کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲

(2011-07-19 ساعت 08:28)mahdicivil نوشته:  با سلام. خدا رو شکر منم امسال قبول شدم.یک سوال داشتم. از دوستان میخواهم که راهنمایی کنند
من 4 ماه خدمت کردم بعد فوق لیسانس قبول شدم.حالا هم فوقم تموم شده و تا مهر ماه دوباره مشمول میشم. حالا میخواستم ببینم اگه در حین خدمت نامه سفارتم بیاد من میتونم از کشور خارج بشم و برای مصاحبه برم؟
اگه بتونم یه مقاله برای یک کنفرانس تو یک کشور دیگه بدم ولی برم ترکیه مشکلی بعد از برگشتم پیش می آید؟
خواهش می کنم دوستان عزیز جواب بدن

ضمن تبريك به شما
در خصوص خروج از كشور مشمولان تاپيك جداگانه اي هست كه تجربه خيلي از دوستان در اين خصوص رو داره و مي تونيد استفاده كنيد. راه هاي قانوني زيادي هست. ولي اگر در حين خدمت باشيد به نظرم كار كمي سخت ميشه و براي اجازه خروج بايد تاييديه 1000 جا رو از محل خدمت از حف.ا..... ظت و اطلا. عا... ت و عقي.......د..تي و ... رو بايد بگيريد كه كار راحتي نيست. اگر كيس نامبرتون پايين باشه بهتره موعد خدمت رو تمديد كنيد و با يكي از همون روشهاي كنفرانس و ... قبل از رفتن به خدمت به مصاحبه بريد. از لحاظ كليرنس هم براتون بهتره.
تشکر کنندگان: alirezagh
سلام.
من شماره ام بالاست. 4xxxx. با توجه به صحبتهای دوستان به این نتیجه رسیدم که گیر اصلی برای ما ها سر کارنت شدن هست. یعنی اگر کارنت بشیم و فرمها رو درست پر کرده باشیم و ریگی به کفش نداشته باشیم احتمال قبولی در مصاحبه زیاد هست برای ماها. آیا درست فهمیدم؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 09:04)h4di نوشته:  سلام.
من شماره ام بالاست. 4xxxx. با توجه به صحبتهای دوستان به این نتیجه رسیدم که گیر اصلی برای ما ها سر کارنت شدن هست. یعنی اگر کارنت بشیم و فرمها رو درست پر کرده باشیم و ریگی به کفش نداشته باشیم احتمال قبولی در مصاحبه زیاد هست برای ماها. آیا درست فهمیدم؟

دوست عزيز اينجوري كه من ديدم امسال كيس 65000 هم داريم، پس كيس شما خيلي هم بالا نيست
از الان به خودت استرس وارد نكن و برو دنبال جمع و جور كردن مداركت
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: h4di ، vahidvm60
متشکرم. Smile

راستی اینجا یک سوال برای من پیش اومده. مگه هر سال 100000 نفر بر نمیدارن. 50000 تا شو انتخاب میکنن. پس چرا شماره کیس ها بالا برای شما عجیبه وقتی که باید شماره 100000 هم داشته باشیم؟

(2011-07-19 ساعت 10:08)Hornet نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 09:04)h4di نوشته:  سلام.

دوست عزيز اينجوري كه من ديدم امسال كيس 65000 هم داريم، پس كيس شما خيلي هم بالا نيست
از الان به خودت استرس وارد نكن و برو دنبال جمع و جور كردن مداركت

تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 21:54)schaghayegh نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 21:03)farnaz82 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 20:52)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 20:35)farnaz82 نوشته:  مشکلی نداره که دوست عزیز ،منظورشون این است که برادرشون پرینت میکنند فرم ها را و عکس ها شون را هم میزنند و میفرستند kcc به نظر من هیچ فرقی نداره فقط هزینشون کمتر میشه

سلام خدمت شما فرناز خانم
من نشنیدم
عکسو یعنی با همون کیفیتی که میخوان و 5در 5 پرینت بگیره!؟
فرمها فکر میکنم سنده و بایستی hand writing باشن و نه کپی پرینت
اگر مطمئن هستید من حرفی نمیزنم
ولی پای سرنوشت یک انسان درمیونه که ممکنه بزرگترین شانس زندگیشو به همین راحتی از دست بده
موفق باشید

بله عکس را با همون کیفیت و مثل همین حالت برادرشون میتونند براشون پرینت بگیرند
منظورتون از اینکه فرم ها سند است را نفهمیدم؟الان نباید سند فرستاد و فقط باید فرم ها را پر کرد که اونم کامپوتری انجام میشه و خود ما هم بعد پر کردن توسط کامپیوتر پرینت گرفتیم و فرستادیم و مشکلی هم نبود
امیدوارم دوستان صاحب نظر هم جواب بدند هر چند من مطمئن هستم که هیچ مشکلی نیست چون خود ما هم پرینت گرفتیم و تا انجا که میدونم دستی نباید فرم ها پر بشه،روز مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود Wink
دوست عزیز انها اطلاعات ما را میخواهند و دستی بودن یا نبودن براشون اصلآ مهم نیست که بخواهند به خاطر اون پرونده کسی را از دور خارج کنند کما اون که کامپیوتری پر بشه فرم ها خوانا تر و تمیز تر هستند
من هم فكر ميكنم كه بايد دست نويس باشند.... چون تاكيد كرده بود Clearly... اگه تايپ شده ميخواست كه ديگه اينو نميزد..... به هر حال اميدوارم مشكلي نباشه... Smile

دوستان نوشته پرینت یا تایپ، پس تایپ هم میشه کرد، درسته؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 10:34)Serendipity نوشته:  دوستان نوشته پرینت یا تایپ، پس تایپ هم میشه کرد، درسته؟

بله دوست عزيز
تايپ هم ميشه كرد و بعدش از اونها چاپ بگيريد

موفق باشيد
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: vahidvm60
سلام به دوستان خوبم

من هم خوشبختانه برنده شدم.میخواستم از دوستان خوبم خواهش کنم که منو دقیق و با جزییات کامل راهنمایی کنن که الان باید از کجا شروع کنم.

خیلی خیلی ممنونم

کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
تشکر کنندگان: Hornet ، javidk
(2011-07-19 ساعت 11:23)پریچهر م نوشته:  سلام به دوستان خوبم

من هم خوشبختانه برنده شدم.میخواستم از دوستان خوبم خواهش کنم که منو دقیق و با جزییات کامل راهنمایی کنن که الان باید از کجا شروع کنم.

خیلی خیلی ممنونم

سلام دوست عزيز

از اينجا شروع كن و بعد اطلاعات خودتو براي استفاده سايرين در اين تاپيك وارد كن

موفق باشيد
دوستان عزيز برنده 2012
ضمن تبريك صميمانه و آرزوي موفقيت به يكايك شما

لطفاً اطلاعات خودتون در تاپيك خلاصه پيشرفت كار برندگان 2012 وارد نماييد، تا هم نفرات بعدي بتونن از اين اطلاعات استفاده كنن و هم بر اساس اين اطلاعات بتوان تحليل و نتيجه گيري نمود.

خوب و خوش باشيد
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: mitr.p
سلام دوستان عزیز... سوالی داشتم راجع به همراه... من میتونم با خودم همراه ببرم؟ 23 سالمه و می خوام برادرم رو که 29 سالشونه به عنوان همراه ببرم...امکانش هست؟ یا باید پدر یا شوهر باشه فقط؟ و فرم رو برای ایشون هم باید پر کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 11:57)head of flower نوشته:  سلام دوستان عزیز... سوالی داشتم راجع به همراه... من میتونم با خودم همراه ببرم؟ 23 سالمه و می خوام برادرم رو که 29 سالشونه به عنوان همراه ببرم...امکانش هست؟ یا باید پدر یا شوهر باشه فقط؟ و فرم رو برای ایشون هم باید پر کنیم؟

فقط همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: mitr.p ، head of flower ، Hornet
(2011-07-19 ساعت 11:57)head of flower نوشته:  سلام دوستان عزیز... سوالی داشتم راجع به همراه... من میتونم با خودم همراه ببرم؟ 23 سالمه و می خوام برادرم رو که 29 سالشونه به عنوان همراه ببرم...امکانش هست؟ یا باید پدر یا شوهر باشه فقط؟ و فرم رو برای ایشون هم باید پر کنیم؟

دوست عزیز ما در لاتاری چیزی به نام همراه (خانواده)، نداریم.
نه پدر و نه برادر و نه ...
فقط اگر متاهل هستید یا خواهید شد میتونید همسرتون رو به عنوان همراه به سفارت معرفی کنید.
+
فرزندان زیر 21 سال.

موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mitr.p ، head of flower
(2011-07-19 ساعت 12:06)javidk نوشته:  

دوست عزیز ما در لاتاری چیزی به نام همراه (خانواده)، نداریم.
نه پدر و نه برادر و نه ...
فقط اگر متاهل هستید یا خواهید شد میتونید همسرتون رو به عنوان همراه به سفارت معرفی کنید.
+
فرزندان زیر 21 سال.

موفق باشید.

اوه!! چه بد!!! ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام .مي خاستم بدونم چه مدارك و فرم هايئ را بايد ارسال كنم؟ آيا فقط فرم ds230و دو عكس 5×5؟
متشكرم
تشکر کنندگان:
Sad 
سلام . منم لاتاری قبول شدم با کیس2012AS000335XX
به منم مصاحبه میرسه؟
یه سوال برای پر کردن فرمهای اولیه باید اصل مدرک دیپلمم رو همراه ترجمش بفرستم؟یا همون کپی مدرک و ترجمش؟
بعد فرستادن فرمها چجوری از زمان مصاحبه مطلع بشم؟خودشون خبر میدن؟از چه طریقی؟ معذرت میخوام واقعا به کمکتون نیاز دارم .من دانشجوی دانشگاه ازادم و مدرک دیپلمم پیش اوناست نمیشه که تا از چیزی مطمن نشدم انصراف بدم فقط میتونم کپیشو بگیرم ازشون ممنون میشم راهنماییم کنین

لطفا از نوشتن کامل شماره کیس نامبر خود خودداری کنید
تشکر کنندگان: AmericanHamid
(2011-07-19 ساعت 15:13)parydaryai نوشته:  سلام . منم لاتاری قبول شدم با کیس2012AS000335XX
به منم مصاحبه میرسه؟
یه سوال برای پر کردن فرمهای اولیه باید اصل مدرک دیپلمم رو همراه ترجمش بفرستم؟یا همون کپی مدرک و ترجمش؟
بعد فرستادن فرمها چجوری از زمان مصاحبه مطلع بشم؟خودشون خبر میدن؟از چه طریقی؟ معذرت میخوام واقعا به کمکتون نیاز دارم .من دانشجوی دانشگاه ازادم و مدرک دیپلمم پیش اوناست نمیشه که تا از چیزی مطمن نشدم انصراف بدم فقط میتونم کپیشو بگیرم ازشون ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام وتبریک
بله حتما مصاحبه به شما میرسه.
برای فرمهای اولیه قرار نیست شما چیزی به غیر از فرمهای 122 و 230 و عکس بفرستید . پس نیازی به ارسال دیپلم هم نیست.
بعد از ارسال فرمها شما باید ویزا بولتن رو چک کنید مشخص میشه که در چه ماهی باید برید مصاحبه .و یک نامه هم براتون میاد ( تا پارسال که میومد. ممکنه امسال فقط ایمیل باشه) که در این نامه تاریخ مصاحبه شما هم مشخص شده.
به تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن مراجعه کنید برای اطلاعات بیشتر.
تشکر کنندگان: free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان