کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
با سلام

دوستان یک سوال واسهٔ من پیش آماده من تو پر کردنِ فرمها در قسمت تحصیلات فقط از دیپلم رو زدم و پیش دانشگاهی و دانشگاه ولی‌ از راهنمای و دبستان چیزی نزدم حالا باید چی‌ کار کنم خیلی‌ نگران
با سلام

دوستان یک سوال واسهٔ من پیش آماده من تو پر کردنِ فرمها در قسمت تحصیلات فقط از دیپلم رو زدم و پیش دانشگاهی و دانشگاه ولی‌ از راهنمای و دبستان چیزی نزدم حالا باید چی‌ کار کنم خیلی‌ نگران
تشکر کنندگان:
سلام من یه سوال دارم من برای پسر 4 ساله ام در قسمت امضا هیچی نزدم و آیا این مشکل ایجاد می کند و دیگه اینکه در قسمتی که خواسته بود شهر مورد نظر برای مصاحبه را انتخاب کنیم من ابوظبی را زدم در صورتی که در نامه اصلی نوشته POST:ANKARA حالا چی میشه و من باید چی کار کنم
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 12:04)shahabsohi نوشته:  با سلام

با سلام

بنظر من نگرانی نداره. اگر میزدی شاید کاملتر بود اما چون ملاک 12 سال یعنی دیپلم شماست و شما هم کامل نوشتید جای نگرانی نیست.
نقل قول:سلام من یه سوال دارم من برای پسر 4 ساله ام در قسمت امضا هیچی نزدم و آیا این مشکل ایجاد می کند و دیگه اینکه در قسمتی که خواسته بود شهر مورد نظر برای مصاحبه را انتخاب کنیم من ابوظبی را زدم در صورتی که در نامه اصلی نوشته POST:ANKARA حالا چی میشه و من باید چی کار کنم
بهتر بود که خودتان امضا می کردید اما بنظر من جای نگرانی نیست چون نهایتا اگر بخواهند، روز مصاحبه وقتی فرم ها را به شما می دهند تا امضا کنید، می توانید برای پسرتان را هم امضا کنید.
در خصوص عوض کردن مکان مصاحبه هم ابداً مشکلی نیست، حتی می توانید با ایمیل قبل از کارنت شدن کیس تان دوباره عوض کنید.
من خودم پارسال از ابوظبی به آنکارا تغییر دادم.
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: shahabsohi ، California ، ali.narooei ، poone59
(2011-08-05 ساعت 17:26)nellyala نوشته:  
(2011-08-03 ساعت 21:44)loveusa نوشته:  دوستان سلام
در پر کردن فرمها قسمتهایی هست که در آن نمی توانیم حروف را وارد کنیم مثلا تاریخها. حال آیا می توانیم بعد از چاپ فرمها ، آن قستهایی را که نتوانستیم N/A بزنیم با خودکار بنویسیم؟
با تشکر فراوان

من الان که فرم رو چک کردم تمام فیلدها قابل نوشتن بود میشه بگید دقیقا با کدوم قسمت مشکل دارید؟

سلام دوست عزیز، حق با شماست در برخی از باکس هایی که مختص تاریخ هستند شما نمی توانید لغت بنویسید. مثلا در بخشی که مربوط به تحصیلات است اگر هنوز شاغل به تحصیل باشید نیاز خواهید داشت که در یکی از باکس ها به جای یک تاریخ مشخص برای فراغت از تحصیلی تان بنویسید present اما نمی توانید. اگرچه من متوجه نشدم که چرا شما نیاز دارید در قسمت تاریخ N/A بزنید! اما در هر صورت بعد از آنکه فرم را پرینت گرفتید می توانید با خودکار یا روان نویس مشکی آن قسمت را پر کنید البته در Adobe Acrobat Pro هم می توانید با تغییر دادن باکس ها، از باکسی در آن بخش استفاده کنید که حروف را می پذیرد اما پیشنهاد من نوشتن کلمات به صورت دست نویس است. امید که کامران باشید.
[/quote]
سلام
دوست عزیز loveusa من الان تازه متوجه عمق سوال شما شدم Tongue
این کلیرنس هم که برای آدم حواس نمیذاره
ببینید به قول nellyala عزیز که کاملا هم درست فرمودند شما نیازی به N/A زدن در تاریخ ندارید طبیعتا وقتی به طور مثال در قسمت تحصیلات نام مدرسه را N/A بزنید دیگر نیازی نیست مقابل تاریخ هم N/A بنویسید
یا اگر در قسمت Name فرزندان N/A بنویسید طبیعتا دیگر لازم نیست در تاریخ هم این را درج کنید پس بنابراین اگر فرزندی ندارید کاملا واضح و مبرهن است Wink که NOT AVAILABLE نوشتن در اولین سطر نام بچه ها برای تمامی آن کفایت میکند
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: loveusa ، Masoudpish ، poone59
Toungue 
سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلی وسواس امروز فرمهایم را از طریق پست dhl سنندج ارسال کردم و 48000 از من گرفتند. دیگه نمی دونم مدارکم به مقصد میرسه یا نه؟
ظاهرا dhl پست خوبیه و نامه ها رو به مقصد میرسونه. حالا دیگه شاید شانس من ... باشه.Tongue
در ضمن از تمام کسانی که در پر کردن فرمها کمکم کردند ( چه مدیران و چه کاربران عزیز ) نهایت تشکر و قدردانی را دارم و برایتان آرزوی سعادت و کامیابی دارم.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: Masoudpish ، User ، poone59
سلام
لطفا یک راهنمایی بفرمایید
من توی فرم هایی که فرستادم تمام مقاطعم رو زدم فقط من دو ترم کاردانی رفتم که بدلیل یک مشکل پزشکی انصراف دادم و مدرکی هم دریافت نکردم که این مورد رو اصلا توی فرم ها ننوشتم و چون توی این فرم ها نوشته بود مدرک گرفته شده من هم چون مدرکی نگرفتم ننوشتم البته من هم اکنون فوق دیپلم صنایع دارم و اون رو نوشتم
الان خیلی استرس دارم که نکنه مشکلی برای پروندم بوجود بیاد لطفا اون هایی که اطلاع درستی دارن راهنمایی کنن
ممنون می شم
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 17:48)m0na_000 نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 16:58)ozone نوشته:  باسلام به دوستان و تبریک، در قسمتی که باید اسم رو فارسی نوشت ، وقتی حرف ( ی ) رو وسط کلمه میزاریم با حروف بزرگ مینویستش مثلا حمید رو اینجوری مینویسه ( حمی د ). آیا اشکال نداره؟ اگه اشکال داره چکارش باید کنیم؟

من هم همی مشکل رو داشتم و اینطور حلش کردم
در هر نرم افزاری که در دسترستون هست و قلبلیت ذخیره فایل به صورت عکس (jpg ...) اسمتون رو ببنویسید و دورشو crop کنید و مسیر زیر رو دنبال کنید
Tools menu /Advanced Editing/touch up object tool
بعد r.c کنید و از قسمت place image عکس رو داخل کنید و سایز و مکانش رو مطابق با فرم تنظیم کنید
اگر هم نرم افزاری در دسترستون نیست توی word اسمتون رو بنویسید روش zoom کنید تا بزرگ بشه و بعد با ابزار snipping tool ویندوزتون
که از منوی all programs پوشه accessories دردسترسه از صفحه مونیتورتون عکس بگیرید و با فرمت jpg سیو کنید و همون مسیر بالا یعنی
Tools menu /Advanced Editing/touch up object tool رو برید
البته فکر میکنم paint کراپ داشته باشه

از shift+x استفاده کن
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان:
چند تا سوال:
1- خردسالان امضا لازم دارند؟ اگه بله، کی بجاشون باید امضا کنه؟ کسی که فرم رو پر کرده (پدر) یا برنده لاتاری (مادر)؟
2- 31a & 31b برای بچه ها N/A بزنم؟
3- شغل مادر خانه دار میشه Housewife یا Unemployed ؟
-------------------
شماره کیس : 2012AS00013xxx
کنسولگری : آنكارا
تاریخ ارسال فرم های سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ مصاحبه :
تاریخ دریافت کلیرنس :
جمع تقریبی هزینه ها :
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان:
خردسالان نیازی به امضاء ندارند وپدر یا مادر می تواند جای آنها امضاءکند
برای خردسالان هردو قسمت رو n/a بزنید
housewife صحیح است
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ali.narooei ، poone59 ، California ، **USA** ، Hediyeh
سلام
اگه تمام فرم رو با حروف بزرگ پر کنیم مشکلی داره ؟ اصول کلیش چی هست ؟
سوال بعدی اینکه در قسمت 30 که نوشته لیست محل های سکونتتون از 16 سالگی، ما تهران بودین ولی یه بار خونمونو عوض کردیم، حالا باید 2 بار بنویسم تهران یا چون فقط شهر رو خواسته یه تهران بنویسم از 16 سالگی تا الان ؟
با تشکر
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: California
ببخشید یه سوال دیگه،
مدارکو خودمون بذاریم تو پاگت و ادرسو بزنیم، یا خود DHL یا TNT پاکت مخصوص میدن، بعد این بر چسب ادرس قضیش چیه ؟ یکی که میدونه یه توضیح کلی راجع به نحوه پست کردن میده
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 20:23)loveusa نوشته:  سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلی وسواس امروز فرمهایم را از طریق پست dhl سنندج ارسال کردم و 48000 از من گرفتند. دیگه نمی دونم مدارکم به مقصد میرسه یا نه؟
ظاهرا dhl پست خوبیه و نامه ها رو به مقصد میرسونه. حالا دیگه شاید شانس من ... باشه.Tongue
در ضمن از تمام کسانی که در پر کردن فرمها کمکم کردند ( چه مدیران و چه کاربران عزیز ) نهایت تشکر و قدردانی را دارم و برایتان آرزوی سعادت و کامیابی دارم.

چقدر جالب من هم با dhl فرستادم که شد 88 تونت البته express ولی عادیش رو هم گفه 73تومن!
(2011-08-07 ساعت 19:47)t.azimaie نوشته:  ببخشید یه سوال دیگه،
مدارکو خودمون بذاریم تو پاگت و ادرسو بزنیم، یا خود DHL یا TNT پاکت مخصوص میدن، بعد این بر چسب ادرس قضیش چیه ؟ یکی که میدونه یه توضیح کلی راجع به نحوه پست کردن میده

من خودم گذاشتم تو پاکت سفید، آدرس رو هم نوشتم پشتش! بعد dhl پاکت من رو گذاشت تو یه پاکت مخصوص خودشون...به نظر من بگذارید حتماً تو پاکت که گم یا پاره نشه!آدرس رو هم من نوشتم ولی تاثیری نداره چون خودش آدرس رو روی پاکت خودشون می نویسه!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: t.azimaie ، poone59 ، California
(2011-08-07 ساعت 19:47)t.azimaie نوشته:  ببخشید یه سوال دیگه،
tnt که خودش پاکت داره .برچسب آدرس هم پارسال که برای ما نا مه میومد داخل نامه یک برچسب بود که آدرس KCC روش بود و اون برچسب رو به پاکت میچسبوندیم به جای نوشتن آدرس. اگر امسال برای شما نامه نمیاد خودتون باید آدرس رو بنویسید.
تشکر کنندگان: t.azimaie ، Masoudpish ، poone59 ، California
ببخشيد...1-ميشه فرم ها رو با دست پر كرد؟
2-اگه جا براي مشخصات نباشه و بخوايم برگه ضميمه كنيم بايد يه برگه سفيد باشه يا يه برگه از همين فرم ها؟
تشکر کنندگان:
ببخشيد...1-ميشه فرم ها رو با دست پر كرد؟
2-اگه جا براي مشخصات نباشه و بخوايم برگه ضميمه كنيم بايد يه برگه سفيد باشه يا يه برگه از همين فرم ها؟
3-اجباريه كه فرم ها رو كپتال يا با حروف بزرگ بنويسيم؟
تشکر کنندگان: California

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان