کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
KCCایمیل زیر رو برام فرستاد من هم در جواب پاسخ لازم و آدرس یکی از دوستان رو براشون ایمیل کردم
The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):
• DS-230 Part 1, Question #10 & #11, US address missing
الان بازم ایمیل زیر بدستم رسید .این معنی اش اینه که مشکل برطرف شده؟نظرتون چیه؟لازمه کاری بکنم؟
The information you provided will be included in your case file for review.

تشکر کنندگان:
(2011-08-12 ساعت 22:59)hamid_r555 نوشته:  KCCایمیل زیر رو برام فرستاد من هم در جواب پاسخ لازم و آدرس یکی از دوستان رو براشون ایمیل کردم
The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):
الان بازم ایمیل زیر بدستم رسید .این معنی اش اینه که مشکل برطرف شده؟نظرتون چیه؟لازمه کاری بکنم؟

به نظر من چون گفتن وارد کردیم برای چک کردن دوباره،شما چند روز صبر کن بعد دباره ای میل بزن که مطمئن بشی دیگه کمبودی در مدارکت نیست...راستی می تونم بپرسم شما کی مدارکتون رو ارسال کردید؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
(2011-08-12 ساعت 23:10)faranak.n نوشته:  
(2011-08-12 ساعت 22:59)hamid_r555 نوشته:  KCCایمیل زیر رو برام فرستاد من هم در جواب پاسخ لازم و آدرس یکی از دوستان رو براشون ایمیل کردم

به نظر من چون گفتن وارد کردیم برای چک کردن دوباره،شما چند روز صبر کن بعد دباره ای میل بزن که مطمئن بشی دیگه کمبودی در مدارکت نیست...راستی می تونم بپرسم شما کی مدارکتون رو ارسال کردید؟

من مدارکم رو اول اوت فرستادم و 4 اوت به کنسولگری تحویل شدند.
تشکر کنندگان:
سلام... ببخشید احتمالا سوالم تکراریه ولی میشه اگه اطلاعی دارید کمکم کنید؟ من فعلا دانشجو هستم مدرک تحصیلیمو چی باید بنویسم ؟
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: California
سلام
این درسته که فرم 230 قسمت اولش (Part I) رو باید برنده اصلی پر کنه و قسمت دومش (Part II) رو هم برنده اصلی و هم اینکه همه افرادی که می تونن با برنده اصلی مهاجرت کنن؟ اگه درست هستش، پس هر فرم 230 که ارسال که کنیم باید یه دونه قسمت اول داشته باشه و چندین قسمت دوم همراهش باشه؟
تشکر کنندگان: California
(2011-08-13 ساعت 02:39)atisland نوشته:  سلام... ببخشید احتمالا سوالم تکراریه ولی میشه اگه اطلاعی دارید کمکم کنید؟ من فعلا دانشجو هستم مدرک تحصیلیمو چی باید بنویسم ؟

آخرین مدرکی را که دریافت کردید را باید بنویسید
(2011-08-13 ساعت 08:45)odiseh نوشته:  سلام
این درسته که فرم 230 قسمت اولش (Part I) رو باید برنده اصلی پر کنه و قسمت دومش (Part II) رو هم برنده اصلی و هم اینکه همه افرادی که می تونن با برنده اصلی مهاجرت کنن؟ اگه درست هستش، پس هر فرم 230 که ارسال که کنیم باید یه دونه قسمت اول داشته باشه و چندین قسمت دوم همراهش باشه؟

نه هر دو قسمت باید پر بشه بالای فرم در هر دو قسمت هم نوشته
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Masoudpish

من متوجه منظورتون در خط بالایی نشدم
تشکر کنندگان: Hornet ، California
(2011-08-13 ساعت 10:50)California نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 02:39)atisland نوشته:  سلام... ببخشید احتمالا سوالم تکراریه ولی میشه اگه اطلاعی دارید کمکم کنید؟ من فعلا دانشجو هستم مدرک تحصیلیمو چی باید بنویسم ؟

آخرین مدرکی را که دریافت کردید را باید بنویسید

با سلام
فرم 230به صورت کامل هم قسمت 1 و هم قسمت 2 باید توسط برنده اصلی
و همه همراهان پر شود.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان: California ، Hornet
(2011-08-13 ساعت 11:22)odiseh نوشته:  
من متوجه منظورتون در خط بالایی نشدم
حق داری خودمم که الان می خونم نمی فهمم Big Grin
منظورم این بود که هم Part 1 و هم Part 2 باید برای تمامی برندگان و برنده اصلی پر بشه
ضمنا اگه یه کوچولو دقت می کردید این را بالای فرم هم توضیح داده
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Hornet
اگر در فرمهای 230 و 122 را دوباره با رفع نواقص و اصلاح اشکالات برای کنتاکی ارسال کنیم در روند بررسی پرونده و کیسمون اختلالی ایجاد میکنه؟آیا ممکنه بخاطر دوبار فرستادن مدارک از چرخه بررسی حذف بکنن؟ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین.
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 19:12)hamid_r555 نوشته:  اگر در فرمهای 230 و 122 را دوباره با رفع نواقص و اصلاح اشکالات برای کنتاکی ارسال کنیم در روند بررسی پرونده و کیسمون اختلالی ایجاد میکنه؟آیا ممکنه بخاطر دوبار فرستادن مدارک از چرخه بررسی حذف بکنن؟ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین.

دوست عزیز ،

حتما اول با ای میل اطلاع بدید اگر نیاز بود خودشون میگن پست کنین.

موفق باشید.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفاً راهنمایی کنه ، یه جایی تو پست های سال 2011 خوندم که یکی از دوستان وقتی واسه مصاحبه رفته چون تقاضای افسر فارسی زبان نکرده بوده مصاحبه اش به زبان انگلیسی انجام شده ، چجوری باید افسر فارسی زبان تقاضا کنیم؟ فرم خاصی رو باید پر کنیم؟
یه سوال دیگه هم داشتم بالاخره تکلیف petetition چی شد ، چی بنویسیم؟ نام برنده اصلی یا N/A؟
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: majid89
(2011-08-14 ساعت 17:08)hoda2012 نوشته:  سلام دوستان
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفاً راهنمایی کنه ، یه جایی تو پست های سال 2011 خوندم که یکی از دوستان وقتی واسه مصاحبه رفته چون تقاضای افسر فارسی زبان نکرده بوده مصاحبه اش به زبان انگلیسی انجام شده ، چجوری باید افسر فارسی زبان تقاضا کنیم؟ فرم خاصی رو باید پر کنیم؟
یه سوال دیگه هم داشتم بالاخره تکلیف petetition چی شد ، چی بنویسیم؟ نام برنده اصلی یا N/A؟

انتخاب زبان فارسي در زمان مصاحبه انجام ميشه و الان كاري به اون نداريد. براي گزينه petitioner مي بايست نام برنده اصلي رو بنويسيد.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: California ، hesam_hv ، shaahinh66
من 17 سالم هست و سال دیگه دیپلم می گیرم!یعنی هیچگونه شانسی نیست؟؟؟اینو تو قسمت others که راجع به مدرک پرسیده توضیح بدم؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-05-07 ساعت 21:44)User نوشته:  
(2011-05-07 ساعت 21:26)persiaonline نوشته:  با سلام .
1:در قسمت آدرس پدر و مادر اگر هر دو فوت شده باشند چه باید بنویسیم.
2:من و خانمم هر دو لیسانس مهندسی نرم افزار داریم.آیا نیازه که قسمت سابقه شغلی را پر کنیم.
3:در آنکارا زبان مصاحبه با ما ایرانیها چیه؟
قبلا از بزرگواری شما در پاسخ به این سوالات سپاسگزارم.
1- نام و نام خانوادگی آنها را بنویسید. فکر می کنم آخرین این سوال برای اعلام فوت شدن آنهاست.
2- بله نیاز است.
3- انگلیسی و فارسی. هر کدام که شما انتخاب کنید.
موفق باشید

(2011-05-07 ساعت 21:26)pooia نوشته:  بالاخره تو قسمت ۳۹ چی بنویسیم؟
من یکی از دوستام که پارسال برنده شده بود تو اون قسمت مشخصات خودشو نوشته بود.
یکی این قضیه رو حل کنه .

اگر منظور شما Petitioner است باید مشخصات فرد برنده نوشته شود.
موفق باشید

ببخشید جناب مدیر. لطفا پاسخی که به ارسال شماره 64 دادید رو مجدد ببینید و با این ارسال مقایسه کنید. بالاخره سابقه شغلی و گواهی لازم هست یا خیر؟متشکرم
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان