کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
دوستان
برای این فرم 230 و فرم 122 که سوابق کارمون رو می نویسیم آیا باید مدرکی هم برای این سوابق کاری ، ضمیمه این فرم ها بکنیم؟ مثلا از اون شرکتی که توش کار می کنیم یه گواهی سابقه کار بگیریم و بدیم ترجمه و بعدش اونو همراه با فرم ها بفرستیم یا اصلا احتیاجی نیست؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 07:30)hamid_reza نوشته:  سلام خدمت دوستان عزيز
كسي مي دونه ديپلم علوم تجربي چي ميشه ؟
من نوشتم Tentative .
مي خوام يه شير پاك خورده منو راهنمائي كنه كه چي بنويسم .
فداي همه دوستان گرامي .

Experimental Science دوست عزیز
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: hamid_reza
(2011-08-10 ساعت 07:30)hamid_reza نوشته:  سلام خدمت دوستان عزيز
كسي مي دونه ديپلم علوم تجربي چي ميشه ؟
من نوشتم Tentative .
مي خوام يه شير پاك خورده منو راهنمائي كنه كه چي بنويسم .
فداي همه دوستان گرامي .

highschool diploma (experimental science) wikipedia
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
اگه تا چند ماه دیگه دانشگاهمون تموم بشه یعنی اگه خدا بخواد مدرک بگیریم اون وقت توی فرم باید جای مدرک و تاریخ شروع و پایان دوره تحصیل تو اون دانشگاهو چی بنویسیم؟؟؟؟؟؟
کی میشه این فرم هارو بفرستیم از این همه سوال و شک و شبهه راحت بشیم!!!!
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: California ، hamid_reza

ببخشید من یه سوال داشتم . قسمت تحصیلات دانشگاهی رو بنده از فوق لیسانس درج کردم تا دبیرستان . البته مدرک قسمت مدرک دبیرستان رو دیپلم نوشتم و نه دیپلم تجربی exprimental scienceو فرمها رو ارسال کردم - آیا مشکلیه ؟ و یه سوال دیگه اینکه امکان داره فرم‌ها به دستشون نرسه ؟ آیا می‌توان اگه نرسید از طریق یکی‌ از دوستان که مقیم هستند در آمریکا اقدام کرد ؟ یعنی‌ اینکه برای ایشان بفرستیم و ایشان به کنسولگری بدهند ؟ ممنون از شما
تشکر کنندگان: California
با درود خدمت همه دوستان
نام فامیل من در سال 69 پیشوند داشته است که حذف شده و در انتهای شناسنامه درج شده است.دوستان با تجربه در این موضوع خواهشمندم پاسخ دهید
آیا باید این مطلب را در قسمت 37 فرم درج کنم ؟ با توجه به اینک گفته other name used ......؟
از لطفتان سپاس گذارم
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 13:41)atisland نوشته:  اگه تا چند ماه دیگه دانشگاهمون تموم بشه یعنی اگه خدا بخواد مدرک بگیریم اون وقت توی فرم باید جای مدرک و تاریخ شروع و پایان دوره تحصیل تو اون دانشگاهو چی بنویسیم؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز هرچه سریع تر فرم ها را بفرستید دیر میشه مصاحبه تون میفته عقب آخه چرا اینقدر منو حرص میدین Big Grin
شما تاریخ پایان را بنویس Present بعدا اگه انشالله مدرک گرفتی به KCC اطلاع بده
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 15:02)elhamy نوشته:  ببخشید من یه سوال داشتم . قسمت تحصیلات دانشگاهی رو بنده از فوق لیسانس درج کردم تا دبیرستان . البته مدرک قسمت مدرک دبیرستان رو دیپلم نوشتم و نه دیپلم تجربی exprimental scienceو فرمها رو ارسال کردم - آیا مشکلیه ؟ و یه سوال دیگه اینکه امکان داره فرم‌ها به دستشون نرسه ؟ آیا می‌توان اگه نرسید از طریق یکی‌ از دوستان که مقیم هستند در آمریکا اقدام کرد ؟ یعنی‌ اینکه برای ایشان بفرستیم و ایشان به کنسولگری بدهند ؟ ممنون از شما

دوست عزیز اگه منظورتون قسمت 33 فرم 230 هست فکر کنم این قسمت مربوط به مدارکی هست که شما از سازمان یا نهاد رسمی دریافت کردید
فرمها به دستشون میرسه خیالتون راحت میتونید از اینترنت هم مکان محموله پستی تون را دنبال کنید من خودم با TNT پنج شنبه فرستادم به نظرم دوشنبه رسید
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-08-10 ساعت 17:52)California نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 13:41)atisland نوشته:  اگه تا چند ماه دیگه دانشگاهمون تموم بشه یعنی اگه خدا بخواد مدرک بگیریم اون وقت توی فرم باید جای مدرک و تاریخ شروع و پایان دوره تحصیل تو اون دانشگاهو چی بنویسیم؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز هرچه سریع تر فرم ها را بفرستید دیر میشه مصاحبه تون میفته عقب آخه چرا اینقدر منو حرص میدین Big Grin
شما تاریخ پایان را بنویس Present بعدا اگه انشالله مدرک گرفتی به KCC اطلاع بده
ممنون دوست عزیز.... چشم شنبه میفرستمBig Grin

شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان:

ببخشید من فرمها رو ارسال کردم و قسمت petitioner رو N.A زدم . حال چه کنم ؟ البته باید اضافه کنم من با شخص دیگری نمی‌خوام برم و فقط خودم تنها هستم ، لطفا راهنمایی‌ بفرمایید
تشکر کنندگان:
با توجه به اینکه تو این قسمت خیلی ها اشتباه میکنند فکر نکنم مشکلی باشه. ایمیل بزنید و توضیح بدید.
اون قسمت مال کسانی هست که خانوادگی میرن و برنده اصلی باید مشخص بشه. شما که تکی میروید مشکلی نیست.

(2011-08-10 ساعت 23:20)elhamy نوشته:  ببخشید من فرمها رو ارسال کردم و قسمت petitioner رو N.A زدم . حال چه کنم ؟ البته باید اضافه کنم من با شخص دیگری نمی‌خوام برم و فقط خودم تنها هستم ، لطفا راهنمایی‌ بفرمایید

تشکر کنندگان: California ، Masoudpish
ضمن سلام به همه دوستان اگر کنتاکی به یکی از فرم های ارسالی ایرادی بگیرد مثلا خالی بودن یکی از بندهای فرم آیا فرم اصلاحی باید مجددا پست گردد یا ایمیل کردن آن کافی میباشد.متشکر میشوم اگر پاسخی دریافت کنم.
برای توضیح بیشتر متنی که از کنتاکی برایم ایمیل شده اینه:
The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DS-230 Part 1, Question #10 & #11, US address missing
لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: shaahinh66
(2011-08-12 ساعت 01:19)hamid_r555 نوشته:  ضمن سلام به همه دوستان اگر کنتاکی به یکی از فرم های ارسالی ایرادی بگیرد مثلا خالی بودن یکی از بندهای فرم آیا فرم اصلاحی باید مجددا پست گردد یا ایمیل کردن آن کافی میباشد.متشکر میشوم اگر پاسخی دریافت کنم.
برای توضیح بیشتر متنی که از کنتاکی برایم ایمیل شده اینه:
The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

لطفا راهنمایی کنید.
سلام
نمی دونم چرا ایراد گرفتند چون قبلا دوستانی که این قسمت رو پر نمیکردند در زمان مصاحبه ازشون آدرس میخواستند . من این قسمت رو N/A زده بودم و زمان مصاحبه آدرس رو دادم . شما هم یک آدرس از آمریکا جایی که میری یا جایی که قراره گرین کارت پست بشه رو براشون ایمیل کن . و نیازی به پست کردن فرم نمیباشد.
تشکر کنندگان:
من پرسش های 10و11 رو سفید گذاشتم حالا این ایمیل برام اومده

آیا لازمه فرمها رو دوباره تکمیل و به کنتاکی پست کنم یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-12 ساعت 03:02)hamid_r555 نوشته:  من پرسش های 10و11 رو سفید گذاشتم حالا این ایمیل برام اومده

آیا لازمه فرمها رو دوباره تکمیل و به کنتاکی پست کنم یا نه؟

(2011-08-12 ساعت 04:24)mansour*** نوشته:  با درود

وقتی اینها میبینند که طرف مهاجراست وبرای اولین بار برای زندگی به امریکا میره وکسی را در آنجا نداره چطور باید ادرس بده کدام آدرس میتونه باشه وآیا میشود ادرس هتل را داد؟
وآیا منظور از ادرس این هستش که باید طرف آشنا باشد؟مگر شرط لاتاری در داشتن قبل از ورودآدرس است؟ این خیلی غیر منطقی وغیر عقلانی است تازه برای برندگان ایمیل میزنند وبه اجبار ادرس می خواهند!!!
ودرخاتمه من تصور میکنم کسانی که آدرس ندارند یک هتلی از سایت پیدا کنند که قصد دارند در ان ایالت زندگی یا سفر کنند را بدهند البته دوستان با تجربه هم اگر در این باره نظر دهند این اطلاع تکمیل گردد ممنون میشم.
آدرس برای زمانی هست که شما انشالله که ویزا را گرفتی و رفتی آمریکا گرین کارت و SSN شما پست بشه به اون آدرس
خودمونیم همچین هم غیر عقلانی نیست Wink
با آدرس هتل را نوشتن اصلا موافق نیستم حتی اگه شده یه دوست و آشنای خیلی دور پیدا کنید و آدرسشون را بدید ولی در نهایت اگه هیچ کسی را پیدا نکردید میتونید با یه وکیل مهاجرت در آمریکا تماس بگیرید و از ایشون راهنمایی بخواهید احتمالا یه مبلغی میگیره و یه آدرسی بهتون میده
آقای حمید از این ایمیل KCC به نظرم میرسه که شما باید اسم برنده اصلی ، شماره کیس ، تاریخ تولد را توی یه برگه سفید باذکر
•DS-230 Part 1, Question #10 & #11, US address missing
براشون بفرستید یعنی لازم نیست دوباره فرم را پر کنید
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: mansour*** ، Donkey chance

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان