کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-18 ساعت 21:03)farnaz82 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 20:52)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 20:35)farnaz82 نوشته:  مشکلی نداره که دوست عزیز ،منظورشون این است که برادرشون پرینت میکنند فرم ها را و عکس ها شون را هم میزنند و میفرستند kcc به نظر من هیچ فرقی نداره فقط هزینشون کمتر میشه

سلام خدمت شما فرناز خانم
من نشنیدم
عکسو یعنی با همون کیفیتی که میخوان و 5در 5 پرینت بگیره!؟
فرمها فکر میکنم سنده و بایستی hand writing باشن و نه کپی پرینت
اگر مطمئن هستید من حرفی نمیزنم
ولی پای سرنوشت یک انسان درمیونه که ممکنه بزرگترین شانس زندگیشو به همین راحتی از دست بده
موفق باشید

بله عکس را با همون کیفیت و مثل همین حالت برادرشون میتونند براشون پرینت بگیرند
منظورتون از اینکه فرم ها سند است را نفهمیدم؟الان نباید سند فرستاد و فقط باید فرم ها را پر کرد که اونم کامپوتری انجام میشه و خود ما هم بعد پر کردن توسط کامپیوتر پرینت گرفتیم و فرستادیم و مشکلی هم نبود
امیدوارم دوستان صاحب نظر هم جواب بدند هر چند من مطمئن هستم که هیچ مشکلی نیست چون خود ما هم پرینت گرفتیم و تا انجا که میدونم دستی نباید فرم ها پر بشه،روز مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود Wink
دوست عزیز انها اطلاعات ما را میخواهند و دستی بودن یا نبودن براشون اصلآ مهم نیست که بخواهند به خاطر اون پرونده کسی را از دور خارج کنند کما اون که کامپیوتری پر بشه فرم ها خوانا تر و تمیز تر هستند
من هم فكر ميكنم كه بايد دست نويس باشند.... چون تاكيد كرده بود Clearly... اگه تايپ شده ميخواست كه ديگه اينو نميزد..... به هر حال اميدوارم مشكلي نباشه... Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 21:52)majid89 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 12:33)majid89 نوشته:  سلام خدمت دوستان،

توی توضیحات سایت در مرحله دوم (http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html) گفته شده که فرمهای 122 و 230 را پر کنید.
مشکل اینه که آدرس فرم 230 که داده شده به نسخه سال 2009 مربوط می شه (http://travel.state.gov/pdf/DS-0230.pdf
) و قدیمی تر از اینی هست که توی این سایت (http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf) بهش لینک داده شده(2010)

سوال من اینه که کدوم یکی معتبرند. قاعدتا باید جدیدتره معتبر باشه ولی چرا تو سایت خودشون قدیمیه رو معرفی کردن؟

دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
الان دو نمونه فرم 230 موجوده و مهمه که کدومش ارسال بشه...

دوست عزیز این که سوال نداره
جدیده رو پر کن دیگه
به آپدیت های اینا هم توجه نکن
اصلا ملاک نیست
مثلا من مشخصات عکس مصاحبه رو از تو سایت ابوظبی برداشتم و عکس گرفتم و روز مصاحبه بردم
بعد ازم قبول نکردن و گفتن اونی که تو سایت زدیم باید آپدیت بشه که هنوز نکردیم
موفق باشید
تشکر کنندگان: majid89
سلام دوستان و شب همگي به خير.....
ادمين عزيز اميدوارم اينبار محل درستي رو براي موضوع انتخاب كرده باشم.....

بعد از اينكه مدارك رو به KCC ارسال كرديم بايد بريم دنبال بقيه ي كارها كه براي سفارت لازمه ..... خب الان سوال من اينه كه توي يكي از صفحات زده فرم مخصوص سفارت آمريكا در تركيه.... 1- ما اين فرم و از كجا بايد بياريم؟ 2- داستان اين واكسيناسيون چيه؟!!!! كي بايد اينكارارو انجام بديم؟!!!! 3- من آخرين مدركم فوق ليسانسه.... بايد از ديپلم مدرك ببرم با ترجمه؟!!!! و از همه مهمتر اينكه اگر كسي راجع به كل هزينه هايي اينكار نياز داره اطلاعات داره به من بگه..... 4 - يه جا خوندم وكالت نامه... ( اين يعني چي؟ يعني من ميتونم از مامانم كه خونه به اسمشه وكالت بگيرم و يعني يه جورايي بگيم اين خونه مال منه؟ ) چون من كه ملكي ندارم از خودم.... يه 206 دارم! با يه حساب بانكي كه شايد بتونم تا 30- 40 ميليون برسونمش ( اما براي يه مدت كوتاه Big Grin )
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 22:15)schaghayegh نوشته:   سلام دوستان و شب همگي به خير.....

بعد از اينكه مدارك رو به KCC ارسال كرديم بايد بريم دنبال بقيه ي كارها كه براي سفارت لازمه ..... خب الان سوال من اينه كه توي يكي از صفحات زده فرم مخصوص سفارت آمريكا در تركيه.... 1- ما اين فرم و از كجا بايد بياريم؟ 2- داستان اين واكسيناسيون چيه؟!!!! كي بايد اينكارارو انجام بديم؟!!!! 3- من آخرين مدركم فوق ليسانسه.... بايد از ديپلم مدرك ببرم با ترجمه؟!!!! و از همه مهمتر اينكه اگر كسي راجع به كل هزينه هايي اينكار نياز داره اطلاعات داره به من بگه..... 4 - يه جا خوندم وكالت نامه... ( اين يعني چي؟ يعني من ميتونم از مامانم كه خونه به اسمشه وكالت بگيرم و يعني يه جورايي بگيم اين خونه مال منه؟ ) چون من كه ملكي ندارم از خودم.... يه 206 دارم! با يه حساب بانكي كه شايد بتونم تا 30- 40 ميليون برسونمش ( اما براي يه مدت كوتاه Big Grin )

سلام دوست عزیز
همه سوالاتونو میتونین با کمی وقت گذاشتن در تالارهای 2011 جواباشو کاملتر از هر جای دیگه پیدا کنید
ولی اگر دنبال راهنمایی فوری هستید من جواباتونو براتون میزارم :
1- شما در این مرحله به این فرم نیازی ندارید تا زمانی که نامه دوم بیاد
2-واکسیناسیون رو همه مراکز بهداشت و دکترهای متخصص براتون انجام میدن و نزدیکای مصاخبه باید انجام بشه و این کارو برای این انجام میدید که هزینه آزمایشهای مدیکالتون قبل از مصاحبه کمتر بشه
3- ترجمه فوق لیسانستون کفایته و نیازی به ترجمه دیپلم ندارید.
کل هزینه ها برای یک نفر تا دو نفر در حدود 4 تا 5 میلیون میشود.
4- بله میتونید وکالت بگیرید.به 206 تون هم نیازی نیست همون حساب 30 تا 40 میلیونی برای یک 24 ساعت که بتونید از حسابتون گواهی بگیرید کفایت میکنه و جتی به وکالت هم نیازی ندارید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: star63
(2011-07-18 ساعت 21:03)farnaz82 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 20:52)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 20:35)farnaz82 نوشته:  مشکلی نداره که دوست عزیز ،منظورشون این است که برادرشون پرینت میکنند فرم ها را و عکس ها شون را هم میزنند و میفرستند kcc به نظر من هیچ فرقی نداره فقط هزینشون کمتر میشه

سلام خدمت شما فرناز خانم
من نشنیدم
عکسو یعنی با همون کیفیتی که میخوان و 5در 5 پرینت بگیره!؟
فرمها فکر میکنم سنده و بایستی hand writing باشن و نه کپی پرینت
اگر مطمئن هستید من حرفی نمیزنم
ولی پای سرنوشت یک انسان درمیونه که ممکنه بزرگترین شانس زندگیشو به همین راحتی از دست بده
موفق باشید

بله عکس را با همون کیفیت و مثل همین حالت برادرشون میتونند براشون پرینت بگیرند
منظورتون از اینکه فرم ها سند است را نفهمیدم؟الان نباید سند فرستاد و فقط باید فرم ها را پر کرد که اونم کامپوتری انجام میشه و خود ما هم بعد پر کردن توسط کامپیوتر پرینت گرفتیم و فرستادیم و مشکلی هم نبود
امیدوارم دوستان صاحب نظر هم جواب بدند هر چند من مطمئن هستم که هیچ مشکلی نیست چون خود ما هم پرینت گرفتیم و تا انجا که میدونم دستی نباید فرم ها پر بشه،روز مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود Wink
دوست عزیز انها اطلاعات ما را میخواهند و دستی بودن یا نبودن براشون اصلآ مهم نیست که بخواهند به خاطر اون پرونده کسی را از دور خارج کنند کما اون که کامپیوتری پر بشه فرم ها خوانا تر و تمیز تر هستند

فرمهارو چه دستي پر كنيد جه تايپ كنيد فرق نميكنه ولي حتما بايد امضا بشه و حتما فرمها با اصل امضا بايد فرستاده بشه نه كپي و يا اسكنش
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 22:28)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 22:15)schaghayegh نوشته:   سلام دوستان و شب همگي به خير.....

سلام دوست عزیز
همه سوالاتونو میتونین با کمی وقت گذاشتن در تالارهای 2011 جواباشو کاملتر از هر جای دیگه پیدا کنید
ولی اگر دنبال راهنمایی فوری هستید من جواباتونو براتون میزارم :
1- شما در این مرحله به این فرم نیازی ندارید تا زمانی که نامه دوم بیاد
2-واکسیناسیون رو همه مراکز بهداشت و دکترهای متخصص براتون انجام میدن و نزدیکای مصاخبه باید انجام بشه و این کارو برای این انجام میدید که هزینه آزمایشهای مدیکالتون قبل از مصاحبه کمتر بشه
3- ترجمه فوق لیسانستون کفایته و نیازی به ترجمه دیپلم ندارید.
کل هزینه ها برای یک نفر تا دو نفر در حدود 4 تا 5 میلیون میشود.
4- بله میتونید وکالت بگیرید.به 206 تون هم نیازی نیست همون حساب 30 تا 40 میلیونی برای یک 24 ساعت که بتونید از حسابتون گواهی بگیرید کفایت میکنه و جتی به وکالت هم نیازی ندارید.
موفق باشید

خيلي ممنون دوست عزيز Smile
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: vahidvm60
سلام.منم لاتاری به اسمم در اومد.اصلا فکرشو نمیکردم،خواستم بپرسم آیا مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی علاوه بر لیسانس احتیاج هست که با این فرم ها فرستاده شه!؟ مرسی اگه راهنمایی کنین
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: mahdicivil
(2011-07-18 ساعت 22:39)msi نوشته:  سلام.منم لاتاری به اسمم در اومد.اصلا فکرشو نمیکردم،خواستم بپرسم آیا مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی علاوه بر لیسانس احتیاج هست که با این فرم ها فرستاده شه!؟ مرسی اگه راهنمایی کنین

فقط عکس + 2 تا فرمها
مدارک مربوط به این مرحله نیست دوست عزیز
خواستم بگم پستها یکی در میون منم
بقیه هم راهنمایی بدن
تشکر کنندگان: mahdicivil
مرسی از جوابتون ...ببخشید ۲ سوال دیگه هم دارم ،چند تا عکس احتیاجه !؟و مهلت فرستادن فرم ها تا چه زمانی هست !؟مرسی
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 22:50)msi نوشته:  مرسی از جوابتون ...ببخشید ۲ سوال دیگه هم دارم ،چند تا عکس احتیاجه !؟و مهلت فرستادن فرم ها تا چه زمانی هست !؟مرسی

عکس اگر اشتباه نکنم 2 تا 5در5 زمینه سفید دید از روبرو بدون روتوش و گوشها نمایان
مهلت خاصی اعلام نکردن براتون ولی هر چه زودتر بفرستید بهتره
تشکر کنندگان: alirezagh ، mitr.p
(2011-07-18 ساعت 22:39)msi نوشته:  سلام.منم لاتاری به اسمم در اومد.اصلا فکرشو نمیکردم،خواستم بپرسم آیا مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی علاوه بر لیسانس احتیاج هست که با این فرم ها فرستاده شه!؟ مرسی اگه راهنمایی کنین

دوست عزیز ضمن تبریک، قرار نیست شما با این فرم ها مدارکی ارسال کنید. ارسال مدارک تنها برای برندگانی است که مصاحبه آنها آنکارا می باشد و شما باید ترجمه مدارک+کپی مدارک را پس از کارنت شدن کیس* و 15 روز قبل از مصاحبه برای سفارت ارسال کنید.
در ضمن معمولا" سفارت آخرین مدرک تحصیلی را تقاضا می کند، اما گاهی هم آفیسر مدرک دیپلم 12 ساله را نیز خواسته است.

* کارنت شدن: به جریان افتادن کیس و مشخص شدن تاریخ مصاحبه
تشکر کنندگان: tamanna
سلام به همه دوستان

جلسه مصاحبه ( در آنکارا ) به زبان انگلیسی برگزار میشه ؟ یا فارسی ؟
تشکر کنندگان: tamanna ، mahdicivil
(2011-07-18 ساعت 22:58)tenesi نوشته:  سلام به همه دوستان

چه شماره کیس خووووبیBig Grin
ازتون سوال میشه که مصاحبه فارسی باشه یا انگلیسی.هر کدوم که شما بخواین.Shy
تشکر کنندگان: alirezagh ، mahdicivil ، tenesi
(2011-07-18 ساعت 23:03)tamanna نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 22:58)tenesi نوشته:  سلام به همه دوستان

چه شماره کیس خووووبیBig Grin
ازتون سوال میشه که مصاحبه فارسی باشه یا انگلیسی.هر کدوم که شما بخواین.Shy

به تمنای عزیز اضافه میکنم که دیده شده بعضی وقتها (مثل مورد خود ما) بدلیل فقدان آفیسر فارسی زبان در اون روز خاص مصاحبه انگلیسی برگزار میشه
در هر صورت اصلا نترسید چون انگلیسیشون بسیار شمرده و آسون همراه با تکرار سوال به تعداد دفعه درخواست شماBig Grin و عوض کردن کلمات در صورت ندانستن معنی آن هستش
پس نترسید
و موفق باشید
تشکر کنندگان: alirezagh ، mahdicivil ، tenesi
با سلام. خدا رو شکر منم امسال قبول شدم.یک سوال داشتم. از دوستان میخواهم که راهنمایی کنند
من 4 ماه خدمت کردم بعد فوق لیسانس قبول شدم.حالا هم فوقم تموم شده و تا مهر ماه دوباره مشمول میشم. حالا میخواستم ببینم اگه در حین خدمت نامه سفارتم بیاد من میتونم از کشور خارج بشم و برای مصاحبه برم؟
اگه بتونم یه مقاله برای یک کنفرانس تو یک کشور دیگه بدم ولی برم ترکیه مشکلی بعد از برگشتم پیش می آید؟
خواهش می کنم دوستان عزیز جواب بدن
شماره کیس:‌ 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان