موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه مشکلی با تاریخ تولدم پیدا کردم نمیدونم باید چی کار کنم میشه لطفاً کمکم کنید؟
پارسال توی فرم اولی که برای شرکت در فرعه کشی پر کردم فکر میکنم تاریخ تولد واقعیم را زدم که میشه 24 نوامبر ولی تو مدارک بعدی که برای KCC پست کردم تاریخی که تو پاسپورتم زده شده را نوشتم که میشه 24/8 یا 24 آگوست
حالا نگرانم مدارکم را باهم تطبیق بدن و ایراد بگیرن و از جهتی مطمئن نیستم که تو فرم قرعه کشی چی زدم میخواستم ببینم راهی وجود داره که بفهمم اون موقع چی نوشتم و اگه اشتباهه باید به KCC ای میل بزنم بگم؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما ترجمه هارو امروز گرفتیم و برای تایید بردیم ولی متاسفانه مدرک ارشد پدرم رو گفتن مهر دادگستری نمیزنیم باید حتما به تایید وزارت علوم برسه !
اگه فردا بفرستیم هم 1 روز تاخیری پیدا میکنیم. به نظرتون اگه فقط این مدرک رو بدون تایید دادگستری و وزارت علوم بفرستیم و بعد ...
مشکلی پیش میاد؟
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-02 ساعت 14:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-02 ساعت 15:13 توسط ARazmi.)
(2011-11-02 ساعت 14:36)oktay نوشته: سلام
ما ترجمه هارو امروز گرفتیم و برای تایید بردیم ولی متاسفانه مدرک ارشد پدرم رو گفتن مهر دادگستری نمیزنیم باید حتما به تایید وزارت علوم برسه !
اگه فردا بفرستیم هم 1 روز تاخیری پیدا میکنیم. به نظرتون اگه فقط این مدرک رو بدون تایید دادگستری و وزارت علوم بفرستیم و بعد ...
مشکلی پیش میاد؟
با تشکر
این موضوع بیشتر از 100 بار تو سایت گفته شده که هیچگونه مهر دادگستری و وزارت علوم و بهداشت نمیخواد. (هم تو سایت سفارت تو آنکارا و هم سایت وزارت خارجه به صراحت گفته شده فقط ترجمه مترجم قسم خورده) در ضمن مدرک کارشناسی ارشد که اصلا" سفارت نمیخواد! ترجمه دیپلم رو بفرستید و مدارک دیگه رو با اصل دیپلم و ترجمه با خودتون ببرید.
(2011-11-02 ساعت 12:46)neshat نوشته: سلام
من یه مشکلی با تاریخ تولدم پیدا کردم نمیدونم باید چی کار کنم میشه لطفاً کمکم کنید؟
پارسال توی فرم اولی که برای شرکت در فرعه کشی پر کردم فکر میکنم تاریخ تولد واقعیم را زدم که میشه 24 نوامبر ولی تو مدارک بعدی که برای KCC پست کردم تاریخی که تو پاسپورتم زده شده را نوشتم که میشه 24/8 یا 24 آگوست
حالا نگرانم مدارکم را باهم تطبیق بدن و ایراد بگیرن و از جهتی مطمئن نیستم که تو فرم قرعه کشی چی زدم میخواستم ببینم راهی وجود داره که بفهمم اون موقع چی نوشتم و اگه اشتباهه باید به KCC ای میل بزنم بگم؟؟؟
هیچکس به اطلاعات ثبت نامی اولیه دسترسی نداره و اون اطلاعات فوق سری محسوب میشن!
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-02 ساعت 14:57)ARazmi نوشته: (2011-11-02 ساعت 14:36)oktay نوشته: سلام
مشکلی پیش میاد؟
با تشکر
این موضوع بیشتر از 100 بار تو سایت گفته شده که هیچگونه مهر دادگستری و وزارت علوم و بهداشت نمیخواد. (هم تو سایت سفارت تو آنکارا و هم سایت وزارت خارجه به صراحت گفته شده فقط ترجمه مترجم قسم خورده) در ضمن مدرک کارشناسی ارشد که اصلا" سفارت نمیخواد! ترجمه دیپلم رو بفرستید و مدارک دیگه رو با اصل دیپلم و ترجمه با خودتون ببرید.
(2011-11-02 ساعت 12:46)neshat نوشته: سلام
هیچکس به اطلاعات ثبت نامی اولیه دسترسی نداره و اون اطلاعات فوق سری محسوب میشن!
دوست عزیز
وقتی کسی مدرک کارشناسی ارشد با ... سابقه کار داره ، فکر نمیکنی فرستادن مدرک دیپلم قدری ... باشد؟ در DV INSTRUCTIONS گفته شده که :
آخرین مدرک دیپلم ( یعنی آخرین مدرک تحصیلی که کسب کردید ) !
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو فرمهای ارسالی به آمریکا مدرک تحصیلیمو فوق لیسانس زدم ولی هنوز مدرکم آماده نیست گواهی موقت دادن که قابل ترجمه نیست!!!!ممکن روز مصاحبه ایراد بگیرن؟؟؟؟ چیکار کنم راهنماییم کنید!!!!!!!!!!!
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از دوستانی که با صبر و حوصله به سوالات ما جواب می دن. من هنوز قضیه آدرس برام روشن نشده. ما تو فرم 230 در قسمت 10 و 11 آدرس یکی از آشناها تو کالیفرنیا رو نوشتیم. حالا اگه این آدرس رو تغییر ندیم و ویزا هم بهمون بدن ، موقع ورود به آمریکا می تونیم بریم مثلا تگزاس و خوب به فامیلمون بگیم کارت رو بعدا برامون پست کنه؟ منظورم اینه که سفارت ویزا رو برای ورود به همون شهری که تو فرم 230 نوشتیم صادر می کنه یا نه برای هر شهری تو آمریکا؟
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-03 ساعت 01:37)میتی نوشته: با سلام و تشکر از دوستانی که با صبر و حوصله به سوالات ما جواب می دن. من هنوز قضیه آدرس برام روشن نشده. ما تو فرم 230 در قسمت 10 و 11 آدرس یکی از آشناها تو کالیفرنیا رو نوشتیم. حالا اگه این آدرس رو تغییر ندیم و ویزا هم بهمون بدن ، موقع ورود به آمریکا می تونیم بریم مثلا تگزاس و خوب به فامیلمون بگیم کارت رو بعدا برامون پست کنه؟ منظورم اینه که سفارت ویزا رو برای ورود به همون شهری که تو فرم 230 نوشتیم صادر می کنه یا نه برای هر شهری تو آمریکا؟
سفارت ویزا را به شما می دهددرجای خاصی وکشوری نمی فرستد اما اون آدرس برای اینکه وقتی تشریف بردیدآمریکا گرین کارت وکارتssn شما بدست اون فامیل شما میرسد وایشان پس از دریافت بشما تحویل میدهد.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی عزیزی که با قطری پرواز داشتن یا دارند، برای تهیه بلیط از دفتر یا نمایندگی چه مدارکی لازمه مرسی.
کپی ویزا حتما لازمه؟
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شك نكنيد كه هيچ نيازي به مهر دادگستري و وزارت خارجه نيست چون تو سايت سفارت گفته نيازي نيست ترجمه ها notarized بشه يعني نيازي نيست محضري بشه.
پس انرژي اضافي و هزينه اضافي نكنيد.
در ضمن خاطرات بچه هاي پارسال بخونيد كه خيلياشون همين جوري رفتن و ويزا گرفتن
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا