرتون مشکلی درست می شه؟؟ همه مدرکم رو فرستادم و دیگه نمی تونم اصلاح کنم
آیا لازم و یا اصلا امکان داره که یک سری فرم دیگه بفرستم؟
ممنون می شم کمک کنید
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
بنده يه سئوالي داشتم كه برام خيلي خيلي مهم بود
من فرمها رو با نرم افزار Adobe pro دارم پر مي كنم كه پرينت بگيرم .مي خواستم بدونم همه رو بايد با حروف بزرگ بنويسم يا فقط اسم و فاميلم رو اينكار بكنم ؟ سبك و فونت خاصي بايد باشه براي اينكار يا ايرادي نداره كه حروف كوچيك باشه همش يا فقط حرف اولش حروف بزرگ باشه ؟
ممنون ميشم يه راهنمائي كامل و جامع بكنين .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-06 ساعت 00:34)has118 نوشته: (2011-08-02 ساعت 23:05)Masoudpish نوشته: (2011-08-02 ساعت 22:46)loveusa نوشته: سلام دوستان
من در پرم کردن فرمها در چند جا دچار کمبود جا شدم. و نمی توانم آدرس کامل یا بعضی چیزها را کامل بنویسم. از شما خواهش می کنم اگر کسی می تواند در این زمینه کمکم کند. من از Adobe Reader 10 استفاده می کنم. بعضی از دوستان ترفندهایی را نوشته بودند که بر روی Adobe Reader اجرا کنیم و فضای نوشتن را بیشتر کنیم اما با Adobe من کار نکرد. این امر برای من خیلی مهم است از شما خواهش می کنم که به من کمک کنید. سپاسگذارم.
سلام
از Adobe Reader PROFESSIONAL استفاده کنید و فونتش با کادرش کمی کوچکتر ویا بزرگتر کنید
دوست من میشه بیشتر توضیح بدید. فرم ما سکیور هست و به هیچ وجه با تولز نمیشه کاریش کرد. ؟
درسته 2 تا فرم یعدا از دانلود برای ویرایش پسورد میخواد لطفا به این سایت مراجعه کنید وبه صورت آنلاین unlock کنید http://www.pdfunlock.com بعد با Acrobot pro ایدیتش کنید.
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015