کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام به همگي

لطفا مديران سايت راهنمايي كنند تكليف name of the petitioner چيه؟!

اسم برنده اصلي روي فرمهاي تمام اعضاي خانواده بايد نوشته بشه يا نام هر كس روي فرم خودش؟

اي بابا...عجب داستاني شده اين فرمها!!!Big Grin
ممنون
تشکر کنندگان: California
(2011-08-08 ساعت 15:08)نخجير نوشته:  سلام به همگي

اسم برنده اصلي روي فرمهاي تمام اعضاي خانواده بايد نوشته بشه يا نام هر كس روي فرم خودش؟

ممنون
Prtitioner نام برنده اصلی هست که باید روی فرم خودش و دیگران نوشته بشه نوشته بشه
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: نخجير ، kopol ، Edenbeast
(2011-08-08 ساعت 10:45)alireza_khatami94 نوشته:  ببخشيد...1-ميشه فرم ها رو با دست پر كرد؟
2-اگه جا براي مشخصات نباشه و بخوايم برگه ضميمه كنيم بايد يه برگه سفيد باشه يا يه برگه از همين فرم ها؟
3-اجباريه كه فرم ها رو كپتال يا با حروف بزرگ بنويسيم؟
علیرضا جان لطفا فقط یک بار و در یک تاپیک سوالتون را مطرح کنید
1- دوستان چند بار این مورد را جواب دادن بله شما میتونید فرمها را با دست پرکنید
2- زیاد رو این مسائل سخت گیر نیستند یه برگه آچار اضافه کنید شماره اون بندی که جا کم آوردید رو بنویسید و جلوی اون ادامه اش را تایپ کنید هرچند میتونید یه فرم دیگه هم اضافه کنید
3- فرمهای اداری را با حروف بزرگ تایپ می کنند
موفق باشی
به امید گرفتن ویزا

(2011-08-07 ساعت 14:56)t.azimaie نوشته:  سلام
اگه تمام فرم رو با حروف بزرگ پر کنیم مشکلی داره ؟ اصول کلیش چی هست ؟
سوال بعدی اینکه در قسمت 30 که نوشته لیست محل های سکونتتون از 16 سالگی، ما تهران بودین ولی یه بار خونمونو عوض کردیم، حالا باید 2 بار بنویسم تهران یا چون فقط شهر رو خواسته یه تهران بنویسم از 16 سالگی تا الان ؟
با تشکر

1- اصول کلیش اینه که با حروف بزرگ بنویسی Wink
2- نه آدرس که نخواسته فقط استان و شهر را خواسته یه بار بنویس تهران کافیه
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: kopol ، Edenbeast ، shaahinh66
خواهش می کنم جواب بدید خیلی نگرانم

من توی فرم هایی که فرستادم تمام مقاطعم رو زدم فقط من دو ترم کاردانی رفتم که بدلیل یک مشکل پزشکی انصراف دادم و مدرکی هم دریافت نکردم که این مورد رو اصلا توی فرم ها ننوشتم و چون توی این فرم ها نوشته بود مدرک گرفته شده من هم چون مدرکی نگرفتم ننوشتم البته من هم اکنون فوق دیپلم صنایع دارم و اون رو نوشتم
الان خیلی استرس دارم که نکنه مشکلی برای پروندم بوجود بیاد لطفا اون هایی که اطلاع درستی دارن راهنمایی کنن
ممنون می شم
تشکر کنندگان:

ممنون

سلام .
من خودم به kccزنگ زدم.فكر نميكردم جواب بدن ولي اولين تجربه ي مملكت قانونمندو لمس كردم.در مورد name of the petitionerبايد اسم برنده اصلي توي فرم همه ي اعضاي خانواده نوشته بشه.همين و بس!
تشکر کنندگان: ali.narooei ، AmericanHamid ، outlaw ، Edenbeast ، aden ، mrhj50 ، shaahinh66
(2011-08-08 ساعت 19:11)AMI4SAL نوشته:  خواهش می کنم جواب بدید خیلی نگرانم

من توی فرم هایی که فرستادم تمام مقاطعم رو زدم فقط من دو ترم کاردانی رفتم که بدلیل یک مشکل پزشکی انصراف دادم و مدرکی هم دریافت نکردم که این مورد رو اصلا توی فرم ها ننوشتم و چون توی این فرم ها نوشته بود مدرک گرفته شده من هم چون مدرکی نگرفتم ننوشتم البته من هم اکنون فوق دیپلم صنایع دارم و اون رو نوشتم
الان خیلی استرس دارم که نکنه مشکلی برای پروندم بوجود بیاد لطفا اون هایی که اطلاع درستی دارن راهنمایی کنن
ممنون می شم

سلام
اینموردی که شما میگی اصلا هیچ نگرانی نداره دوست عزیز. فکر نمیکنم نگفتنش مشکلی پیش بیاد فقط اگر نگرانی میتونی یک ایمیل به kcc بزنی و براشون بنویسی من این مورد را در فرمها فراموش کردم . و ایمیلش رو هم پرینت کن و روز مصاحبه با خودت ببر . و مطمئن باش هیچ مشکلی برا پروندت نمیفته .
تشکر کنندگان: California ، ali.narooei ، AMI4SAL
(2011-08-08 ساعت 23:15)نخجير نوشته:  

ممنون

سلام .
من خودم به kccزنگ زدم.فكر نميكردم جواب بدن ولي اولين تجربه ي مملكت قانونمندو لمس كردم.در مورد name of the petitionerبايد اسم برنده اصلي توي فرم همه ي اعضاي خانواده نوشته بشه.همين و بس!

سلام به همه دوستان : يكي از بچه هاي مهاجر سرا هم به KCC ميل زده بود كه تو تاپيك هاي قبلي ميتونيد پيداش كنيد . اونجا هم KCC گفته بود كه بايد اسم برنده اصلي رو بنويسيد. اميدوارم شك همه برطرف بشه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-05-01 ساعت 22:01)WIKIMAN نوشته:  ضمن عرض تبریک خدمت برندگان عزیز این تاپیک برای بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 ایجاد شده و در صورت مشاهده پست غیرمرتبط با عنوان تاپیک حذف خواهد شد.

برای دانلود فرم از سایت اصلی اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال ۲۰۱۱ اینجا را کلیک کنید.
جهت اطلاعات کامل در مورد این فرم به ویکی مهاجرسرا در [url=
]اینجا[/url] مراجعه کنید.

تشکر کنندگان:
سلام.
لطفا مديران راهنمايي كنند،
همسر من سرباز وظيفه ي صنايع دفاع بوده.
در قسمت branch بايد defense ministry نوشته بشه؟!
منظور از dates of service مدت سربازيه؟!يعني 24 ماه؟اگر بله ،پس با فرمت mm/dd/yyچي بايد نوشت؟اگر هم جواب خير ه،پس درستش چيه؟
توي بعضي 1پست ها خوندم منظور تاريخ پايان سربازيه!!!كه به نظرم درست نميومد.چون date به صورت جمع(dates) اومده.
اگر اشتباه ميكنم لطفا تصحيح كنيد.
منتظر راهنمايي مديران هستم
ممنوووووووونCool
تشکر کنندگان: behzad7
سلام به همه...
یه سوال!!!! به جز فرم ها و برگه ی بارکد و 2 تا عکس ...کپی از پاسپورت هم لازمه؟؟ البته تو سایت که اینو نخواسته یکی که قبلا برنده شده بود گفت لازمه!!!! لازم نیست نه؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه دوستان: لازمه تو سوابق تحصیلیمون دبستان و راهنمایی رو هم بنویسیم؟؟ آخه واسه گذروندن دبستان یا راهنمایی مدرک ندادن بهمون که!
ممنون میشم اگه کمکم کنید
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 01:28)atisland نوشته:  سلام به همه...
یه سوال!!!! به جز فرم ها و برگه ی بارکد و 2 تا عکس ...کپی از پاسپورت هم لازمه؟؟ البته تو سایت که اینو نخواسته یکی که قبلا برنده شده بود گفت لازمه!!!! لازم نیست نه؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه دوستان: لازمه تو سوابق تحصیلیمون دبستان و راهنمایی رو هم بنویسیم؟؟ آخه واسه گذروندن دبستان یا راهنمایی مدرک ندادن بهمون که!
ممنون میشم اگه کمکم کنید

کپی پاسپورت نیاز نیست.
در مرحله بعدی اگر که سفارت شما آنکارا باشه 15 روز قبل از مصاحبه تان بایستی همراه با مدارک ترجمه شده کپی تمام صفحات پاسپورتتان را بفرستید، شاید منظور دوستان این بوده.
ما واسه محکم کاری و صداقت بیش از اندازمون تا پیش دبستانی هم نوشتیمBig Grin اما اگر ننوشتید هم مشکلی نیست ، چون برای آنها دیپلم و پیش دانشگاهی خیلی مهمه، ولی من به شخصه نوشته بودم.
در ضمن بالای همه ی فرم هات کیس نامبرت را بنویس.
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 02:05)Donkey chance نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 01:28)atisland نوشته:  سلام به همه...
ممنون میشم اگه کمکم کنید

کپی پاسپورت نیاز نیست.
در مرحله بعدی اگر که سفارت شما آنکارا باشه 15 روز قبل از مصاحبه تان بایستی همراه با مدارک ترجمه شده کپی تمام صفحات پاسپورتتان را بفرستید، شاید منظور دوستان این بوده.
ما واسه محکم کاری و صداقت بیش از اندازمون تا پیش دبستانی هم نوشتیمBig Grin اما اگر ننوشتید هم مشکلی نیست ، چون برای آنها دیپلم و پیش دانشگاهی خیلی مهمه، ولی من به شخصه نوشته بودم.
در ضمن بالای همه ی فرم هات کیس نامبرت را بنویس.

ممنون دوست عزیز..... Wink
اگه تا چند ماه دیگه دانشگاهمون تموم بشه یعنی اگه خدا بخواد مدرک بگیریم اون وقت توی فرم باید جای مدرک و تاریخ شروع و پایان دوره تحصیل تو اون دانشگاهو چی بنویسیم؟؟؟؟؟؟
کی میشه این فرم هارو بفرستیم از این همه سوال و شک و شبهه راحت بشیم!!!!
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان عزيز
كسي مي دونه ديپلم علوم تجربي چي ميشه ؟
من نوشتم Tentative .
مي خوام يه شير پاك خورده منو راهنمائي كنه كه چي بنويسم .
فداي همه دوستان گرامي .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
در مورد سوال 34 فرم 230 که در مورد خدمت سربازی هستش خانوم ها باید NO رو علامت بزنن یا اینکه بنویسن N/A ?
راستی سوال 33 که لیست همه تحصیلاتمون رو می خوان در مورد ستون Course of Study ما باید برای دوره راهنمایی و یا دبستان چی بنویسیم؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 08:59)odiseh نوشته:  در مورد سوال 34 فرم 230 که در مورد خدمت سربازی هستش خانوم ها باید NO رو علامت بزنن یا اینکه بنویسن N/A ?
راستی سوال 33 که لیست همه تحصیلاتمون رو می خوان در مورد ستون Course of Study ما باید برای دوره راهنمایی و یا دبستان چی بنویسیم؟

No بزنید

من N/A زدم چون عمومی هست و رشته ای مطالعه نمیشه. راهمایی و دبستان چندان مهم نیست. اصل کار دبیرستان و پیش دانشگاهی هست.
تشکر کنندگان: odiseh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان