موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-18 ساعت 21:03)farnaz82 نوشته: (2011-07-18 ساعت 20:52)vahidvm60 نوشته: (2011-07-18 ساعت 20:35)farnaz82 نوشته: مشکلی نداره که دوست عزیز ،منظورشون این است که برادرشون پرینت میکنند فرم ها را و عکس ها شون را هم میزنند و میفرستند kcc به نظر من هیچ فرقی نداره فقط هزینشون کمتر میشه
سلام خدمت شما فرناز خانم
من نشنیدم
عکسو یعنی با همون کیفیتی که میخوان و 5در 5 پرینت بگیره!؟
فرمها فکر میکنم سنده و بایستی hand writing باشن و نه کپی پرینت
اگر مطمئن هستید من حرفی نمیزنم
ولی پای سرنوشت یک انسان درمیونه که ممکنه بزرگترین شانس زندگیشو به همین راحتی از دست بده
موفق باشید
بله عکس را با همون کیفیت و مثل همین حالت برادرشون میتونند براشون پرینت بگیرند
منظورتون از اینکه فرم ها سند است را نفهمیدم؟الان نباید سند فرستاد و فقط باید فرم ها را پر کرد که اونم کامپوتری انجام میشه و خود ما هم بعد پر کردن توسط کامپیوتر پرینت گرفتیم و فرستادیم و مشکلی هم نبود
امیدوارم دوستان صاحب نظر هم جواب بدند هر چند من مطمئن هستم که هیچ مشکلی نیست چون خود ما هم پرینت گرفتیم و تا انجا که میدونم دستی نباید فرم ها پر بشه،روز مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود
دوست عزیز انها اطلاعات ما را میخواهند و دستی بودن یا نبودن براشون اصلآ مهم نیست که بخواهند به خاطر اون پرونده کسی را از دور خارج کنند کما اون که کامپیوتری پر بشه فرم ها خوانا تر و تمیز تر هستند
من هم فكر ميكنم كه بايد دست نويس باشند.... چون تاكيد كرده بود Clearly... اگه تايپ شده ميخواست كه ديگه اينو نميزد..... به هر حال اميدوارم مشكلي نباشه...
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و شب همگي به خير.....
ادمين عزيز اميدوارم اينبار محل درستي رو براي موضوع انتخاب كرده باشم.....
بعد از اينكه مدارك رو به KCC ارسال كرديم بايد بريم دنبال بقيه ي كارها كه براي سفارت لازمه ..... خب الان سوال من اينه كه توي يكي از صفحات زده فرم مخصوص سفارت آمريكا در تركيه.... 1- ما اين فرم و از كجا بايد بياريم؟ 2- داستان اين واكسيناسيون چيه؟!!!! كي بايد اينكارارو انجام بديم؟!!!! 3- من آخرين مدركم فوق ليسانسه.... بايد از ديپلم مدرك ببرم با ترجمه؟!!!! و از همه مهمتر اينكه اگر كسي راجع به كل هزينه هايي اينكار نياز داره اطلاعات داره به من بگه..... 4 - يه جا خوندم وكالت نامه... ( اين يعني چي؟ يعني من ميتونم از مامانم كه خونه به اسمشه وكالت بگيرم و يعني يه جورايي بگيم اين خونه مال منه؟ ) چون من كه ملكي ندارم از خودم.... يه 206 دارم! با يه حساب بانكي كه شايد بتونم تا 30- 40 ميليون برسونمش ( اما براي يه مدت كوتاه )
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-18 ساعت 22:28)vahidvm60 نوشته: (2011-07-18 ساعت 22:15)schaghayegh نوشته: سلام دوستان و شب همگي به خير.....
ادمين عزيز اميدوارم اينبار محل درستي رو براي موضوع انتخاب كرده باشم.....
بعد از اينكه مدارك رو به KCC ارسال كرديم بايد بريم دنبال بقيه ي كارها كه براي سفارت لازمه ..... خب الان سوال من اينه كه توي يكي از صفحات زده فرم مخصوص سفارت آمريكا در تركيه.... 1- ما اين فرم و از كجا بايد بياريم؟ 2- داستان اين واكسيناسيون چيه؟!!!! كي بايد اينكارارو انجام بديم؟!!!! 3- من آخرين مدركم فوق ليسانسه.... بايد از ديپلم مدرك ببرم با ترجمه؟!!!! و از همه مهمتر اينكه اگر كسي راجع به كل هزينه هايي اينكار نياز داره اطلاعات داره به من بگه..... 4 - يه جا خوندم وكالت نامه... ( اين يعني چي؟ يعني من ميتونم از مامانم كه خونه به اسمشه وكالت بگيرم و يعني يه جورايي بگيم اين خونه مال منه؟ ) چون من كه ملكي ندارم از خودم.... يه 206 دارم! با يه حساب بانكي كه شايد بتونم تا 30- 40 ميليون برسونمش ( اما براي يه مدت كوتاه )
سلام دوست عزیز
همه سوالاتونو میتونین با کمی وقت گذاشتن در تالارهای 2011 جواباشو کاملتر از هر جای دیگه پیدا کنید
ولی اگر دنبال راهنمایی فوری هستید من جواباتونو براتون میزارم :
1- شما در این مرحله به این فرم نیازی ندارید تا زمانی که نامه دوم بیاد
2-واکسیناسیون رو همه مراکز بهداشت و دکترهای متخصص براتون انجام میدن و نزدیکای مصاخبه باید انجام بشه و این کارو برای این انجام میدید که هزینه آزمایشهای مدیکالتون قبل از مصاحبه کمتر بشه
3- ترجمه فوق لیسانستون کفایته و نیازی به ترجمه دیپلم ندارید.
کل هزینه ها برای یک نفر تا دو نفر در حدود 4 تا 5 میلیون میشود.
4- بله میتونید وکالت بگیرید.به 206 تون هم نیازی نیست همون حساب 30 تا 40 میلیونی برای یک 24 ساعت که بتونید از حسابتون گواهی بگیرید کفایت میکنه و جتی به وکالت هم نیازی ندارید.
موفق باشید
خيلي ممنون دوست عزيز
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.منم لاتاری به اسمم در اومد.اصلا فکرشو نمیکردم،خواستم بپرسم آیا مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی علاوه بر لیسانس احتیاج هست که با این فرم ها فرستاده شه!؟ مرسی اگه راهنمایی کنین
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جوابتون ...ببخشید ۲ سوال دیگه هم دارم ،چند تا عکس احتیاجه !؟و مهلت فرستادن فرم ها تا چه زمانی هست !؟مرسی
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
جلسه مصاحبه ( در آنکارا ) به زبان انگلیسی برگزار میشه ؟ یا فارسی ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. خدا رو شکر منم امسال قبول شدم.یک سوال داشتم. از دوستان میخواهم که راهنمایی کنند
من 4 ماه خدمت کردم بعد فوق لیسانس قبول شدم.حالا هم فوقم تموم شده و تا مهر ماه دوباره مشمول میشم. حالا میخواستم ببینم اگه در حین خدمت نامه سفارتم بیاد من میتونم از کشور خارج بشم و برای مصاحبه برم؟
اگه بتونم یه مقاله برای یک کنفرانس تو یک کشور دیگه بدم ولی برم ترکیه مشکلی بعد از برگشتم پیش می آید؟
خواهش می کنم دوستان عزیز جواب بدن
شماره کیس: 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1